PVC-panel för balkong

Dekorera balkonger och altaner PVC-paneler

När balkongen (eller balkong) är glaserade, är det dags att avsluta. Det första steget är att avgöra vilken typ av huden. Och för att göra det lätt, eftersom ett stort antal material som helt enkelt fantastiskt! Om du vill göra rummet snyggt och vacker, som samtidigt i en blygsam budget, är valet minskat något.

I slutändan, många stopp på balkongen PVC trim paneler. Varför en sådan yta är så populär? Vad är dess funktioner, för-och nackdelar? Låt oss försöka besvara dessa frågor i dagens artikel. Men de flesta är lämpliga för början kommer att undersöka vad panelen för balkongen. För att göra detta, ta en titt på deras sortiment.

Efterbehandling plastpaneler ganska populärt på sistone

Plastpaneler är skrymmande remsor av polyvinylklorid, som har de längsgående ribborna. Du kan FÖRHYDA balkong sömlös plastpaneler som bildar den hopsatta hela tyget och sömnads, som kombinerar att bilda ett mellanrum mellan elementen. I det senare fallet kommer de vertikala sömmar banden vara visuellt "förlänga" rummet upp. Panelerna skiljer sig i sådana funktioner.

Typiska paneler har en längd av från 2,5 till 6 m och en bredd i området från 44 till 244 cm. Från detta intervall som används för färgning loggian PVC panelbredden från 25 till 40 cm. En plastfoder har en smalare bredd av kortet (10-20 cm) . Det används för efterbehandling taket.

Material för beklädnadsväggar varierar ytfinish. Detta kan vara en termisk tryckning där bilden överförs till ett speciellt material Thermo. Metoden är bra eftersom det gör det möjligt att tillämpa ljus levande bild av komplexitet, inklusive foton. Filmen är belagd med lack som skyddar den och ger en attraktiv yta glans.

En annan utföringsform av ritning på panelen - offset - displaypanelen organ via tryckmönsterform och efterföljande lackering.

Bilden kan vara någon (även bild). I praktiken, den mest populära är en imitation av natursten: onyx, marmor, malakit eller basalt.

Det tredje alternativet för efterbehandling är fundamentalt annorlunda än de två föregående. Det handlar om att hålla sig till ytan av plast laminerad film, som kan ha ett annat mönster och textur som efterliknar naturliga material (trä, sten, bambu, läder och andra.). Sådant material är lätt att rengöra, antistatisk och billigt. Detta förklarar populariteten och efterfrågan på plastpaneler och efterbehandling balkongen.

1

Valet av färger är mycket breda plastpaneler

PVC panel finns i två versioner: pressstansprodukter och sandwichpanel. Båda metoderna har sina fördelar och nackdelar. Låt oss undersöka dem.

 • Standardplastytor för plätering producerar genom formning polyvinylklorid - ett polymermaterial innefattande 43% olja, stabiliseringsmedel och pigment, samt 57% av bergsalt.
 • Sandwichpaneler - ett nytt ord i den industriella produktionen av plast. Deras rumsliga formen innebär närvaron av två skikt av PVC med ett aggregat i form av mineralull eller skummad polystyren mitten. Ensidig "sandwich" har en solid frontsida och används för beklädnad väggar och sluttningar. Bilateral läget används för att göra väggar. Båda alternativen är tillgängliga tjocklek av 10, 24 eller 32 mm.

På grund av dess sammansättning behöver inte sandwichpanel i tilläggsisolering, vattenfasta och ångspärr. Vissa besvär i att skapa deras stora storlek 1,5 x 3 m och skära ut behovet av detaljerna önskad form.

Fördelar och nackdelar av plast bordläggningen balkong

Plast allt in i vårt dagliga liv. Han - överallt. Och det är inte konstigt att det används för beklädnads balkonger. Vilka är fördelarna med denna mångsidiga material?

 • miljövänliga, på grund av frånvaron av giftiga ämnen i PVC;
 • fuktbeständighet;
 • enkel installation: plast är lätt installeras på alla typer av underlag och inte kräver pre-anpassning det;
 • enkelt underhåll, innefattande att torka av ytan med en fuktig trasa,
 • lätt vikt, vilket är av särskild betydelse: plastpaneler för balkong bör inte överbelasta strukturen;
 • lågt pris;
 • rik färgpalett och en mängd olika texturer som kan tillfredsställa de mest krävande konsument.

Men det är inte idealisk plast. Som med alla material, har det vissa nackdelar. I jämförelse med de fördelar de är små, men vi kan inte nämna dem.

 • egenskapen att andas en obehaglig lukt under stark upphettning eller förbränning;
 • känslighet för plötsliga temperatursvängningar: panelerna kan deformeras av frost, så de bör endast användas på den isolerade balkong eller terrass;
 • instabilitet för mekanisk skada. Särskilt när det gäller låg kostnad tunna typer av PVC, men det rekommenderas balkong efterbehandling plast, vars tjocklek inte är mindre än 8 mm.

Fördelar med plastpaneler - enkel installation och vackert utseende

Balkong beklädnad plastpaneler innebär användning av flera olika typer av specialprofiler. Sålunda, direkt montering profil fäst vid mantling av den tvärgående delen eller genom den breda delen sidan. Corner tvåplansvinkel profil installeras på de yttre och inre hörn.

Steg för steg instruktioner för själv dekoration

Balkong beklädnad plastpaneler med sina egna händer är inte särskilt svårt. Det kan utföra, och nytt för reparation utan några speciella kunskaper. Det viktigaste i detta fall - uthållighet, grundlighet, strikt följsamhet till nedanstående instruktioner. Och förekomsten av nödvändiga verktyg för att beredas i förväg så att de inte springa efter dem till butiken vid de mest olämpliga ögonblick. Så, för att arbeta behöver vi:

 • skruvmejsel utrustad med magnetfäste;
 • stansa eller borra;
 • polyuretanskum;
 • byggnadsnivå;
 • plasthörn;
 • sockel;
 • tröskelprofiler;
 • isolering (polystyren eller mineralull);
 • suspensioner;
 • galvaniserade metallprofiler;
 • små dymlingar eller skruvar.

Ett viktigt steg som utförs efter den ånga, vattentätning och isolering innan plast mantling balkongen. På lådan som på ramen, är hela höljet hölls efteråt. Därför bör dess installation ägna särskild uppmärksamhet. Han utförde i den ordningen. Planerad plats av ramen. Sedan monteras profil med ett U-format tvärsnitt till väggen med intervall på 50-70 cm i dymlingarna eller skruvar.

Vissa stadier av installation av plastpaneler

Efterbehandling loggior börjar från taket. Efter inställning av metallramen arbetet utförs i följande sekvens.

 • Säkra omkretsen av taket börjar profiler av galvaniserad metall.
 • Lagare för att slå hål i profilen och väggen för att sätta in de plugg-naglar fäst till väggstrukturen med hjälp av skruvmejseln med ett magnethuvud.
 • I mitten av taket hängare fäster järn galvaniserad profil. Med en bredd av 1,2 m är tillräckligt loge en central profil. Om rummet är mer utbredd, kommer den att behöva två.
 • Bifogat till den centrala profilen sjösättningsprofiler för plastpaneler.
 • Stretch ledningar för framtida fixturer (oftast den är inbäddad punktljuskällor).
 • Infoga den första plastpanelen i utgångsprofiler fäst med skruvar till styrprofilen på kanterna.
 • Ligger intill den föregående panelen rumpan, liknande självgängande skruvar för att fästa profilen av metallen.
 • Trimma den sista panelen till önskad storlek på ett sätt som hon kom för föregående panel av 5 mm och inte 7 som vanligt. Ändra den näst sista och sista panelutrymme och tryck den sista panelen så att det inte finns några synliga gap in den sista profilen. Om nödvändigt, användningen av plastformstycken för justering av längden av skaldelarna.

Efter avslutad taket börjar FÖRHYDA väggarna av plast, eftersom utrymmet under fönstret. När denna åtgärd är till stor del liknar den tidigare arbete.

Väggbeklädnad plastpaneler

 • Fäst metallprofilen till botten sill. Verifiera läget därpå sidoprofiler som använder byggnadsnivå.
 • Fäst profilen till golvnivå.
 • I mitten av väggen. Belägen under fönstret, för att installera flera suspensioner av metall på ett avstånd av ca 50 cm från varandra.
 • Gapet mellan väggen och metallramen för att fylla isoleringen och försegla luckorna med skum.
 • Monterad på en metall hängare styrprofil.
 • Kör installationen av PVC-paneler installerade profiler med hjälp av Plugg, spik eller skruv.
 • Close golvlister gapet mellan golvet och de plastfodrade väggar. vid skarvarna mellan tak och väggar för att installera en speciell taklister.

Efterbehandling balkong PVC-paneler klar. Som ni kan se, inget komplicerat i den. Plast är en sällsynt typ av material som kombinerar låg kostnad och tilltalande utseende. På grund av plastfoder kan vara billigt och snabbt höja någon balkong eller loggia.

Prenumerera på kul på obalkone.ru

Jag vill dela en personlig upplevelse. Det är inte nödvändigt att FÖRHYDA balkongpaneler PVC vit, som jag gjorde. Om du har en solig sida, de gulnar med tiden. Vit samlar allt damm och smuts. Och det är omedelbart uppenbara. För att se svårt för dem. Det är bättre att satsa på en dyrare panel av mörka färger.

Efter glas balkongen, bestämde han sig för att avsluta sin laminerade PVC-paneler. Pre-isolerar en balkong, gjorde ram för att klara alla nivåer. Och då är fortfarande den mest prostoe- panelen Infoga. Allt arbete, inklusive isolering, gjorde långsamt en halv dag. Sedan företaget ett undertak och en balkong klar för drift.

För tre år som en fast panel på väggen balkong "flytande spikar". Och vad som helst med dem inte händer. Jag trodde att från den låga temperaturen knäckt - dyuzhe kall vinter i vårt område. Men nej! Som ny still.

Kopiering av material är möjlig utan preliminär förhandling i fallet med en direkt länk till vår webbplats.

PVC-paneler för tak på en balkong eller loggia

Artikeln publicerades i den del av taket trim (som är en del av den avslutande avsnitt).

PVC-paneler för tak kan vara den mest praktiska och ekonomiska on som ett ytmaterial för isolerade balkong. PVC-paneler är också lämpliga för tak och vägg. Arbetet med plastpaneler är enkel. Installera ett undertak gjord av PVC-paneler kan vara på egen hand, och därmed spara pengar på slutarbetet.

Om du väljer att glasyr och varma balkong, måste du välja isolering och fasadbeklädnadsmaterial för väggar, golv och tak. Nu kan du köpa en universell isolering, som kan användas för alla delar av utformningen av balkongen i rummet. De mest populära och billigare värmare är mineralull och skum.

Egenskaper hos PVC-paneler ↑

PVC-paneler som finns på marknaden i en mängd olika färger, det finns en panel inte bara monokrom, men också i form av imitation av texturen hos en mängd olika naturliga material (Stone, trä, basalt, etc).

De främsta fördelarna med plast:

 • hållbarhet
 • motståndskraft mot fukt, korrosion, do PVC-paneler inte ackumuleras kondensat
 • inte absorberar lukter
 • lätt tvättas
 • enkel installation
 • stabil färg, är inte känslig för ultravioletta strålar
 • låg kostnad
 • inte drar till sig damm
 • refraktäritet eftersom skivor tillverkade av självslocknande
 • låg vikt, vilket ger enkel transport och installation
 • ekologi, ofarliga för hälsan bar; det material av vilket panelen är gjord, används för förpackning av livsmedel

Takpaneler tillgängliga i följande typer:

Vidare är PVC-paneler tillverkas i olika färger, och kan vara själv färgad med ritningarna. För isolerat balkong takpaneler PVC finish - en av de bästa lösningarna.

Vet du skillnaden mellan applikationsteknik av flytande tapeter på ansökan till andra typer av tapeter? Läs vår artikel och du kommer inte att ha frågor om ämnet.

Och på ikonen etiketter tapeten Värde Information finns tillgänglig på denna adress. Läs våra grejer och du kan enkelt navigera olika tapeter för val och inköp.

För att göra installationen av hög kvalitet PVC-paneler i taket behöver du material och verktyg i nedanstående lista:

 1. galvaniserad profil eller trä latt barer till anordningen
 2. PVC panel
 3. starter profil
 4. häftpistol med häftklamrar
 5. bågfil för att skära plastpaneler på taket storlek
 6. skruvar, vilket utförs Mount PVC-paneler i taket
 7. dymlingar
 8. borr
 9. skog

För PVC takpaneler är monterade på en speciell ram. Gör en ram kan göras av galvaniserad profil UD och CD eller från trä barer. Ramen är konstruerad på principen om ett gitter med en delning gitter av 70 cm till en meter. Fäst startprofilen till ett block av trä eller galvaniserat UD profil runt i rummet. Sedan skrev panel.

till Täcker PVC Tak utföras enkelt och snabbt, är spår (lås) gjorde på panelerna. Till profilen panelerna är fastskruvade i utkanten av slottet.

Fastställande PVC paneler spjällåda ↑

Låt oss tänka mer i detalj metoden för fastsättning av plastpaneler på en trälåda. De flesta lägenhet ägare är denna metod gynnar när du installerar ett undertak gjord av PVC-paneler.

Att arbeta som behövs material och verktyg:

 1. PVC panel
 2. plasthörn
 3. trä barer 5 cm
 4. tak sockel
 5. skruvar
 6. drill, möbler häftapparat, bågfil

Vi beskriver processen för fastställande:

 1. Först gör en trälåda, fastställande stänger i taket
 2. Första förankringsstänger längs lokalen, sedan i den motsatta riktningen mot de andra stängerna är fastsatta med ett mellanrum av 50 cm
 3. Dub låda som behövs för nivån på taket var platt. Om det är nödvändigt, rikta staplarna med hjälp av insatser
 4. Paneler skuren i önskade längder med en bågfil. Lämnas mellan kanterna hos panelerna och väggen en spalt av cirka 0,5 cm för krympning
 5. Fäst till en vägg hörn och infoga dem i sidorna av panelen på vilket spår är beläget. Och den andra sidan av panelen monteras häftapparat. Spåret av den andra panelen så nära som möjligt till kaminsatsen panel är ansluten, ser vi till att det inte fanns några luckor. Ju tätare blir intilliggande panel kommer utjämnaren att bli taket
 6. Om det inte finns någon kompis som skulle hålla lång bar, kan du använda en gammal och tillförlitlig anordning

För att sammanfatta, installation av plastpaneler - en snabb och enkel process. Svårigheter kan uppstå endast i stället för fastsättning av lampan. Om utläggning av elektriska ledningar som krävs för att ta hand i förväg. För att installera lampan behöver göra ett hål i panelen och passerar därigenom den elektriska ledningen.

När den körs installation av alla paneler måste stängas ojämna kanter. Detta kan göras med hjälp av taklister. På de yttre hörnen anges med en hörnprofil eller limmas plast hörnet.

Undertak gjord av PVC-paneler - robust och hållbar konstruktion. Han behåller länge dess utseende, inte sag och inte förlora färg ljusstyrka under drift.

Visste du att fönsterbräden Moeller - ofta den bästa lösningen när det gäller pris / kvalitet för inglasning av balkonger och altaner. Läs vår artikel om fördelar och nackdelar med fönsterbräden av den tyska tillverkaren.

Och om en viss urval, inköp och installation av plana band för plastfönster kan läsas här.

Plast PVC-paneler för tak Foto ↑

Nedan finns bilder på temat för artikeln "PVC-paneler i taket." För att öppna ett fotogalleri klicka på miniatyrbilden.

Plast PVC-paneler för tak video ↑

Vi föreslår att du också läsa video ämnen i den här artikeln. I videon kan hela processen för installation av paneler på balkongen PVC taket dig.

Gillar du? Prenumerera på platsuppdatering via RSS eller håll ögonen öppna:

Prenumerera på uppdateringar på e-post:

Berätta för dina vänner! Berätta om den här artikeln till dina vänner i dina sociala nätverk via knapparna på den vänstra panelen. Tack!

Det tycks mig att PVC-paneler är väl lämpade för efterbehandling balkongen, om de är, naturligtvis, kvalitet skrivs här. Tidigare jag minns några illaluktande, och de brändes väl. Och så - ett billigt material, lätt (jag fruktar fortfarande att färdig med balkong kollapsar - vi har det är gammalt, det är skrämmande att avsluta det).

Rate kommentar: 0 0

Vi en gång slutade med sådana paneler balkong. Och vi var mycket nöjda. Det ser mycket trevligt. Även den vita färgen på balkongen inte ger känslan av en sjukhusavdelning. I 10 år och är inte bleknat. Även om kvaliteten av förundran. Om det inte uttryckligen välja en spik eller en skruvmejsel kommer sådana reparationer fungera i många år.

Rate kommentar: 0 0

Jag är med PVC-paneler, tyvärr, erfarenheten var inte den bästa. Förmodligen problemet ligger i det faktum att jag hade en balkong på den soliga sidan, det vill säga, sommarsolen roasts hans dag. Som ett resultat av panelerna blir spröda, gulnade och förlorade sitt överklagande. Kanske problemet var och skrupelfria tillverkare, men faktum kvarstår.

Rate kommentar: 0 0

Jag kommer att visa min make denna artikel, vi bara söka alternativ loggia finish. Det faktum att PVC-paneler är praktiska och kostnadseffektiva material för dressing, förefaller det mig, är den mest bedårande av deras egendom. Dessutom, jag gillar verkligen hur de ser ut, och valet av färger är ganska bred, för alla smaker. Jag tror att ta hand om dem är ganska enkel, vilket också är mycket viktigt, eftersom Våtrengöring - det är oundvikligt proceduren på balkonger och altaner.

Så att jag nästan bestämt, är artikeln mycket övertygande.

Rate kommentar: 0 0

För sex år sedan, mantlad jag med plastpaneler (ark) på loggia taket: lättja var putsade och målade dåligt skalar yta. Hastigt fastnat grova tanklock, och sedan, efter torkning, spikas dymlings-naglar spjällåda (på kanterna och i mitten), och började installationen av plast.

Men samtidigt gjorde jag ett allvarligt misstag att ta stapel stag med alltför korta ben. Och en dag observeras att plasten på vissa ställen började att avvika från lådorna: vare sig det rassohlas eller rostiga konsoler (balkongen inte glaserad och fukt är fortfarande närvarande). Det var nödvändigt att demontera panelen och upprepa operationen igen, men med hjälp av större parentes.

Rate kommentar: 0 0

Jag håller med Dmitry ovan. När det är dags att FÖRHYDA balkong, skulle jag vilja FÖRHYDA trä Foder följt av impregnering med en vacker färg. Fru beslutat att spara, säger att det fortfarande är en balkong, det finns ingen anledning att bry sig. PVC-mantlad paneler. Det var ett misstag för en solig balkong. Panelerna var vita. Så småningom, under påverkan av solen, började de att ge gula fläckar. Och på vissa ställen och på alla deformeras. Jag tror på våren att skala dem. Och skjuta har visat lång Foder. Och låt det sägas att vår balkong ser ut som ett bad.

Rate kommentar: 0 0

Jag tror att PVC - paneler för efterbehandling av balkonger och altaner - den bästa, kostnadseffektiva och hållbara alternativ! Min man klarar med installationen av PVC - paneler, lärt sig detta snabbt, bokstavligen omedelbart - om du har erfarenhet med verktyg, installationen av panelerna - det är snabbt behärskar, så att säga. Som ett resultat av detta ser loggia ganska bra: vi trimmat sina ljusgröna frostade paneler. Damm dem med shakes Duster, torka av med en trasa panel en gång varannan vecka om - och inga bekymmer!

Rate kommentar: 0 0

PVC panel, var jag mycket nöjd, särskilt på balkongen. Min man och jag gjorde taket av PVC-paneler. Ett stort plus är att de kan rengöras och tvättas. Eftersom en hel del flugor på gatan på balkongen och damm, och torkade en eller två gånger och ren. Så de är också monterade enkelt. Min make har någonsin gjort med en vän. Inte ens kräva hjälp av proffs.

Rate kommentar: 0 0

Och jag skulle inte göra plastpaneler. För de är inte miljövänliga och avger olika lukter. Speciellt om du gör loggia att leva, att inte vika skräp. Och om solen sidan under sommaren lukter kommer att bli ännu större. Jag skulle ha gjort Foder (alla samma träd) eller färg beredd och planat väggar.

Rate kommentar: 0 0

Vi har trimmat en balkong med plastpaneler. Invald panel av god kvalitet och som ett resultat - utmärkt utseende, inga problem med avgång. Det är bara artikeln skriver att kondens inte samlas på panelerna, men vi dök upp. Och i en hyrd lägenhet, hade vi en balkong med en finish, förmodligen på grund av låg kvalitet material. Det panel inte bara att alla utbränd, platser så även oblez toppskikt. Om vi ​​ska FÖRHYDA balkong plastpaneler, är det bättre att inte spara och välj en panel av god kvalitet.

Rate kommentar: 0 0

 • Eugene Elektrotorkare att skriva tvätt: typer och egenskaper
 • Dima att spela Hur limma vinyl bakgrundsbild: steg för steg guide
 • Dima att spela korkunderlägg för väggarna i din balkong eller loggia
 • Laura inspelning Kvartsvinilovaya kakel för efterbehandling våningen balkong eller loggia
 • Natalia inspelning kirigami jul: schema ämnen skärteknik

Tak torktumlare för balkong: hur man väljer

Tak torktumlare till balkongen är en lösning på problemet med våta kläder, särskilt om kvadratmeter är slut. "En objuden gäst plötsligt brast.

PVC-panel för balkong

Nästa steg efter inglasning arrangemang är dess balkong paneler. Modern byggmarknaden är helt enkelt häpnadsväckande mängd plätering alternativ som erbjuds. Bland hela skalan, kan du välja den mest lämpliga material för kvalitet och värde.

En av de vanligaste materialen för beklädnad balkonger är PVC-paneler. Inte bara är uppkomsten av en sådan konstruktion är mycket vacker, kan göras balkong med plastpaneler foder självständigt.

Panel - ett armband av PVC, med i det inre av de längsgående ribborna. Där sömlösa utföranden PVC element som under monteringen kommer att bilda en integrerad utrymme, utan luckor och sutur mellan vilka på den färdiga ytan kommer att vara synlig spalt. Dessa slots inte förstöra utseendet, utan snarare bidra till att visuellt sträcka rummet och höja taket.

Alla PVC-paneler kan delas enligt följande kriterier:

 1. Storlek. En ganska stor mängd storlekar, eftersom deras längd varierar från 2,5 till 6 meter, och bredden är mellan 44 till 44 cm 2 meter. Som regel det material som används för att indikatorer för inredning efterbehandling bredd balkong från 25 till 40 cm. det finns också, så kallad, plast ytterväggar, vilka används för slutbehandling av taket. Den har en mycket smala bredd indikatorer som utgör ca 10 - 20 cm.
 2. beläggningstyp. Den yttre beläggningen kan vara ganska varierande. Mycket hävdade PVC-paneler för balkonger termisk tryckning när mönstret anbringas på ytan med hjälp av avbildningsfilm. ett stort antal bilder kan skrivas ut, även foton. För att bibehålla mönstret och ytan skyddsskikt appliceras på toppen av en speciell lack.

Lika känd och offsettryckning, varvid mönstret dragningsprocessen. Det appliceras via en tryckform och även omfatta topplack. Det finns också en bild kan vara vad som helst, precis som kunden vill ha. Men de flesta av de människor väljer plastpaneler för balkong med en imitation av naturmaterial som trä eller sten.

Det finns tredjedel utföringsform av ritningen, vilket innebär att den limmade speciell film, som redan innehåller ritningen. Således behandlade paneler kan också ha en betydande lättnad. Materialet är mycket lätt att rengöra och antistatisk än beror på dess popularitet.

 • en metod för tillverkning. För närvarande produceras två typer av PVC-paneler - standard och sandwichpaneler. Varje typ har sina skillnader och funktioner:

  Standarden av extruderad PVC genom pressning. Materialet består av 43% olja, mer än hälften av saltet och den procentuella andelen av specifika additiv.

  Sandwichpaneler är en nyhet på byggmarknaden och representerar två PVC skikt, mellan vilka ligger en varmare, en roll som är vanligtvis mineralullen. Det finns ensidiga paneler av denna typ, som används för efterbehandling sluttningar och bilateralt för att skapa partitioner i rummet. Producerat material av olika tjocklek.

  Sandwichpaneler behöver inte installera ytterligare isolering, ånga och tätskikt, som på grund av sin konstruktion, de är redan utrustade med allt som behövs.

  Fördelar och nackdelar med PVC hölje

  Efterbehandling balkong PVC-paneler är mycket vanliga, men de har både för- och nackdelar. Betrakta första de positiva aspekterna av att använda detta material:

  • Frånvaron av skadliga ämnen i PVC.
  • Beständighet mot fuktighet.
  • Enkel installation som inte kräver någon ytterligare utjämning bas.
  • Lättskött, eftersom ytan av panelerna kan tvättas.
  • Ingen överbalkongplattor på grund av den låga vikten paneler.
  • Relativt låg kostnad
  • Ett stort utbud av val som kommer att tillfredsställa de mest kräsna köparen.

 • Trots alla dessa fördelar, plast paneler har också negativa punkter om vilka bör vi nämna:

  • Förekomst av lukt när antänds.
  • Dålig tolererbarhet i temperatur, vilket resulterar i eventuell deformation av materialet.
  • Instabilitet mot mekanisk stress. Det är nödvändigt att avsluta loggian endast material som har en tjocklek som är större än 8 mm.

  Själv kantar balkongpanelerna

  Innan balkong mantlar paneler av PVC, är det nödvändigt att glasyr, tätning och isolera, annars målet kommer att förlora all mening, och materialet försämras helt enkelt under påverkan av den yttre miljön.

  Glas utförs vanligtvis med hjälp av glas enheter som för närvarande är det lämpligaste alternativet för dessa arbeten. Glas kostnaden är inte så dyra, om inte köpa fönster med ventilationsventiler, och ytterligare element.

  Du kan glasyr en balkong och träramar, men i detta fall en hel del tid kommer att spenderas på inbäddning av alla hål och genomföra tätningsramen.

  I det skede av isolering är också genomförs och foder på utsidan av staketet, om den inte tråkig stenen och spaljé. I processen för försegling alla luckor är fyllda med skum, eller silikon, för att förhindra att luft utifrån kommer in i rumsutrymmet på balkongen. Det bör vara helt sluten låda, i vilken utomhusluften inte strömmar på något sätt.

  Isolering med användning av skum eller mineralull för isolering och andra material kan också användas. Työmaakoneiden passform i den förberedda låda, som därefter kommer att knytas panel. Svarvning är inställd med hjälp av väggmonteringsprofilen med en stigning av 50-70 cm. Anslutningen utförs på skruv och plugg.

  Material och verktyg

  Efter det förberedande arbetet kommer att förbereda alla de verktyg som kommer att vara användbara i arbetet och att köpa allt nödvändigt material. Att arbeta kommer att behövas:

  • Puncher eller borr
  • Skruvmejsel med en magnetisk munstycke
  • nivå
  • konstruktion skum
  • Galvaniserade profiler eller bar för lattor
  • plasthörn
  • Isolering, om inte utförts isolering
  • suspensioner
  • Förbruknings som pluggar och skruvar
  • Golvlister och profiler för fönsterbrädor

  Efterbehandling balkongplastpaneler börjar från taket, på vilken är monterad metallprofil. Ytterligare teknik fungerar på följande sätt:

  • Installera runt omkretsen med början från metallprofiler.
  • Fästa profiler på väggen med pistolen och skruvmejsel.
  • Installation av taket i mitten av metallprofilen.

  • Installera en central utgångspunkt profiler.
  • Matning av ledningar till varje ljuskälla.
  • Sätt den första panelen i startprofilen och dess fastsättning på kanterna och guide.
  • Installera alla efterföljande paneler.
  • I slutet måste skära bort överskottet på den sista panelen så att den inte gått för tidigare 7 och 5 mm. Vidare är dessa två paneler växlas och den senare är indragen utan spel i extrem profil. Om det behövs kan du använda plast lister.

  På liknande sätt Trådar montera paneler och en trälåda, som är monterad i förväg.

  Fästa panelerna till väggarna kan varieras:

  • Installation på "flytande spikar". Denna metod är möjligt om väggarna är olika perfekt planhet.
  • Installation på special plastband med hjälp av clips. Detta alternativ är ganska tung i det självständiga utförande.
  • Montering på lättbalk profiler förzinkad. I praktiken har användningen av denna möjlighet fastsättning används sällan. Eftersom profilerna är ihåliga insidan är installationen görs ganska svårt.
  • Fastsättning på trälåda. Detta är kanske den vanligaste och bekvämaste sättet att FÖRHYDA balkong plastpaneler. Oroa dig inte att fuktigheten curl träd, eftersom den isolerade balkongen bara inte kan vara så ökad fuktighet. Denna artikel kommer att överväga denna möjlighet.

  Fäst panelen till läkten av trä kan vara på olika sätt:

  1. Självgängande skruvar, som är avsedda för trä. Element används med en längd av 16 till 19 mm, som skruvas medelst skruvmejsel eller skruvmejsel. När som helst kan du skruva fästelement och släpper panelen.
  2. Konsoler, som behöver en speciell häftapparat. På detta sätt är installationen snabb, men att ta bort ett fäste blir problematiskt om det behövs.
  3. Klyaymerami - fästelement, som installeras på den första lådan, och sedan de var skruvas panel med skruvar. En sådan alternativ fastsättning är inte särskilt användbar, eftersom spänningen av panelen kan utträda skruv klyaymera.

  Den första lådan fäst till plastprofiler, t.ex. externa hörn. En gång installerat profiler i hörnen, och redan i sista sväng bifogade horisontella profiler. Efter en sådan förberedelsearbete för att trimma plastpaneler balkonger med sina händer enligt följande algoritm:

  Installera panelerna utgår från hörnet framför fönstret. Panelen som skall skäras ner till storlek och för in den i de övre och nedre profiler, och sedan börja. Den är inställd i enlighet med nivån och är fäst vid den horisontella stången.

  Varje successiv panel monteras i spåret av den tidigare och bifogas.

  Således är fodret tillverkat av all balkongen. Där det behövs paneler skärs med en kniv.

  Balkong beklädnad paneler med hjälp av PVC - är en enkel och inte dyrt sätt att egna händer för att uppnå skönhet och kvalitet locket inomhus. Speciell kunskap för att skapa panelytan är inte nödvändigt, det viktigaste - det är rätt val av material och teknik för att följa arbetet.

  Str. Mest Dorogomilovskaya 10

  Dmitrov Shosse. 163 och, building 1, golv -1

  1

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  52 − 48 =