PVC transparent film för dragstrukturer fönster

PVC transparent film för dragstrukturer fönster

 • Levereras tyg COD över Ryssland
 • Minimi totala order vävnader från 3 rm / m
 • Schema: vardagar från 10:00 till 01:00; Lör 10:00 till 14:00 Mosk.vrem.
 • C arbete av privatpersoner och juridiska personer
 • 12 januari 2018. uppdaterade prislista.
 • Leverans av filmen och tyget i Moskva dagen för beställning
 • > Prislista (+ sortiment av nyheter)
 • > Home
 • > Hur beställer jag?
 • > Återkoppling (ledighet begäran)
 • > En uppsättning vävnadsprover

(Pickup, kurir, post)

 • > 1. PVC-film transparent

  (Soft Windows)

 • > Tält, för väskor och tältduken:

  → Formen på militära och akut Rip-stop

  (Cotton 50% polyester + 50%)

  → Blended 220gr. Rip-stop

  (Cotton 35% polyester + 65%)

  X 100% / b- "Sovjet tält";

  i form av andra världskriget

 • > 13. Textilnät på segmentet:

  Avsnitt 1: Filmen är en transparent PVC (PVC) för fönster SUPER CLEAR tält, båtar, lusthus, tält, uteserveringar att köpa * 1 meter av "mjuk fönster / glasböjnings.".

  Anteckningar om filmen: Print.

  1

  Bredden på en meters alla OH = 140 cm, med undantag för 2 mm film -. 120 cm!

  VARNING! Pris per 1 meter (rm / m). I ett körs / m av filmarean = 1,4 m 2 (Dvs nästan halv en kvadratmeter) utom film 2mm (vid 1 löpmeter / m - 1,2 m 2)

  Hela filmen är frostbeständighet och transparens (SUPER CLEAR) dvs. någon film svodobno läsa text på ett ark A4 8 Times New Roman, är det mycket bekvämt för att placera informationen på gatu står.

  Vi säljer detaljhandel transparent "SUPER CLEAR" PVC-film (PVC). Flexibelt och robust material för att skapa fönster i tält, på båtar, paviljonger och andra lung uppbyggnader gjorda av tyger, PVC-material, och presenningar. dvs är den vanligaste film, kallad "soft glass" som kan observeras i alla växter trottoaren kaféer, kvass, barn kalyasok etc. Det svarar bra på mönstret. Också det kan användas utan vävnad eftersom 140cm bredd och styrka gör det möjligt att göra genomskinliga väggar helt!

  Produkter gjorda av transparent PVC-film har prolifererade på grund av de fysikalisk-kemiska egenskaperna hos tältmaterial och användarvänlighet. Med glas transparens och tillräckligt höga antikorrosionsegenskaper när de utsätts för yttre miljöfaktorer (väderförhållanden, mekanisk stress och andra) är materialet med framgång tillämpas på "glasning" av alla möjliga strukturer (sommar områden, lusthus, terrasser, balkonger och liknande), och och för att bibehålla en viss temperatur (zonindelning gardiner lager, butiker), utför skyddande funktioner (element otentovki olika utrustning och mycket mer).

  Det håller sin form och bryter inte efter vikning och lagring mnogokratyh lindad.

  Vid framställning av "mjuka fönster" för bostäder hemmiljö (hus, verandor, terrasser, etc.) används oftast pvc №86 - 0,5 mm (500 mikron).

  Perfekt som en vattentät duk på bordet, liksom material för att täcka utemöbler under vintern.

  I produkter för kommersiell användning (café, snackbarer, kvass, etc.) som används PVC-film №97 - 0,75 mm (750 mikron) och №110 (1000 mikron).

  Särskilt anmärkningsvärd filmen 2000 mikrometer (2,00 mm) hög frostbeständighet upp till - 39C. Extremt tätt och slitmotståndsmaterial. Bredd 120cm.

  Vi har också en tonad fönsterfilm PVC 0,7 mm. Filmen har en mycket vacker, rik mörkbrun. Detta tyg används vid tillverkning av tält strukturer i lusthuset, tältformade arkitektur geokupola, obstruktion gardiner och mycket mer. Varje produkt formas genom att använda en sådan film, ser mycket effektivt och den inre rymden, på grund av den vackra ljusreglering blir varmare och mer bekväm.

  Grundläggande egenskaper hos PVC-film:

  - insyn SUPER CLEAR;

  - beständighet mot miljöeffekter;

  - hög draghållfasthet.

  Anteckningar om filmen: Print.

  * Film 0,12 och 0,2 mm, 0,25 mm - minsta beställnings 3 pog.m. Filmen är 0,5 mm, 0,7 mm, 0,75 mm, 1,0 mm, 2,0 mm - en pog.m.

  Mjukt glas från tillverkaren

  Mjukt glas köp

  Mjukt glas från tillverkaren

  Mjukt glas pris

  Mjukt glas från tillverkaren

  Mjuk installation glas

  mjukt glas för bersåer kommer att skydda dig och dina gäster från väderomslag. Mjuk box mycket väl hålla värmen. Även i slutet av hösten kan du ha en grill, kommer du inte bli störd eller regn eller vind.

  Skydds fönster för sol veranda - är en utmärkt lösning för att skydda sig mot ogynnsamma väderförhållanden. När du har installerat de mjuka fönstren i din terrass eller veranda förvärva ett nytt attraktivt utseende.

  Mjukt glas - besitter hög termisk och kemisk beständighet, hållfasthet mot repor, färgstabilitet.

  tillstånd

  Installation av en markis TURNKEY

  Vi erbjuder dig en transparent film pvc, har vårt transparent väv ett antal fördelar i jämförelse med andra. Styrkan och hållbarheten hos vår ren tyg gör det bästa valet för dig.

  Produkter gjorda av transparent PVC-väv (film) har använts i stor utsträckning på grund av fysikalisk-kemiska egenskaper för tältduk och användarvänlighet. Med glas transparens och tillräckligt höga antikorrosionsegenskaper när de utsätts för yttre miljöfaktorer (väderförhållanden, mekanisk stress och andra) är materialet med framgång tillämpas på "glasning" av alla möjliga strukturer (sommar områden, lusthus, terrasser, balkonger och liknande), och och för att bibehålla en viss temperatur (zonindelning gardiner lager, butiker), utför skyddande funktioner (element otentovki olika utrustning och mycket mer).

  KONTROLLERA zamerschika

  1) Vid ett möte med zamerschika välja de material och färg fringing gardiner;

  2) En metod för att fästa gardiner med spindeln trädgård eller terrass, och dess tillbehör;

  3) att göra de nödvändiga mätningarna beräkna kostnaden för varor och arbeten ska göras en överenskommelse, utsedd installationsdatum;

  4) Du underteckna ett kontrakt, göra en förskottsbetalning på 50% av den totala kostnaden för det arbete som anges i avtalet (förskottsbetalning kan göras genom att komma till vårt kontor).

  Du gör alla mätningar av interna öppningar, vilket gör mätningar av referensplanet (timmer, balkar, pelare, väggar). Om det är möjligt att göra en teckning i elektronisk form. Du tar en bild av objektet (veranda, trädgårdsmöbler, terrass, balkong), och skicka e-post Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa. Under dagen gör vi beräkningen av kostnaden för gardinerna och vi skickar dig.

  Soft fönster för lusthus, verandor, terrasser från det ögonblick de kommer ut på marknaden, fick mest popularitet bland ägare av kaféer och restauranger. Dessa genomskinliga strukturer - är det billigt och praktiska lösningar på många av dina problem!

  Gardiner för gazebos och verandor av PVC tyget är ett modernt hög teknologi med användning av syntetiska material. Persienner för hållare har hållbarhet, nötningsbeständighet, beständighet mot atmosfäriska medel och hushållsprodukter - dessa är bara några av fördelarna med polyvinylklorid (PVC)

  Mjukt glas - har en hög termisk och kemisk beständighet, hållfasthet mot repor, färgstabilitet. Kan grav av trä och abstrakta målningar.

  Mjuk box kan monteras både på terrassen eller på verandan. Din familj kommer att vara glada att tillbringa tid i lusthuset, som efter mjuka fönster Installation av solvärme, regn eller stark vind kommer inte att vara ett hinder för en söndag familjen middag.

  Flexibla plastridåer kan fungera som ett designproblem och ett rent funktionellt: genomskinliga gardiner som effektivt skyddar mot vind, regn och andra dåligt väder. Erfarna trädgårdsmästare vet att om året runt tält till lusthus, verandor och terrasser, blir givande mer mysiga och bekväma.

  Achiles markisväven

  transparent PVC-film | fönster för tält

  Transparent PVC-film Företag Achiles olika tjocklekar är bäst lämpade för tillverkning av fönster för tält. Transparent PVC-film kännetecknad av ett minimum av distorsion och utmärkta konsumentegenskaper även under de mest svåra driftsförhållanden.

  Transparent PVC-film Clear Plus avsedd för projekt med mindre budget, och materialbredd på 180 cm. du kan avsevärt minska mängden avfall.

  Ark PVC-film Den har hög transparens jämförbar med silikatglas. Dessutom har denna klass av filmer på valsen väsentligen överstiger stabilitet och motståndskraft mot UV-strålning. Den här typen av film kan rekommenderas för produktion av lyxvaror.

  1
 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  72 − 62 =