Räcken av stegar av rostfritt stål

Räcken och staket gjorda av rostfritt stål: foto

För stegar stängsel är ett måste, de hjälper till att röra sig säkert upp för trapporna och skapa estetiskt tilltalande. Hittills räcken och kapslingar i rostfritt stål är mycket populära och efterfrågade. Vackra tillbehör tillverkade av rostfritt stål, har uppmärksammats av den ursprungliga designen, om man tittar på bilder av verken.

Elementen i trappor räcken

Räcken och andra fäktning element är nästan alltid används till stängsel landningar och trappor. de bidra till säkerheten för rörelse och ytterligare dekorera hela strukturen. Hittills har alla stängsel delar tillverkade av olika material, men de mest populära tillverkad av rostfritt stål.

 1. Alla skyddande elementet har viktiga funktioner. Till exempel ståndare är ansvariga för att bära lasten. Också stödja inlägg fungera som en extra anslutningselement för steg.
 2. Ledstänger fungera som en bekväm handtag. De ansluter ståndarna utmed längden av anordningen.
 3. Det finns väggar, de är placerade mellan huvudlagren och skapa en pålitlig barriär mellan. Denna typ av ser ut som den mest dekorativa och attraktiva.
 4. Räcken av rostfritt stål behövs för stöd. Vidare är de horisontella komponenter för stegkonstruktioner, och också tjäna en estetisk komponentdesign.

Alla dessa faktorer kan vara tillverkade av olika typer av metall, men det är bäst såg tillverkad av rostfritt stål. Foto av rostfritt stål räcke gör det möjligt att se de mest originella och intressanta alternativ för delar av stängsel.

Fördelar med rostfritt stål

Stål är gjord av en järnlegering med andra element, varvid andelen av järn i legeringen bör vara mindre än 45% och kolet bör inte överstiga 2,14%. Om legeringen innehåller krom minst 12%, då det kan kallas som en färdig produkt av rostfritt stål. Detta element är nödvändig för korrosionsbarriärer. Procentandelen av krom kan finnas två typer av material - rostfritt och korrosionsbeständiga. Flera fördelar med det rostfria stålet bidrar till dess omfattande användning.

 1. Stål har hög slitstyrka, tål stora belastningar och inte deformeras. På grund av den höga graden av hårdhet, på produkter av rostfritt stål inte är repad från yttre skador.
 2. Materialet inte korroderar, det är kvaliteten på hjälp under en lång tid för att behålla det ursprungliga utseendet av stålet.
 3. Rostfritt stål är inte rädd för temperaturfall, fukt, lätt att använda, lätt att rengöra. Stängsel installeras snabbt och enkelt med hjälp av en minimal uppsättning verktyg.
 4. Vacker och lysande material är alltid attraktiva, det passar in i någon inredningslösningar. Det används ofta i kombination med glas, trä eller betong.

Särskilt imponerande och vackra utseende stegar där det finns inslag av kapslingar i rostfritt stål. Sådana strukturer kan ofta ses på offentliga platser eller i privata hem. Det är alltid elegant och vacker.

Bild av rostfritt stål tillbehör

I galleriet verk representerade ett stort antal bilder där du kan se en mängd olika former och färger beståndsdelar. det finns möjlighet att välja det bästa alternativet från vitt representerade modeller räcken, räcken, stolpar och ståndare. De tillåter dig att plocka upp dem för alla rum, design interiör och exteriör design.

Räcken för metalltrappor är ett måste om trapporna tre eller flera steg. någon Trappor kan vara en källa till skada, men om det finns tillförlitliga räcken, de hjälpa till att undvika fallolyckor, blåmärken, frakturer och andra hälsoproblem. ledstång rostfritt stål kommer inte bara att bidra till att undvika farliga moment, men organiskt passa in i någon dekor.

1

Räcken av rostfritt stål, som ses på bilden, alltid se vacker och mycket praktisk användning. De utför en estetisk roll, men också inrättats för att stödja. Mot bakgrund av en mängd andra material, är räcken i rostfritt stål blir mer relevant. Och det är inte förvånande, eftersom räcket av ett material som inte kräver särskild omsorg. de lätt att rengöra med en trasa med en speciell vätska och räcke igen lysa som ny. Detta element kommer att fungera i många år utan att förlora sin ursprungliga form vid normal pension. Foto räcke rostfritt stål kommer att ge alla möjlighet att bekanta sig med en mängd olika stilar.

Ståndare och ställ i rostfritt stål är mycket hållbara och tillförlitliga när ordentligt. De utför en säkerhetsfunktion i stegen. Människor är mycket lättare med dessa komponenter går upp eller ner för trapporna. De är ett skyddsnät, och alltid spara vid traumatiska situationer i trappan. Ståndare och stolpar kan kallas en del av en integrerad design och arkitektoniska lösningar.

Rostfritt stål med inslag av sig själv anger tonen, och alltid lämpar sig för alla stilar, eftersom ser snygg och vacker.

Installation av metall stängsel

In bilder i gallerierna låt se hur man monterar räcken av rostfritt stål. Det finns också en guide, efter att ha studerat som kan underlätta arbetet med montering, och gör allt arbete själv. Du kan även söka hjälp av proffs, som trappa design är inte så enkelt, som det verkar vid första anblicken.

Av stor betydelse är kvaliteten på tillbehör. Detta inkluderar dekorativa artist - platta och sfäriska lock, bollar, dekorativa hörn, golv koppar, bottnar rack. Element för att ansluta de enskilda delarna av stegen och fästen tillförlitlig kvalitet kommer att göra det möjligt att använda trapporna i många år.

Byggnaden är flera våningar inte kan föreställa sig utan en stege och ledstänger och räcken av rostfritt stål kommer att vara det bästa valet för säker rörlighet för människor på stegen. Dessa komponenter är alltid dekorera insidan av en byggnad, som uppfyller estetiska och stödfunktion.

Fäktning, räcken och ledstång i rostfritt stål: en översikt, åsikter och recensioner

Trappor och räcken - en viktig del av inredningen i olika ändamål: offentliga och privata, liksom visuellt och funktionellt viktiga detalj entréer, fasader eller till och med hela landskap. Dessutom sådana strukturer är ofta avgörande för den arkitektoniska bilden av byggnaden eller lokalen, de är föremål för särskilda krav i fråga om tillförlitlighet och hållbarhet.

rostfritt ledstång stål eller skyddsräcks alla tillverkade med användning av ett sådant annat tvärsnitt av metall och storlek, har de högsta estetiska och designkvaliteter.

Ledstång som ett design funktion

Räcke trappor, räcken för balkonger eller öppna interfloor öppningar upptill brukar resultera i en jämn, grepp handen bar eller rör - ledstång. Där marsch är begränsad till en vägg, anordnade skenor som fäster att relatera från väggytan för att underlätta upp och ner för trapporna.

I vilket fall som helst: det är den del av ledstången räcken eller monteras som en separat enhet - till sina speciella krav. Han ser huvud belastningen på person som går i trappor eller vilar ovanpå staketet. Därför, bör den ha en hög hållfasthet, tillförlitlig fastsättning till de vertikala stöden eller väggen. Vidare måste storleken och formen på ledstången vara bekvämt för omkrets, och dess yta bör inte skapa hinder för glidarmarna. ledstång rostfritt stål, som ingen annan, passar räkningen.

Användningen av metall i stege fallet

Användningen av metall för tillverkning av stegar och staket har en lång historia. Stål används som en bärare strukturelement - stringers benägna att vilka är fixerade steg, eller som separata segment, gör det möjligt att samla in marsch någon konfiguration. Utan metall omöjligt att montera stege och rails - en av dagens mest populära typer av strukturer. Trappa klassisk stil ofta dekorerade med smidda eller gjutna stängselelement.

Till arbetade metall trappor under lång tid utan att förlora styrka och anständigt utseende, måste du tänka på sätt att skydda den från den yttre miljön, särskilt om du tänker använda utomhus stålkonstruktioner. Idag finns det många olika färger och väder beläggning, inte förlorar sin höga kvalitet under en lång tid. Men oftare behovet av att regelbundet uppdatera beläggningen förblir, vilket leder till en ökning av kostnaderna för driften av sådana byggelement. Ledstänger och rostfritt stål ledstång saknar sådana defekter.

Om en ståltillverkning järn sättes till en speciell legeringselement erhållna legeringen blir speciella kvaliteter. Om tillsatser såsom krom användes och mängden därav är 13 procent eller mer, blir stålet motståndskraftigt mot korrosion och kallas rostfritt. Denna legering behåller bästa konstruktionskvalitet stål - hög hållfasthet och seghet, skaffa nya fördelar - väderbeständighet och hållbarhet.

Förmågan att ta praktiskt taget vilken form och utmärkt ytkvalitet som kvarstår under en lång tid, gjord av formstycken av rostfritt stål mest populära material för tillverkning av trappor och räcken. räcken av rostfritt stål, trappor, vilka använder en kombination av detta material med glas, särskilt i efterfrågan där det finns en stor belastning och hög trafik - i köpcentra, arenor, simbassänger, teatrar, etc.

Användningen av olika standardiserade komponenter för montering av sådana element, är utvecklingen av teknik för bearbetning och montering av skydda och stödja strukturer tillverkade av rostfritt stål en annan betydande fördel av det - överkomligt pris. järnväg rostfritt stål, vars pris jämfört med en svart metall ser blåses först, därefter blir den mest ekonomiska en grund av enkelheten i installation och bearbetbarhet, hållbarhet och bekvämlighet.

När folk talar om de arkitektoniska och design produkter tillverkade av rostfritt stål, oftast ha i åtanke metallkonstruktioner har en polerad yta. Högvärdigt rostfritt stål ledstång besitter nästan speglad retroreflektion förmåga som eliminerar även mikroskopiska repor och skador. Detta kan åstadkommas på olika sätt polering från manuell och mekanisk och elektrokemisk efterbehandling och plasma. Deras betydelse - i ytan smältning av metallen, som ett resultat av vilket eliminerat alla, även de mest mikroskopiska defekter. Förutom uttrycksfull samtida utseende, är denna yta lätt att rengöra och underhålla.

Inneslutningen av rostfritt stål med en slät yta, på grund av reflektionsförmåga, inte verkar besvärligt även med hög mättnads ​​metalliska konstruktionselement.

Var för estetiska eller funktionella skäl är det nödvändigt att undvika alltför mycket glans, applicera glasyr, eller satin. Som ett resultat, luftstrålen ytbehandling av metall innefattande sand, glaspärlor eller annat slipmedel, erhålles ett flertal små prickar eller repor. Det är viktigt att välja en arbetsdjup att det inte fanns någon fördjupningar kapabel fälla smuts. stål ledstång rostfritt som har en matt yta, orsakar en mer behaglig taktila förnimmelser - det är inte så kallt vid beröring, vilket är särskilt viktigt för ledstången och räcket.

Den mest efterfrågade typen av räcket ligger på toppen av trappräcken. En sådan konstruktion kan fästas i sidled till den längsgående änden av marsch eller vertikala stolpar är etablerade på kanten av slitbanan. Sådan ledstång speciellt ofta ansluten till ett enda element som sträcker sig över flera våningar, särskilt förbättrar den övergripande strukturell styvhet. Rostfritt stål Reling, vilken skena är ett rör 50 mm i diameter - den mest använda design för installationen på balkong och vid kanten av de stora öppningarna i anordningen atria. Så ofta det ser ut och skydds fönster och andra öppningar.

Ofta används trim räcke rostfritt stål när röret är monterad på en speciell krökta konsoler som kommer ut ur väggen. Denna monteringsmetod gör det möjligt för bekvämt grepp sidan en pålitligt stöd vid klättring och sist men inte minst, när fallande trappan. Vanligtvis har en höjd av ledstången från golvytan eller etapper - 900, tjocklek - 50 mm. I offentliga byggnader och barn hävdade skena, på en höjd av 0,5 m, inte mer än 40 mm tjockt.

Modern stängsel rostfritt stål monterad på två grundläggande sätt. Det mest ekonomiska alternativet - montering av färdiga kit prefabricerade. Ledstång uppsamlades sedan från den önskade diametern av röret med raka segment färdiga - marken eller polerad - yta. För montering av grepp kontakterna används i en enhetlig struktur - dubbelsidig rörformig del som har en tjocklek som är lika med den inre diametern av röret. Anslutningar har förtjockning som fyller skarven vid korsningen av de två ledstångssegmenten. Genom skjuvning Rören placeras, beroende på situationen, tapp böjar eller krökt förbindelseskena på olika våningar.

Kontakter är en annan typ kopplingar zaovalennymi kanter, vilka är införda i hålen gripa röret av önskad längd. Denna typ av föreningar är mindre bekväm, då armen vid körning på skenan möter en liten hinder i området för lederna. För att installera ledstången med hjälp av speciella hållare och stift, ofta med gångjärn, vilket gör det möjligt att sätta järnväg i rät vinkel mot raden av rörelse.

Kit för barriärer inkluderar rostfritt specialstål monteringselement för att fylla utrymmet mellan de vertikala reglarna. Detta kan räcke innehavare - av tunna rör med liten diameter (typiskt 10-16 mm) eller metalllinor. Om stängslet är planerad att öppna, utvecklat olika typer av glasstöd.

Föreningen eller komponent ledstång räcken inträffar med ett speciellt lim eller skruvar. Mer tillförlitlig, men mer tidskrävande och dyrt sätt - svetsas.

För ledstänger och räcken av rostfritt stål eller högvärdigt komplex konstruktion som används speciella svetselektroder eller argon. Ledstång monterad på ett sådant sätt är en stel robust konstruktion, ser i jämförelse till laget, en helhet och utan onödig fragmentering.

För robust hållbarhet och höga estetik svetsade ledstång skyldig att betala ett högre pris. Den består av behovet av att attrahera kompetent arbetskraft och specialutrustning. En mer exakt skärning av lister och noggrann behandling av leder med efterföljande slipning och polering svetsar.

Rör av olika avsnitt och storlek av rostfritt stål - ett oumbärligt material för att ge komfort för personer med begränsad rörlighet - funktionshindrade, barn och äldre. Räcken för funktionshindrade rostfritt stål kan vara av olika typer och utföranden:

 • Folding räcken för sanitära anläggningar (badrum och toalett rum), som möjliggör bekvämt och säkert att sitta ner och stå upp.
 • Fasta stödskenor i toaletter och bad, piedestal sänkor att förhindra lutande på diskbänken.
 • En- och två-nivå räcken på trappor och ramper för säker uppstigning och nedstigning.
 • Stödvägg räcken i korridorer och flytt områden.

Genom en sådan utrustning finns särskilda krav på styrkan av föreningarna. Fastställande av dessa inredningselement bör ges endast till lager väggar och golv.

Värde för pengarna, recensioner

Räcken och ledstänger som samlats in från de enskilda komponenterna - de mest ekonomiska sättet anordnings kapslingar av rostfritt stål. Det är viktigt att rätt val av tillverkare av sådan hårdvara, för i dag är marknaden mättad med produkter, bara simulerar kvalitet metall.

I yttrandet från experter och användare, är den optimala stålsort för stängsel AISI 201 Prima: vid ett lägre värde på dess antikorrosionsegenskaper gör det möjligt att inte förlora en produkt av dess höga funktionella och estetiska kvaliteter under en mycket lång tid. För simbassänger och bad komplex bättre att välja AISI 304 Super, med förmåga att framgångsrikt motstå hög temperatur och luftfuktighet och kontakt med vatten.

Kostnaden för färdiga ledstänger och fäktning beror på tillverkare, volym, design, installationsmetoder. Räcken trim rostfritt stål, vars pris börjar med 1500 rubel per meter, sammansatta av komponenter av kinesiska produktionen - det billigaste alternativet. Dubbel trim ledstång rördiameter på 38 mm, gäller från väggen genom 45 mm, att montera på böjda hållare kostar cirka 4000 rubel per kvadratmeter.

Recensioner som är delar av interiör och exteriör design är endast lämpliga för köpcentra eller stora kontorsutrymmen, är utmärkande för vanliga människor. Bland professionella arkitekter och designers finns en tro att voznozhnosti sådant material kan framgångsrikt använda den i vardagsrummet, och med en stor stilistisk mångfald.

rostfritt stål trappa räcken till olika rum

Varje dag vi gå upp för trapporna till lägenheten, och inte tänka på var det hela kom, och det var anledningen till detta. De ännu inte uppmärksamma de räcken i rostfritt stål för trappan, med tanke på det en självklarhet. Även om detta material har fått erkännande av inte så länge sedan.

Stege kan med rätta anses vara en av de äldsta byggnadselement som kan hittas i många arkitektoniska monument från tidigare civilisationer. Utan dem hade vi inte göra palats, befästningar och vakt medborgare hem.

Bild av kapslingar i rostfritt stål

Efter många år har de blivit en vanlig liggande typisk konkreta höghus, som ingen är lockade. Enkelhet konkreta marscher inte orsaka någon spänning, men det finns en strukturell medlem som tvingar att titta på strukturen på ett annat sätt - räcket av något material eller rostfritt stål staket trappor.

Möt byggnadsdelen utan problem, men med deras hjälp är det möjligt att ge en matt och blekt utseende i olika färger - från strikt klassiskt till modernistisk intressant. Till exempel, rostfritt stål trappa räcken är en integrerad del av många köpcentra.

Det är underförstått privata ägare av två eller flera våningar byggnader, vilket skulle kunna göra trappan är inte bara funktionella, men även estetiska förtecken. Interiören fick det aktiva elementet, vilket gör inte bara hamnat i fokus i samma rum, men i huset som helhet.

Om du tror att stegen kan vara lätt att göra med händerna, du har fel. Denna arkitektoniska element har sina egna egenskaper och regler.

Att genomföra sina byggkostnader bara när du är helt säker på sin förmåga och kunskap. Annars är det bättre att lita på arkitekten, som kommer att kunna göra "luft" i byggandet av även stora och skrymmande konstruktion, med priset på arbetet kommer att vara mer än tillräcklig materialkostnader.

Trappa av glas och rostfritt stål

Förutom betong, som nämndes ovan, kan materialet för de steg och barriärer vara trä, metall rostfritt stål, plast, glas, metall svart. Egenskaperna hos var och en av dem och möjligheten att tillämpa i praktiken bör diskuteras innan konstruktionen hus till ett element harmoniskt passar in i det övergripande utseendet.

Därför finns det en synd att vid slutet av konstruktionen är inte tillräckligt med utrymme för att installera ett vackert och bekvämt stege.

Det finns två huvudfaktorer komfortelement - fördomar och steg bredd.

Tips: Det mest optimala lyftvinkel på ca 35˚.

Den andra parametern bör inte vara mindre än längden av foten - ca 30 cm, höjd - 15-20 cm.

Beslag och komponenter av rostfritt stål

Användningen av rostfritt stål för tillverkning av olika konstruktionselement blivit modernt och prestigefyllda. Därför, fäktning, stegar rostfritt stål finns nu på olika platser.

Rostfritt stål trappor Beauty

Rostfritt stål har obestridliga fördelar som bidrar till dess omfattande användning.

 1. höghållfast material. Artiklar av tål tunga laster inte deformeras. Eftersom materialet har en hög grad av hårdhet inte kvar på produkterna repor när extern påverkan.
 2. Det är inte korroderar. Det är perfekt behåller sitt utseende under en lång period av drift.
 3. Lysande är gjuten gloss rostfritt stål passar perfekt i varje interiör. De går bra med trä, betong, glas.

Trappor och staket rostfritt stål ser mycket imponerande och elegant. De installeras i offentliga byggnader och i privata hem.

Trappa räcken av rostfritt stål eller annat material med en ledstång bara vid första anblicken kan det tyckas vara en enkel design. I själva verket, att det korrekt och säkert samla in, behöver du en hand till de yrkesverksamma.

stege elementet Rostfritt

Kvalitet beslag för trappräcken rostfritt stål spelar en avgörande roll, det påverkar styrkan och estetiska designkriterier. När man bygger ett hus räcke fäst betalas ut så länge anordning av trappa.

I modern konstruktion använder 2 typer av installation av trappor kapslingar: svetsade och monterade. Den sista är mycket snabbare, men anslutningen med hjälp av klistret inte alltid visa goda resultat under drift.

Svetsar tillförlitliga. Men mycket beror på skickligheten hos den utövande.

Fastställande räcken till en trappa och räcken till räcket på olika sätt, med olika typer av tillbehör. Kan användas för metallsvetsning eller bultförband.

Om en konkret trappa, så har det inbyggda plattor, som är förenade med hjälp av räcket svetselektrod. Tillbehör används också för att dekorera korsningen, göra processen för att driva stegen bekvämare och säkrare.

Betong trappa och räcken av rostfritt stål

Bortsett från det, i tillbehör för trappräcken, räcken av rostfritt stål och inkluderar stå. Om stegen beslutat att dekorera glaselementen, sattes höghållfast glas.

Det kan delas in i grupper för olika applikationer.

 • plan eller sfärisk kalott är monterad på änden av greppet eller sträng, fast både utanför och inne i röret;
 • Ballonger är knutna till ställningar, vilket gör dem till en attraktiv, elegant utseende;

Dekorativa vänder ledstång som används i lederna i skenelementen i en vinkel; de skiljer sig i enlighet med diametern av röret;

 • pyataks golvet eller botten av ställningar används för dekoration av korsningen av racket med trappa.
 • Rostfria dekorativa trappa tillbehör

  1. Beslag eller element för att ansluta de enskilda stegdelar:

  • dekorativa sträng vänder ger ett estetiskt utseende vid anslutning rör, ändrar riktning; är markerade på den inre diametern av röret;
  • kranar, rör av olika diametrar och böjningsvinklar används för en vacker och tillförlitlig anslutning strängelementen vid en förutbestämd vinkel;
  • bågsträngen (rör av olika diametrar) används som en guide i trappa.
 • Fasteners representeras av följande produkter:
  • tetivoderzhatel används för att fästa röret (sträng) till en vägg, pelare eller stolpe, och uppbär fixera en dekorativ funktion;
  • pristennye konsoler och andra fästen till väggen är nödvändig i fall där ledstången är fixerad vid väggen.
 • Hållare för glasögon krävs i de fall där glas är ett dekorativt inslag av trappräcken.
 • Tips: Kvaliteten på arbetet med tillförlitlig hårdvara kommer att ge en lång livslängd.

  Den viktigaste ingrediensen i alla stegar är räcken och staket. De förespråkar ett slags garant för säkerhet när du flyttar personen på trappan oavsett riktning, och är ett måste. Ihglavnaya funktion - stöd och skydd.

  Rostfritt stali- Trappor och stängsel är inte bara bekvämt, säkert, men också vackert. Det finns också ett enormt utbud av rälsen.

  Räcken av rostfritt stål

  Varje art har sin egen speciella, ofta individuell design. Korrekt valda typen av staket kommer att vara en bra design lösning inredning lokaler.

  Det finns flera typer av utförandet av dessa är:

  • polerat eller slipat;
  • monolitisk, gemensam svets;
  • Designer.

  På den yttre räcket sinnet är:

  • med vertikala stolpar;
  • parallelnymiprokidami med olika diametrar;
  • med olika paneler.

  Således finns det ett brett utbud av trappräcken och ledstänger, som skiljer sig inte bara i form och design stil, men också material för tillverkning. Som en sista fungerar glas, stål, trä, plast. Hittills finns det en stor sprosnaproizvodstvo stege kapslingar i rostfritt stål.

  Varje stege är obligatorisk måste vara hennes följeslagare - stängslet. Det kan antingen levereras med det, eller separat. Men hur väl valt, till exempel staket trappor rostfritt stål som kan passa in i den omgivande inredningen?

  Tack vare moderna apparater, är det möjligt att skapa en datorsimulering av de framtida trappor, staket och så vidare. D. Med hänsyn till alla önskemål kunden specialister skapa ett projekt snabbt och ofta gratis.

  I det här fallet kan du bläddra igenom alla möjliga alternativ och visa i allmänhet med alla dess komponenter.

  Före tillverkning, t ex, barriärer för trapp rostfritt stål, utföra de nödvändiga beräkningarna. Särskilt nivåskillnaden i beaktande, den överlappande stege bredd, lutning område av storlekar och stadier.

  Designen beror huvudsakligen på destinationen. Efter att ha utfört de nödvändiga mätningar och analys av den erhållna information om användningsändamål stegar driva ritningar med tanke på alla regler och krav.

  Produktion trappa räcken av rostfritt stål och har en viss installationssekvensen.

  Instruktionerna nedan berättar mer om det.

  1. Att arbeta med företagets kontor - förutsatt att alla uppgifter om utförda mätningar och beräkningar.
  2. Beräkna kostnaden.
  3. Arbetet med ingenjörer - den ultimata samlingen av mätningar.
  4. Undertecknandet av kontraktet för tillhandahållande av tjänster för tillverkning av stängsel.
  5. Produktion av komponentdelar.

  Tack vare modern utrustning och teknik, kan alla projekt vara lätt att genomföra. Oavsett - standard eller enskild order.

  Modern utrustning gör det möjligt att utföra allt arbete på en hög nivå, vilket döljer alla svetsar, garanterat tillförlitlighet fästpunkter.

  Också frivilligt utförs antingen slipning design eller polering eller matte.

  Det viktigaste med detta - kompetens team av experter att det kommer att göra allt för att gå försiktigt, effektivt och korrekt.

 • Att sätta i drift.

  Trappan har blivit en integrerad byggelement, utan vilken det är omöjligt att införa flera våningar. Som framgår av den här artikeln hittar du mer information om detta ämne.

  1
 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  80 − 79 =