Rektangulär duk krok

Mest intressant rektangulär duk krok!

rektangulär duk virka, sticka system dem här!

Leta efter intressanta mönster till trasa krok? 10 bästa, mest vackra och annorlunda rektangulärt servetter virkade och schema deras stickning kan hittas här.

På internet havsmönster, diagram, tidskrifter. Det är dags att sluta ditt val, annars kan du gå utan våtservetter :).

Stickning är roligt, stickning en vacker sak, är dubbelt roligt. Servetten är väl positionerat i rummet, utformad i viktoriansk stil, i stil med Provence, i en lantlig stil, älskar Rachel Ashwell servetter för din Shebby Chik. Servett vana allt uppskattar värmen, skönhet och charm i spets.

Servetter är nu av kommersiellt intresse, nätauktioner erbjuder handgjorda tyg som artefakter.

En vän till mig, en inredningsarkitekt upptäckte jag intressant information om den stora populariteten för servetter, virkade design för bröllop, ceremonier och banketter.

Hon minns ett fall där hennes kollegor var tvungna att söka needlewomen och beställa sina servetter och vägar för inredning bröllopsfest. Ändå magiskt kommer charmen av handgjorda, varifrån utgår skönhet hem komfort, förfining och vit spets till den nu populära stil Provence, där designers gör ofta bröllopet. Så om du inte håller och binder alltför många servetter och dekorera sitt eget hus, och husen av sina vänner och släktingar, kan du erbjuda sitt arbete i bolaget om registrering av äktenskap.

Men dess skatter som kom till mig från min mormor, jag Shore.

1

Rektangulär duk krok och system för dem.

Villig att klargöra detta stickning diagram servetter. Botten kvadrat i diagrammet börjar sticka 12 maskor, följande serier: 16polustolbikov genom luftslingan, dvs polustolbik, luft slinga, polustolbik, luft slinga. Andra raden 32 kolumn med en enda sc två 3 luft slinga, dvs - .. Två kolonner med en enda fm, 3 luft slinga, två kolonner med en enda fm, 3 luftslinga, etc, bara barer sticka behov av att gå in i kroken under Air slinga av föregående rad. 3 Intervall: oavslutade kolonnen med tre nakida med en spets och en bas 7 stygn, en oavslutad tre nakida kolonn med en topp och en bas 7 stygn, etc., är det nödvändigt att sticka kolonnen genom att införa en krok in i mitten slingan en kedja av tre slingor av föregående rad. Rad 4: Chain of 9 stygn. Jag kopplade ett urval av ull tråd för att göra det lättare att se.

I stickning av torget finns nyans, jag kontaktade ett prov kan hjälpa till.

Kära vänner! Jag tycker alltid att läsa dina kommentarer. Skriv om dina erfarenheter och önskemål, eftersom det hjälper platsen för att bli en bättre och mer intressant. Och om du vill tacka er för artikeln, kan det vara mycket enkelt - klicka på knapparna av deras favorit sociala nätverk, dela artiklar med vänner.

Tack för ett fantastiskt urval scheman. Jag gillade särskilt den andra och servetter med fjärilar.

Lägg till en kommentar avbryta svar

Genom att skicka någon form på webbplatsen, godkänner du sekretesspolicyn

Körning servetter virka för nybörjare: runda, rektangulära

Manuellt arbete har alltid haft sitt värde, var inget undantag och en sådan konst som virka. Produkter tillverkade av denna teknik, kommer att pryda varje interiör. Var ska man börja om du konfronteras med denna teknik för första gången? Hantera inte precis bakom komplexa produkter, att starta en enkel system är lämplig för nybörjare virka servetter. För att komma igång, måste du lära dig vissa funktioner i stickning.

För varje vävnad, beroende på dess avsedda användning, lämpliga filament viss tjocklek. Preferens ges alltid i valet av ren bomull, ideala fibertyp iris eller snöflinga. Det är också mycket stor utsträckning akrylfiber. Trådar kan vara i slingor eller spolar där du kommer alltid att hitta antalet gram och mätare i en enhet. Dessa alternativ kan hjälpa dig att bestämma antalet spolar som krävs för ett visst jobb. nål kommer att bero på den valda trådtjocklek, ju tunnare garn, det mindre antalet. I det inledande skedet, och väljer trådhaken genomsnittliga tjockleken av testprover. När du kommer att behärska enkla element, kommer det att vara möjligt att använda garn av någon tjocklek.

Alla system servetter virka för nybörjare består av några ikoner som avkodas på följande sätt:

Oval - en luftslinga erhålles den genom att dra tråden genom den föregående;

Wand - bar utan fm, är som följer: slinga, klädd på kroken förblir på plats, krok injiceras i slingan av den föregående raden, där det är nödvändigt att utföra en kolonn. Fångas av garnet och stretch. På kroken vänder två luft slingor. Då igen griper tråden och dras genom öglan, som ett resultat finns det bara en.

Kors eller en svart prick - en anslutande bar, utformad för att slutföra serien.

En lång pinne med en lutande linje - kolumn med fm.

Detta är den enklaste element, de kommer att vara tillräckligt stort i den första etappen av utbildning. Vanligtvis följer systemets servetter virka beskrivning som kan vara förvirrande att räkna ut i systemet ögonblick. Om kretsarna hittar andra tecken, kommer det att bli svårare. Nybörjare på det första steget är det bättre att föredra en enklare version.

Varje system servett Starter krok antar samma start oavsett ytterligare ritning. Kedja av stickade maskor, är det antal som bestäms av produkten densitet. Om du tänker brutna tyg, passar en kedja av åtta slingor. Om produkten är tillräckligt tät, räcker det med att fem stycken.

Den resulterande kedjan måste vara stängd, används för denna anslutning polustolbik. På samma sätt kommer att avslutas och alla efterföljande rader av stickning.

Ring som du bildas under sammanfogningsprocessen är lindad runt hela omkretsen kolumner med eller utan sc honom. Du måste börja arbeta med lyftöglor för detta i början på varje rad som skall utföras av detta element, provyazyvaetsya tre luft loop.

Den andra raden av kolumner som är nödvändiga för att utföra nakida så som lyftluft måste också sticka öglor, kommer antalet som varierar från tre till fem. Provyazyvat luft slinga följer från basföreningar. Sedan, kolonnen med fm, som ligger i en slinga av föregående rad. Sedan provyazyvayutsya två luftslinga, och sådan teknik upprepning utförs element. Schema servett Starter krok kan ha en annan kombination av den andra raden.

Nu kan vi börja räkna servetter.

För att utföra du behöver akrylgarn och en krok nummer 2. Figuren visar ett diagram över en liten trasa krok. Sekvensen av Funktionen är följande:

Provyazyvaem kedja av 6 luft slinga och anslut den till ringen.

Första raden. Utföra lyftning av 4 slingor och börja den första raden, som består av 30 kolumner med fm.

Den andra raden börjar med genomförandet av 4 maskor, sticka två kolumner med fm. Gör sedan två antennslingor och följande två kolumner med fm. De provyazyvayutsya inte över intilliggande kolumn och på nästa efter honom. Operationen upprepas fram till slutet av raden. Efter att ha utfört ett mönster, gör stickning en anslutande kolumn.

I den tredje raden luft slinga av föregående rad fastspänd i sådana kombinationer: 2 kolumner sc med 2 luft slinga och en annan kolonn med 2 fm. Sedan en annan 2 är stickade sidoluftslinga, och kombinationen utförs upprepas.

Den fjärde raden utförs i följande sekvens: fyra lyftöglor, sc med två kolonn. På sido slingor av den föregående raden utförs förbindelse kolonn. Sekundärluften gångjärn provyazyvaetsya 3 nakida kolonnen med två gångjärn och 3-kolonn med fm, anslutande kolonn. Repetition sker före utgången av serien.

Den femte raden är stickad fjärde identiska, förutom att istället för att förbinda kolumnerna 3 utförs luft slinga.

I den sjätte raden en liten krok binda kretsen innefattar ytterligare element, som kommer att leda till en ökning i diametern hos bindan. Flera stickas på den fjärde kretsen ökar till 3 bar med fm och båda sidor av den förbindande kolumnen är påslagna 2 luft slinga.

I detta skede är det möjligt att avsluta stickning, få en liten trasa om du behöver en större produkt. Det bör vara upprepa 5 och 6-serien, endast varannan rad läggas till mönstret av en kolumn, utan fm och två luft slingor.

För att utföra en vacker brutna servetter måste välja en tråd så tunn som möjligt, sedan få en förädlad produkt. Körning brutna virkade servetter inte har de egenskaper. För en sådan produkt, behöver du 50 gram garn av 100% bomull och ansluta till högst 1,5.

Att få ett antal luftslingor 8 ansluter till ringen, varvid kolonnerna med 15 provyazyvaem nakida nästa rad. Nästa rad för att öka antalet kärnor 32. Fortsätt sedan att sticka i ett mönster som visas i diagrammet. Hela mönster spetsar servetter består av 9 rader.

Teknik genomförandet av dessa produkter är olika. Du kan sticka direkt hela duk, och det är möjligt att producera enskilda delar eller moduler, och sedan kombinera dem till en enda enhet. Diskuterats i den tidigare utföringsformen, krets cirkulära servetter virka stickning teknik som bildas i en cirkel. I detta fall, till riktningen för den alternerande höger vänster och i den motsatta riktningen. Överväga båda alternativen.

En enkel rektangulär duk

Storleken på den färdiga produkten kommer att vara 15x20 cm. Arbetet behöver du bomullsgarn av medium tjocklek och krok №1,5. Körning virkade servetter har sin unika, om fullständig arbetet med genomförandet av det andra steget, får du en fyrkantig servett. kan inte stanna vid det visade antalet kretselement, vilket ökar deras antal, kommer att ökad längd av produkten till den önskade storleken. Operation börjar med ramantennen 64 och enligt huvudmönster ritning utförs tyg stickning förändrings riktningar som visas med pilar.

Betrakta nu den andra utföringsformen. Scheme rektangulär servett krok representeras av två bilder. I enlighet med ett mönster som uppfyller fragment servetter.

Enligt systemet för stickning börjar med vinkel och riktning rader förändringar. Efter att den erhållna kvadrat, är det lindade runt perimetern kaemochnym nära, genom vilken fragmenten förenas i en enda produkt storlek servetter kommer att bero på antalet tillverkade delar. Efter ett nödvändigt antal moduler är möjligt att starta montering. De anslutningar visas med pilar i diagrammet. Den resulterande banan måste binda med tre rader av trim runt omkretsen av kretsen.

Nu har du den första handgjorda, gjorde en krok, och det måste kunna korrekt omhändertagen. Den färdiga produkten efter parning jämnas och avskalade. Servett virka för nybörjare kommer att hålla den nödvändiga formen, om lite stärkelse. Efter långvarig användning finns det ett behov av att rengöras, kan den utföras i följande ordning:

Släpp vävnad från ansamlat damm, för det skakar det.

Framställning av en tvållösning, är det bäst att använda ett schampo eller flytande tvättmedel.

Någon gång i produkten utelämna tvållösning. I inget fall bör inte gnugga dukar.

Vi utför sköljning suspension i rent vatten och utan friktion.

Pressning utföras med frottéhanddukar, där en servett placeras.

Torkning av produkten på två sätt. Naturliga alternativ när duken virka för nybörjare läggs ut på en handduk under press. Också kan torkning åstadkommas med användning järn, vilket i hög grad påskynda processen.

Servetter krok med diagram och beskrivning: idén om mönster

Modern stickningstrådar mångfald ljus luft, tillsats av vackra pärlor och band. Brutna fascinerar dess krets komplexitet, färgval och sätt att dekorera skapelsen. Den här artikeln innehåller idéer virka servetter system och beskrivning.

Virka kvadrat, oval, runda servetter, i form av stjärnor och snöflingor, blomsterfält, lägga virkade blommor och blad, fjärilar och andra stickning boskap. Virka - ingen komplicerad uppgift. Först måste du förstå de program, symboler värden hitta önskad exempel på ett mönster, väljer kroken.

Vackra servetter är inredda rum, vilket skapar en varm hem komfort och skydda ytor bord och andra möbler.

Början stickare bör inte ta upp komplexa mönster, valet av tråd är det viktigt veta att den känsliga brutna erhållits från tunn tråd av garn eller iris bomull, måste kroken vara dubbelt så tjockt garn volym.

Oval servett storlek 28,5 cm x 77 cm. För nödvändigt garn 80 g (100% bomull), № krok 0,6.

Provyazyvaem kedja av 6 maskor och sticka i en kolonn med tre ring nakida sedan stickas kedja av sådana ovaler (53 stycken) enligt schemat. I början av serien i stället för en slinga sticka angivet antal lyftöglor. Slutföra en rad anslutnings kolumner. Om det behövs, flytta anslutnings kolumnen till början av nästa serie. Sedan stickas systemet. Om instruktionen toppen anslutna tecken, slingorna binda gemensamma spets vid botten av föreningen, öglorna stickade grupp med en gemensam bas.

En annan ordning oval servett:

Square stickade servetter samt runt centrum.

Som ni kan se, provyazyvaetsya ring av luft slingor med kolumner utan fm, sedan montera en serie av slingor och luft tillsätts i hörnen. Sedan igen provyazyvaetsya cirkel av pelare med fm, på följande nummer läggs till hörnen av luftslingan, och så i en rad. Så det är möjligt att koppla en tät stativ eller pad.

Att skapa en kvadrat duk som används som små, relaterade motiv, cirkulär eller kvadratisk form.

Motivet av den fyrkantiga formen:

Första raden provyazyvaem, sticka en kolonn med 5 fm, följt av 2 kolonner med två nakida tredjedel slinga med fem kolonn fm. Sedan provyazyvaetsya 5 luft slingor. Detta upprepas 8 gånger. Det kommer att finnas behov av att associera en cirkel 19-serien. Foto och diagrammet nedan.

Rektangulär duk titt på separationer och tabeller.

Tjock rektangulär mesh tyg.

Ett annat system rektangulära våtservetter.

Ljus färg imponerande ursprungliga mönster trasa blöjor i form av en solros. Sunflower kan göras tråd av lämplig färg jacquard mönster. Använda fyra färger - brun, gul, grön och vit.

Garn kan akryl tas, om mönstret inte spelar någon roll. För fishnet hantverk är definitivt bättre att ta en tunn tråd.

Brunt och svart tråd börjar sticka mittcirkeln.

En rad. Provyazyvaem 8 stygn. Nu stickas ring med bulor 20 med en fm. Nästa rad i varje slinga av basen av kolonnerna med en enda sc separerade luft slinga. Den tredje raden åter sticka en kolonn med 1 fm i varje bas slinga. Vidare, varje bas slinga 2 matskedar. med nakida åtskilda av två luft slingor. Den nya cirkeln i varje båge av 2 stygn bildade av föregående nära, provyazyvaem 2 msk. med fm, 2 luft slinga, 2 msk. med fm. Område = 6 + 2 5 nummer VI. Nummer 7 = 5 3 + nummer VI. 8 radnummer = 5 + 4 VI. 9 radnummer = 5 + 5 VI. 10 intervall = intervallet + 5 6 VI.

Svansar du gömma sig i trådarna i stickningen i slutet av arbetet. Den färdiga bindan är nödvändigt för att ånga, kan det vara pre stärkelse om så önskas.

Bulk servett "Svansjön" passa in mycket enkelt, även en nybörjare kommer att kunna upprepa det utan svårighet. Bifogade servetter stickning virka schema och en beskrivning av verksamheten i etapper.

Principen för operationen är enkel central cirkel stickning tunna filament iris eller andra trådar för stickning och virka lung azhure till nummer 1. Den enklaste utföringsformen - av vågorna med ett tätt stickat nät av valv broderstygn.

Swans virka kroppsdelar - fendrar, bål och nacke, kretsen som på bilden nedan. I stammen måste du laga små bitar av stoppning polyester eller ull och i nacken att böja tråd. Information om konventionella sydda tråd, varefter de kan vara stärkelse, torkas och sys till servett.

På sjön "kastas" stickad lilja, liljor och andra blommor, knyt en servett tråden "gräs".

Ett annat alternativ volym servetter - druvor.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

75 + = 85