Reparation av en ny lägenhet

Hur man startar reparationer i en ny lägenhet

Önskedröm för många ryssar - flytta till en ny lägenhet. Men tyvärr händer det att detta lyckliga ögonblick, inte fördärvas av det mest tillfredsställande skick av nya bostäder, som orsakar värdarna negativa känslor. Men alla vill göra livet i sitt eget hem var en trevlig och bekväm. Därför är många omedelbart efter att ha flyttat för att börja sina liv i lägenheten med sin prestation. Hur man bestämmer var man ska börja reparationer i byggnaden? Denna situation måste närma sig mycket försiktigt och uppmärksamt.

Om ägarna av fastigheter i den nya byggnaden inte visste var man ska börja reparationer, att det första de behöver räkna ut vilken typ av pengar de kan spendera på det. Det är tydligt att dessa kostnader kommer att omfatta inköp av inte bara färg, rentvå eller tapet, kommer ägarna att behöva köpa dyra VVS, kakel, köksutrustning. I det fall där ekonomin är ganska begränsade, finns det ingen anledning att köpa alltför dyra efterbehandling material. Många byggvaruhus du kan hitta en budget substitut dyra golv eller exklusiv Mural. Den som funderar var man ska börja reparationer kan bli förvånad över att de kostnader som krävs för att genomföra de första verk, som omfattar beredning, bearbetning och beläggning av tak, väggar och golvläggning, installation av fönster och dörrar, är inte det viktigaste.

När behovet av yrkesverksamma

När du planerar var man ska börja reparationer i nya bostäder bör det vara särskilt noggrant arbete med elektriska ledningar. Många inför situationer där fel plats i bostads uttag och strömbrytare kan orsaka efterföljande dyra reparationer ansträngning, ändra tänkt design och ibland farliga brandsituationer. De som står inför sådana fall är väl medveten om att utföra vissa uppgifter måste hanteras endast av specialister. När allt kommer omkring, de är pålitliga verktyg, samt professionell kunskap och erfarenhet.

Många tror att sådana reparationer skulle bli för dyrt. Men om ägarna av egendom i förväg för att diskutera med byggandet laget att börja reparationer i byggnaden, tillsammans välja efterbehandling material, kommer de ekonomiska kostnaderna är mycket verkliga och giltig. Dessa yrkesmän är alltid redo att berätta för kunderna om att köpa kakel, vackra tapeter, linoleum eller laminat, kvaliteten på som kommer att vara ganska hög, och kostnaden är ganska överkomligt. När allt kommer omkring, vanliga människor ofta inte vet var man ska börja reparationer i den nya lägenheten och hur man ska möta i en liten mängd.

Dessa ägare av lägenheter i den nya byggnaden, som beslutade att söka hjälp från ett team av professionella byggare, ibland rädd för att tjänster av dessa yrkesgrupper själva är för dyra. I själva verket, inte vara rädd. För nu, i varje stor och liten stad, kan du hitta ett stort antal förslag för reparationsarbeten. Sådana grupper placera sina annonser i gratistidningar och Internet, och ju mer i byn av specialister, desto mer sannolikt att det kommer att finnas de som kommer att utföra det nödvändiga arbetet på verkliga och inte uppblåsta priser.

En som inte kan begränsa sig till mängden pengar för att förbättra sina hem, kan vända sig till designbyrån. Det är känt att från den stil av de inre rummen beror på stämningen i hela huset. Moderna arkitekter kan dra någon lägenhet med östra förfining och förfining eller stil sval high-tech - det är föremål för alla.

De som bestämmer sig för att utföra reparationer i sin nya lägenhet själv kan hittas på Internet tematiska forum och webbplatser som delar hemligheter skapandet av det ursprungliga utseendet av det moderna hemmet, de som har gått igenom sådana prövningar.

Var börjar reparations lägenheter i den nya byggnaden med en grov yta?

Efter att ha köpt en lägenhet bekymmer inte slut där. Börjar den andra fasen, som kallas reparation, vilket kräver upprättande av en tydlig plan och sekvens av åtgärder.

Det spelar ingen roll du ska göra reparationer i en lägenhet med en grov finish, i en ny byggnad med en fullt färdig, i en lägenhet som köpts på andrahandsmarknaden med vissa reparationer - kan inte göra utan en plan.

1

Annars är de flesta verkar följande frågor:

 1. hur man gör reparationer i den nya byggnaden med en grov yta
 2. hur man gör allt från scratch
 3. vad sekvens av översiktsplan
 4. som lägenhet renoveringen kommer att ta tid
 5. hur mycket är reparation av lägenhet

Följande är den sekvens av åtgärder som du kan navigera.

Sekvensen för reparation av en lägenhet med en grov yta till byggnaden

I början rekommenderar jag att titta på video från en professionell. Det kommer att vara till nytta för både kunder och artister.

Efter videon kan se steg för steg reparation sekvens.

Efter att ha analyserat alla sina handlingar, Jag kan förklara skälen till att fördröja processen reparationer i lägenheten.

Alla företag, oavsett hur corny det låter, består av följande 3 skäl:

 1. i vag idé att vi vill få slutresultatet
 2. I avsaknad av reparation och betalningsplan
 3. den plats där du bor är ganska bekvämt för dig och ingen brådska

Nedan planen av egen erfarenhet som du behöver göra för att spara tid, möda och pengar på efterbehandling lägenheten.

Du måste bestämma vad du önskar

 1. röra sig i färdiga höljet
 2. göra reparationer och flytta
 3. snabbt flytta

För att gå snabbare en ny lägenhet måste bara göra en grundläggande minimum av reparation, och resten kunde lösas redan bor i lägenheten direkt.

t.ex., fästa sockeln att hänga en hylla i badrummet och mer för att göra ganska enkelt, men i processen för att reparera dessa detaljer samlas en hel del att som ett resultat av att konsumera en avsevärd mängd tid och fördröja reparation av en lägenhet.

Eller så kan du göra omedelbart flytta in i en lägenhet utan reparation, och göra allt långsamt på plats. Det visar en sådan Spartan utföringsformen. Lämplig inte för alla.

För att snabbt kalla in en färdig lägenhet, Du kommer antingen att behöva betala för någon annans arbete (det är inte billigt), eller från morgon till kväll arbetar själv i lägenheten (det är inte lätt), eller för att göra reparationer långsamt (inte snabb).

Det första steget är att bedöma de tre komponenterna. Tid, pengar, deras styrka. Och för att göra ett val.

Vad vi vill göra reparationer, och beräkna hur mycket denna reparation behöver pengar

Det är nödvändigt att lösa åtminstone om vad vi vill se din lägenhet i sin slutliga form och beräkna hur mycket pengar som krävs för sådana reparationer.

Detaljerna kommer att beräknas och reparationsplanen, enklare, billigare, snabbare, så småningom kommer han.

Kommer att behöva svara på en massa frågor.

t.ex. , att sätta ett bad eller dusch i badrummet är kakel på väggar eller bara måla, en golvbeläggning för att välja, Vad tak och mycket mer.

Men för att fatta beslut om de viktigaste punkterna i reparation, är det nödvändigt från början att handla och se priset, välja den mest lämpliga element för reparation av lägenheter och samtidigt att bestämma vad du ska göra själv och vad ordning.

Här är ett litet exempel på hur det var med oss:

Vi kunde inte bestämma, vad du ska skriva i badrummet - badkar eller dusch, men när den utvärderade priset på båda varianterna, duschen försvann av sig själv.

Priset på en gjutjärn badet var bara 2000 tusen mindre än vad vi har hittat duschen, som fortfarande på något sätt passar oss. Som det visade sig, leverans och installation av den ökade priset på duschen till 5000 rubel från originalet, och samma bad kan hittas ännu billigare.

Som ett resultat, kan du köpa ett bad, och de pengar som sparas har en tvättmaskin - och det sätter stopp för vår ångest över vad du ska välja.

Viktigt!Avgörande bör vara lätt att använda, i stället för pengar. I det här exemplet är badet bekvämare i dagligt bruk.

Gör en plan eller snarare en följd av reparation av en lägenhet

Så hur du behöver en hel del, kan du inte göra utan en plan, och det bästa vore att göra på papper, men inte i huvudet.

 • Detta gör att du kan se bilden av den kommande helrenoverade
 • Glöm inte
 • lättare att identifiera liknande fall och grupp
 • lättare att räkna medel för reparationer

För detta mycket användbart program XMind kommer gratisversionen vara tillräcklig + Sweet Home 3D-rendering för framtida planering.

genom det sätt, renoverad lägenhet i ny byggnad och renovering i den sekundära bostäder är praktiskt taget identisk med dess sekvens, med undantag för den mängd arbete. Lägenheten med en grov yta mycket ledigt utrymme och en storleksordning mindre än nedmonteringen.

Reparationsplan lägenhet i en grov yta på trappan

Alla rum, dörr- och fönsterkarmar, fönsterbrädor, uppskattar vi drop golvnivå och tak, platsen för strömbrytare och uttag, är det möjligt att notera den nivå, som sedan gör golv och tak.

Mata in data direkt i alla bärbara till 10 gånger inte mät eller bättre drag i något program.

Jag gillade Sweet Home 3D - bekvämt, enkelt, enkelt, gratis (länk i slutet).

Allt som inte är nödvändig och att vi vill ersätta.

Lägenheten med en grov finish, vi nästan förskonade från detta är dock att kommer från utvecklaren är inte alltid av god kvalitet.

Tänk på att om du har en återförsäljning, kan nedmonteringen ta en hel del tid och ansträngning kommer inte att kosta deshego.

Lägenheten med en grov yta denna högen av sand / damm på golvet. Och i processen för reparation är fortfarande inte tillräckligt bara att du måste kasta ut. Budgeterad pengar och tid på jobbet.

Vi köper de nödvändiga materialen

Det är bättre att reservera, hade vi mer än en gång att besöka butiken för det. Och det som inte gjordes klart planen inte beräkna erforderligt antal material.

Dessutom, på grund av fluktuationer i växelkurser, säsongsmässiga rabatter, etc. Det kan hända att samma byggmaterial i ett par veckor kommer att kosta betydligt dyrare.

Glöm inte att ha ett lojalitetskort järnaffärer, kommer det att spara.

Om det inte finns någon sköld i lägenheten, sedan leverera. Göra en separat linje för kylskåp, separera till pannan, en separat lamphållare separat, separat platta. Detta görs för att underlätta i framtiden.

Till exempel,, när sommaren stängde av vattnet, så jag inte kan använda många enheter samtidigt. Eller panna + te eller te + järn, etc. Annars knackar.

Lägenheten med en grov yta dessa verk kommer att kosta billigare och snabbare.

Betonggolvet i badrummet och toaletten gjorde - tills det torkar, inte förlora tid och gör annat arbete. Rummet jag gillade den torra avjämningsmassa.

Murare och lade kakel i badrummet

Väggar och tak i badrummet murare, som kakel eller färg - vi bestämde oss för att måla, för att spara. För första gången kommer att gå.

Även om det komma ihåg att efterföljande förändring kommer att ta mycket längre tid, eftersom alla måste demonteras. För detta måste också betala. Så om det finns ett lager av pengar, är det bättre att göra på en gång.

Det är bättre att spara på innerdörrar, inte omedelbart köpa alla möbler, etc.

Vi utför rör - har metallrör, installeras snabbt och enkelt med händerna (specialverktyg eller färdigheter behövs), toalett och badkar och sätta sig själv, inget komplicerat (kommer för första gången måste mixtra, men det kommer att bli lättare i framtiden).

Omedelbart det bör ändras radiatorer med modernare och hög kvalitet, som utvecklare tenderar att spara. I det här fallet, om det görs rätt, är allt liksom ett badrum det billigare, enklare, snabbare.

Om taken sträcks, att detta arbete kan överföras i ett senare skede. Annars är det bättre att göra reparationer från toppen till botten (tak, vägg, golv).

Det är viktigt att komma ihåg, om lägenheten kommer att vara skåp coupe, installation av undertak har sina egna nyanser, så kontrollera i förväg hur man bäst att göra med specialist (kallar dem som kommer att montera skåp och tak i ditt hem).

vi har, till exempel går det genom taket fyra gränssnittskorten, som var och en är på olika nivåer, så det är lättare att beställa något undertak, som i en enda dag i hela lägenheten montera än en månad att anpassa.

genom det sätt, har undertak, det finns en uppenbar fördel är inte om grannarna från toppen är en liten läcka, taken är sannolikt att begränsa vattnet och det behöver bara tömmas. Skadan kommer att vara minimal. MEN, det är alla föremål för små läckor.

Rikta, murare och shpaklyuem väggar - vi hade dem ganska jämn, så jag behandlat bara en liten lager av gips för att dölja synliga defekter, och så mindre damm.

Han gjorde själv kom ut ungefär samma som om beställt installation för pengarna, men tiden anständigt. Så jag ser ingen anledning att mixtra med den. Det är bättre att beställa ett verk, och fri tid att göra andra saker.

Se kvaliteten på installationen, om du inte vill frysa på vintern. Om inte nöjd, då ändras. Vi hade ingen märkbar gap genom vilket till -30 mycket bra fat.

Suturer var inte överallt propenyl (här på bilden kan du se), i god tid att den har hittat och korrigerat.

Vi torkar avdragare, installeras enkelt (några dagar) och snabb i jämförelse med cement, och bör vara varmare (mer beroende av täckning, den varmaste - kork, men också den dyraste).

Beställ bäst att gå vidare, tillsammans med ingången. Så du behöver inte välja färg.

Min fru och det på något sätt inte tänka, och köpte första laminat solbränna. När de började plocka dörren, insåg vi att det är lättare att ändra laminatet, än att hitta rätt färg.

Tapetklister bredd på 0,5 meter lång, är det bättre att ta mätaren. Vissa vinyl tapeter kan vara mycket lång och lukta (lukten av vissa tapeter var nästan en månad), och vissa är mycket mjuk och de är bucklor lätt skadas av klistermärken. Ha detta i åtanke när du väljer.

Nu finns det många alternativ till tapeter (tapeter för målning, dekorativa gips, dekorativ sten, etc.), beror på din ekonomiska möjligheter.

Om du vill samla in eller på något sätt svårt att installera, är det bäst att beställa den här tjänsten. Detsamma gäller fallet med ett fack. Det ser enkelt, men kan vara upptagen mer än en dag.

Golvlister, hyllor, hänga en ljuskrona, gardiner, etc. möjligt efter flytten. Små saker brukar ta upp en hel del tid. Så om bråttom att flytta, ställ den åt sidan.

Några viktiga tips för reparation

 1. Demontering och sophämtning också kanske inte tillräckligt, eftersom leveransen av byggmaterial. Budgeterade utgifterna data.
 2. En del av tjänsterna kan utgöra en del av själva ordern. Där det finns risk för skada på någon av oerfarenhet eller vara upptagen under en lång tid - måste beställas för pengarna. Till exempel,, köpte möbler i rummet, beslutade vi att samla sina egna (det var intressant). vid Det visade sig att instruktionerna för montering mycket informativ och var tvungen att vara upptagen 2 dagar, men om beordrade montering, då allt skulle göras i 3 timmar. dra slutsatser.
 3. Om du väljer att beställa en yta, är det bäst att betala en del, på det utförda arbetet. Minst leta efter sådana förhållanden.
 4. Få rabattkort de butiker där du kan köpa allt. Många av dem har betydande besparingar jämfört med om du köpt alla utan kort.
 5. Titta till betalkort Tinkoff. Där varje kvartal, kan du välja 3 kategorier av varor för vilka avkastning på 5% av köpeskillingen. Kanske du har tur och du kan välja kategori i samband med tillverkning och reparation. Detta kort har andra fördelar. Läs min recension, är jag använder inte det första året.

Här är sekvensen av reparation av en lägenhet i en ny byggnad i vårt land, men i en lägenhet med den befintliga gamla avslut kan lägga till följande stycke (demontering av den gamla avslut, sophämtning). Även om många jobb kommer sannolikt att behöva göra.

För dem som kommer att beställa en reparationsservice, kan du spara tid.

Lista över städer där arbetet: Nizhny Novgorod-regionen, Leningradregionen, St Petersburg, Volgograd region, Voronezh-regionen, Sverdlovsk-regionen, Tatarstan, Kemerovo Region, Kirov regionen, Krasnoyarsk territoriet, Novosibirsk regionen, Omsk regionen Orenburg-regionen, Perm, Rostov region, Saratov-regionen, Tyumen region, Republic of Bashkortostan, Moskva, Chelyabinsk regionen Samara region, Krasnodar, Vladimir regionen, Moskva-regionen.

Du kan också planera din lägenhet och se hur det kommer att se ut efter renovering, Jag var nyttigt Sweet Home 3D-program, du kan ladda ner det gratis på webbplatsen (länken är en ryskspråkiga sida på webbplatsen).

Det är vad vi med min fru planerar på hur kvällen.

Och om du vet något mer användbart program för reparation, skriv i kommentarerna, jag tror att många kommer att komma väl till pass.

kyla artikeln, tack! mycket bra

Och tack för din feedback, jag är glad att det är bra!

Tack för din detaljerad beskrivning! Snart min familj kommer att gå igenom denna strävan - reparera grov yta)) Säg mig (och jag har klåda direkt):

1. När det är lämpligt att glaset och för att isolera en balkong? i slutet eller början av arbetet? balkong är fäst till köket. Jag vill göra det i chill-out och arbetsområdet.

2. Vad det är lämpligt att köpa, för att snabbt komma till toppen av reparation? Jag menar, byggmaterial såsom fyllmedel och så vidare. Dags att äta, inte vill förlora den.

1. Glas är önskvärt i början av reparation, som dammigt arbete, reparatörer skulle bära fönstret, de behöver någonstans att placera. När lägenheten är nästan alla gjort, kommer det att skapa onödiga olägenheter. Isolera och återkomma senare, även om det inte längre är beroende av budgeten. Om du har pengar att göra allt på en gång, är det bäst i början av det utförda arbetet.

2. När det gäller material, är det svårt att säga. Mycket beror på hur du har grov yta är bra. Om väggarna är inte bara tegel och behöver inte anpassa, då detta är ett material (till exempel en länk till min lägenhet utan efterbehandling väggarna mindre smidig moi-ipodom.ru/chto-takoe-. Artiry-foto.html), om samma kommer att fullständigt putsade och väggkurvorna, då är det en annan mängd material och arbete. Reparatörer har volymrabatter på material och ibland ge dem till sina kunder när de köper material, så att du kan spara pengar, i motsats till att köpa en egen, men här är det nödvändigt att jämföra, inte alla gör. Nyanser är många och svårt att ge ett definitivt svar inte representerar den mängd arbete. Om du har tid, skulle jag nu har han spenderat på detaljplanering reparationer, bestämma vad reparationer i ett rum kommer att göras, vilka material används, skulle ha gjort alla mätningar, shoppa att jämföra där det är billigare att köpa, beräkna volymen av material. Här då redan exakt kommer att förstå att du kan köpa.

Även om du kan hålla ett öga på badrum kakel, panna, entré och inre dörrar + golv i färgen på dem, tapeten. Ett plåster väljer att inte under en längre tid.

Förhoppningsvis lite kan besvara din fråga.

Med gips allt bara gick ut och köpte en som säger befälhavaren. Tapeter kan köpa en vecka, få cirka 10 butiker, och i slutändan inte välja))) och även gräl.

Tack än en gång för ditt svar och tack för att dela din upplevelse!

Jag frös bara alla lägenheter och strukturering av information och beräkning, tog nästan en vecka. Börja med detta, och sedan kommer väl till pass i butikerna, mycket snabbare när de köper alla nummer på sina händer.

Det är bättre att ha en separat anteckningsbok som gör alla mätningar och efterbehandling material som är vaken för att köpa, då du inte behöver åter titta Kaki från vad som är bättre att göra. Jag kom in i butiken och köpte omedelbart rätt.

Tack för en tydlig algoritm! absolut överens om att definitivt att behöva planera allt in i minsta detalj. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt antalet och placeringen av butiker! De har aldrig nog! Den andra reparera min huvudsakliga råd - gör dem just så mycket som möjligt, i alla fall då blir det lite.

Det är just nu är det nödvändigt att använda en förlängningssladd, eftersom göra om allt kommer att bli dyrt. Även i sovrummet kan ställas in över sängen av den andra brytaren för ljus för att inte gå upp.

Tack så mycket. Jag trodde jag inte hitta en tydlig artikel om objekten överallt i vattnet, och jag personligen inte kunde förstå. Men din artikel är att bryta ner det)))

Jag är glad att artikeln har varit till hjälp. ))

Vi gör nu reparationer i ett rum, är inte ny i lägenheten, vi lever i det i 24 år. Plan var rent "i huvudet". Och kanske på papperet skulle det vara bättre.

Jag brukade Church House planerar att köpa tapeter och linoleum på golvet. Som beslutat att helt överge från tapeter, oavsett hur mycket man än försöker, du fortfarande kan se lederna är. Vi kommer att göra dekorativa gips för målning.

Nu har en hel del alternativ för väggar, på något sätt kommer att granska 🙂 vi förmodligen tapeter klistras över av vana

Aaplet 3D nedladdning, super. Tack så mycket. Kommer att köpa tapeten titta på etiketterna ska märkas på metoden för att applicera limmet (på väggen eller tapet) Lycka till! Och jag fortfarande stöter murare lägenhet, det gjorde jag inte ens grov finish, och dess fullständiga brist på det - en naken betong!

tack, bara välja tapeten kommer snart att gå till korridoren, dina råd förresten

Du, i sin tur också skulle vilja önska lycka och mer tålamod, titta reparatörer

men vi bara limmade tapet i badrummet, inom en snar framtid kommer att limmas till rummet, jag vill göra, och snabbt och vackert, men den första erfarenheten var lite otur, dra nytta av vägen, och sedan ska jag skriva just

Och jag är på tapeten du skyndar att vara oense, limmade jag meter tapet - mycket snabbt visar det sig, att limmet appliceras inte på tapeten och väggen, är det mycket lättare och snabbare. Det viktigaste att göra utbildning, med en speciell laser priborchiki tillfogade märkning horisontella och vertikala splash en linje med en penna och limmade dem - låt.

Gå med i gruppen VKontakte och gruppen på Google+ att lära sig om nya material snabbare.

Tillvägagångssättet för att utföra reparationer utan att avsluta i nya byggnader

För inte så länge sedan fick en teckningsoption för lägenheten i byggnaden, kan komma in, leva i fred. Idag, innan du flyttar in i ett nytt hus ägare måste göra reparationer. De flesta bostäder för uthyrning utan efterbehandling. Det är ett sätt att minska kostnaderna för lägenheten. Invånarna ges möjlighet till en acceptabel kostnad att förvärva sitt eget område. Resultatet är ett ekonomiskt alternativ. Populär bostäder typ studio. Värdarna tar på väggen utan efterbehandling, partitioner. Behöver måla väggarna, installera VVS, golv planat, yta. Settlers utförs helt grov- och efterarbete. Värdarna kan inte glömma Predchistovaya arbete. Om det, vad är det korrekta förfarandet för reparation i en ny byggnad skrivs nedan.

Arbete som kan göras i det första verksamhetsåret

Att få reparationer till byggnaden, kom ihåg att målet kommer att genomföras från marken. Detta gäller särskilt studio. Många planerar att göra dyra reparationer använda dyra material, vilket gör dem oacceptabla. Skälen till detta är följande:

 • strukturen för det första året av krymper, på grund av vad på ytan vid första sprickorna;
 • sprickor bildas på väggar, tak, golv;
 • på grund av deformation, efterbehandling och reparation av lägenheter per år kommer att göra igen, på grund av vad många problem uppstår.

Resultatet av krympning av byggnaden Sprickor i gips på grund av krympning av byggnaden

Start reparationer behövs för att följande processer:

 • distribuera sanitära rör;
 • Ledningar tab;
 • om golvvärme, avstrykare;
 • utjämning ytan av väggarna;
 • konstruktion av undertak.

Tillvägagångssättet för att utföra reparationer i byggnaden kan inte ändras.

inriktningsväggar ledningar bokmärke Kopplings VVS-rör avjämningsmassa

Under det första året du behöver göra med händerna grov, dammigt arbete, gå till Predchistovaya, sedan avsluta utförs. Det rekommenderas att göra det smutsiga arbetet efter att ha fått en nyckelring. Detta sker av en slump, har nybyggarna fått nycklarna till lägenheten, betala för en behållare för att samla upp skräp. Serveras med hela huset.

Bli av avfallshanteringsföretag inom sex månader. Om du inte börjar reparationer omedelbart alla hyresgäster, sedan ta ut soporna, och sedan har sina egna. Ytterligare borttagning ingår inte i kostnader för tjänster.

En annan viktig fördel när man utför grovbearbetning, Predchistovaya arbete efter att ha fått nyckel i den nya byggnaden - huset ingen bor, sedan får djärvt föra oväsen, kör punch, hamrar på natten och på morgonen, så kommer det att vara omöjligt att göra härnäst. Efter slutförandet av stora verk utfört fin finish, kan den klistras tapeter billigt, vanlig lekman linoleum och det första året efter det datum som ännu inte nöja sig med detta. Denna ekonomiskt alternativ för unga familjer som börjar leva från början.

Arbete, kontraindicerat under det första året av drift av bostäder

Det huvudsakliga arbetet utförs, huset var rena och bekväma, du kan ta en paus. Det finns ett antal verk som vill göra de boende i byggnaden, men experter rekommenderar att överge, annars då måste göra om igen från Predchistovaya och alla efterföljande arbete, måste det börja från början.

rekommenderas inte för det första året i en ny affär med:

 • tak, göra gipsväggar i en studio, den avslutande kitt, rådgivning uppfattas inte som ekonomiskt alternativ, tänk på att första gången alla sömmar spricker;
 • plattsättningen för badrummet, passa alla fin finish kommer en dålig läcka leda till det faktum att vatten rinner till grannarna kommer mögel framgår av fukt.

Golvet i badrummet, kaklade, att bli ett hinder för att genomföra andra reparationer.

Frasen att snåljåp betalar två gånger, fel. Det första året är ekonomin lösningen kommer hjälpa till att rädda finansiering, särskilt för dem som börjar från noll.

Om du ändå vill leva mitt i normala förhållanden, då alla reparationsarbete måste utföras av proffs. Det kan göras med händerna, om du tror på sina färdigheter. Man måste komma ihåg att i alla fall över tiden kan spricka, men du kan försäkra dig om att de är synliga endast när en person vilar på soffan.

Den grundläggande proceduren för reparationer i en ny byggnad

Att inte behöva göra om något du behöver antingen grov-, fin- och reparationsarbeten genomfördes i byggnaden, oavsett studio eller inte, i en viss ordning. Att se de kala väggarna i deras hem, var och en behärska uppstår frågan omedelbart: "Var ska man börja?". Ordningen av reparation är som följer:

 • utföra layout av utrymmet - gör det enkelt. Redan innan den grova arbete är slutfört, är det nödvändigt på en bit papper (eller ett dataprogram) för att rita en plan för sin lägenhet. Omedelbart bestämma placeringen av VVS. Det är nödvändigt att markera platsen för bad eller dusch, wc. På bilden till vänster visar hur du kan installera VVS. Beskriv kök och hall. Speciellt noggrant alla måste planera för bostäder för studio typ;

layout

 • installera Windows om de inte in. Normalt är byggnader behandlas redan insatta fönster. Men om det fanns ett avtal som endast kommer att byggas på väggarna, måste du genast tänka på vad företaget att välja fönstret och omedelbart avgöra om installationen är klar med sina egna händer eller experter. Lönsam och bekvämt, om arbetet med installationen av Windows kommer att anförtros proffs. Ideal - om lägenheten redan hyrt med fönster;

installation

 • producera ledningar rör vatten, avlopp. Layouten av den totala stig startar och genomförs under alla VVS. Installera en toalett, handfat och dusch. Samla avlopp lätt med sina egna händer. Osäkra ägare bör hänvisa till specialister;

distribuera rör

 • utför kabeldragning - arbetet bör behandlas med yttersta ansvar. Normalt nya elledningar den är gjord, men inte alltid kvalitet. All check, om du är osäker, ändra något. Ibland kan det vara närvarande elektriska apparater, men de är oftast för låg kvalitet. Därför är det bättre att göra på din eget gottfinnande. Economy version för denna operation olämpligt;

ledningar

 • gör avdragare - arrangemang i byggnaden - ett viktigt steg av reparation. Om byggnaden är gjord av betong är skriden krävs. Konkreta lösningar för att hälla utkast golvet, sedan rikta alla. Det enklaste och mest populära våt avdragare. Ägaren kan göra sina egna händer. Med hjälp av ytjämnhet elimineras, smetas skåra;

flytande avdragare

 • rikta väggarna - väggar gör något stort är inte nödvändigt under det första året. Huset kommer att krympa och kan spricka. För första gången är det bättre att köpa billiga tapeter för lägenheten. Tänk på att om ett år kommer återigen att behöva trimma väggarna smörja spricka, det vill säga kommer att börja göra alla reparationer igen. Om gips eller andra fin finish inte har gjorts, är det nödvändigt att göra det, och sedan justera, zashpatlevat sprickor, ojämnheter. Ytterligare yta tills det behövs;

Anpassning av väggar och tak

 • göra installationen av taket - detta arbete är en av de svårt. Taket kan vara något. Men experter rekommenderar inte att göra i byggnaden på en gång undertak gipsskivor. Med krympning av huset kan verka skev och att knäcka i sömmarna. Till att börja med kan du helt enkelt zashpatlevat, släta ytan och måla. För det första reparationen sådan yta räcker;

Installation av undertak tillverkade av gipsskivor

 • installera dörrar - dörrar måste installera innan tapetsering eller måla väggarna. När taket är golvet beslutas dörrar installerade. Mycket uppmärksamhet bör ägnas till ytterdörren. De är inte värt att spara, det finns en ekonomi lösning skulle vara olämpligt. Du kan omedelbart skapa stark med god ljudisolering.

installation av dörrar

Hög efterfrågan började använda studio. Economy alternativ för en ung familj. Boende få billig och kan enkelt råd att unga familjer. Innan du börjar reparationer i en lägenhet, är det nödvändigt att omedelbart identifiera där sittgrupp, kök, hall, badrum.

Lägenhet ägare ofta komma till de viktigaste bärande väggar. Detta gör det möjligt att göra en särskild plan visar fantasi. Någon ordnar studion version behövs någon separata anläggningar. Spärrar är gjorda av gipsskivor. layoutalternativ kan vara olika. Viktigast under reparationer att besluta om att hitta ett specifikt rum, så som senare inte behöver göra om det.

Nya bostäder - en stor glädje. Var inte rädd för självreparerande. Detta tillvägagångssätt är kostnadseffektiv lösning. Värdarna omedelbart utrusta eget hörn. Eftersom reparationsarbetet inte är nödvändigt att inte skynda. Innan du tar, är det nödvändigt att rådgöra med experter.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

84 + = 86