Reparation av korridoren i lägenheten photo

(Alla bilder) Reparation corridor

När du loggar in varje lägenhet vi först befinner oss i en korridor. Därför bör reparation inte lämnas "för senare". Vy över korridoren kommer att ge en lämplig atmosfär i hela lägenheten, sömlöst kombinera utformningen av alla rum tillsammans. Om du ska göra reparationen av korridoren, kan du lita på färdiga lösningar som visas på bilden nedan. Eller så kan du komma med något eget, att förlita sig på egenskaperna hos strukturen i ditt hem.

Några tips:

 • Om du bor i en byggnad med högt i tak, kan reparation av korridoren i lägenheten vara i någon form - alla färger och texturer kan användas i det inre. På bilden kan man se det.
 • Om du vill göra reparationer i korridoren Chrusjtjov, då framför dig, mest troligt, en svår uppgift, eftersom korridorerna är vanligtvis i Chrusjtjov bokstaven "G9raquo; eller ännu mer böjda. I detta fall den bästa hjälp - enkelhet. Ju mindre denna passage kommer att rymma en mängd olika ämnen, desto mer bekväm blir det;
 • Reparation i en liten hall bara inte kommer att tolerera olika krusiduller design. Det mesta vi har råd - hängare i hörnet och kompakta stativ för skor. Exempel på sådana reparationer, se bilder;

Reparation i en smal korridor kan underlättas genom avlägsnande av väggen intill korridoren i rummet, men först måste se till att väggen inte är bärande. Samtidigt får vi en stor öppen yta. Det är också ett bra alternativ är att kombinera korridoren till vardagsrummet. Reparationen av korridoren, som i något annat rum, är det viktigt att gissa två saker - färg och stil. Om allt detta kommer att kombineras - reparation av korridoren lyckades.

Den mest grundläggande problem med inredningen av lägenheterna är bristen på den nödvändiga ytan. I synnerhet är det.

Korridor i dess utformning, är alltid ett litet rum. Vad är det då kan vi tala om.

Om du har att utforma taket dekoration i den smala korridoren, och du vet fortfarande inte.

Inför inredningen av en liten korridor, förefaller det som om denna uppgift är ganska svårt och omöjligt.

1

Ibland finns det en önskan att göra något nytt, uppdatera eller bara för att diversifiera interiör korridor. Skapa en liten, privat.

Från gatan till ditt hus får mycket smuts, damm och vatten. Och i första hand.

Normalt är korridoren den lilla upplysta plats i lägenheten, naturligtvis inte räknar skafferiet. Därför.

Skapa en verkligt vacker interiör korridor med alla nödvändiga faciliteter är svårt. Speciellt när det gäller.

livsmedelstransporter i korridoren - en intressant lösning. Å ena sidan, undantar det hela rummet där.

© HouseDiz 2018. Inredning foton

Idéer för reparation av korridoren: Foto & Design 7 typer

Innan du börjar att reparera i hallen, bör du utföra en ritning på papper, med angivande av placeringen av objekt möbler Om du väljer att börja reparationer i korridoren omedelbart bestämma vilka funktioner det kommer att fungera. Kommer denna hall och en rymlig hall utan tunga möbler och med endast ett fåtal dekorativa element. Kanske korridor området är så stor att den kan rymma flera användbara zoner. Besluta om färgen på väggar och möbler som du kommer att vara här för att placera. Och även med mängden och typen av innerdörrar, deras färg och design. Glöm inte ytterdörren, med vilken, och det är önskvärt att inleda reparationer i korridoren. Golvbeläggning är också mycket viktigt. Missa inte åsynen av den.

Reparera i korridoren: idén, händer och nödvändigt material

Budget reparation i korridoren - det är vad som kommer att rädda situationen efter alla rum i hemmet betydligt omvandlas, och husägaren handväska märkbart tunnare. Det finns ingenting vi vill komma med egna idéer och sin egen att genomföra dem.

Reparera i hallen med händerna - en bra idé att slutföra en renovering i allmänhet.

När du har gjort reparationer runt huset, du har ett stort antal rester av olika byggmaterial. Ha inte bråttom att kasta ut dem. De är idealiska för reparation i korridoren. Ge ett flyg till din fantasi, och du kommer att bli överraskad av resultatet. Design för dekoration av hallen kan du gå upp allt som kommer att vara till hands.

När det gäller hall golv kakel är perfekt eftersom det har god slagtålighet och är praktiskt att använda

Material och tillbehör för reparation i hallen med händerna, som kan användas:

 • Resterna linoleum eller laminat;
 • Paint, rentvå, resterna av tapeten;
 • Speglar, möbler och inredning med renoverade rum;
 • byrå;
 • En liten puff;
 • Läslampor;
 • Golv vas eller färska blommor.

Kom ihåg att vad du än gör med dina händer, spara en anständig summa pengar, eller kostnaden är helt gratis. Försök att ge en uppsättning av möbler och material av den grundläggande stilen, och hallen inget att ge vika, lyxiga möbler.

Funktionell hall i lägenheten: idéer, design foto

Hall i lägenheten är nästan alltid utrymme i hallen nära ytterdörren. Hall, denna uppsättning av möbler och ett rum för avklädning och lagring på samma gång.

Design hall i lägenheten beror på det område av korridoren, på de funktioner den presterar, och antalet människor som bor i detta hus.

Gör hall mer funktionell möjligt genom att arrangera skåp med en spegel och stoppad bänk

hall konstruktion måste väljas så att hallen var i harmoni med de andra rummen i lägenheten. Om du lägger till standardmoduler hallen några design tweaks, kommer det att fästa henne att se elegant och stilfull.

De vanligaste typerna av hallar utformningen av lägenheten:

 1. Den öppen ingång;
 2. Sluten ingång;
 3. Kombinerade ingång;
 4. Glansig korridoren;
 5. Ingång under ett träd;
 6. Hallar i den gamla stilen,
 7. Hall Hall.

När du väljer en stil för din hall, pobespokoytes om hur du visar hallen motsvarade korridoren området. Tänk och belysning. Detta är mycket viktigt, eftersom korridorerna av lägenheterna är oftast utan fönster.

Som kan identifiera den huvudsakliga idén för hallen

Hall måste först uppfylla vissa krav - det ska vara så användbar och bekväma. Utrusta det skulle vara så att inte bli irriterad senare kom hem, och så snart som dörren falla i kaos, där alla folkmassan, det liv och sprida lera platt.

Om hallen små, bör det formaliseras i ljusa färger och utrustade med bra belysning

för hallar idéer kan vara mycket olika. Du kan utrusta den i en anda av minimalism, förutsatt att det är bara de mest nödvändiga sakerna, och rymmer ett stort utbud av husgeråd, och du har inte en korridor med en hall och en riktig komfortzon, möblerad saker, fritid, kommunikation på intressen och djurliv vård.

Det viktigaste kravet - korridorerna måste vara praktisk, fri att röra sig i dem och bekväma. Oavsett färgen på hallen du väljer, överväga om du kommer att kunna ägna tillräckligt med tid för att behålla sin renhet, Efter hallen, mer än något annat rum, det kräver noggrann skötsel. Dekorera hallen olika delar av inredningen, och du kommer att lägga till sin unika och originalitet.

Utrusta din hall, kan du dekorera den med följande:

 • Färska blommor;
 • Golvlampa eller bordslampa;
 • Statyetter, statyer, kandelabrar, ljusstakar;
 • Wicker korg med kläder och skor;
 • Ristade spegel;
 • Infälld belysning, lampor, ljuskronor.

Men försök att inte "överdriva" extra objekt kommer att hindra dig prisvärd och enkel att använda hallen.

Konstruktionslösningar och reparation i korridoren: idéer, foton, vägbeskrivningar

Utveckla konstruktion korridor svårt. Det är en fin, individuellt för varje enskilt fall, arbetet. Även om korridorer i flerbostadshus liknar varandra, varje ägare av fastigheten, på ett eller annat sätt, att använda sina egna korrigeringar.

Ursprungliga designen är användningen av en hall fototapet med bilden av städer och olika attraktioner

Reparera hallen måste först göras med hänsyn till de krav som exponerar sig korridorfunktion - är utrymmet mellan omvärlden och uppehållsrum.

Korridoren alltid in all smuts och damm från gatan, regn, rinner ner från kläderna, eller klumpar av snö efter att ha spelat i snön. Därför det viktigaste kravet på det material som du använder i design korridoren design - de måste vara lätta att rengöra.

De viktigaste riktningarna för reparation i korridoren:

 • Väggarna i korridoren måste vara tillverkade av material som är mottagliga för våtrengöring;
 • På golvet, är det bäst att lägga laminat eller keramiska plattor;
 • Taket skulle vara bra att göra i ljusa färger, och om höjden tillåter sedan varvas med spotlights;
 • Dörr mest praktiska färg hållbara, vattenbeständig färg.

Reparationer i huset är det bäst att börja göra efter reparationen kommer att genomföras i hela huset, och efter avslutandet av alla rör.

För att göra reparationer i korridoren: idén (video)

Tror att om i renoverade hallen kommer att göras nya och gamla byggmaterial tas ut, sedan snart din reparation "kommer att bära som en hand." Ytan på byggmaterial som används för reparation måste vara bekväma och praktiska. Lägg i idén om din korridor utforma en elegant touch, och inte bara dina gäster, men du kommer hem varje gång du kommer att undra praktiska och geni din inredning.

Modern reparation i hallen foto idéer tips

Dessutom en av de idéer reparation av korridoren - väggarna kan göras i ljusa färger, med hjälp av vita och ljusa tapeter eller måla väggarna ljusa.

Dessutom, under reparation av korridoren i lägenheten, kan du utföra installationen av tapeter med en speciell beläggning, tack vare vilket tapeten kommer att kunna motstå våtrengöring.

Andra alternativ väggar i korridoren:

 • dekorativa gips
 • artificiell dekorativa sten, tegel
 • plåtar
 • tegel
 • väggpaneler

dekorativ sten

Om väggarna är dekorerade med cement sten, en av fördelarna är att underlätta eventuella föroreningar. Den skadade ytan av produkten kan lätt återvinnas med målning. Dessutom är detta dekorationsmaterial inte är föremål för förbränning, kan det inte lätt repas. Nackdelen är imponerande massa varje element och det höga priset.

Sten gips används oftast för väggar gipsskivor, som inte kan utsättas för stora belastningar. Dess fördelar: enkel hantering, ett litet pris, stort urval av färger och texturer. Negativa egenskaper - sådana väggar kan inte frikostigt tvättas med vatten och med omsorgsfull gnidning tyg kan skada ytan. Därför, vid montering sådant material behandlas med speciellt impregnerat eller belagt med lack.

gjuten

Varför välja en våningssäng? Trä - vad kan vara vackrare? Texture kan vara praktiskt taget alla. Även foder installationen enkel och i sig ett praktiskt material.

Avsluta korridor i lägenheten, är det önskvärt att utföra i ljusa färger, om utrymmet är mörka och trånga.

Det bör finnas varumärket färger, bör företräde ges i sådana färger - blå, beige, ljusgrå.

När du skapar en interiör i en smal korridor, bör överge det material som kräver extra utrymme, vilket är varför det kommer att bli ännu mindre.

Proffs kallar detta designprojekt. På papperet måste du i detalj beskriva alla åtgärder som du planerar att genomföra för att få önskat resultat. Och då du inser att om du agerar steg för steg enligt plan är genomförbar hans plan.

Bilderna reparation ser roligt och enkelt, men i verkligheten finns det en hel del komplexitet och ett behov av att utföra en hel del dammiga papper.

Till att börja avvecklingen av gamla rockar. I det här fallet kan du använda följande:

 • Vatten. Ytan måste vara våt och vänta på tid att materialet är mättat med den. Bakgrund lim inte tolerera fukt, och om våta vatten tapeter, kommer de lätt släpa bakom väggen;
 • Användningen av en speciell vätska för nedmontering av tapeten. Idag i byggvaruhus presenterar olika sätt för nedmontering. De har samma princip om åtgärder, men i det här fallet, är tapeten mycket snabbare bakom väggen.

Steg 1 - Ta bort gamla beläggningar

Till exempel, om du gör det när den nya tapeten ska klistras, då under det arbete de kommer att täckas med damm och gips.

I slutändan bör ytan lämna helt plana.

Om du planerar att installera spänningen i hallen eller ledade systemet, inte taket inte göra någonting, han skulle stanna i tillståndet till primern.

Om basen är stängd takmonterade eller dragstrukturer, det i varje fall, måste rengöras från färg eller rentvå. Som resterna av den gamla gips kan lossna och falla på ytan av en sträcka tak, vilket är varför det kan gå sönder.

För att visuellt förstora storleken på rummet i en liten hall, kan du använda lack eller glansiga tak.

Steg 4 - Inter korridor

Alla vackra renovering!

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

(1 röster, genomsnitt: 5 av 5)

Lämna en kommentar avbryta svar

Kopiering av material är tillåtet endast med aktiv länk till källan.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

44 − 38 =