Reparation sovrum 12 kvm med händerna foto

Inredning sovrum 12 kvm - val av möbler och sovrum färger

Sovrummet är den mest intima, tyst och bekväm plats i huset där du vill koppla av, lugna ner och koppla av efter en hektisk dag.

Ett sovrum ges ofta till en av de mindre rummen i lägenheten. Och som en av de mest populära byggnaderna i städerna är en panel höghus, rummet på 12 kvadratmeter, och ofta utför denna funktion.

Å ena sidan verkar det som om det är ganska små, å andra sidan, med rätt arrangemang av möbler och rätt val av färger, kan det inre av sovrum 12 kvadratmeter blir väldigt mysig och söt.

Valet av möbler för ett sovrum 12 kvm

Modern design sovrum 12 kvadratmeter boende här betyder mest nödvändiga och moderna möbler och tillbehör. Sovrummet måste tillhandahålla en säng, nattduksbord, garderob och en liten byrå, TV på begäran. Tillbehör i ett rum kan fungera som en golvlampa, vanligtvis placeras i hörnet av rummet eller bordslampor, som ligger på nattduksbordet. Moderna möbler, särskilt sängar, kan utrustas med en vikmekanism som gör det möjligt att vika mer kompakt. Några ytterligare bord, skåp och andra interiörsaker i detta sovrum har något värde, för att inte rörigt utrymmet.

Färger sovrum 12 kvadratmeter

Litet sovrum visuellt bidra till att göra mer ljusa färger och nyanser i utformningen av väggar, tak och golv. Om taket är att göra rent vitt, den visuella rummet omedelbart kommer att förlängas för att lägga till utrymme. Väggarna är målade eller klistras tapet i mjölk kommer beige mjuk blå eller ljusgrön till mängden utrymme som du behöver i ett litet sovrum. Och slutligen, är golvet också ljus locket. Om resten av huset ljust golv, sovrummet och göra samma sak. Samma kön visuellt "radera" väggar i hela lägenheten och gör rummet mer.

1

Eftersom sovrummet är alltid betraktas som en mer intim plats än något annat rum, och belysningen bör vara lämplig här. Inga ljusa och stora ljuskronor. En liten ljuskrona i mitten av rummet med mjukt ljus - vad du behöver i ett sovrum. Om du verkligen gillar att läsa, hänga lampetter säng- eller sätta en skrivbordslampa på nattduksbordet.

Själva utformningen av sovrum 12 kvadratmeter - är inte en så svår uppgift. Det viktigaste för att närma sig den kreativt, proaktivt och med fantasi.

Designidéer sovrum 12 kvm (60 + bilder)

 • Många drömmer om ett mysigt sovrum, vilket skulle kunna vinna styrka för den kommande dagen och alltid "komma ut ur den högra foten." Men i malogabaritok måste placera alla objekt i rymden ganska blygsam square, som påminner om estetiken i sista stund. Vi kommer att försöka slå hål på myten om det meningslösa i små utrymmen, som beskriver de olika utföranden och hemligheter konstruktion sovrum 12 kvm

  Modern design innebär en ändring av de strikta kanoniska stilar till behoven hos utrymmet samtidigt de viktigaste kännetecken, de formativa principer och image. Det viktigaste - fantasi och förståelse som är lämplig för ett rum i din situation.

  Sovrum 12 kvm i en modern stil

  De mest populära alternativ som uppfyller behoven av tiden: färre delar och "skönhet för skönhetens skull", mer funktionalitet, komfort. Sovrum 12 kvm i en modern stil kan fyllas med en minimal uppsättning objekt, som bildar linjer genom estetik, ljus, utrymme och material.

  I en sådan interiör ofta använder modulära möbler som låter dig skapa din egen ursprungliga designen, anpassar sig till designen. Sovrummet, som ska vara en plats för avkoppling och vila, är detta beslut bra eftersom det bidrar till att skapa de rätta förutsättningarna för detta.

  Sovrum 12 kvm i klassisk stil

  Om du föredrar klassiker, då är det också möjligt att ingå loppet av 12 kvm Men det är bättre att offra kvantitet för kvalitet: plats en stor dubbelsäng med snidade tillbaka och mönstrade textilier, små trä byrå, sängbord, liksom att dekorera insidan målningar, sofistikerade inventarier och ljusridåer.

  Det är en harmonisk kombination av komponenter för att skapa en komplett sång, kan ge en känsla av hemtrevnad och komfort i sina traditionella tolkningen.

  Sovrum 12 kvm i stil med Provence

  Provence kom till oss från de franska byar omedelbart vann kärlek, tack vare sin enkla charm. Denna stil kan skapa en mjuk atmosfär, är förknippad med en lugn livsrytm i provinsen - är inte idealisk för sovrum 12 kvadratmeter? registreringsregler är inte mycket: pastellfärger, blommotiv, antika möbler, främst naturliga material och rika inredning.

  Men trots sin skenbara enkelhet, är det ganska tidskrävande alternativ. Om du inte vill spendera mycket pengar på antikviteter, måste du gå runt loppmarknader, samt ansluta en liten bit av skicklighet, dessutom dekorerad med möbler eller äldre. Men resultatet är värt alla ansträngningar!

  Fashionabla lösning som kommer att ge en bit av brutalitet och djärvhet i det inre. Men detta är inte en ensidig stil! Med rätt design kan vara, och vice versa - att göra sovrummet mer mysigt och varmt utseende.

  Loft älskar kontraster, som en kombination av vintage objekt med moderna apparater, skåp ram med lyxiga sängar, lämnar fram vilka kopplings konstverk. Slumpmässiga objekten förvärva betyder här, och variationen i fylla utrymmet av kala tegelväggar tillåter fantasin att flöda, även i ett område med 12 kvm

  Sovrum 12 kvm skandinavisk stil

  Inte förlorar mark och skandinavisk stil, ökar i popularitet i OSS-länderna. Trots sin "hårda" ursprung, liksom en blygsam uppsättning verktyg för uttryck, han ser väldigt bekväm, ljus och luftig, passerar dessa egenskaper, även ett litet utrymme.

  Den optimala alternativet: övervägande vit finish, i centrum av sammansättningen - en bädd av liten storlek med en slöja gjorda av naturliga textilier, minimi av trämöbler, växter och kontrasterande detaljer.

  Färgpaletten för sovrummet 12 kvm

  När du väljer ett färgschema lokaler bör utgå från flera aspekter. Först, vad stil väljer du? Till exempel kommer vinden diktera vita eller tegelväggar, och Provence - palett pastell.

  För det andra, vilken effekt du vill uppnå? Att designa ett sovrum på 12 kvm bästa fit ljusa färger, som visuellt lägga till några "torg", eller åtminstone tillåter dem att spara. Lugna färger bättre att ge företräde även av praktiska skäl - de kommer att skapa en rogivande atmosfär, vilket kommer att bidra till god sömn.

  Men det betyder inte att man måste vara rädd för en djupare område. Den mörka palett ger en känsla av intimitet till utrymmet, som också ser bekväm. I detta fall är det bättre att fokusera på naturliga nyanser.

  För det tredje, där fönstren i rummet? Om här sällan ser solen kompensera för bristen på det kommer att hjälpa varma nyanser, och vice versa - kall balans "temperaturen" i rummet.

  När du väljer en finish, bör det förstås att detta inte är en viktig del av inredningen, som ett slags ram där du kan ange en viss låt. För att upprätthålla en balans mellan tråkig och färgstark design, inte gå in i dessa ytterligheter, måste du följa en enkel princip: ljusa accenter kan skapa endast ett fåtal element, men inte alla. Till exempel är mycket dekorerade möbler balanseras av en dämpad finish, och vice versa.

  Sovrum - en plats där man måste känna så bekväm som möjligt. Och laminat perfekt hantera denna funktion. Ju mer naturlig täckning - desto bättre, eftersom det är för honom oftare måste gå barfota. Golvet i sovrummet med 12 kvm Det bör vara så ljus, men lättare än väggarna.

  För väggarna i sovrummet 12 kvm lämplig konventionell papper, non-woven textil eller tapet, som andas och är miljövänliga.

  Även tapeter ser harmoniskt på en av väggarna - vanligtvis en som laddnings sängen. Dock bör andra parter göras neutral, "ge" all uppmärksamhet är den centrala figuren.

  Jo det passar in i det inre, och en vägg målad i ljusa färger. Men det bör finnas ett ansvarsfullt förhållningssätt till ytförberedelse - det måste vara helt platt.

  en vanlig taklampa är lämplig för små utrymmen. Observera att bilagor och andra typer används för modern stil; medan Provence, loft och skandinaviska - älskar enkelhet och naturlighet.

  Inredning och sängkläder för sovrummet 12 kvm

  Fylla inredningsdetaljer, beroende på den valda stilen. När modern stil är bättre att göra en minimal inredning, ge företräde till de moderna konstverk, fotografier, liksom de vackra praktiska ämnen. Provence föreslår färgglada målade figurer, mönstrade textilier och vintage. modern konst objects lämplig för loft.

  Bortsett stilistiska regler, i sovrummet av 12 kvm bättre att vara begränsad till den nödvändiga uppsättning objekt - detta kommer att spara utrymme, skapa en bekväm miljö för sömn. Om rummet är tänkt att fungera område, är det bäst att visuellt skilja den från rastplatsen.

  Gardiner kan inte bara gömma dig från nyfikna ögon och dekorera utrymme, men också visuellt öka höjden på väggarna: att montera tillräckligt tak kornischer och tyg sträcker sig till golvet. Sovrum behövs mörkläggningsgardiner eller en kombination av en ljus tyll med fönsterluckor.

  På arrangemanget av möbler i sovrummet av 12 kvm påverkar layout, antalet människor som lever i den och de funktioner som måste utföra. Rummet är helt enkelt en plats att koppla av eller det förutsätter existensen av arbetsytan, lagring och TV zon? Naturligtvis det bästa alternativet - en stor säng, sängbord och en liten garderob. Men glöm inte att ofta spelar flera roller i malogabaritki sovrum.

  I ett rum med en rektangulär geometri ser perfekt nästa låt: sängen nära fönstret, och bredvid dörren - garderob. Interiören ser symmetrisk och balanserad.

  När en kvadratisk geometri - sängen bör placeras i centrum av laddningen och väggen. Framför henne resten av uppsättningen av möbler, inklusive garderob, en smal hylla eller arbetsstation med en TV.

  Samtidigt, i båda fallen, nära fönstret, kan du placera en stol, ett litet bord och stol, vilket sparar utrymme i början av rummet.

  Design sovrum 12 kvm med balkong

  Om 12-meters sovrummet har en balkong - tror att du är mycket lycklig! Genom att kombinera det med badrummet, är det möjligt att öka den tillgängliga arean, hålla en uppdelning i zoner.

  Demontering partitionen och fylla den bildade i en enda stil utrymme, kan den användas som en arbetsplats, lagringsutrymme eller rekreation. Frånvaron av väggen kommer att öka mängden naturligt ljus i det inre.

  Det är viktigt att följa alla de förberedande åtgärder - att isolera en balkong fönster och ändra vid behov.

  Design sovrum 12 kvm i Chrusjtjov

  Om din lilla sovrummet 12 kvm Chrusjtjov är i, kan man förvänta sig att de villkor var ännu värre: lågt i tak, små fönster och obekvämt layout. Ett sådant utrymme kräver en särskild strategi i konstruktionen.

  Tröskeln kan användas som en arbetsplats, tidigare utöka. Zon av fönstret lämplig att placeras där sängen, vilket sålunda frigör utrymme för andra objekt. I detta fall bättre att föredra en lite vardagliga möbler - det är visuellt höja taket.

  Alltmer, designers använda sängen på ett litet podium, som fungerar som en förvaringsplats för föremål eller kläder. Mycket radikal variant - möbler-transformator. Det berövar sovrum traditionell komfort, men ger ytterligare funktioner. I varje fall Chrusjtjov - inte en mening.

  Sovrummet är 12 kvm Du kan använda flera nivåer av belysning: ljuskronor, golvlampor och lampor på sängbord. Om rummet har en arbetsplats, sedan på bordet som du vill placera ytterligare ljuskälla.

  rekommenderas inte "bryta upp" utrymmet spotlights. På rummet, utformad för sömn, spelar ljuset en så viktig roll, utan fungerar som en del av komfort och hemtrevnad.

  Inredning sovrum 12 kvm - photo

  Även sovrummet av 12 kvm Det kan se snygg och mysig. För att övertyga dig om detta, inspirera till nya idéer, gjorde vi ett urval av bilder med vackra interiörer idéer. Glad visning!

  Reparation sovrum 12 kvadratmeter. m med sina händer :. konstruktions nyanser

  Design och reparation av sovrum 12 kvadratmeter. m. är ofta intresserade lägenheten ägarna. Detta beror på det faktum att dessa rum har i de flesta moderna byggnader.

  Men detta område inte begränsa möjligheten för reparation och design, om det är korrekt att närma sig dem. I ett sådant rum bör inte vara en hel del möbler. Det är önskvärt att det inte blir mörkt.

  Dragen av reparation i sovrummet 12 kvadratmeter. m.

  Rummet kommer att vara mer bekväm om du installerar tillräcklig belysning och ge företräde ljusa inredning i mjuka toner.

  • Allt detta ökar den visuella utrymme. Var uppmärksam på bakgrundsbild (se Vilken färg att välja tapeter för sovrummet :. Komfort i ditt hem).

  Bakgrund fungerar också bra, men sällan mönster. Genomskinliga gardiner dekorera fönstren. Ge företräde åt ljuskronan och dekorativa belysning.

 • Även om du bestämmer dig för att reparera rum 12 kvadratmeter. m. med sina egna händer, är det viktigt att tänka på förhand alla funktioner. Identifiera de olika stadierna i reparation innan det började, även trots att sovrummet i detta fall är liten.

  Först av allt, göra ett designprojekt av hans sovrum. Det är viktigt att beakta alla de möjliga saneringen att positionera tillbehör.

 • Då måste du utföra det smutsiga arbetet. I detta skede, elarbeten, linje väggar och golv. Om du behöver byta fönster, ersätts de av den under grovbearbetning. I slutskedet, rikta golvet.
  • I nästa steg kan börja dekorera. Om du väljer att installera undertak, väggarna början till slut.

  Installera sedan taket och golv trim. Om du väljer att måla taket (se. Vad är bäst att göra taket i sovrummet för komfort och värme av skapelsen), allt arbete börjar med honom. Skol reparationer sovrum 12 kvadratmeter. m. hjälper dig att klara av detta arbete snabbare.

  Rådet. Innerdörrar och golvlister installerade i slutskedet. I vilket fall som helst, innan reparationen ser idéer för att reparera sovrum 12 kvadratmeter. m.

  Först av allt, vara uppmärksamma på att funktionaliteten av utrymmet. Välj möbler och heminredning, med tanke på layout och dimensioner av rummet.

  • Om sovrummet används för endast en person, kan sängen placeras i ett hörn, vilket frigör utrymme för andra möbler. Bredvid sängen ser bra ut, två små sängbord eller litet bord.

  Om sovrummet är avsedd för två personer, är det möjligt att ställa in en smal dubbelsäng.

 • I en sådan interiör kan inte hitta tillräckligt med utrymme för en vanlig garderob. Du kan sätta en uppsättning av möbler med bilagor.

  De är oftast hängde ovanför sänggaveln eller på dörren. Om den lämnas tom vägg bredvid sängen, satt bredvid sin garderob med spegeldörrar. Sådana möbler kan du hålla allting, och speglar ökar visuellt rummet.

 • Rådet. I närvaro av nischer, kan de tas i drift. De kan placeras på TV eller helt enkelt dekorera med dekorativa element och tillbehör.

  Det finns en uppfattning att endast ljus och nyanser av sand kan användas i det här rummet. Titta på bilden och du kommer att se att detta inte är sant.

  För att visuellt göra rummet mer djup och utvidga sina gränser, använder en djup rik nyanser. Det är viktigt att inte använda alltför mörka dekoration material.

  Det bästa valet skulle vara en avkopplande lila eller grönaktig med ljus eller vita möbler. När du väljer vita möbler i samma stil, ett sovrum förvärva ytterligare lyx.

  Rådet. Bör inte användas i efterbehandling av mörka nyanser av Wenge och mörk choklad. Men de kan användas som en del möbler och prydnadsföremål.

  Hur man väljer tapeter för dekoration sovrum 12 kvadratmeter. m.

  Vid låga inställningar sovrummet finns en hel del inredningslösningar.

  Ideal skulle se:

  • Lantlig stil.
  • Du kan också ge företräde åt afrikansk stil.
  • Provence stil.
  • Eller neoklassisk stil.

  Rådet. Välj inte stilar som traditionellt används i de rymliga rum med högt i tak. Bland dessa stilar kan du välja engelska och klassisk, samt ett loft och chalets. De kan användas endast delvis i valet av dekorativa element.

  När möbler arrangemang kommer att hjälpa. Vanligtvis i ett rymligt sovrum set sovrum set.

  Men i sovrummet i en liten storlek är det svårt att fastställa en fullständig dubbelsäng, garderob, byrå och två sängbord. Med ett sådant arrangemang finns det inget utrymme att passera.

  Av denna anledning är det bäst att köpa endast de nödvändiga möbler.

  Mer detaljer om inriktningen:

  • Huvud möbler i sovrummet är sängen. Men du kan köpa en soffa i stället, om så önskas. Och ändå är det bättre att ge företräde åt sängen.

  Detta beror på det faktum att inte någon soffa tål konstant utspelas. För att placera 12 kvadratmeter. m. Modellen passar vars bredd är 160 eller 180 cm.

 • Sängbord bör vara av liten storlek. Om du placerar en liten, köper bara ett skåp. Som belysning kan du välja vägg lampetter.

  Designers har utvecklat speciella hyllor, som är utformade för installation ovanför sänggaveln. Som ett resultat kan du aldrig köpa sängbord.

 • Du kan göra utan ett skåp, om du har en separat omklädningsrum. I detta fall skulle bröstet vara tillräckligt för vardagsbruk.

  Men om omklädningsrummet inte är tillgänglig, köpa en rymlig garderob. Bättre att ge företräde garderob, eftersom vikdörrar kräver extra utrymme för öppning. Garderob kan kompletteras med lådor, som kommer att avstå från en stor byrå.

 • Inne yta på 12 kvm. m. Det är bättre att installera en smal hög möbler. Så kan du välja höjden på skåpet till taket.

  Även priset är högre, kommer det att ge mer utrymme. Dessutom behöver du inte att ständigt torka av damm på det. För att visuellt förstora rummet, köpa en garderob med spegelytor.

 • Obs. Inbyggd garderob har nackdelen att på grund av det faktum att det inte kan flyttas till en annan plats. Av denna anledning bör dess läge bestämmas i förväg.

  Välja prydnadsföremål

  I små utrymmen bättre att göra utan en massa tillbehör och prydnadsföremål. Annars kommer rummet ser överbelastade.

  Föredrar enhet dekorativt element är stort. Som ett sådant element, kan du använda en bild eller en spegel monterad ovanför sänggaveln.

  Du kan köpa ett golv vas, om golvyta tillåter. Istället för stora dekorativa element kan du köpa ett par små.

  Det är viktigt att de gjordes i en stil. Såg bra några små ramar eller bilder som utgör kompositionen.

  De traditionellt utförs i en enda färg. De hänger inte bara horisontellt utan även vertikalt.

  De kan vara på en eller två motstående väggar. Om du har några frågor om reparation och utformning av sovrummet på 12 kvadratmeter. m., titta på videon i den här artikeln.

  Du ser brister i artikeln? Ofullständig eller felaktig information? Du vet hur man gör en bättre artikel? Eller du kanske vill erbjuda dina bilder att publicera?

  Hjälp oss att bli bättre. Lämna dina kommentarer och förslag i kommentarerna till denna artikel. Vi kontaktar dig och kommer att ändra detta statyu!

  1

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  7 + 1 =