Reparera litet badrum

Reparera litet badrum

Om badrummet är liten, kommer huvudsyftet med sin design öka utrymmet. Situationen kompliceras av det faktum att i det här rummet måste du placera några viktiga punkter av sanitetsporslin och möbler. Och för att reparera ett litet badrum för att lyckas, bör du ta reda på och följa några grundläggande regler.

Alla reparationer börjar med slutarbetet. Och valet av material för små och medelstora badrum kommer att ha flera funktioner.

Korrekt utvalda färger kan göra rummet ljusare och öka utrymmet visuellt. Beskrivning Med sin lugna och ljusa färger, föredrar varma pastell, såsom persika, beige, mjölkig, sand. Suit och blek lila, grön, rosa. Om du föredrar mörka rika nyanser, är det möjligt att arrangera dem på mitten, lämnar tak och vägglampa. Men ändå är det inte rekommenderat att använda alltför ljusa och flashiga färger, kommer de att vara mycket tryck och minska området. Det bör överge de skarpa kontraster, de är mer relevanta i de rymliga rummen.

Det är viktigt att välja och rätt siffror. För stor kommer att göra rummet ännu fler små. Men små brokiga mönster inte heller utöka utrymmet, så det är bättre att stoppa valet på en medelstor mönster, inte alltför iögonfallande. Vertikala mönster visuellt höja taket, och den horisontella kommer att öka den del av rummet.

Väggarna i ett litet badrum är det bäst att inte använda alltför komplexa material. Till exempel kan du måla dem. Den idealiska utföringsformen kommer glans färg, som blanka ytor reflekterar ljus, sprider den, därigenom expandera utrymmet. Du kan också använda gips. Om du bestämmer dig för att välja en dekorativ, är det bättre att välja att fokusera på vanliga fakturor som intrikata reliefer skapar effekten omväxling och "stjäla" kvadratmeter, och så som i högsta grad saknas.

Den mest populära varianten av dekoration - är det kakel. Och om du väljer att använda det det, kom ihåg några viktiga punkter. För det första är det lämpligt att välja brickor av liten storlek, som ett stort utrymme kommer att minska. För det andra, uppmärksamma de alternativ och med en glänsande beläggning är inte alltför svårt. Du kan också välja en mosaik, men siffrorna bör inte vara för stor eller brokig. Bland annat till slut, kan du använda plastpaneler.

Vi borde skriva om utjämning ytan av väggarna. rekommenderas inte för användning i gipskonstruktioner badrum litet rum, eftersom de avsevärt minska utrymmet. Det bästa alternativet skulle vara spackel, kommer det att hjälpa till att jämna ut alla gupp, men området är fortfarande densamma. Och en annan viktig punkt. Det är inte nödvändigt att dela upp väggen i två horisontella zoner, denna teknik bokstavligen bryta utrymme och dela upp det, som visuellt minska storleken.

1

För golv av små och medelstora badrum, kan du använda en vanlig kakel, och det kan vara av vilken storlek som helst. Men det är bättre att lägga på vanligt sätt, eller diagonalt, eftersom komplexa mönster kommer att minska ytan. Det finns ett annat intressant alternativ - självnivellerande golv.

Taket i badrummet kan målas, eftersom urskuldning är inte det bästa alternativet för områden med hög luftfuktighet. Du kan också använda plastpaneler. Om rummet är tillräckligt hög, kom sedan upp och sträcka eller tak (vid liten höjd av denna idé bör överges, som design "stjäla" av 10-15 centimeter). Dekoration material nödvändigtvis måste vara lätt. Om du inte är rädd för djärva idéer, använd för dekoration spegel paneler, de är perfekt klara problemet med utbyggnaden av utrymme, eftersom de kommer att reflektera och sprider ljus.

Utföra reparationer badrum och toalett, bör ägna särskild uppmärksamhet åt valet av VVS, eftersom det avgör funktionaliteten i rummet och spelar den viktigaste rollen.

Välbekant och populär squat toalett, där koppen är i linje med tanken, ta en hel del utrymme, så är nödvändigt i ett litet badrum sammanfallande. Och för att spara dyrbar kvadratmeter, leta efter kompakt modell, till exempel, vägg (vägg, stegar) som är placerade nära väggen. En intressant lösning skulle vara ett hörn toalett, som kan placeras i ett av hörnen. Men kanske det bästa när det gäller att bibehålla utrymmet blir väggmonterad. Tanken är monterad på väggen, och hon är fäst på väggen av skålen.

Omedelbart det bör noteras, standard gjutjärn badkar storlek kan omedelbart "äta" en tredjedel eller hälften av rummet, så att du bättre uppmärksamma den lilla akryl modell. Intressant och den bästa lösningen skulle vara en triangulär hörnbadkar. Men från de komplexa former skall kasseras. Du bör inte skymma bad gardin, de kommer att minska området. rekommenderas också att stänga sin skärm, i detta fall en ganska stor del av golvet helt enkelt förlorat.

Duschkabin kan vara ett utmärkt substitut för ett bad. Och när man betänker att dess storlek är mycket mindre, då detta alternativ är bäst för ett litet badrum med angränsande badrum. Om ditt mål - maximal utrymmesbesparing, sedan uppmärksamma vinkel modeller som standard kvadrat på grund av vinkeln kommer att släppas "cut" rummet. hytt väggar bör vara glansigt, snarare än matte.

Välj storlek skal medium med en jämn form. Föredrar ledade modeller, eftersom benet under koppen kommer att uppta utrymme. Bättre utrusta skåpet under diskbänken för lagring, men det bör inte vara besvärligt och utanför kanten på bandet.

Badrum små rummets storlek bör vara funktionellt, så inga platser för lagring och hygien är oumbärliga. Men placeringen av skåp och piedestaler bör vara så rationell. Om botten av sätet är inte platt, använd den övre zonen. Sålunda kan en liten garderob-fall hängas över toaletten eller sink. Men en sådan sak bör inte vara besvärligt och isolerade. Välj platta skåp coupe nästan samman med väggen. Ovanför badrummet kan placeras flera hyllor. Men en hel del av dem kommer att skapa en rörig effekt, men det behövs inte.

Reparation av badrum och toalett handlar inte bara valet av möbler och VVS, men också deras korrekt inriktning.

 • I ett fyrkantigt rum alla möbler och sanitetsartiklar kan ordnas vid hörnen eller runt två väggar. En av dem ska vara lång, det vill säga mitt emot dörren, och den andra kommer att följa den.
 • Om rektangulärt rum, sedan lägga en av väggarna i duschen eller badet, medan den andra innehåller en toalett och handfat.
 • Två zoner kan urskiljas i samband badrummet. För att göra detta, en av väggarna sätta badet och runt toaletten och satte det andra skalet. Rollen av separatorelementet kan spela en garderob eller tvättmaskin, inställd mellan badrum och toalett.

I vilket fall, försök att lämna så mycket ledigt utrymme. Boendet alla objekt från en av väggarna är inte tillåtet.

Belysning bör vara tillräcklig, men inte överdrivet, i själva verket alla samma badrummet - en plats för avskildhet och avkoppling. Kassera en stor central källa, sprider ljus, utrustad polotke flera små halogenspotlights. Men överdriv inte, annars kommer situationen att bara växa värre.

Några användbara tips:

 • Inte skräpar ned i rummet. Verktyg och hygienartiklar bör inte alltid vara synliga.
 • Var noga med att dölja all kommunikation som slangar och rör kommer att skapa en rörig effekt och smalt utrymme.
 • Använda för att öka utrymmet optisk illusion som skapas genom användning av speglar och blanka ytor. Men de bör inte vara för mycket, annars rummet kommer inte längre att vara bekväm. Det kan hängas på en vägg en stor spegel.
 • När du väljer dörr, uppmärksamma skjutmodell. Om du väljer en vanlig svängdörr, måste den öppnas utåt. Kasta den massiva trä modeller, uppmärksamma den ljusare plast.

Korrekt reparationer kommer att öka utrymmet i samband litet badrum.

70 idéer för ett litet badrum design

 • Litet badrum - ett vanligt problem i flerbostadshus. Men även dessa 3-4 kvm. Det är verkligen förvandlas till en oas av komfort och avkoppling med design tekniker. Välja rätt trim, VVS och möbler, kommer du att se att det inte var ett smalt område var orsaken till nöd, men bara analfabeter placeringen av saker. Våra rekommendationer kommer att bidra till rätta fel och göra ditt badrum en bekväm och ombonad!

  Omplanering av ett litet badrum. C börja?

  Det första du måste bestämma i detta skede - att kombineras eller separat toalett.

  Ta bort partition mellan toaletten och badrummet kan vara lite för att utöka området och spara på efterbehandling material. Men för det första detta skulle kräva särskilt tillstånd av myndigheter, för det andra, i Perestenko kan vara viktig kommunikation (eller vattenledningar, ventilationskanaler, elektriska ledningar); och för det tredje - för stora familjen badrum är mycket obekvämt ur en praktisk synvinkel.

  När det gäller separat badrum, i detta utförande, är den enda nackdelen att båda rummen ofta får mycket liten och toaletten just inget utrymme för en enda handfat. I ett sådant fall är det möjligt att använda en kompakt skal genom att placera det, till exempel, i hörnet, precis ovanför toalett tanken.

  Också lite extra "rutor" att lägga till din lilla badrummet kan ske på bekostnad av att minska korridoren eller korridor.

  Finish och material för badrummet

  Tar ett bad eller en dusch, kan man observera hur ånga och kondensat bildas i luften. Detta innebär att absolut alla material för efterbehandling litet badrum bör vara vattentät och motståndskraftig mot temperaturförändringar.

  Vid första anblicken kan det tyckas att det betongfundament i badrummet tillräckligt oblitsevat kakel och reparation kommer att vara färdig. Men detta är inte fallet - under den övre dekorativt skikt skulle göra klokt i att spendera lite mer arbete. Således systemet "varma golv" kommer att ge en behaglig temperatur och ett tätt skikt av tätskikt spara besöka arga grannar i händelse av en översvämning.

  Den ideala strukturen skulle se ut: betongplatta täckt med bitumen primer därtill vidhäftad polymervattentäta membran (dess kanter lyfts på väggarna av en höjd av minst 15 cm, och svetsarna måste göras överlappas och tätt smälter samman), hälldes fin kvartssand, staplade upphettning element och sedan monterade betongfästmassa keramiska plattor. Det är önskvärt att det var stora och ljusa, men samtidigt - lite grov, eftersom den våta glänsande glasyr lätt att halka och skada.

  Väggarna i ett litet badrum kan användas keramiska plattor, plastpaneler, målning, konstgjord sten eller tvättbara tapeter.

  Först och främst är det viktigt att gips ytan och tillämpa en hög kvalitet primer. Du kan också justera ytan Akvapanel.

  Eftersom det är önskvärt att anbringa färg icke toxiskt vattenemulsion (akryl silikon) och vattendispergerade kompositioner. Från traditionell olja är bättre att vägra - som de längtar efter att torka, avger en doft av aceton och snabbt spricka under påverkan av temperaturen.

  Det optimala valet för dekoration av taket i det lilla badrummet - dragfilm med en spegeleffekt. Det är helt resistenta mot vattenånga (ibland bara behöver torka med en svamp) och kommer att tjäna minst tio år utan att förlora den ursprungliga estetiska utseendet. Dessutom kommer detta tak bidrar till att minimera de obehagliga konsekvenserna av översvämningar.

  Om du behöver en reparation budget kan du bo på tavlan, men det måste förnyas varje år.

  Ett annat bra sätt att avsluta taket i badrummet - en täckande plastpaneler (sidospår). För rostfri stålram endast metallprofil ska användas för dem.

  Badkar eller dusch - vad du ska välja?

  I ett litet badrum, där det är svårt att avsätta utrymme för ett rymligt badrum, utan tvekan skulle ge företräde åt duschen. Speciellt finns det modeller med djupa kokkärl med bubbelbad, så att fans av romantiska bad med ljus och rosenblad i brottet inte kommer att finnas kvar.

  Dessutom betydande utrymmesbesparande skåp minskar vattenförbrukningen. Med stigande elräkningar - det är en stor fördel.

  Förekomst av ventilation under duschen kommer att ta bort fukt snabbt och minimera kondens från att komma in i mål utanför.

  Och om du fortfarande vill dra i vattnet i all tillväxt, är ägarna till små badrum bättre att uppmärksamma hörn och böjd bad.

  Arrangemanget av möbler, vitvaror och tillbehör

  Noggrann placering av VVS och möbler kommer att göra även de minsta badrummet bekväm och praktisk.

  För att spara utrymme, diskbänk, är det önskvärt att välja att inte halvcirkelformad, och en liten rektangulär eller kvadratisk, men med höga sidor. Detta skal kan byggas in i ett skåp.

  Tank av toaletten så långt som möjligt ska döljas i väggen, vilket innebär att endast utsidan av knappen för att dränera. Om detta inte är möjligt, kan du köpa ett hörn, eller en lång, smal behållare.

  En kompakt tvättmaskin med sidobelastning kan bäddas in i någon fri nisch: under diskbänken, varmvattenberedare, i hörnet mellan badet och väggen eller över toaletten. Det är nödvändigt att säkerställa ett nära rosett isolerad och diskret dölja röret.

  För att inte förstöra den dyra VVS, tömma smutsigt vatten är bättre att ta direkt i avloppet hålet.

  Lagringsutrymme i ett litet badrum bör maximalt utnyttja vertikalt utrymme - sikta högt skåp, hängande hyllor, handdukshängare.

  För schampon, geler, skum och andra hygienprodukter i sidan av badet kan förses med hyllor, dörrar på konsoler öppna med en vinkel av 45-60 grader, eller göra en smal horisontella hyllor med skjutbara skärmar.

  En annan bra idé - en glidande rack. Det kan vikas rena handdukar, och de kommer att vara väl skyddade mot fukt.

  I ett litet badrum, kan du göra en eller flera ljuskällor, men detta innebär inte i något fall bör inte hänga ljuskrona.

  Det är också värt att ge upp vanliga glödlampor - de blir mycket varma under drift och i kontakt med vattenstänk kan sprängas sönder. Under dessa kriterier LED-lampor fungerar bäst.

  För att skapa en romantisk atmosfär i ett litet badrum, kan du använda neon tejp spotlight- hyllor och nischer samt självlysande element på golvet.

  Till det inre såg harmoniskt, innan reparation i badrummet behöver för att välja den stil som de flesta av ägarna till själen. Det kommer att främja avslappning och förbättra humöret varje gång under vattenrening.

  Ett litet badrum i en modern stil

  Tydliga symmetriska former, kommer avsaknaden av extra delar, monokromatiska färger, krom eller glänsande beläggning skapa intrycket av korthet och fullständighet.

  Ett litet badrum i klassisk stil

  Nyanser av elfenben, glänsande porslin och glimmande guld blom- prydnad - en kunglig svit för den sanna aristokrater. Överflödet av ljus och briljans kommer att klara uppgiften att öka utrymmet.

  Ett litet badrum i stil med Provence

  Denna dekoration franska romans sammanflätade med friheten och enkelheten i byn. Begagnade pastellfärger - lavendel, grönt, blått, ljusrosa. Från siffror tillåtna - små mjuka färger. Möbler bör ha en något gammaldags utseende, till exempel slitage på den ljusa färgen.

  Till loft kännetecknas av kala väggar, imitation sten eller murverk (företrädesvis gråvit), hög vitkalkade tak, inga dekorationer. Idealisk för oberoende artister, bohemer, och de som föraktar rutin och uppskattar friheten.

  Ett litet badrum i stil med minimalism

  Utrymmessparande och kompakt form - den perfekta lösningen för små badrum. Allt du behöver när gömda i skåp, skapa en atmosfär av lätthet och rymd.

  Ett litet badrum i skandinavisk stil

  Den snövita färg med små fläckar av grått och svart påminner om bergiga norra floder eller istäckta toppar. Denna situation är mycket uppfriskande och ger energi. Efterbehandling i diskreta färger och utan slående detalj att visuellt förstora rummet.

  Färglösning för små badrum

  För att säkerställa integriteten av interiören, för efterbehandling litet badrum behovet av att använda mer än tre färger av liknande intensitet. Mörk, kontrast, skrymmande föremål och ritningar ska lämnas för vad vissa rymliga rum och en utomhuspool.

  Detta är den traditionella färgen på sanitär utrustning - en ren, klar, vilket speglar den mest ljus. I en sådan miljö är lätt att koppla av och dessutom är det kombineras med andra nyanser utan problem.

  Skimrande irise påminna ren bäck som löper från toppen mellan stenarna. Omgiven av speglar och förkromad metall, hjälper ljusgrå färg lindra stress efter en hård dags arbete på morgonen och tillbaka vitalitet.

  Skuggan av himmel och vatten - det mest lugnande. Det gör att andas djupare och om fyller utrymmet med frisk luft. Det är en idealisk miljö för vita bad och sänkor. För att bryta en magisk duett "fläckar" i andra färger - en riktig brott i en nypa, kan du lägga lite silver accenter.

  När floden återspeglas i lövverket, verkar vattnet grönaktiga. På samma panel, kan du hitta nyanser av havets vågor, skimrande blå-turkos med gyllene reflexer från djupet. Denna design i ett litet badrum ger en vila för dina ögon och slappna av kroppen.

  Designa ett litet badrum i Chrusjtjov

  Under sovjet lägenheter kan ofta se en- toaletten och stänga badrum, vars område inte överstiger 4 kvadratmeter Men även under sådana omständigheter, kan du vara smart.

  Till exempel kan ett handfat placeras i hörnet av badrummet - så det kommer inte att störa någon. En rymlig nisch resning över toaletten cistern, är det lätt att få att placera varmvattenberedaren.

  Små badrum - foto

  se visuellt verkliga exempel på små badrum utformning kommer att hjälpa vårt galleri. Efter att ha sett bilden, kommer du att hitta ovanliga idéer för att spara utrymme i badrummen, det område som sammanfaller med er.

  Foto badrumsrenovering små storlekar skapar ett badrum med sinnet

  Små och stora badrum i huvud liknande. Och hon och den andra ska vara bekväm, vacker och betjäna alla behov ägaren. Den enda skillnaden är att för 5 m² för att placera alla faciliteter svårare än 12 m². Men ingenting är omöjligt, viktigast av allt, att tänka noga om placeringen av möbler och sanitetsporslin. Innan vi går till affären för att handla, är det nödvändigt att undersöka ett urval av bilder badrumsrenovering liten rummets storlek. Detta kommer att bidra till att förstå vad som är nödvändigt för dig.

  Badrum storlek 4 m² badrum. m. och rymmer allt du behöver med ordentlig planering

  Vi börjar med att studera fotobadrumsrenovering liten rummets storlek

  Beredning av designprojekt badrummet - inte bara mycket för de rika och berömda. Den vanliga ordningen är fullt möjligt att förbereda dig med hjälp av en penna och papper eller datororgan. Lägenheterna med separerade badrum kan vinna utrymme snesya septum och rikta in badrum med toalett. Här är några bilder i badrummet reparations Chrusjtjov och ombyggnationer.

  Ett litet badrum kan vara snygg och funktionell

  Huvudregeln, som är att hålla sig till - dölja allt som är möjligt. Lösningar på problemet kan vara flera:

  1. Gipsskivor box döljer den horisontella kabeldragning.
  2. I många Chrusjtjov riser avlopp och vattenförsörjning som vägg nisch bakom toaletten. Det är möjligt att stänga gipsvägg och sätta samma kakel eller förvandlas till en liten locker.
  3. Slangar för vatten och avlopp tvättmaskin kan du gömma sig bakom badrummet. Om ingen bad, kan de tillbringar inne golvet i en speciell spår.

  Perfekt för ett litet badrum - duschinstallationen

  Valet av möbler och lagringsplatser

  Utrymme för möbler i det lilla badrummet finns det lite, och utrymmet under det sparar oftast. I "Chrusjtjov" badrum, kan du använda de smala höga skåp, på hyllor som kan rymma en mängd små föremål. Ett annat alternativ - monterade skåp. Han var inte så rymlig, men finns ofta på backspeglarna, kan inte allokera utrymme på väggen för en enda spegel.

  De ljusa färgerna och förekomsten av speglar gör rummet visuellt rymligare

  Tips! OhDean av sätten att effektivt använda nischer för vatten stigare - för att förvandla den till en liten locker. För detta ändamål monteras nisch två eller tre hyllor och utanför inställd plast dörr.

  Kompakt arrangemang badkar och handfat

  Som en annan hylla för att lagra små toalettartiklar kan användas gipsskivor box för rör. Han är särskilt relevant i badrum med kolumn - gasrör är vanligtvis på en höjd av 1 m, så en tillräckligt hög låda behövs för dem.

  Med hjälp av den inbyggda cistern för toalettpapper - kan utrustas med en liten extra hylla

  Valet av VVS och tvättmaskin

  Compact - den viktigaste egenskap hos VVS för ett litet badrum. För att spara utrymme på skrymmande bad bör överges helt, eftersom det tar åtminstone en tredjedel av det användbara utrymmet. Om det i en familj finns det fans blöt i varmt vatten, bör ge företräde åt kompakta hörn bad. De uppfyller helt sitt uppdrag och låt mejsla ut extra centimeter kvadrat för andra ändamål.

  I en vägg nisch, kan du placera ett tvättställ med spegel

  Du kan spara utrymme och på toaletten. För att göra detta, i stället för en konventionell uppsättning installationstoalettstolen. Det mesta är inbyggd i väggen, vilket innebär att endast utsidan av koppen. Som en plats för installation, kan du använda samma nisch för vattenledningar.

  För små badrum är bättre att köpa kompakta modeller av tvättmaskiner

  Från skal i små badrum är ofta ovilliga alls, men de är mycket bekvämt för tvätt. Därför rationell användning av kompakta skalet. Handfat med lådor i små badrum är inte vanligt förekommande. Men det finns alternativ för att köpa tvättmaskin, bara lämplig för installation under diskbänken - i detta fall skal lilja eller handfat med bänkskiva passar perfekt.

  Placera tvättmaskinen i en alkov under hyllorna

  Tips! Den mest kompakta alternativet för ett litet badrum - tvättmaskin och torktumlare. Det är dock värt att komma ihåg att det fria utrymmet ovanför den inte kan användas. Och denna maskin är värd mer än den vanliga.

  Många tillverkare erbjuder VVS kompakt storlek, som är idealisk för dekoration av badrum design lilla storleken på rummet

  Badrummet är bra att använda spänning eller undertak rack typ eller Armstrong. De är inte rädda för fukt och är perfekt i kombination med kakel och fixturer med stil. Innan ett slutligt beslut notera foto i badrummet reparation Chrusjtjov med olika typer av takbeklädnad.

  Den långa och smala badrum kan utrustas med duschutrymme, skära av en del av rummet med en glasvägg

  Belysning i badrummet är inte enkelt nog, eftersom det är relaterat med utläggning av ledningar. Tidigare till höger förbjuda installation i ett badrum tak lamphållare och undvika farorna med en kortslutning. Nu är det svårt att göra utan den. Men vi måste komma ihåg att utloppet i badrummet bör vara lämplig för användning i våtutrymmen.

  EXEMPEL läge i ett litet badrum VVS

  Tips! Kopplingsboxar bättre stå utanför badrummet i korridoren eller nästa rum om du översvämma grannarna ovan, mindre troligt, att kontakterna kommer att fylla med vatten och en kortslutning uppstår.

  Badrum på vinden rummet takhöjden är begränsad, så det är omöjligt att placera duschen

  Tätskikt golvet i badrummet: Material

  Badrum tätskikt är nödvändigt att skydda väggarna från fukt och ytterligare hinder översvämningar grannar vid paus vattenledningar. Det finns en hel del sorter av golv tätskikt material i badrummet:

  • gjutasfalt;
  • ark eller rulle med en takpapp impregnering;
  • blandningar baserade på cement och polymerer;
  • Gidrobarer gummibas.

  Även vid rumsbredd 1,4 m är det möjligt att placera en liten SITTBAD

  Göra tätskikt, så kan du inte använda en polyetenbaserade material. De tillåter inte vattenånga och i badet kommer att ackumulera fukt eventuella gynnsamma förhållanden för uppkomsten av mögel och mjöldagg. Det rekommenderas att installera någon tätskikt vals och täcka den med ett extra lager av mastix för var och en av tätningssektionen.

  Hörn handfat kunna vinna lite extra utrymme

  Tips! För ytterligare stimulans vädring bad rekommenderas att göra ett gap på 3-4 cm för luft i botten av badrumsdörren. Mindre märkbar det kan göras genom gallret, men då storleken på gapet behövs i proportion till ökningen.

  Litet rum - inte ett skäl att överge badtunnan

  Monokroma väggarna i badrummet i XXI århundradet inte hedrad. Populära användningen av ornament kakel med insatser annan färg eller med ett mönster.

  Storlekar av duschkar: steg instruktionerna steg installation. Val av det optimala materialet, formen och storleken på duschtråget. Steg för steg guide av lastpallsaggregatet.

  Bland de mest populära färger det finns alternativ för små badrum:

  • kombinera rika "tropiska" färger (röd, gul, orange, ljust grönt);
  • "Sea" tema: kombinationen av olika nyanser av blå färg från ljust blå till ljusgrön;
  • kaffe och choklad nyanser: preferens för brunt, beige och vita färger.

  Badrum tegel sand färg

  Men mörka färger för "Chrusjtjov" badrum rekommenderas inte. Visuellt de minskar utrymmet och badrummet känns riktiga "garderoben". Exempel på bilder badrumsrenovering liten rummets storlek kommer att bidra till att välja det bästa alternativet. Även många handelsföretag har datorprogram för att skapa en 3D-modell köparen badrum storleken på varje bricka ur sortimentet.

  Bra kombination av brickor i två kontrasterande nyanser ser i badrummet

  Av stor betydelse är inte bara färgerna på kakel, men också vägen för sin installation. Ytterligare standardmetoder styling horisontella eller vertikala, är möjliga:

  • kombinera plattor och mosaik för att skapa unika mönster och ornament;
  • Zonal stapling (kvadrater, diamanter eller andra former);
  • diagonala plattsättning;
  • kombinering av den horisontella och vertikal stapling.

  Färgaccenter i badrummet med hjälp av fläckar av ljusa gröna kakel

  Även den minsta badrum kan vara vackra och funktionella. Och dess begränsade storlek bara stimulerar fantasin hos ägarna tänka igenom designen för henne. Naturligtvis väljer möbler och inventarier måste vara mer strikt, men så småningom kommer du att kunna skapa en unik badrum perfekt med din idé om komfort.

  Foto badrumsrenovering liten storlek (video)

  Reparation av badrum och toalett, ett foto intressanta lösningar

  Plattor för badrum: design, foto och rekommendationer om valet

  Badrum Design: photo kakel bästa inredning

  Bath Badrum: sorter, specifikationer och bilder

  Tätskikt Badrum Tile: vilket är bättre? Materialen anordning och gör med händerna

  Belysning i badrummet, ett foto av olika alternativ

  1
 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  75 − = 70