rita banor

Utbildningsverksamhet för 3 år - grafik spåra

En serie lektioner "Graphic övningar" Det syftar till att utveckla barnets finmotorik och samordning av fingrarna, taktil minne utveckling. Detta recept för barn består i form av spel. Och det kiddies verkligen vilja göra.

Här är några mönster av recept av utskrift som du kan utföra hemma grafiska spel på utvecklingen av finmotorik. För små barn, som sådan, är receptet fortfarande mycket komplex, så att alla arbetssökande kort matchas för ålder unga konstnärer.

Barn som föreslås för träningsdata spår repeat slinga ansluta prickar. Till barnen det var intressant yrke och vände matchen i korten quest linjerna följer barnet lär sig ett föremål eller tecken. Denna typ av operation är i barnets positiva känslor och han utför entusiastiskt flera uppgifter.

Rita linjer med en kulspetspenna eller blyertspenna (färg) barnet är mycket svårt. Linjen vänder tunn och faller mer "zametnosti9raquo; resultatet av starka påtryckningar på handtaget - vilket är mycket dåligt. Därför rekommenderar jag för sådana övningar tar en tuschpenna. Låta detta vara en tuschpenna med en tjock stång och företrädesvis ljusa. Bättre med små barn att använda vattenbaserade markörer (väl nöjd med innehållet och tvättas med händerna).

Den genomsnittliga längden på en lektion för ett barn 3 år bör inte överstiga 15 minuter. Ge inte ditt barn flera ark med uppgifter. I ett försök att måla (cirkel, rita) så snabbt som möjligt (för att flytta till nästa blad) barn utför uppgiften dåligt och inte försöka. Vi arbetar på hastighet, inte exakthet.

Ett barn har en linje utan att lyfta pennan från papperet. Tja, om linjen inte går utöver gränserna för spåret. För tydlighetens barnet är inte bara förbinder ritningarna och hjälpa de små djuren hitta god mat eller hitta sin valp. Tja, om moder (lärare, handledare) lov och uppmuntrar barnet. Säger till honom att han kommer att lyckas, säger han uppgiften och berättar om karaktärerna på kortet uppgift.

Uppmuntra ditt barn att ringa figuren av punkterna. Ge ditt barn en ljus highlighter och visar hur man kan hålla linjen. För första gången utför linje håller barnets hand och hjälpa honom. Detta kommer prokontroliruete tryck och stress i barns fingrar. Helst bör handen vara avslappnad. Korta, böjda linjer indikerar att fingrar och handleden alltför spänd. Också kan vara stressande och axlarna av barnet.

Håll ett öga på barnvagn. Det är inte nödvändigt att utföra övningar liggande-kort - det förstör hållning och vision.

1

Ja, äntligen, jag vill erbjuda dig en intressant nyårsafton video, vilket kan vara till stor hjälp för dig eller ditt barn!

Hur man drar ett spår på tavlan

Hur man drar ett spår på tavlan

Det finns många sätt radioamatörer än kan bara inte rita spår brädorna att de förblev efter etsning i ferriklorid eller annan etsade felinriktning.

Och några av dem läsa.

Vissa känner och vissa kan lära sig nya sätt att sebya.Tak sig när han började att engagera sig i radio utom nitro lack väntade att fler sätt där, eller är de inte karmanu.Tak som vissa har negativ är grov spår, tunn och med IC draw ibland inte så prosto.Obschem läsa artikeln

Först som alla bör veta radiolyubitel.I gör är slipning med fint sandpapper folie PCB

Metod ett: PCB ritning med en markör.

Denna teknik är inte lämplig för teckning tunna spår under chipet.Men om du behöver för att göra snabba och det finns ingen tid att hänga över spårning, är det ett sätt för följande objekt vas.Ponadobyatsya markörer, eftersom de är de mest resistenta mot salter etsning

Det viktigaste kravet för markörerna kan även experimentera med den andra, är att han nedolzhen tvättas bort med vatten och ferriklorid.

Det är bäst att välja lack markörer som lack är mycket motståndskraftig, och det kan bara tvättas bort med lösningsmedel och atsetonom.No inte vatten)

För att underlätta arbetet, styrelsen borrade det första du första hålet, och sedan dras och gräs spår, syns tydligt skärmdumpen nedan

Om två ord, de borrade hålen ansluter markör.

Metod två:PCB ritning med medicinsk spruta

För ritbord med hjälp av denna metod, tas medetsinsky spruta, vars nål är bortskuren, och ett hål borras för att luft skulle matas.

En påfyllningsspruta PVA lim kan vara, men det är en lång tid att torka och svårt att se när det är torrt, kan fyllas med nitrocellulosa lack eller nagellack, men inte innan den späddes med aceton, att han säkert kunde flyta genom nålen

Det är möjligt att dra bitumen plus lakom.Bolshoy denna metod är att det är möjligt att dra en tunn spår shirinoy.Horoshy några millimeter zapravitel sprutan fortfarande tsapon

I det följande av de artiklar jag kommer att utarbeta på ytterligare ett sätt är att använda fotoresisten.

Spår för barn

Spår - detta är en speciell version för barn obvodilok. Spår i form av ett spel för att hjälpa barn lära sig att rita olika linjer: horisontellt, vertikalt, lutande, för att ändra riktning på linjen, utan att gå utanför gränserna för ritningen.

På våra spår för att hjälpa de små djuren komma till huset. För att göra detta, dra en linje på den målade grå matta kommer inte att gå utanför dess gränser.

Rita bättre än en ljus, till exempel, tuschpenna, på en grå bakgrunden till linje dragen av ett barn, var klart synlig.

Vanligtvis barnen verkligen gillar denna typ av arbete. Ju mer han drar spåren och hjälper små djur, särskilt raka linjer och är övertygade om svängar och det blir lättare och lättare att klara av dessa uppgifter.

För att skriva ut en bild, klicka på den och klicka på knappen Skriv ut i dialogrutan.

Hjälp ekorren att komma till huset. Lär dig att rita raka horisontella linjen till höger och till vänster.

Hjälp igelkotten att köra till huset. Rita en rak linje - vänster, höger, upp, ner.

Behöver du hjälp med Bunny galoppe till huset. Lär dig att rita en lång rak vertikal linje - upp och ner.

Hjälp katten att komma till huset. Rita diagonala linjer.

Bana för barn: Hjälp cancer att krypa till huset. Här tränar vi att dra en rad olika linjer: horisontellt, vertikalt vänster, höger, upp, ner.

På det här spåret måste hjälpa sköldpadda nå huset. Vägen till huset var lindning på det en hel del vändningar.

Hjälp musen för att nå huset. Rita olika steg och en sluttande linje.

Spåra för barn: Hjälp snigeln att krypa till huset. Lär dig att rita upp och nedför trappor.

Hjälp kycklingen för att nå huset. På denna väg drar vi den långa och korta raka linjer och vändningar.

På denna väg för barn att hjälpa tvättbjörn att komma till huset. Detta är inte en enkel väg, och en liten labyrint! Den har en återvändsgränd gren som inte har tillgång till huset.

Verkligen gillar den här sidan! Vi är glada att använda detta material för att träna med sin son.

Tack för spåret.

Stor plats, mycket effektivitet du här. Jag tog breven, alfabet. Tack så mycket. En fjäril just dödlighet.

Bra idé. Använd alla de föreslagna alternativen, barnen njuta av (dess tidiga utveckling School).

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 + = 13