Självutjämningsgolv i en lägenhet

Självutjämningsgolv: recensioner av ägare, plus och minus i lägenheten, foto

Dekorationsgelégolv är inte längre något ovanligt, men har inte blivit vanligt än. Han ser snygg, original, vacker ut. Dess fördel är ett brett utbud av alternativ, möjligheten att skapa en mångfärgad och jämn bulkvåning. Vad är golv och golv i plus och minus i lägenheten?

Dessa är beläggningar av cement och polymerer som appliceras på ett betongunderlag. Deras fördel är avsaknaden av sömmar, styrka, hållbarhet. Vanligtvis används de i industriell konstruktion. Men allt oftare finns flytande golv i lägenheter och hus.

De är av två typer.

 • Golvskiktet används som en plan yta för att lägga ett laminat eller andra typer av beläggning. Det kännetecknas av en kort hårdperiod. Självnivellerande eller självnivellerande golv är en blandning, som förutom konventionell sand och cement innehåller olika plastmjukgörare. De hjälper ytan att bli mycket jämn. Processen kräver inte användning av komplexa instrument eller verktyg.

I stället för cement självnivellerande avjämningsmassa kan användas gips. Hur utvärderas sådana självnivellerande våningar av ägarna? Fördelar och nackdelar finns i båda typerna. Gips golv är mycket billigare. Dess såsom cement, måste läggas ut i flera steg med 3 cm, vilket leder till en tjocklek av 10 cm. Eftersom gips är fortfarande dyrt avdragare, då det kan användas endast för att eliminera mindre fel yta.

Gips gillar inte vatten, så i köket, i badrummet, är det bättre att ge cementet ett, och i sovrummet och hallen är ett gips satt. Det är inte kompatibelt med limblandningar för cementbaserade plattor.

Båda typerna av golvytor torkar mycket snabbare än sandcementskrot.

Golvbeläggningen kan inte användas utan finish. Det smuler och kollapser, medan sandcementskiktet kan användas utan beläggning under lång tid. Men det torkar mycket längre. All sådan beläggning torkar upp om 28 dagar, medan golvet kan täckas med en ytbeläggning efter 3 dagar.

 • Efterbehandling - Glatt yta.

Kan ha en annan tjocklek och procentandel av sand i sin komposition. Beroende på syftet kan släta och grova ytbehandlingsgolv användas. Recensioner av ägarna av fördelarna och nackdelarna (foto i artikeln) se i båda. Jämna är lättare att rengöra, men de kan orsaka skador. Roughness glider inte, så de kan användas där det finns risk för skada. Men tvätta dem är svårare.

1

Med olika blandningar, pigmentfärger kan du skapa ett otroligt antal olika versioner av fyllnadsgolvet i önskad färg och egenskaper. Låt oss överväga vilken typ av golv som kan vara. Recensioner av ägarna till fördelarna och nackdelarna för var och en av dem beskrivs i detalj.

 • Polymer hög fyllningsgolv är särskilt stark på grund av kvartsfyllning. Spänningskoefficienten når 600%. Den används i produktion.
 • Epoxibeläggning ansluts perfekt till basen av vilken typ som helst (betong, metall, trä), är resistent mot mekanisk påverkan, kemikalier. Cures långsamt.
 • Polyuretan golv är mest elastiskt, därför används den i lokaler med hög temperatur och vibrationer. Det är värre att tolerera kontakt med kemikalier.
 • Metylmetakrylatgolv av akrylhartser hårdnar mycket snabbt på bara några timmar.

Det finns monofoniska, mönstrade eller mönstrade, med foton inbäddade i det, bakgrundsbelysning, en 3D-bild kan kvaliteten på en matt eller blank yta vara. Nackdelar med recensioner beskrivs på olika sätt. Många lade det självnivellerande golvet som grund för laminatet. De var ganska nöjda med resultatet.

 • Hållbarhet. Golvet tjänar inte mindre än 20 år. Blandningen är perfekt bunden till betong, vilket gör det möjligt att få en högkvalitativ beläggning.
 • Täthet. Har inga sömmar, så det finns ingenstans att samla smuts.
 • Har en liten tjocklek. Mycket fylld med tjocklek upp till 4 cm, tunnfilm ännu mindre.
 • Helt slät yta. Vätskekompositionen utjämnas av fysikens lagar. Med en stor golvtjocklek används markörer för att få en jämn yta.
 • Inte halt.
 • Hållbara.
 • Det böjer sig inte, eftersom möblerna inte lämnar märken på den från benen.
 • Lyser inte.
 • Dammar inte damm på ytan.
 • Ruttnar inte
 • Skadar inte hälsan.

För-och nackdelar med sådana könen indikerar att inställningen till dem är tvetydig. Alla pratar om den helt plana ytan på ett sådant golv.

Vissa köpare ifrågasätter om fyllnadsgolvet blir halt, eftersom det är mycket smidigt. Men ägarna säger att golvet inte glider mer än plattorna. Under alla omständigheter har de inga speciella problem i samband med detta.

Vissa klagar på att golvet har ändrat sin färg från den ursprungliga. Detta kan hända om du använder en billig, substandard komposition, som ofta görs i butiker eller källare. Därför rekommenderar köpare inte att jaga en billig produkt. Det är bättre att köpa produkter av välkända företag med gott rykte, varav många har arbetat på marknaden under lång tid. Goda recensioner om blandningarna av företaget "Ecotex9raquo ;," Tikkurila9raquo;

En mycket effektiv del av inredningen är en polymer bulk fylld 3d våning. Det skiljer sig från den vanliga stereoskopiska effekten.

Sådana golv placeras ofta i hallar av olika kultur- och underhållningsinstitutioner. Ofta kan de ses i lägenheter, dessutom inte bara i stora, men även i små. Fördelen med ett golv med en tredimensionell bild är dess ursprungliga utseende. Du kan beställa eller göra teckningar själv. Innan polymeren hälls på golvet läggs olika dekorationer, såsom skal och småsten.

3d-våningen har en mängd olika ämnen. Det kan vara blommor, djur, dammar. Ibland kombinerar de mönster på väggar, gardiner och andra inslag i inredningen. Ofta ägarna placerar i sina badrum bilder av fisk, delfiner. Ibland ser emellertid dessa ritningar från sidan ut ur sin plats. Så bilder av monster från filmer kan knappast betraktas som en acceptabel lösning. En klämma i mitten av rummet kommer att kittla gästernas nerver under en lång tid, och till och med till befälhavaren själv.

Hur byggs dessa våningar? Återkopplingen från ägarna till en sådan originalbeläggning tyder på att de kan tillverkas av sig själva.

 • Nivån ytan med en jämna betongblandning "fyllnadsgolv".
 • Grind och primer det.
 • 3D-bilden klistras in.
 • Fyll med en polymer.
 • Skydd med epoxi eller polyuretanlack.

Olika kännetecknar de självnivellerande våningarna i ägarens recensioner. För och nackdelar är för alla arter. Bland fördelarna - originalitet och jämn yta utan sömmar.

Användare rekommenderas att installera ett golv med en 3d-bild i ett rum där det bara finns en entré. När allt kommer omkring blir bilden bara volymin på ena sidan. Samma egendom bör beaktas vid val av bilder för sex.

Men inte alla gillar flytande golv. Recensioner av minusernas ägare ses i det faktum att de:

 • Lätt repas, bleknar.
 • Långt frös, ca 6 dagar.
 • Det är svårt att ta hand om. För att säkerställa att kvaliteten inte försämras, tvättas golvet på speciella sätt med en tvättmaskin.

Experter som etablerar sådana golv säger att det är miljövänligt. Konsumenter upptäckte inte förekomsten av skadliga ämnen, vilket kan uppenbara en obehaglig lukt.

Vad som annars måste förväntas är bildens färg. Det räcker inte att bara titta på det på datorn. Det är nödvändigt att skriva ut en provkopia, så ofta motsvarar färgerna på bilden inte den verkliga tonen på golvet.

Olika åsikter och uppskattningar orsakar flytande 3d-våningar. Recensioner av ägarna säger att många på golvet har repor. Även om modern teknik kan hantera detta problem.

Konsumenterna rekommenderar att du väljer en ljus ton på golvet. Det är mindre synliga repor. Eller välj golvet i företaget "Tikkurila9raquo;; en rep som inte kvarstår. Dessutom försvinner det inte, det behöver inte vara polerat.

Men du kan också få stötar. Detta händer när ytan under fyllningsgolvet inte är tillräckligt hög.

Användarrecensioner säger att de dekorativa golven är bra kombinerade med inredningen.

De är lätta att rengöra. Fem minuter räcker för att torka av dammet. Smuts i ett sådant golv absorberas inte.

Recensioner av andra konsumenter noterar att fyllnadsdekorationens golv väcker mycket damm och det är mycket märkbart. Eftersom det är ofta och noggrant rengöras.

Golvets utseende och hållbarhet är i många avseenden beroende av kvaliteten på det utförda arbetet. Om basen läggs felaktigt, är den inte tillräckligt solid, så är utseendet på sprickor i dekorativa betonggolv mer sannolikt.

Många användare rapporterar att deras golv inte spricker, även om de har varit i drift i fem år eller mer.

Betong är i sig ganska kallt material. Därför är många köpare rädda för att det inte kommer att finnas varma och 3d våningar och flytande golv. Recensioner av ägarna av för-och nackdelar ses i båda slag. Vissa hävdar att det nya golvet är varmt på vintern och sommaren. Andra rekommenderar att du lägger skiktet under värmesystemet. Men inte alla tyckte om denna idé. Det sägs att skadliga ämnen kommer att släppas vid hög temperatur. Experter säger att polymeren är ett mycket starkt material som inte tillåter några ämnen att passera när de upphettas.

Konsumenter som behöver en plan yta för att lägga linoleum eller annan beläggning, använd gipsfyllnadsgolv.

Beräkning av kostnaden för att installera golvet, du måste ta hänsyn till att priset för att installera golvet i ett litet rum blir dubbelt så stort som vid installation i stora rum. Om du ser priset på 3 tusen rubel på webbplatsen. per kvadratmeter, då när du installerar i ett rum, räkna med 7 tusen.

Golvet i lägenheten med egna händer

En av alternativen för en plan yta i lägenheten är att golvet häller med en speciell blandning. De främsta fördelarna är vackert utseende, pålitlighet och hållbarhet.

Bas kan fungera som betongplattor, cementskikt, gamla keramiska plattor, trägolv.

De viktigaste arterna är:

Fördelar med användning självnivellerande golv, som en täckfärg enligt följande:

beständighet mot mekanisk påverkan;

bär hög luftfuktighet;

trotsar påverkan av statisk elektricitet;

Den besitter antibakteriella egenskaper;

vackert utseende.

Fig.1 självnivellerande golvet med sin händer arbete med detta material innebär användning av nivåer och självutjämnande föreningar. I det första fallet gäller murslev för spridning över ytan för hand. I det andra utförandet, strömmar lösningen under sin egen vikt ensam. Est flödesbeläggningstjocklek - 8,1 mm. I levande rekommenderas rum lager - 1,5-2,0 mm.

2. Göra kvalitet grunden för självnivellerande golv

Börja med beredningen av en kvalitativ basis. Den bästa utsikten över det anses vara en konkret avdragare. Men hälls på golvet och keramiska beläggningen, och golv av trä.

Samtidigt viktigt att följa några regler:

Ytan skall vara så plan;

Det måste rengöras från fett och oljefläckar;

Figur 2. Inlopps golvet i lägenheten

För att kunna förbereda ytan som kommer att uppfylla dessa krav är det nödvändigt att utföra ett antal operationer. Låt oss börja med inriktningen.

1. Ytan är polerad, stora sprickor förseglas. Om finns oljefläckar, bör de tas bort på något sätt, och åter fylla tomrummet med betong.

2. När man utför arbete på bottenvåningen eller källare uppsättning tätskikt, som förhindrar inträngning av fukt från utsidan. Ytan skall vara så torr som möjligt. Det tillät endast 4-5% av betong fukt.

3. Efter torkning av ytan och damm det primade. Innan alla rengjorda bryt bitar av lösningen. Det är bättre att använda marken djup penetration och tillämpa den med en rulle. Torkning enkelskiktsbeläggningar till 5 timmar.

Figur 3 självnivellerande golv i lägenheten med händerna är viktigt! Att undvika uppkomsten av bubblor på den grundade ytan temperaturen i rummet behovet av att upprätthålla en positiv och konstant.

4. Sedan, återigen noggrant inspektera ytan och detektering av sprickor och flisor shpaklyuyut. Nödvändigtvis eliminera ojämnheter.

5. Så snart gipset har torkat, göra en annan priming. Då, stänkte fyllskiktet kvartssand. Vi får en slät yta med en råhet.

6. Innan du gör förbereda ytan för självnivellerande golv med sina händer bör garantera integriteten för dörren och ta bort sockel. Du måste också ta hand om deformation söm. Han skapade runt omkretsen av rummet och tjänar till att minimera påfrestningar som uppstår under expansionen.

7. Efter att ha avslutat stegen ovan, med början att applicera kompositionen framställes.

3. Komma igång hälla självnivellerande golv

Efter allt förarbete baserad torka i 24 timmar. Delta i utarbetandet av instrument.

munstycket för blandning,

behållare för blandning (inte mindre än 20 liter)

Figur 5 självnivellerande golv med sina händer

För kvalitativ spridningsmaterial krävs för att förbereda lämplig konsistens lösning.

1. Kapacitet ställas hälls vatten, och häll det i en torr blandning.

2. För att erhålla en homogen massa, en elektrisk röra om lösningen under 10 minuter.

Om det inte finns något förtroende i rätt beredningen av blandningen är det möjligt att kontrollera en kort test av "smidighet". För att göra detta, ta lite omkrets av plast höjd av ca 5 cm och med samma diameter. Etablera den på en plan yta (t ex en glasbit). Hälls i denna cirkel kokta blandningen. Omkrets lyfta och sprida lösningen. Noggrant undersöka konsistensen hos den erhållna kompositionen. Den optimala lösningen är diametern, i vilket rasteksheysya form inte överstiga 18 cm.

Viktigt! I närvaro av överskott av vatten, är ytan inte är tillräckligt stark, den eventuella förekomsten av sprickor, med en brist - lösningen är tjock och inte rasteksheysya.

Självutjämnande golv vände hållbara och helt slät, måste uppfylla följande regel: Den rekommenderade inomhustemperatur: 15 - 25 grader och 80% luftfuktighet.

Fungerar börjar från väggen, som ligger mittemot dörren. Därefter följande steg:

1. Häll framställda blandningen på undergolvet i form av remsor. Dess konsistens måste vara flytande. Med användning av 10 liter lösning per 1 kvadratmeter, vi erhålla den nödvändiga tjockleken av 1 cm. Från denna kan man bestämma mängden av blandningen som krävs för ett lager golv. Nästa del av lösningen hälls bredvid den tidigare. Massan fördelas likformigt bred spatel.

2. korsningen av remsan, om ytan behandlas omedelbart, men efter ca 40 minuter vid slutet av häll den sista satsen.

3. Vid drift är luftbubblor bildas i lösningen. Att ta bort dem, efter 10 minuter, är ytan rullas med en nål rullnålar 14 mm i längd. Det är viktigt att komma ihåg att på 40 minuter självnivellerande golv hårdnar och denna operation kommer att vara omöjligt att genomföra.

4. Efter fullbordan svämmade golvet är täckt med film av polyeten. Det främjar enhetlig stelning av ytan och skyddar den från damm.

6. Fyll en dekorativ självutjämnande golv

Ett annat namn för ett dekorativt golv - levande våningen. Genom användning av polymerer för att skapa semi ritningar.

Konkretiserar vildaste fantasier på ytan som bildar en ursprunglig prydnad. Applicera konstnärlig bild eller ett mönster. Ett bra exempel skulle vara att skapa en Golden svarta fläckar på basen. Detta alternativ ger interiören elegans rummet.

Figur 7 utjämnande golvet med sina händer

Den översta våningen lagret görs transparent. Använda dekoration effekt skapar venetianska stuckaturer.

För detta arbete paljetter, som appliceras på ytan. I detta fall lösningen piggroller. Således är strukturmönster skapas.

Efter dekorera golvet är belagt med lack i flera lager.

Efter slutförandet av alla verk i rummet bör vara i två dagar för att upprätthålla en konstant temperatur och fuktighet, upp till fullständig avkylning yta.

Självnivellerande golv bidrar också till att utvidga den visuella utrymmet i rummet. Om vad det finns sätt att läsa den här artikeln.

Dmitry Vasilevsky 2017/06/03 19:30:30 1765

Rekommendera artikeln till en vän:

Betyg: 5/1 röster

Se även:

Om du inte vill missa de nya materialen på vår hemsida, kan du registrera dig för uppdateringar.

Kopiering material på sina webbplatser är endast tillåtet med angivande av författaren (Natalia Wasilewska eller Dmitry Vasilevsky) och indexeras direkt länk till webbplatsen (http://lyagushca.ru)!

nya artiklar

Registrera dig för e-post, kommer du att få meddelanden om nya artiklar.

Prenumerera

Lägger till våra vänner och VKontakte grupp! Feedback om webbplatsen och lämna oss i vår grupp.

Lägger till vår grupp i Subscribe.ru

vår grupp

intervju

Vilken kategori avsnitt Byggnation och reparation av störst intresse för dig?

intressant information

"Gladiolus" Flower utsågs författare av det antika Rom, Plinius den äldre. Han märkte att formen på blomman ser ut som en gladiator svärd. Därför med Roman "den Gladius" betyder "Sword"

Copyright © 2015-2018 Dmitry Vasilevsky. All rights reserved.

Speciellt fyllning och utjämning golv priset på lägenheten

Självnivellerande golv, tillverkade av polymera material användes ursprungligen endast inom industrin. På grund av utmärkta tekniska egenskaper och egenskaper, har de använts med framgång i kontor, vårdinrättningar, restauranger och utställningshallar. Och inte så länge sedan, började självutjämnande golv som ska användas i bostadsområden - lägenheter och hus på landet. Översvämmade golv i lägenheten har länge varit en utmärkt ersättning för traditionella golv.

Självnivellerande golv från polymera material kan förändra det inre av bostaden och inte bara för att skapa sin egen stil, men också lägga till en touch av modernitet och originalitet till atmosfären i hemmet. Och viktigare, är det möjligt att skapa en perfekt slät och slitstark golvbeläggning med användning av polymerfyllmedelsmaterial.

Förutom skönhet och funktionalitet, självutjämnande golv är fortfarande ett antal fördelar:

 • med rätt att hälla kan tjäna under en lång tid (40 år);
 • lättskött - det är väl tvättas med tvållösningar eller normal varmt vatten;
 • hög grad av motståndskraft mot fukt och kemisk beständighet;
 • lätt motstå temperaturförändringar, som är resistenta mot mekaniska stötar och vibrationer;
 • olika färger och färger, mönster och mönster;
 • monolitisk golv bildar inte sömmar;
 • Det kräver inte ytterligare behandling, i motsats till cementgolvet;
 • De främsta fördelarna inkluderar det faktum att dess installation kan göras oberoende av varandra.

K cons självnivellerande golv är:

 • filler beläggning - det dyrt, priset på täckning kommer att bestämmas av den typ av material och komplexiteten i det förberedande arbetet;
 • utan specifika färdigheter och kunskaper att göra din egen lockaggregatet kommer att bli svårt,
 • polymermassan före gjutning yta bör vara noggrant förberedda;
 • om direkt solljus, kan det gulna på omslaget kommer att falla;
 • golv för en längre tid kan bara bli uttråkad och ersätta det skulle innebära inte bara de finansiella kostnaderna, men också tillfälligt.

Beroende på de olika kemiska komponenter (mjukningsmedel och bindemedel), är polymera självnivellerande golv uppdelat i flera typer:

Det är också möjligt att tillgodose olika kombinationer av polymerblandningar, vilka är valda beroende på betingelserna och kraven för golv.

Olika typer av självnivellerande golv: Fördelar och nackdelar

De flesta av dessa beläggningar används i bostadsområden.

 • vattenbeständighet;
 • hög elasticitet;
 • Lätt, fin glänsande och slät yta;
 • beständighet mot stötar och påkänningar;
 • torkar snabbt;
 • hållbarhet;
 • hygienisk.
 • stickande lukt;
 • ökad konsumtion av blandningen;
 • instabilitet för fukt;
 • ganska höga kostnader.

Metylmetakrylat självutjämnande golv

Metylmetakrylat självnivellerande beläggningar inte är i hög efterfrågan i utformningen av golv i bostadsområden.

 • industrilokaler;
 • kylskåp;
 • idrottsanläggningar;
 • medicinska centra;
 • parkering;
 • handels- och utställningshallar.
 • golv stelnar på bara några timmar;
 • Det tål hög och låg temperatur och dess variationer;
 • tillverkas i olika färgnyanser;
 • ytan kan vara slät eller grov;
 • lång tids användning golvbeläggning;
 • montering av en golvbeläggning kan produceras även vid temperaturer under noll;
 • gulfärgning av direkt solljus;
 • kort installationstid.
 • fyllning bör göras av specialister högklassiga;
 • stickande lukt;
 • låg grad av styrka;
 • en av de dyraste golvbeläggningar.

Sådana golvbeläggningar består av två komponenter - en organisk bas och härdare.

 • uppehållsrum - en lägenhet eller ett hus på landet;
 • kök;
 • hallar;
 • parkering;
 • garage.
 • mycket hög hållfasthet;
 • inte utsätts för kemiskt angrepp;
 • dekorativa fyll stora möjligheter: golvet kan gjutas som ett transparent skikt med användning av ett fotografi eller tillsats av paljetter. Den kan utföra en 3D- komposition eller genom att använda olika highlighting. Vid tillämpning flödesbeläggning, är det möjligt att fylla områden med olika färg eller dekorativa ornament lösningar;
 • modern och mycket estetisk golvbeläggning.
 • ej elastiska;
 • Det kräver noggranna förberedelser av golvet;
 • för att öka styrka, måste självutjämnande golv appliceras i ett tjockare lager, vilket avsevärt påverkar beläggnings låg.

Sammansättningen av akrylcementgolv inkluderar polyakryl och kvarts.

 • produktion;
 • åtminstone - boende i hus på landsbygden.
 • motståndskraft mot fukt;
 • resistens mot tunga laster;
 • låg kostnad;
 • sätt att fylla golvet kräver inga speciella färdigheter;
 • när en fraktur bibehåller sin integritet;
 • lång drifttid (upp till 30 år).

Det första steget är bereda marken för självnivellerande golv:

 • ta bort den gamla golv,
 • fri från smuts, skräp och damm med en dammsugare konstruktion;
 • ren yta slipmaskinen;
 • speciell skrapa för att rensa och avslöja hela sprickor;
 • kontrollera jämnheten av substratytan;
 • bestämma fyllnadsnivån på golvet och sätta ett märke på väggen. Om så är nödvändigt, avlägsna gips från väggarna ovanför nivån för golvbeläggningen hälla omkring 20-30 millimeter;
 • tillämpa primer på basen för att stänga porositet betong avdragare. Detta görs för att säkerställa att luft inte matas till golvytan av polymeren. Primern appliceras med en rulle;
 • lägga till en liten, ren och torr kvartssand för att öka vidhäftningen vid basskiktet.

Vidare anbringas grundläggande (bas) skikt:

 • skikt anbringas efter torkning av primerskiktet, d v s inte förrän 12 timmar. Polymerbasen skiktet appliceras genom att hälla och fördelas jämnt. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt likformigheten baslagret, kvaliteten på täck beror;
 • tjockleken av basskiktet i boendet bör vara från 1,5 till 5 millimeter;
 • önskvärt att hälla golvet hjälpare att säkerställa kontinuitet förfarande;
 • under torkning av basskiktet, är det nödvändigt att inrikta flera gånger för att ta bort luftbubblor. Att anpassa grundskiktet är nödvändigt att använda en speciell vals med spikar;
 • i detta skede är det möjligt att skapa ett mönster på en yta av det polymera golvet.

slutligen fyllt avsluta polymerbeläggning:

 • två dagar senare kan du börja fylla slutlagret;
 • toppbeläggning framställd lösning bör användas omedelbart efter beredning - Livsmedels intervall från en del till en annan polymerblandningen bör inte överstiga 10 minuter;
 • kan tillämpas, om så önskas, för att täcka fyllmedelsskiktet polyuretanlack, sålunda kvarhålla golv ytglans;
 • 5-6 timmar golv hårdnar;
 • Montering polymergolvbeläggning bör undvika plötsliga förändringar i temperatur och direkt solljus;
 • hela installationsprocessen tar 5 till 7 dagar.

Foto av modern polymergolv

Priset på det slutliga beslutet beror helt på följande faktorer:

 • kostnaden och polymer typ;
 • från storleken av området;
 • kvaliteten på den grova ytan av substratet;
 • Utformning av golvbeläggningen (monokrom, multicolor, ett foto, en teckning eller en mosaik, 3D-sammansättning);
 • på uppdrag av tillverkaren,
 • komplexiteten av installationen.

Den beräknade kostnaden för könen Fyllning:

 • priset på släta golvfyllmedel i polymera material kommer att börja på tre tusen rubel per kvadratmeter;
 • dekorativa golv med ritningar eller fotografier kommer att kosta sex tusen rubel per kvadratmeter;
 • sexuell fyll lock med dekorativa paljetter - fem tusen rubel per kvadratmeter;
 • golvet fyllmedel med 3D-komposition Det kommer att kosta mellan fem och sex tusen rubel per kvadratmeter;
 • dekorativa fyll coat gips kosta åtta tusen rubel per kvadratmeter;
 • dekorativ golv pärla fyllmedel - den dyraste typ av golv, det kostar tiotusen per kvadratmeter.

Material och utrustning för monteringsprocessen polymergolvbeläggning:

 1. instrument:
  • vals med spikar;
  • spatel vinkel;
  • speciella skor med spikar.
 2. utrustning:
  • dammsugare för entreprenad avlägsnande av skräp;
  • slipmaskin;
  • maskin mosaik;
  • bygga en mixer eller en borr för att göra polymerblandningen.

Processen för att fylla golvet i lägenheten kan inte kallas enkelt, det kräver inte bara utbildning, men också strikt efterlevnad mount teknik. Men om du vill konvertera ditt hem, gör det mysigt, vacker och modern under många år, häll sedan golvet själv kan vem som helst.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

− 1 = 2