skärmtak

Markiser och skärmtak över ingången till huset: de bästa idéerna (foto)

Idag har vi med dig att välja baldakin över ingången till huset. Detta är en mycket viktig process, som ofta är i stånd att ändra utseendet på hela framsidan av byggnaden. Din uppmärksamhet kommer att presenteras för de bästa bilderna som du kan tänka dig. Låt oss börja med dig så snart som möjligt för att studera frågan ställde.

Det första som endast nödvändigt att förstå - det är därför måste vi topp. Speciellt vid ingången till ett hus eller stuga. I själva verket, eftersom du kan göra utan den.

Canopy eller förtält - är inte bara vacker, men också multifunktionella. Du kan helt enkelt gömma sig under den från regn eller den heta solen. Plus, denna design att skydda ingången till huset från fukt och snö.

Plus, baldakin över ingången - det är också en del som kompletterar det övergripande utseendet på huset. Valts korrekt konstruktion (foto bästa lämnas till din uppmärksamhet) ger charm är inte ens särskilt vackra hem. Så, kapell - är en mycket användbar "saker".

Innan du installerar huven, är det nödvändigt att tänka på hur det kommer att se ut. I allmänhet, isolerade flera kategorier skjul. De tenderar att avgöra valet. Vilka alternativ kan erbjudas?

 • Modulära - sådana markiser är enkla att installera, närvaron av flera "komponenter", såväl som närvaron av sidotoppar.
 • Monolithic - stark och hållbar alternativ. Det är särskilt styrka och hållbarhet. Dessa visir kallas också "en del av huset."
 • Smidda - är det en möjlighet att avslutande produkter. Ingången till huset spelar en viktig roll. Och smide canopy kan ge elegans och överklagande. Vanligen används i gotisk stil. Smidda canopy är de mest eleganta utförings visir.
 • Avstängd - fast med hjälp av speciella fästen. Små, men mycket bekväma. Tillverkad av lättviktsmaterial. Denna canopy är idealisk för ingången till den tillbaka uteplats vid stugan.
 • Med stöd - har bärande pelare som hela strukturen vilar.

Baldakin över huset kan göras av vilket material. Här och trä och metall och polykarbonat och metall. Huvudsaken är att produkten är i harmoni med den allmänna bilden av byggnaden. Till exempel är det inte så bra ser smidda canopy på bakgrunden av trähus. Denna fråga kommer att behöva komma med särskild omsorg. Och beslutet av stil och material kommer att vara bara för dig.

Canopy över ingången, bilder av olika alternativ som du kan se nedan hur det var möjligt att förstå, spelar en viktig roll. Och jag måste försöka ganska att välja rätt modell av produkten. Vanligtvis människor försöker titta på Internet foton av färdiga versioner och sedan visa dem för yrkesverksamma, arbetare som kommer att göra trädkronorna. Detta är en mycket vanlig teknik. Bara hur man gör rätt val?

Till att börja med, storlekar visir. De bör inte vara för stor. Dessutom, om du vill installera Forged kapell, sedan över hans stilistik kommer att behöva arbeta till proffs. Själv i denna stigning är inte värt det. Dessutom, om du har valt ett visir med stöden, notera att en liten struktur bara förstöra produktens utseende.

Antag att vi bestämde oss för att storlek. Därefter kommer stilen. Valet av material och färger Den spelar en viktig roll. Ändå smidda det en baldakin eller inte. Som redan nämnts bör material och färg vara i harmoni med huset. Om du har det grönmålade, till exempel, behöver du inte installera gul visir. Du får inte en enda struktur, utan en verklig trafikljus. Försök att välja en mer avslappnad och avslappnade färger och material.

1

När du har fattat beslutet, kan du gå till företaget, där du kommer att beställa produkten och beskriva det. Det är lämpligt att dra. Det enda sättet du kan få ett förfalskat visir (och inte bara detta), som ville ha.

I sanning, skärmtak över ingången - det är merit är inte en vanlig person, kunden, men det mesta av denna professionella. Saken är den att smidesjärn skärmtak ofta beställas från designers. Det vill säga, en designlösning spelar en viktig roll i denna fråga. Speciellt om du har en smakfull "inte mycket."

Varför Smidesjärn skärmtak är ofta helt "konstruerad" designers? Poängen är att en sådan struktur ska se elegant och opyatnye. Och bara proffs kan klara denna uppgift. Personer med en känsla för stil.

Smidda visir är mycket populära bland befolkningen. Särskilt i privata hem. De lägga till en post storhet och en gotisk stil. Och denna riktning är känd, är det älskad av alla. Speciellt i arkitektur. Därför smidda baldakin över ingången hjälper dig att lägga charm redan vackra hus. Men på egen hand inte behöver försöka komma fram till en design för en sådan struktur. Det är bättre att vända sig till den verkliga designern. När allt kommer sådana personer att kunna erbjuda dig inte bara smidda visir och verkliga ett konstverk. Så att den inte kan upprepas.

Hur man ställer: själv eller inte?

Antag att vi har valt ett alternativ, fick hans "hands on". Men nu uppstår frågan om hur man installerar det. Har jag har skapat visir att sätta dig, eller bättre bara för att se en specialist. Det här ämnet är hemsökt av många människor.

 • Om du är intresserad av är smidda canopy, är det bäst att konsultera en specialistföretag. Det finns en liten avgift för dig att snabbt och enkelt skapa en baldakin över ingången till huset. Och med allt detta, blir det inga problem. Ensam är inte tillrådligt att installera Smidesjärn skärmtak. Om du gör denna verksamhet professionellt.
 • På egen hand, som regel, säljoptioner polykarbonat. Visor, vilket foto du se nedan - är bara en av dessa "skapelser". Den installeras enkelt, snabbt och enkelt. För allt detta, denna uppgift kan hantera även en tonåring. På internet kan vi hitta en hel del inställningsalgoritmer. Dessutom smidda skärmtak där också. Men processen för installationen beskrivs mycket kortfattat, som inte tillåter någon person för att klara uppgiften.

Smidda visir - är det snarare ett verk av mästare. Och det är inte nödvändigt att flytta på sina axlar. Den maximala som kan göra - är att välja ett förfalskat canopy på internet (se foto) skriva ut bilden och visa den vid beställning. Dock är denna uppgift inte enkelt. Ibland mångfald som kan erbjuda smidda visir, förvirrar bara människor. Eller gör dem en lång tid att välja det ena eller det andra alternativet.

Om du inte vill spendera pengar på ett förfalskat canopy kan du alltid ställa dig själv någon annan. Till exempel, de polykarbonat. Detta utförande är inte så bra som smidda visir, men ändå det inte sämre än honom i kvalitet. Ditt hem kommer att vara dekorerad med söta någon kapell, om du gör rätt val och installera den på rätt sätt.

Vilka skärmtak - skärmtak alternativ

 1. canopy utformning:
  • tillbehör;
  • modulära;
  • monolitisk.
 2. Belägga canopy - ett material för taket;
 3. Formen visir;
 4. fastställande metoder;
 5. Vad är skärmtak.

Markiser och skärmtak har tre huvudfunktioner, baserat på den valda slag och som visir, dess form, storlek, typ av konstruktion, monteringsmetod och material för tillverkning och installation plats.

 1. skydd mot regn och snö på vintern också på istappar;
 2. ger skugga.
 3. utsmyckning utseendet på huset.

Visor - det är också ett designelement som ger den färdiga konstruktionen och tilltalande utseende. Därför måste det vara i harmoni med resten av byggnaden och passar in i den övergripande exteriör. Det kommer att se löjligt, till exempel trävaror "antika" på ultra stugan.

Att välja vilken typ av huven, är det nödvändigt att ta hänsyn till alla funktioner i utformningen av trädkronorna och utseendet på huset, och ändå måste veta vad som är tak och hur de skiljer sig från varandra.

Med trädkronorna är samma historia, med undantag för det faktum att det ibland kan stå ensam, till exempel, som omfattar parkeringen.

visiranordningen antar följande komponenter:

 • ram ett bärarelement, som passar taktäckningen. Bestämmer vinkeln av visiret. Det viktigaste kravet är tillförlitlighet, eftersom, förutom sin egen vikt, måste ramen för visiret tåla ett lager av snö och vindbyar. finns:
  1. trä;

 • metall visir av aluminium, järn eller stål konsoler, formade röret.
 • mantling visir - vattentätt golv som täcker hela produktområdet. De vanligaste materialen är: polykarbonat, trä, metall, asbestcementplattor, alucobond och glas (härdat eller triplex).
 • bärare - den grundläggande enheten visir montera. Omfördela belastningen på marken om den är gjord i form av kolonner eller på fasaden, om den är monterad på stavar.
 • Enligt deras design presenterar visir enhet kan vara modulär och monolitisk.

  Kännetecknas av enkelhet och enkel konstruktion. Installera kapellet tar inte mer än en timme, liksom dess demontering. Modulära visir har flera fördelar:

  • möjligheten att ersätta enskilda komponenter;
  • enkel tillverkning och montering av skärmtak - kan alla göras med sina egna händer;
  • en mängd olika former och färger;
  • relativt låg kostnad;

  Apparater modulära baldakiner som visas i bilden (bilden).

  Beläggningen används glas eller en polymer plast.

  Armerad betong visir är särskilt hållbara. De är en integrerad del av strukturen, å ena sidan en positiv effekt på dess styrka och å andra sidan - på komplexiteten i återuppbyggnaden och reparation.

  Capless kan inte bara ett visir tillverkat av betongplattor. Huvudsaken är att konstruktionen var oskiljaktiga från husväggar. Till exempel, är trä stugor utrustade med baldakiner från matrisen, och förorts konstruktion - metall.

  Det finns också hybrid typer av tak som kombinerar tillförlitlighet och robusthet av monolitiska produkter med modulär lätthet.

  Material för tak och markiser

  produktkvalitet är till stor del beroende av det material som gjorde dess foder. Följande alternativ är de mest populära markiser:

  Vackra glas visir - snyggt, slitstarkt material. Glas har en treskiktsstruktur: de yttre två skikten - tempereras eller värmeförstärkt glas. Det inre skiktet är en transparent polymerfilm, som i händelse av skada inte bildar farliga skärvor och upprätthåller integriteten för den ogiltiga objektet.

  Tjockleken av manteln sträcker sig från 1,2 cm till 3 cm. Förutom det konventionella glaset används ofta tonade eller ogenomskinlig beläggning.

  Alla glas visir är den enda nackdelen, de är dyra. Därför glastak är vanligtvis små och installeras där produktens utseende spelar en viktig roll, till exempel ovanför butikerna. Du kommer inte att se baldakin över ingången till källaren.

  polykarbonat. Porches av polykarbonat har ett tilltalande utseende och samtidigt mycket billigare än sina motsvarigheter. Polymert plastmaterial är transparent, tillräckligt Ijusgenomsläppligt, men fördröjer de flesta av den ultravioletta strålningen. Det finns två typer:

  1. fasta polykarbonat. Den starkaste av de kända transparenta material. Resistent mot aggressiva faktorer, flexibel och lätt att bearbeta;
  2. cellulär eller polykarbonat. Den representerar de två tunna ark mellan vilka ansluter septum. Mycket ljus (15 gånger lättare än glas) och på samma slitstarkt material. Det har goda isolerande egenskaper.

  Tak av polykarbonat, är kanske de mest populära produkterna på den inhemska marknaden. Detta beror på att kostnaden för produkten är låg och livslängden, i teorin, mer än 20-25 år.

  trä - naturligt ljus material lätt att bearbeta. Men det försämras snabbt under påverkan av fukt och solljus. En del av dessa nackdelar elimineras genom förbehandling av trä: torkning, impregnering av speciella tåg, lackering, målning. Efter denna utbildning visir av trä är mycket längre, men med tiden kommer fortfarande att komma i förfall och behöver bytas ut.

  Trä är perfekt för att göra en trädgård paviljong, kapell, lusthus eller markis. Du kan också göra en trä baldakin över dörren som leder in i huset, källare eller en byggnad.

  metall - det vanligaste materialet för byggande av skyddsrum, pålitliga och hållbara. I enlighet med metoden för tillverkning skilja lag, svetsade, smidda visir och markiser. För konstruktionen av en metallram, använder typiskt rostfritt stål för plätering - galvaniserat järn eller wellpapp.

  Tak av metall Det är mycket populärt på grund av egenskaperna hos denna takmaterial: Låg vikt, hållbarhet, miljö, brandmotstånd, korrosionsbeständighet och trevligt utseende.

  Installation av tak av metallen genomförs enkelt och utan specialverktyg. Underhållet är minimal - inte kräver stora utgifter för tid och pengar.

  Om du väljer att lägga ett golv med händerna, kom ihåg att felveckade plåtar kan skapa buller under stark vind och strömmande vatten från nederbörd. Dåligt beläggning främjar rost.

  betong visir - monolitisk konstruktion. Armerad betong skyddsrum byggs samtidigt med byggnaden och som regel, har en massiv storlek. Ett utmärkt exempel är visiret ovanför ingången till en byggnad.

  Det finns sju grundläggande former. Låt oss titta på varje mer i detalj.

  1. Carport med skjul tak. Billig och lätt att installera olika typer av tak, och detta har vunnit sin popularitet. Det finns en träsnideri.

 • Gaveltopp. Den har en mer komplex struktur, men det bästa skyddet mot den lutande regn och är lättare att rensa bort snön. Ramen är en styvare, så canopy bättre står emot vindbyar.

 • Visir i en kupol form som ser bra ut och skyddar mot regn. Men på grund av det stora antalet böjda delar av komplex form är ganska komplicerat att tillverka.

 • Välvda trädkronorna. Tak av denna typ kommer att passa in i någon byggnad design och utmärkt skydd mot regn och snö.

 • Linje med träsniderier. Det perfekta alternativet visir när det gäller pris och kvalitet. Den traditionella utformningen av produkten gör det möjligt att passa in i alla arkitektoniska array.

 • Marquis. En intressant form av trädkronorna ger obegränsade möjligheter för experiment. används ofta som ett tak för nedstigning i källaren.

 • Den konkava design -

 • I metoden för fastsättning ramen följande olika typer av markiser:

  Avstängda visir - fribärande skärmtak

  Fribärande canopy endast fäst på en vägg och har två beröringspunkter med fasaden. Först - kantkonstruktioner, den andra - Suspension fästen. Konsol skärmtak är gjorda av lätta material, av uppenbara skäl.

  Racks hjälpa klara svårighetsgraden av designen på grund av omfördelning av vikten på basis om visir prop stolpar eller på fasaden, om stöd fast i väggen.

  Dessa typer av markiser kan nå enorma storlekar som täcker området framför garaget eller hela terrassen. Stöden är tillverkade av massivt trä ribbor eller profilerade rörsektionen 6-8 cm, vilket tillåter dem att motstå svåra belastningar.

  Beroende på syftet med produkten, dess form väljs antalet strålar och andra funktioner. Låt oss titta på där används visir och vilket alternativ som är bäst att välja ett pass i ett enskilt fall.

  Visiret är ovanför ingången av en eller flera monolitiska plattor staplade ovanför ingången. Monterad direkt under uppförandet av byggnaden och är en integrerad del av huset. Detta är relaterat till både positiva och negativa sidor.

  Som med alla produkter av betong, entré skärmtak är särskilt styrka och hållbarhet. Högkvalitativa armerad betong visir är minst 50 år.

  Samtidigt är extremt svårt på grund av egenskaperna hos material, och ibland helt enkelt omöjligt reparation av sådana föremål. Denna komplexitet i arbetet med betongen bestämmer den låga populariteten av produkter till privatByggFöretag. Allt fler människor väljer ljus visir gjorda av moderna material.

  Många hus mönster inkluderar entré till källaren från gatan, inte hemifrån. För detta finns det flera skäl. Först källaren, som regel, är det ett ouppvärmt rum, anslutningen till vilket negativt påverkar mikroklimat av den första våningen. För det andra, om källaren är utrustad som en verkstad, avsaknaden av en intern anslutning till huset avsevärt förbättra ljudisoleringen.

  Så om du använder källaren som förråd för förvaring eller verkstad och vill inte skapa en hel del buller och besvär sambor, ingången till källaren från gatan bara för dig.

  Till regn hällde bottenvåningen och källaren trapporna var inte täckt med snö, kan du göra ett tak över ingången till källaren. Ramen kan vara gjord av metall eller trä, ta vad som passar bäst under framsidan av huset. På samma sätt väljer en krontäckning kommer att se bra canopy av profbeklädnad, plocka upp färgen på taket på huset, eller den universella polykarbonat.

  Viktigast vände produkt ut vackra och skyddade ingången från regn. För butiker, i allmänhet fribärande monterade visir tillverkat av monolitisk glas eller polykarbonat. Lättviktsupphängningskonstruktion kommer inte förringa den färgade glas butiken, och bristen på stödjande pelare som gynnar.

  Vanliga butiker, ligger på första våningen av bostäder, tvärtom, är utrustade med stora framträdande takfoten, som ofta är placerade skyltar med namnet på butiken.

  Garage skjul utmärkt skydd grindar, slott, och det omgivande området från regn och förhindra förtida försämring av fasaden av byggnaden. Ramen är tillverkad av metall, som beläggning är bäst att använda metallprofil, skiffer ark eller polymer plast.

  Baldakin över grinden mycket användbar sak: han gömmer från regn av din gäst som väntar på ägare mycket våt, markera platsen och dörrarna kompletterar utformningen av den främre gruppen. Dessutom visiret ovanför dörren skyddar mot fukt och snabbtelefonsamtal knapp, inträngning av vatten, som är mycket oönskad.

  Det finns inga begränsningar i valet av material är inte problemet här, det beror på din fantasi och möjligheter.

  Baldakin över balkongen eller loggia - markis över ett fönster

  Visir till balkongen - det är ett bra alternativ för att installera utan tak glasrutor, om du vill ha en billig skydd mot nederbörd. Det händer att inglasning av balkonger är uppdelad i två säsonger: först installerade canopy över balkongen, då är det inglasade och isolerade, och till slut genomförde en omfattande finish.

  Vanligtvis, när man installerar en baldakin göras oberoende lagersystem, är att av profilerade rör svetsade ram, vilket ger den hållfasthet och styvhet hos enheten.

  Ramen består av en konsol och guiden, som läggs på taktäckningsmaterialet, såsom korrugerad plåt, skiffer, andulin eller polykarbonat.

  Porches hus - markis över verandan och veranda

  Ingången till huset, är detta förmodligen den första du märker, med tanke på byggnaden. Därför är det mycket viktigt eftersom ingången är inramad. Veranda eller veranda ser bra ut med alla typer av kända byggnader: tegel, trä, betong eller monolitiska block.

  Design mönster är helt annorlunda. Detta beror på det faktum att konstruktionsmaterial för tält är lätta att bearbeta och kan ta sig många former. Ramen är hopsatt av höghållfasta stålrör, och taket av korrugerad, galvaniserat järn eller polykarbonat.

  Förutom visir för att skydda:

  Instruktioner för konstruktion av tak och skärmtak över ingången, foto exempel

  Ytterdörren är ständigt utsatt för negativa yttre påverkan: regn, snö, ultraviolett strålning. Alla dessa faktorer avsevärt minska tiden för operationen och har en negativ inverkan på utseendet. För att skydda de vanligaste visir och markiser för dörrar.

  Denna artikel kommer att ge en kort genomgång och klassificering av skyddskonstruktioner ovanför entréer, liksom försedda med steg för steg instruktioner för installation av sina egna händer en enkel baldakin över dörren till huset.

  Klassificering av ingångs skärmtak och markiser

  En korrekt utformad entré canopy ger följande funktioner:

  • Dörr skydd mot negativ påverkan av miljön,
  • Säkerställa bekvämligheten av husägaren när du öppnar framdörrarna;
  • Dekorera den yttre fasaden av byggnader och göra estetiska helhetssyn.

  Skilj suspenderade och stöd skyddsrum för dörren. Suspenderades - har små dimensioner, framställda av lätta material och fästa till väggstrukturen. De stödjande markiser ovanför dörren mer massiv, ett stort område av överlappning, deras utformning består av pålitliga och tunga material (trä, smidda metall). Beläggningen typiskt helt identisk med takläggning av byggmaterialet (kakel, skiffer och m. P.).

  Montering typer av tak och skärmtak över ingången, foto hängsmycke och stöd

  Baracker ovanför dörren i ett privat hem kan vara öppen - som består av endast ett pass över dörren stängd och med sidoväggar, skyddar mot dåligt väder och vind framför pad. Dessutom finns det många varianter av taket kapell för dörrar. Valet beror på preferenser kunden. Med fördel, utformningen av den övre delen av den ingående solskyddet, liksom det material av vilket den är tillverkad, kombinerat med en extern vy av byggnaden.

  Dörr markiser, ramtyper

  1. Shed;
  2. Skjul med träsnideriarbetet;
  3. kupol;
  4. konkav;
  5. markis;
  6. Långsträckt kupol;
  7. direkt;
  8. arch;
  9. Välvda långsträckt;
  10. Gable.

  Material som används för att skapa en baldakin över entrédörr till byggnaden, måste ha en hög korrosionsbeständighet, låg fuktabsorption, avsevärd styrka.

  Viktigt! Design, som har en utomhus åtkomst från gatan, måste vara motståndskraftig mot vandalism manifestationer. Detta uttrycks i frånvaro av små och känsliga delar, kadavret underhåll och, om möjligt, obrännbarhet eller avsaknad tak.

  Baracker för dörrar av trä brukar göra referens, ibland stängd. De har ett stort område och kan vara konstruktionselement i de öppna verandor och terrasser. Detta material är bäst lämpad för att skapa och installera en baldakin och en baldakin över ingången till huset med sina egna händer. Med fördel är trädet väljs, om du vill bygga en baldakin för dörrar i etnisk stil, där trä elementen är dekorerade med sniderier. En nackdel med sådant material är dess känslighet för sönderfalla. En systematisk behandling av antiseptiska medel och hydrofob impregnering.

  Trä baldakin över ingången till huset, design foto

  Skjul för dörrar med element av murverk

  Sten eller tegel i Porches bara stödpelare. Ramen, till vilken är fästa takmaterial av trä eller metall, och är mantlad med ett plastfoder nedan PVC eller sidospår.

  Brick kolumner på överhäng framför huset, foton av kapital konstruktion som är strukturellt integrerad del av byggnaden

  Metal Porches

  Är den vanligaste mönster på att färdigställas på framsidan av byggnaden efter färdigställandet. De mest populära just nu, använda metall visir och skärmtak över ingången av polykarbonat. Oftast dekorerade med konstruktioner såsom smidda element.

  Carport framför, på foto räcken, dekorativa pelare och sidoväggen görs i samma stil

  Fördelarna med användningen av metall i kombination med polykarbonat är uppenbara:

  • Tillförlitlighet och hållbarhet;
  • Den relativa lätthet av artikeln som tillåter upphängningsanordningen;
  • Kompakthet kombinerad med funktionalitet.

  Beläggningen används någon typ av takmaterial, eller modern plastbeläggning. Prioritet ges till den sorten, som är täckt av byggnaden.

  Metall eller wellpapp

  • fördelar:
  • Lågt pris;
  • Låg vikt;
  • Färgbeständighet, de fysiska effekterna av medelhög intensitet;
  • Resistens mot biologisk attack;
  • brandsäkerhet;
  • Stort utbud av former och färger.
  • Många avfall vid enhetens ingångs visir komplex form;
  • Höga bullernivåer under regn och hagel.

  Plattor (keramik, polymer, etc)

  • Hållbarheten hos materialet 50;
  • motståndskraft;
  • Miljövänligt material;
  • Underhållbarhet (ersättning av ett enda element, och inte hela taket);
  • Ljud-absorberande egenskaper;
  • Stor estetik.
  • Höga kostnader;
  • Större vikt används endast i samband med stödstrukturer;
  • Svårigheter att installation.
  • Låg vikt;
  • Hög hållfasthet och stor seghet (kast);
  • Enkel hantering och installation;
  • Den höga ljustransmission;
  • Rich färgpalett.
  • Brännbart material;
  • På ytan klart synlig förorening och skada;
  • Olämpliga för reparation;
  • De höga kostnaderna.

  Ofta, som ett material som används för takläggning triplex emellertid sådana strukturer kan inte tillämpas i höga byggnader.

  Layered glas baldakin över ingången

  Toppar eller ovanför dörr skjul består av följande konstruktionselement:

  • Tak - yttre beläggning av vilken som helst typ av takmaterial;
  • Fästen - deras roller är oftast konsoler, klackar eller kolonnen vid dörren;
  • Den ram, som ansluter till en enda enhet fästelement och tak.

  Smidda visir och skärmtak över ingången, foto design med belysningselement

  Installera en trä baldakin över ingången

  Först och främst är det nödvändigt att utforma en baldakin dörren ordentligt. Konstruktionen måste uppfylla följande krav:

  • I närvaro av en veranda tak bör vara bredare på dess dimensioner från 300 mm på varje sida;
  • Lutningen på taket, så långt som möjligt inte bör vara mindre än 20;
  • Höjden av den lägsta punkten på överhänget ovanför ingångsdörren bör inte vara mindre än 2200 mm;
  • De minsta mått av visiret ovanför ingången, som skyddar en veranda, men inte överbelasta den bärande väggen i byggnaden är 1 m djup och 2 meter bred.

  Den enda diagram visiret ovanför ingången

  Installation sekvens enda dörr canopy framför huset:

  1. Mät bredden på stegen, är det resulterande värdet adderas till 60 cm. Skissen ritas i enlighet med den valda lutningen bestäms av längden på taklutningen.
  2. Taksparrar görs lika med längden av ramp, strävorna och väggbalkar. Alla element samlas tillsammans vid bultanslutningar skruvar eller skruvar (järn ram måste svetsas).
  3. Frame är monterad ovanför ingången till stugan skruvar eller ankare.
  4. Takstolarna måste installera en trälåda. För stora-beläggningar avståndet mellan läktlisterna kan vara 20-40 cm för mjukt kakel, och Ondulina m. P. Nödvändig kontinuerlig beläggning.
  5. Fäst på takstolarna utvalda tak i enlighet med materialtillverkaren.
  6. säkra distansen fältet längst ned inställda Cornice remsa, som du vill bifoga en ränna i väggen på toppen av rampen.

  Körning överhäng fästen för dörren mot väggen, som har isolering och tegel faner

  Installera dörr baldakin över ingången till huset eller stugan, inte bara kommer att hålla dörren till rummet i sin ursprungliga form, men kommer också att ge fasaden av originalitet och harmoni.

  Project och en detaljerad beräkning av trädkronorna för bilen, konstruktionsritningar och foton

  Val av projekt och byggande av växthus i fönsterkarmen med händerna

  Själv konstruktion av glas växthus, foto instruktioner

  Vilket material är bättre lämpad för baldakin över entrédörren till källaren. Väggen av timmer, så att lasten inte verkligen vill det.

  För ram av dörr visor nog 30x50 timmer och locket kan ta ett blad av korrugerad metall, eller de väger lite.

  1

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  41 − = 39