Skötbord för spädbarn

Skötbord: 5 populära modeller för nyfödda

När du är i huset barnet tabellen för att ändra spara tid och energi för föräldrar. Det är svårt att överskatta Lindutrustning funktionalitet och bekvämlighet i dess användning. Min mamma kommer inte att ha problem med baksidan av de många backar och manipulation av barnet. Allt du behöver finns alltid till hands, och ungen under uppsikt. Översikt över modeller och 5 bekväma skötbord kommer att hjälpa föräldrar att välja ämnet för en nyfödd.

Formulär skötbord: för- och nackdelar med olika typer av tabeller för skötbord

I butikerna hittar du Lindutrustning 2 typer: mobila och stationära.

K mobil skötbord inkluderar:

mobila konstruktioner bra för små lägenheter , där det inte finns något extra utrymme för den totala möbler. Dessa tabeller kan kallas vandring: de är lätta att vika, och du kan göra resor för att besöka eller till landet med dem.

Stationär modell - de mest praktiska Lindutrustning. I motsats till cellstrukturer, sådana modeller är en del av heminredning. De är funktionella, säkra för barn och lätt för manipulation. Pelenalnik väljas med hänsyn till vuxen höjd, vilket gör det lättare för spädbarnsvård, utan att överbelasta ryggraden mor. Det är bekvämt att bära alla typer av linda.

Funktionalitet och rörlighet.

Lätt vikt och transporteras från plats till plats.

Du kan ta den med dig om du måste gå för att besöka eller göra en sortie till landet.

Inte tillräckligt med utrymme för hygienprodukter.

Instabilitet vikbara ben på ojämna ytor.

1

Det tar inte användbar område.

Fixeras på en bekväm höjd för mamma.

Utrustad med en liten hylla för personlig hygien spädbarn.

I vissa modeller ger hållare för blöjor.

Mycket små hyllor som inte innehåller alla nödvändiga vård objekt.

Bekvämt, mobil version pelenalnika.

Styrelsen kan användas på ett bord, soffa eller att fixa det till spjälsängen barnet.

Perfekt för små lägenheter.

Begränsad funktionalitet: ingen anpassningar för vård objekt, hygien och kläder för barnet.

Mat är nödvändigt i partiet, med kampanjer till läkaren och på resor.

Den är kompakt, lätt att vika och raderas.

Det finns modeller med nackstöd, stötfångare, omslag och fickor för blöjor.

Behovet av frekvent tvättning förkortar livslängden på Lindutrustning.

Barnet bör inte lämnas på mattan utan uppsikt.

Klä upp i badrummet efter vattenrening är bekvämt för mamma och barn.

Barnet behöver inte uppleva en kraftig nedgång i temperatur.

Med opraktiska Lindutrustning facket: miniatyr baljor av barnet växer snabbt.

Resistent mot ojämna ben, ofta utrustade med hjul för att flytta runt i lägenheten.

En hel del utrymme för en mängd av barns tillbehör: från personliga hygienprodukter till kläder och leksaker.

Lämplig för rum med tillräckligt med utrymme.

Mångsidighet, användarvänlighet.

När de blir äldre kid flyttLindUtrustning utvecklar, skapa en mer hyllan.

Därefter en byrå fungerar som vanliga möbler för förvaring av kläder.

Denna modell tar mycket utrymme och är endast relevant för stora lägenheter med ett separat rum för det nyfödda barnet.

5 mest bekväma förändrade tabeller - de populära modellerna och tillverkare

Skötbord - praktisk present nya föräldrar på förlossningen. Om du planerar att även göra dina nära och kära en present till en ny bebis, sedan sortera ut för- och nackdelar med 5 populära modeller kommer att hjälpa vår granskning.

Vad är skötbord bekvämt och när det inte behövs alls - mödrar tips om att välja och köpa

Skötbord tillverkare har försökt att göra allt för att underlätta den unga mamman för vård av barn. Vad val att göra beroende på föräldrarnas önskemål, det pris de är villiga att betala och storleken på lägenheten. Men det är svårt att förstå i ett varierat utbud av produkter som erbjuds dem som först gör ett sådant köp. Inte att förväxlas med valet, vi lyssnar till råd från erfarna mödrar som pekar på ett antal krav för framtida förvärv.

Vad du ska titta efter när du väljer ett skötbord?

 • Höjden på bordet. En mycket viktig parameter. Från det beror på hälsan hos ryggraden av en ung mor och hennes komfort. Välj ett bord under ylande tillväxten.
 • Rörliga tabeller. Vagn på hjul bekvämare på grund av det faktum att de är lätta att flytta runt i lägenheten, samt lås på hjul Secure specialverktyg i alla lägen.
 • barns hälsa . Välj en modell av naturmaterial, den bästa trä.
 • Ta hand om framtiden. Om du låter din hemområde, är det bättre att köpa en föränderlig byrå. Funktionell, rymlig och tjäna ditt barn under många år efter det att han får ut ur vaggan.

Vissa mammor förklädd glada barnen på Lindutrustning. Men andra mammor obekväm förklädnad barn böjd över pelenalnikom. Ofta föredrar normal vuxen säng. En viss procent av föräldrarna föredrar alla manipulationer med sin efterträdare att utföra, som sitter på den breda, mjuk yta. Och det finns vissa fördelar. Bekväm sitt än att stå. Det finns ingen rädsla för att barnet är några månader efter födseln blir mycket smidig och vortkim faller från bordet så fort du vänder sig bort.

Om du bestämmer dig för att köpa ett skötbord, hoppas vi att informationen i artikeln kommer att hjälpa dig att välja det bästa alternativet för ditt barn.

Lägg till en kommentar avbryta svar

uppfylla de särskilda omständigheterna i din hälsa, och utgör inte medicinsk rådgivning.

© 2014-2016 Plats material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt och närstående rättigheter.

Om du använder och skriva ut materialet aktiva och indexerade länkar till webbplatsen är obligatorisk!

Skötbord för spädbarn

Utan att vänta för födelsen av den framtida familjemedlem, föräldrar börjar planera för inköp, till de första dagarna av den maximala noga med att omge honom. Lindutrustning inte alltid kommer till listan över nödvändiga saker, och ändå är det en stor uppfinning sparar tid, ansträngning och nerver av den nyligen värdig mamma. Frågan är om det behövs skötbordet, med födelsen av barnet är inte längre ett dilemma när man måste utföra alla hushåll och hygien manipulation av vikt eller lutar i tre dödsfall. Så varför inte ta hand om bekvämligheten av förväg?

Varför behöver vi en skötbord

Någon kanske säger att Lindutrustning - en valfri lyx. Verkligen, eftersom det i varje lägenhet finns det gott om ytor som du kan byta kläder baby! Men när dessa manipulationer måste resa ett dussin gånger om dagen, kör runt i rummet i jakt på blöjor, pulver och krämer, börjar hand om barnet för att gå längre än begreppet ett lyckligt moderskap. Diapering, förband under en promenad, byta blöjor, nedsmutsade kläder när utfodring, massage och hygien, luft bad - detta är inte en komplett lista Lindutrustning möten.

Mest ihärdiga väljer att avstå från skötbord, om på altaret tillbaka hälsan, redan försvagats av barnafödande. Wise mor entydigt skriva in denna okomplicerad sak i det inre av ett barns rum.

Lindutrustning oftast utformade för barn i första levnadsåret. Men i själva verket de flesta av föräldrarna är fria att bestämma hur många månader innan önskad komfort station, baserat på egenskaperna hos tillväxt och utveckling av deras barn. Vanligtvis Lindutrustning "dozhivayut9raquo; upp till sex månader, eftersom det vid denna ålder ett barn börjar att aktivt lära sig om världen, försöker att röra sig oberoende och vid minsta oförsiktiga risker kuvyrknutsya på golvet. Därför är barnets temperament åsidosätta tillverkarens rekommendationer.

Det har ett värde och dess tillväxt: Lindutrustning längd är vanligtvis 70-80 cm, och när barnet växer ur det blir obekvämt att använda tabellen.

Skötbordet kan bytas ut

Att vägra att köpa ett skötbord av ekonomiska skäl, föräldrar eller anpassade för att utföra alla manipulationer med barnet på knä i sin säng, eller visa fantasi och skapa sin egen arbetsplats på någon av den fria ytan. Ibland Lindutrustning förvandlar en vanlig skrivbordet, som vaxduk och filt, ibland ändra barnet anpassa breda fönsterbrädor.

I alla dessa att ersätta de befintliga nackdelar: låg funktionalitet (inga praktiska hyllor och organisatör med verktyg, pulver och blöjor), i fallet med en soffa - inte tillräckligt fast yta, som är så nödvändigt för barnet att utveckla samordning och massage, och osäkerhet på grund av bristen på begränsningar. Därför, förhållanden när huvudanordningen är att tillhandahålla improviserade Lindutrustning pärla, dess stabilitet och elasticitet.

En mängd olika skötbord idag är häpnadsväckande. De är gjorda av plast, metall och trä, fast och fällbart, med hyllor och lådor, och ibland även försedd med en bricka - hur man inte ska bli förvirrad ung mamma! Men det är inte så svårt. Det viktigaste är att analysera dess villkor och begränsa sökningen till modeller som uppfyller de nödvändiga kriterierna.

Dagens verklighet är att inte alla unga familjen har bilder som kan rymma alla de innovationer som utvecklats för att ta hand om barnet och dess utveckling. Utan tvekan kan vi framgångsrikt höja våra barn, och om det finns en barnsäng, så potten facken. Men tillverkarna har hittat ett sätt att göra livet lättare och mödrar som lever i trånga förhållanden, har utvecklat en rad olika mobila Lindutrustning. Dessa inkluderar:

 • tabeller på fällbara benen;
 • hängande vägg modell;
 • textil skötunderlägg med sidor som kan lagras lindade till en rulle och ta på vägen;
 • hårdLindUtrustning ombord för montering på kanten av barns cribs och andra ytor.

Om barnens rum har en fri nattduksbord eller hyllor, som kan flytta upp till de mobila Lindutrustning och själva bestämma funktionaliteten av problemet, det finns ingen anledning att betala mer. Vad händer om butiken blöjor, burkar och tuber av ingenstans? Separerad från ditt barn, även för en minut, mamma riskerar att fånga honom på golvet med alla de efterföljande konsekvenser. Förekomsten av hyllorna, lådor eller arrangörer - är ett mycket viktigt kriterium, som gränsar säkerhet. Mamma kommer aldrig att förlora den taktila kontakt med barnet och skulle inte tillåta sin skada, om valet är:

Sådana varianter har en annan fördel: de kan användas alla de följande åren i livet som en sten för saker eller leksaker, eftersom en ändring mattor i många stationära modeller utförs avtagbar. Kommoden skyddar också innehållet från damm.

Som en separat art värda att nämna speciella Lindutrustning med inbyggd fack som gör att du kan kombinera bad och dressing förfarande och inte att plåga sina barn temperaturkontraster. Efter bad tub stängd klafflocket, vilket är linda yta. Om däremot i badrummet och utan Lindutrustning inte vända, kan du använda samma mobila Lind brädor, placera den på tvättmaskinen.

Hur man väljer en skötbord för en nyfödd

Oavsett tillverkarens rekommendationer och barnläkare, när du söker Lindutrustning föräldrar ofta tillbaka av två faktorer: dess pris och storlek.

Tro inte att de ekonomiska möjligheterna mycket begränsar valfriheten. kostnaden för skötbord ofta stympad version av den välkända europeiskt varumärke är lika med priset på en fullständig bröst inhemska tillverkaren. I vilket fall som helst, den mest lättillgängliga är mobilmodeller.

Du kan se det här:

Prisintervallet från 900 till 1500 rubel. kan du köpa kvalitet Lind skivor (till exempel ryska Polini Classic - 1000 rubel och Fairy - 1450 rubel eller polska Ber Ber Dino - 1400 RUB ...), och lägga lite mer - och den inhemska fällbara bord med ben (till exempel "Feya9raquo; från 1500 gnugga.).

Om utrymmet tillåter, är det bättre att välja en skötbord stilla. Hyllor och lådor passar perfekt in i interiören, kommer att vara "vzroslet9raquo; tillsammans med barnet, bara ändra dess innehåll. Prisintervallet för detta förvärv kommer att vara från 3-7000. Rub. för inhemska produkter (köksskåp "Feya9raquo; av fanér spånskivor hyllor eller massivt trä från Angela Bella), och 8-15 tusen rubel .. för utländska modeller (lakoniska tyska tabeller från Geuther eller ljus italienska hi-tech från Brevi). Väljer modet hänge eller bordsmodell, utrustade med bad, bör vara beredd att spendera upp till 20 tusen. Rub. och ovan.

Konfronteras med frågan, hur mycket skötbord, många föräldrar glömma andra viktiga moment:

 • material som den är tillverkad, måste vara miljövänlig och anti-allergena;
 • vlagoottalkivayuschey beläggningen bör väljas, men inte hala;
 • alla delar av strukturen bör vara lätt att rengöra;
 • bör välja Lindutrustning med en maximal längd att barnet inte växer under de första månaderna av sitt liv;
 • ergonomi - enkel öppning av lådor, stabilitet, halkfria fötter - kommer att vara den obestridda fördel.

"På något sätt har vi själva vuxit utan Lindutrustning" - anses av många mödrar, slående denna enhet från listan över obligatoriska inköp för det nyfödda barnet. Och sedan minns trötta ansikten sina egna mödrar och inse: ja, du kan göra, men till priset av sin egen hälsa och komfort. Ändå moderskap är inte ett offer, och de lyckligaste tiderna för en kvinna att utföra sin stora mission - att fortsätta den mänskliga rasen.

Dela med dina vänner:

 • Att välja möbler för det första barnet
 • Inre rum för det nyfödda barnet
 • Idalnaya utrymme för nyfödda
 • Vad behöver jag för att köpa ett rum för barnet?
 • nyfött barn rum. möbler
 • Skötbord med badkar
 • Vattnet för barnet, eller vad som inte bör glömmas bort
 • Att välja möbler för det första barnet
 • Inre rum för det nyfödda barnet
 • Idalnaya utrymme för nyfödda
 • Vad behöver jag för att köpa ett rum för barnet?
 • nyfött barn rum. möbler
 • Skötbord med badkar
 • Vattnet för barnet, eller vad som inte bör glömmas bort
 • Väl hand om din bricka
 • Secrets av barnkläder
 • Ljus från honeycomb
 • Trä säng med utdragbar sleeper
 • Baby örhängen - den första armaturen i livet av en flicka

Nytryck av material tillåts endast med skriftligt tillstånd från utgivaren!

Denna video är tillgänglig.

sväng

Skötbord, eller nyfödda vård

 • klaga

Like it?

text utskrift

I den här videon jag ska visa dig att organisera vår skötbordet, tala om hand om barnet. Jag visar vad vi använder och vad vi älskar! Vård av nyfödda börjar med 7:00 minuter.

❤ Tack för att titta på, som och prenumeration! ❤

Ange BSQ015 kod och få $ 10 rabatt på första order värd $ 45 eller $ 5 rabatt på en order värd upp till $ 45!

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 + 1 =