Skötbord för spädbarn

Skötbord för spädbarn

Utan att vänta för födelsen av den framtida familjemedlem, föräldrar börjar planera för inköp, till de första dagarna av den maximala noga med att omge honom. Lindutrustning inte alltid kommer till listan över nödvändiga saker, och ändå är det en stor uppfinning sparar tid, ansträngning och nerver av den nyligen värdig mamma. Frågan är om det behövs skötbordet, med födelsen av barnet är inte längre ett dilemma när man måste utföra alla hushåll och hygien manipulation av vikt eller lutar i tre dödsfall. Så varför inte ta hand om bekvämligheten av förväg?

Varför behöver vi en skötbord

Någon kanske säger att Lindutrustning - en valfri lyx. Verkligen, eftersom det i varje lägenhet finns det gott om ytor som du kan byta kläder baby! Men när dessa manipulationer måste resa ett dussin gånger om dagen, kör runt i rummet i jakt på blöjor, pulver och krämer, börjar hand om barnet för att gå längre än begreppet ett lyckligt moderskap. Diapering, förband under en promenad, byta blöjor, nedsmutsade kläder när utfodring, massage och hygien, luft bad - detta är inte en komplett lista Lindutrustning möten.

Mest ihärdiga väljer att avstå från skötbord, om på altaret tillbaka hälsan, redan försvagats av barnafödande. Wise mor entydigt skriva in denna okomplicerad sak i det inre av ett barns rum.

Lindutrustning oftast utformade för barn i första levnadsåret. Men i själva verket de flesta av föräldrarna är fria att bestämma hur många månader innan önskad komfort station, baserat på egenskaperna hos tillväxt och utveckling av deras barn. Vanligtvis Lindutrustning "dozhivayut9raquo; upp till sex månader, eftersom det vid denna ålder ett barn börjar att aktivt lära sig om världen, försöker att röra sig oberoende och vid minsta oförsiktiga risker kuvyrknutsya på golvet. Därför är barnets temperament åsidosätta tillverkarens rekommendationer.

Det har ett värde och dess tillväxt: Lindutrustning längd är vanligtvis 70-80 cm, och när barnet växer ur det blir obekvämt att använda tabellen.

Skötbordet kan bytas ut

Att vägra att köpa ett skötbord av ekonomiska skäl, föräldrar eller anpassade för att utföra alla manipulationer med barnet på knä i sin säng, eller visa fantasi och skapa sin egen arbetsplats på någon av den fria ytan. Ibland Lindutrustning förvandlar en vanlig skrivbordet, som vaxduk och filt, ibland ändra barnet anpassa breda fönsterbrädor.

I alla dessa att ersätta de befintliga nackdelar: låg funktionalitet (inga praktiska hyllor och organisatör med verktyg, pulver och blöjor), i fallet med en soffa - inte tillräckligt fast yta, som är så nödvändigt för barnet att utveckla samordning och massage, och osäkerhet på grund av bristen på begränsningar. Därför, förhållanden när huvudanordningen är att tillhandahålla improviserade Lindutrustning pärla, dess stabilitet och elasticitet.

En mängd olika skötbord idag är häpnadsväckande. De är gjorda av plast, metall och trä, fast och fällbart, med hyllor och lådor, och ibland även försedd med en bricka - hur man inte ska bli förvirrad ung mamma! Men det är inte så svårt. Det viktigaste är att analysera dess villkor och begränsa sökningen till modeller som uppfyller de nödvändiga kriterierna.

1

Dagens verklighet är att inte alla unga familjen har bilder som kan rymma alla de innovationer som utvecklats för att ta hand om barnet och dess utveckling. Utan tvekan kan vi framgångsrikt höja våra barn, och om det finns en barnsäng, så potten facken. Men tillverkarna har hittat ett sätt att göra livet lättare och mödrar som lever i trånga förhållanden, har utvecklat en rad olika mobila Lindutrustning. Dessa inkluderar:

 • tabeller på fällbara benen;
 • hängande vägg modell;
 • textil skötunderlägg med sidor som kan lagras lindade till en rulle och ta på vägen;
 • hårdLindUtrustning ombord för montering på kanten av barns cribs och andra ytor.

Om barnens rum har en fri nattduksbord eller hyllor, som kan flytta upp till de mobila Lindutrustning och själva bestämma funktionaliteten av problemet, det finns ingen anledning att betala mer. Vad händer om butiken blöjor, burkar och tuber av ingenstans? Separerad från ditt barn, även för en minut, mamma riskerar att fånga honom på golvet med alla de efterföljande konsekvenser. Förekomsten av hyllorna, lådor eller arrangörer - är ett mycket viktigt kriterium, som gränsar säkerhet. Mamma kommer aldrig att förlora den taktila kontakt med barnet och skulle inte tillåta sin skada, om valet är:

Sådana varianter har en annan fördel: de kan användas alla de följande åren i livet som en sten för saker eller leksaker, eftersom en ändring mattor i många stationära modeller utförs avtagbar. Kommoden skyddar också innehållet från damm.

Som en separat art värda att nämna speciella Lindutrustning med inbyggd fack som gör att du kan kombinera bad och dressing förfarande och inte att plåga sina barn temperaturkontraster. Efter bad tub stängd klafflocket, vilket är linda yta. Om däremot i badrummet och utan Lindutrustning inte vända, kan du använda samma mobila Lind brädor, placera den på tvättmaskinen.

Hur man väljer en skötbord för en nyfödd

Oavsett tillverkarens rekommendationer och barnläkare, när du söker Lindutrustning föräldrar ofta tillbaka av två faktorer: dess pris och storlek.

Tro inte att de ekonomiska möjligheterna mycket begränsar valfriheten. kostnaden för skötbord ofta stympad version av den välkända europeiskt varumärke är lika med priset på en fullständig bröst inhemska tillverkaren. I vilket fall som helst, den mest lättillgängliga är mobilmodeller.

Du kan se det här:

Prisintervallet från 900 till 1500 rubel. kan du köpa kvalitet Lind skivor (till exempel ryska Polini Classic - 1000 rubel och Fairy - 1450 rubel eller polska Ber Ber Dino - 1400 RUB ...), och lägga lite mer - och den inhemska fällbara bord med ben (till exempel "Feya9raquo; från 1500 gnugga.).

Om utrymmet tillåter, är det bättre att välja en skötbord stilla. Hyllor och lådor passar perfekt in i interiören, kommer att vara "vzroslet9raquo; tillsammans med barnet, bara ändra dess innehåll. Prisintervallet för detta förvärv kommer att vara från 3-7000. Rub. för inhemska produkter (köksskåp "Feya9raquo; av fanér spånskivor hyllor eller massivt trä från Angela Bella), och 8-15 tusen rubel .. för utländska modeller (lakoniska tyska tabeller från Geuther eller ljus italienska hi-tech från Brevi). Väljer modet hänge eller bordsmodell, utrustade med bad, bör vara beredd att spendera upp till 20 tusen. Rub. och ovan.

Konfronteras med frågan, hur mycket skötbord, många föräldrar glömma andra viktiga moment:

 • material som den är tillverkad, måste vara miljövänlig och anti-allergena;
 • vlagoottalkivayuschey beläggningen bör väljas, men inte hala;
 • alla delar av strukturen bör vara lätt att rengöra;
 • bör välja Lindutrustning med en maximal längd att barnet inte växer under de första månaderna av sitt liv;
 • ergonomi - enkel öppning av lådor, stabilitet, halkfria fötter - kommer att vara den obestridda fördel.

"På något sätt har vi själva vuxit utan Lindutrustning" - anses av många mödrar, slående denna enhet från listan över obligatoriska inköp för det nyfödda barnet. Och sedan minns trötta ansikten sina egna mödrar och inse: ja, du kan göra, men till priset av sin egen hälsa och komfort. Ändå moderskap är inte ett offer, och de lyckligaste tiderna för en kvinna att utföra sin stora mission - att fortsätta den mänskliga rasen.

Dela med dina vänner:

 • Att välja möbler för det första barnet
 • Inre rum för det nyfödda barnet
 • Idalnaya utrymme för nyfödda
 • Vad behöver jag för att köpa ett rum för barnet?
 • nyfött barn rum. möbler
 • Skötbord med badkar
 • Vattnet för barnet, eller vad som inte bör glömmas bort
 • Att välja möbler för det första barnet
 • Inre rum för det nyfödda barnet
 • Idalnaya utrymme för nyfödda
 • Vad behöver jag för att köpa ett rum för barnet?
 • nyfött barn rum. möbler
 • Skötbord med badkar
 • Vattnet för barnet, eller vad som inte bör glömmas bort
 • Väl hand om din bricka
 • Secrets av barnkläder
 • Trä säng med utdragbar sleeper
 • Baby örhängen - den första armaturen i livet av en flicka
 • 10 saker som permanent kan ta ett barn upp till ett år

Nytryck av material tillåts endast med skriftligt tillstånd från utgivaren!

Skötbord: 5 populära modeller för nyfödda

När du är i huset barnet tabellen för att ändra spara tid och energi för föräldrar. Det är svårt att överskatta Lindutrustning funktionalitet och bekvämlighet i dess användning. Min mamma kommer inte att ha problem med baksidan av de många backar och manipulation av barnet. Allt du behöver finns alltid till hands, och ungen under uppsikt. Översikt över modeller och 5 bekväma skötbord kommer att hjälpa föräldrar att välja ämnet för en nyfödd.

Formulär skötbord: för- och nackdelar med olika typer av tabeller för skötbord

I butikerna hittar du Lindutrustning 2 typer: mobila och stationära.

K mobil skötbord inkluderar:

mobila konstruktioner bra för små lägenheter , där det inte finns något extra utrymme för den totala möbler. Dessa tabeller kan kallas vandring: de är lätta att vika, och du kan göra resor för att besöka eller till landet med dem.

Stationär modell - de mest praktiska Lindutrustning. I motsats till cellstrukturer, sådana modeller är en del av heminredning. De är funktionella, säkra för barn och lätt för manipulation. Pelenalnik väljas med hänsyn till vuxen höjd, vilket gör det lättare för spädbarnsvård, utan att överbelasta ryggraden mor. Det är bekvämt att bära alla typer av linda.

Funktionalitet och rörlighet.

Lätt vikt och transporteras från plats till plats.

Du kan ta den med dig om du måste gå för att besöka eller göra en sortie till landet.

Inte tillräckligt med utrymme för hygienprodukter.

Instabilitet vikbara ben på ojämna ytor.

Det tar inte användbar område.

Fixeras på en bekväm höjd för mamma.

Utrustad med en liten hylla för personlig hygien spädbarn.

I vissa modeller ger hållare för blöjor.

Mycket små hyllor som inte innehåller alla nödvändiga vård objekt.

Bekvämt, mobil version pelenalnika.

Styrelsen kan användas på ett bord, soffa eller att fixa det till spjälsängen barnet.

Perfekt för små lägenheter.

Begränsad funktionalitet: ingen anpassningar för vård objekt, hygien och kläder för barnet.

Mat är nödvändigt i partiet, med kampanjer till läkaren och på resor.

Den är kompakt, lätt att vika och raderas.

Det finns modeller med nackstöd, stötfångare, omslag och fickor för blöjor.

Behovet av frekvent tvättning förkortar livslängden på Lindutrustning.

Barnet bör inte lämnas på mattan utan uppsikt.

Klä upp i badrummet efter vattenrening är bekvämt för mamma och barn.

Barnet inte behöver uppleva en kraftig nedgång i temperatur.

Med opraktiska Lindutrustning facket: miniatyr baljor av barnet växer snabbt.

Resistent mot ojämna ben, ofta utrustade med hjul för att flytta runt i lägenheten.

En hel del utrymme för en mängd av barns tillbehör: från personliga hygienprodukter till kläder och leksaker.

Lämplig för rum med tillräckligt med utrymme.

Mångsidighet, användarvänlighet.

När de blir äldre kid flyttLindUtrustning utvecklar, skapa en mer hyllan.

Därefter en byrå fungerar som vanliga möbler för förvaring av kläder.

Denna modell tar mycket utrymme och är endast relevant för stora lägenheter med ett separat rum för det nyfödda barnet.

5 mest bekväma förändrade tabeller - de populära modellerna och tillverkare

Skötbord - praktisk present nya föräldrar på förlossningen. Om du planerar att även göra dina nära och kära en present till en ny bebis, sedan sortera ut för- och nackdelar med 5 populära modeller kommer att hjälpa vår granskning.

Vad är skötbord bekvämt och när det inte behövs alls - mödrar tips om att välja och köpa

Skötbord tillverkare har försökt att göra allt för att underlätta den unga mamman för vård av barn. Vad val att göra beroende på föräldrarnas önskemål, det pris de är villiga att betala och storleken på lägenheten. Men det är svårt att förstå i ett varierat utbud av produkter som erbjuds dem som först gör ett sådant köp. Inte att förväxlas med valet, vi lyssnar till råd från erfarna mödrar som pekar på ett antal krav för framtida förvärv.

Vad du ska titta efter när du väljer ett skötbord?

 • Höjden på bordet. En mycket viktig parameter. Från det beror på hälsan hos ryggraden av en ung mor och hennes komfort. Välj ett bord under ylande tillväxten.
 • Rörliga tabeller. Vagn på hjul bekvämare på grund av det faktum att de är lätta att flytta runt i lägenheten, samt lås på hjul Secure specialverktyg i alla lägen.
 • barns hälsa . Välj en modell av naturmaterial, den bästa trä.
 • Ta hand om framtiden. Om du låter din hemområde, är det bättre att köpa en föränderlig byrå. Funktionell, rymlig och tjäna ditt barn under många år efter det att han får ut ur vaggan.

Vissa mammor förklädd glada barnen på Lindutrustning. Men andra mammor obekväm förklädnad barn böjd över pelenalnikom. Ofta föredrar normal vuxen säng. En viss procent av föräldrarna föredrar alla manipulationer med sin efterträdare att utföra, som sitter på den breda, mjuk yta. Och det finns vissa fördelar. Bekväm sitt än att stå. Det finns ingen rädsla för att barnet är några månader efter födseln blir mycket smidig och vortkim faller från bordet så fort du vänder sig bort.

Om du bestämmer dig för att köpa ett skötbord, hoppas vi att informationen i artikeln kommer att hjälpa dig att välja det bästa alternativet för ditt barn.

Lägg till en kommentar avbryta svar

uppfylla de särskilda omständigheterna i din hälsa, och utgör inte medicinsk rådgivning.

© 2014-2016 Plats material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt och närstående rättigheter.

Om du använder och skriva ut materialet aktiva och indexerade länkar till webbplatsen är obligatorisk!

Skötbord för spädbarn

Efter födelsen av barnets föräldrar börjar att tänka på vad möbler kommer att vara mycket nödvändigt och vad du bör vara uppmärksamma på honom. Nyligen innan unga föräldrar ifrågasätter ofta om att köpa ett skötbord eller försöka göra något annat medel som krävs, till exempel ett skrivbord eller byrå. Och om du bestämmer dig på ett köp, är det bättre att välja? Vilken av modeller att välja?

De flesta av föräldrarna för tillfället inte är alltför tydligt förstå att det är ett skötbord och varför är det strängt taget nödvändigt. När allt kommer omkring, i själva verket kan du använda "improviserade betyder" och inte spendera extra pengar. Men om vi vänder oss till en specialitet butik eller bläddra de olika artiklarna på Internet, kan du se hur många olika modeller kan erbjuda dig den moderna marknaden. Låt oss ta en närmare titt.

 • Classic skötbord. Det är ett träbord på en ganska hög ben, med specialutrustade barnets förändrade plats som omges av speciella stötfångarna. Dessutom under diskbänken kan vara en liten hylla. Om de är, då bordet blir mer som ett skåp, bokhylla, där du kan sätta blöjor, blöjor och olika hygienartiklar utan problem.
 • Skötbord-transformator. tabellen Namnet talar för sig själv. Multifunktionsbord, höjdjustering, hyllor kan du inte bara förändras, men också mycket ren. Beroende på vilket läge valt en skötbordet kan vara piedestal-stativ, bordsspel och skapande verksamhet, etc. Naturligtvis, för en långsiktig service och den exceptionella kvaliteten på dessa tabeller kommer att få betala en massa pengar, så att bara du kan avgöra om det är värt det.
 • Skötbord för badrummet. Till utseendet mycket som en vanlig bokhylla. Med tanke på att den är avsedd att användas i badrummet, där luftfuktigheten är nästan alltid göra dessa tabeller av material som inte är rädda för fukt - plast och metall. Som skötbord är kompakt och lätt. Många skötbord utrustade med speciella inbyggda fack, vilket kraftigt förenklar processen att babysim. Fack ligger på den mest bekväma höjden för dig, så inte behöver böja sig ner lågt till henne.
 • Avstängd skötbord. Denna tabell är ordentligt fast i väggen på den valda höjden och visas bara när du behöver en. Resten av den tid han lutar upp utan alltför mycket utrymme och inte störa någon. Vi har speciella väggLindUtrustning rejäla fickor som alla nödvändiga saker var alltid till hands och för säkerheten för barnet vid kanterna fast restriktiva stötfångare.
 • Ändra byrå. Till skillnad från konventionell byrå har en speciell, slutna stötfångare, plats för swaddling en vattentät mjuk sängkläder. Här serveras en byrå än ett år, pålitlig och mycket stabil. Det är värt att notera att det har en ganska stor storlek, så om din lägenhet inte har det nödvändiga antalet platser, ge företräde åt något annat. Naturligtvis är en bred kista mycket bekvämare att använda, som i detta fall, under förutsättning att mer utrymme för barnet och för mamma. Barnet kommer att vara mycket rymlig, eftersom det finns mer utrymme för laddning massage och tillväxt kvarstår.
 • Lindbräda. En populär och mycket praktiskt alternativ för dem som inte är beredda att ge en hel del utrymme för Lindutrustning. På grund av sin stela ram, kan detta forum användas överallt: på ett bord, på bröstet, på tvättmaskinen, vid en sido badrum. För att säkra styrelsen har speciella spår i vilket den kan fästas till sängen eller någon annan möbel. Efter användning, kan du rengöra Lind styrelser i garderoben eller hängas på väggen.

Vad du ska titta efter när du väljer?

När du väljer en skötbord, bör du definitivt uppmärksamma följande punkter:

 • Naturmaterial. Också viktigt att skötbordet måste göras på grund av naturmaterial som är säkra för barnets hälsa. Exempelvis latex, trä, etc. Madrassen bör göras av vattenavvisande och lätt att rena material.
 • Convenience bord. Den kan utrustas med hjul och bromsar.
 • Stabilitet. Det är viktigt att han stadigt fast pelenalnik
 • Rymlighet. Försök att välja den mest rymliga tabellen, eftersom barnet kommer att växa upp mycket snabbt, och på en liten pelenalnike blir det noggrant
 • Närvaron av hyllor, fickor, kuggstänger etc. Allt detta är inte i varje Lindutrustning, men det är en extra fördel i urvalstabellen. På dem kan du sätta allt du behöver så att rätt saker var alltid på sidan utan svårighet.
 • Fuktbeständighet. Om den valda tabellen är gjord av trä och sedan fråga hur fuktsäkert material, och vad är dess garantiperioden.

Hur mycket är skötbordet?

Eftersom priset på skötbord, då finns det en mängd olika intervall i samma breda område som valet av möbel. Den billigaste lösningen skulle naturligtvis ändra ombord, det kan köpas vid gränser 630 till 3500 rubel. Ganska budget fördelningen av medel, håller med. Fällbart bord för ett badrum kostar från 3600 till 7950 rubel, men glöm inte att denna modell är inte lämplig för varje lägenhet. Mängd olika alternativ swaddle lådor, även ett enormt utbud av priser. från 3790 upp till 69 tusen rubel, det beror på tillverkaren, storlek, material och andra faktorer. Avstängd skötbord kan köpas för så lite som 3299 till 24.385 rubel. Återigen, det beror på tillverkaren. När allt kommer samma inhemska tabeller kostar mycket billigare än italienska. Men här måste du bestämma vad som är bäst för fickan och krav.

Vi köpte själv skötbord i trä med en bred topp och stötfångare. Hon köper sedan utöver det en enkel flexibel madrass. Bordet stod i barnkammaren nära krubba och vi använde det från födseln till ett år. Jag har nyligen bara bokstavligen isär det och tog honom till hans föräldrar för förvaring fram till nästa påfyllning av familjen. En madrass jag fortfarande ligger på tvättmaskinen i badrummet. Ständigt på det jag torkar ditt barn

Före födelsen av barnet tydligt som mål att köpa ett skötbord, eftersom jag vet hur mycket det är bekvämt. Redan från början bestämde jag att det borde vara en kompakt men rymlig, så du kan lätt ta isär och arrangera det. Som ett resultat, tillsammans med sin man bestämde sig för att köpa ett skötbord med badkar, nu i allmänhet på valet av hans inte ångra. Det är perfekt in i alla de krav som vi ursprungligen fastställts. Samtidigt, vilket är mycket bekvämt, eftersom det kan vara lätt att hälla vatten, placeras med oss ​​överallt och han fortfarande har ytterligare två hyllor. Förresten finns också alla nödvändiga tillbehör för en skötbord matta placeras.

Oss till födelsen av vänner gav ett bord med 4 lådor och en hopfällbar hylla. Jag byta kläder barn länge på det, eftersom baksidan inte gör ont att använda. Helt enkelt, alla grundläggande saker som reglage, bodykit och så finns till hands, och det nedersta lådan skramlar hopar sig för natten.

Före tillkomsten av det första barnet köpte skötbord kombination med en byrå. I själva verket är det bra för oss bara för lagring av barnkläder under en längre tid, och även en massage kurs. Då tror jag det inte kommer att passa in sig komodik för liten för detta. Helt enkelt ta längre tid för den speciella hylla i garderoben. Den första kursen massage hade vi 3-4 månader och allt är normalt, och den andra är 6 månader är värre, eftersom barnet placeras där stannat helt. Så för dessa ändamål kan du använda en vanlig tabell (både verkliga och skötunderlägg) - fortfarande en stund allt. Klä barnet kan vara på sängen. Nu finns det pelenalnik - hylla på sängen-arenan, som köptes speciellt för det andra barnet. På något sätt mer som, som lutar åt sidan, om du inte vill använda och oftare har lagt till sängs barnet, särskilt första gången. Det är lämpligt att sätta barnet, något som en vagga vänder. Inte den mest nödvändig sak i huset, naturligtvis, men inte dåligt och kan vara mycket, mycket användbart.

Jag har aldrig varit och det finns ingen skötbord, jag tror att det är ett slöseri med pengar. Veshchichki barn ligger på en hylla i en armoire. Vissa mest nödvändiga kosmetika - på samma plats och resten av kosmetika (i mitt fall är det överallt). Pampers - en stor pack - stående lutad mot något. Swaddled barnet i sin säng. Massagen utförs på tvättmaskinen och sedan på sängen. Fortfarande hört mycket om där barnen med dessa pelenalnikov falla.

Om du är på jakt efter skötbordet eller har erfarenhet av hans val, dela med oss! Det är mycket viktigt att veta din åsikt!

Postat 17 september 2012 Filed under: barn, familj

Barn faller från skötbord? Så inte lämna dem där utan uppsikt! Han och din säng kan falla, om du gör det ett ställe. Och med din tvättmaskin. Jag tror inte att du går ut ur badet, medan barnet där "lögner och torkar." I allmänhet, jag och bröst-pelenalnik och styrelse. Happy - till fasa! I're inte i blöjor och blöjor från födseln hålls, så vet inte hur jag skulle klara om det fanns en sak. Speciellt med en nyfödd när de är 25 gånger om dagen för att skriva. På byrån förberedde en ren trasa och gasväv blöja. Och på sängen låg en tom kartong och väntade på en timme H. Hur vakna upp min drottning - Jag oförpackade det på bordet, alla smutsiga blöjor ligger där med henne i badet och badet - en ren och torr på pelenalnike. Somnar - Jag är i smutstvätt och en ny sats pelenalnike ofta laga mat. I allmänhet var det möjligt att göra en, men det kommer att behöva lite mer tid. Och det hände så att vi har köpt en, och den andra gav oss. Jag själv skulle ha tänkt på 2 saker duplicera köp. Men det visade sig - väldigt cool! ))))

Tanken är att alla dessa enheter egentligen bara behövs under det första året. Min 10 månader, redan vill sälja byrå, kanske dressing gjort - och det har hyllor för döttrar saker. En styrelse lämnar - det sker inte alls (jag inte gillar bilden, men i allmänhet platt och en hästskoformad kant är 3 cm hög).

Ändå råder jag alla - även i styrelsen, även en byrå, men .... i allmänhet, vad som helst, så länge inte böja ryggen - mycket lätt att rippa! En återställning med en baby - är orealistiskt. Först när han hade tillräckligt med egen vilja, och du inte har det regelbundet på plats för att bära.

P.S. Styrelse vi har är 800 rubel. Placeras på sängen, inte platsen inte. Inga hål i väggen. Installerad på spjälsäng, D det inte stör. Så snart dina fötter tar och sparka - börja städa upp. Men på denna punkt, och stol dem mindre ofta, och styrelsen är inte tung.

Jag ser inte poängen med skötbord. Slöseri med pengar och röran i rummet. Självklart, om du har extra pengar kan du köpa något.

Chest Carlo köpte M12, mycket lik de 11 slag, men ingen byrå pelenalnika och även möbelfabrik "Olymp-möbler". Möbler stinker stickande lukt i två veckor, är skräck rekommenderas inte för spädbarn.

Om du öppnar alla rutor samtidigt - lutar sig framåt, så vi måste fästas på väggen.

Möbler trevligt, men skakig, när man bygger lite starkare finger tryckte på väggen - det var en buckla i modellera. * Billiga, glada *

BabyDesk Universal - för hela familjen!

"Under lång tid jag tvivlade vi behöver även en skötbord som en liten lägenhet med tre barn, varje meter på schetu.Sovershenno slump på internet för att se väggen skötbord, intresserad, för att studera frågan. Det visade sig att en tabell utrymmessnål, mycket säkert fäst på väggen på en vald höjd och visas endast när det behövs. Dessutom var han 4-1, är det pelenalnik bordsspel och kreativitet, det magnetiska -markernaya styrelse och staffli. Analoger till dessa inte är uppfyllda, nöjd ditt val "

total nätet 2168 artiklar.

Slutligen kom den efterlängtade dagen när du slutar.

Under graviditeten är inte bara utseendet och smaken av kvinnor.

Det är omöjligt att överskatta betydelsen av ordentlig munhygien.

Varje förälder är övertygad om att även med hans barn exakt.

Vem skulle inte vill arbeta i tv? Förmodligen alla.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

93 − 83 =