Skötbord med händerna

Skötbord med händerna

Med tillkomsten av barnet har föräldrarna inte bara helt ändra sitt sätt att leva, men också för att omvandla rummet. Idag, fler och fler mammor väljer att köpa en särskild tabell för att ändra smulor. I själva verket är det bara upp till ett år, och inte alla har råd med ett sådant köp. Och skötbord för att göra dina egna händer är inte så svårt. Vi erbjuder en enkel steg för steg guiden klass på att göra den här enheten.

Skötbord med händerna

Om ett skåp är svårt att bygga, sedan göra ett litet bord kan vara ett par dagar. I detta fall är dimensionerna på skötbordet bestäms av storleken på installationsplatsen.

För arbete behöver vi:

 • brädor och MDF arket;
 • sandpapper;
 • stick- och drack;
 • skruvar;
 • gips på trä;
 • måla.

Nu överväga instruktioner om hur man gör skötbordet.

 1. Ändra utseendet på en standard utrymme är följande.
 2. Som kan ses från skissen kommer det första steget i tillverkningen av skötbordet med sina egna händer vara avlägsnande av bröststorlek, som du kommer att installera det. Välj sedan storlek på flänsarna skötbord. Som regel de färdiga modellerna dessa sidoväggar har en höjd av omkring 15-25sm. Den bakre väggen kan vara en fortsättning av vulsten, eller kan vara frånvarande helt och hållet.
 3. Virket butiken välja lämplig storlek på styrelsen och MDF blad.

1

Kopiera information är tillåten endast med direkta och indexe hänvisning till källan

Instruktioner för produktion av skötbordet med händerna

Hur skötbordet med händerna? Det är inte så svårt som det kan verka vid första. En sådan provisorisk tabell kan du spara ekonomi och låt ge alla detaljer som är viktiga både för dig och för barnet.

När inte behövs tabellen, tas det bort och rengöras på en plats där den inte stör. Den relativt lilla storleken på skötbordet gör det ännu bekvämare. Och alla dess funktioner kommer att utföra och höjden på lister inte kommer att tillåta barnet att rulla och förhindra fallolyckor.

Fixering robusta metallhörn kommer att ge en möjlighet att stärka den praktiska bord för bekväma möbler för dig utan ovanjordsborrning. Detta kan vara åtminstone ett nattduksbord, en byrå men vars höjd inte kommer att luta över barnet.

En sådan struktur kan tillverkas av vilken storlek som helst, men det mest optimala är dimensionerade:

 • bänkskiva - 805h785 mm. Det måste fästas med hål som görs på sidorna och baktill;
 • bakre vägg - 772h100 mm;
 • laterala avsatser - 815h350 mm. De måste göra 2 saker;
 • stolpe - 815h350 mm;
 • ben - 600h40 mm. De måste fästas på sidoväggarna.

Utföra skötbord

För att göra ett bord med händerna, är det nödvändigt att bereda sådana material:

 • En plywoodskiva 0,8 mm tjock;
 • träskiva av furu eller kalk, bör dess tjocklek vara 22 mm, dimensionerna 250h10 cm;
 • 2 en sektion av träbalk 40h20 mm 600 mm;
 • 8 metalldelar för montering;
 • trälim;
 • för möbel skumtjocklek på 20-25 mm;
 • vattentätt tyg;
 • Barns madrass;
 • lack eller färg.

Ändå är det nödvändigt att bereda sådana verktyg:

 • sticksågar;
 • Sladd borrar med borrarna på ett träd;
 • klämmor;
 • maskin horisontell fräsning eller munstycket;
 • nazhdachku;
 • roulette.

När allt du behöver för att vara beredd, kan du börja montera skötbordet. Men kom ihåg att alla element och arbetsstycket innan arbetet påbörjas bör välpolerad, för att undvika oegentligheter och grader. Av denna anledning behöver du ett bra grepp alla objekt, även de som senare skulle vara inne i tabellen.

Du kan också hjälpa till i ritningarna.

Utföra förberedelserna för tabellen:

 1. Först måste du göra en markering på alla element. Det är för att passa alla storlekar. Kanterna på komponenterna ska placeras på ett sådant sätt att de sammanfaller med kanterna på träplankor. Tack vare en sådan mottagning är möjligt att spara material och nedskärningar kommer att behöva göra mycket menshe.Vse kantelement först behandlas med grovt sandpapper, sedan bra.
 2. Utföra slitsar. Var uppmärksam på ritningarna. I flänsarna och den bakre delen av behovet av att göra spår för att montera bordsskivan. Deras storlek beror på vilken typ av skivtjockleken. Om en tabell för att ändra för att göra på de ovan angivna dimensionerna är spåren gjorda djup av 7-8 mm och en bredd av 8-9mm. Spår markera intervall ca 2 cm från botten av delarna.
 3. Att fixera den främre plattan krävs för att utföra ett jack med en längd av 5-7 mm. För dessa ändamål krävs för att göra två sidor av layouten, som är 2 cm från kanten.
 4. En annan nödvändig för att generera en säkerhetskopia till bottenkonstruktionen. Gjort spår 1,5h0,7 cm över längden av elementet. Kanterna är avrundade.
 5. Bildandet av fästpunkterna. Borrade uttag för fästorganet med varandra. De avsatser behöver borra icke genomgående spår som fortfarande var cirka 3-5 mm. Spike bör inte passera genom den del, annars kan skada ditt barn.

På varje sidoelement är nödvändigt att göra sådana slitsar:

 • för infästning av stödben - 4 st.;
 • för fastsättning på den bakre väggen - 3 enheter.;
 • för fastsättning till den främre väggen - 1 st.

Då motsvarande skåror krävs för att göra den främre väggen, ben, rygg väggen. Djupet beror på längden på spikarna. Oftast är de borrade 2-3 mm djupare än längden på fästet.

montering exekverings skötbord

Först är det nödvändigt att fästa benen till sidobalkarna. Hålen är utformade för att spikar eller bomullspinne dispenser behöver lägga lim. Spike i sockeln och driva den i spåret lite knacka med en hammare.

Då de fria kanterna fästen in i hålen som görs i benen (de bör också smörja lim). Element dra klämmor och lämna medan limmet är helt torr.

Likaledes, alla smörj hål fästdon, är monteringen utförs de återstående konstruktionselementen. Första implantatet på bänkskivan tillbaka vägg nageli införda sedan in i de bakre vägghålen och väggband. höja sedan den bakre väggen stötfångare och bänkskivan.

Dra sedan klämmor skötbord och låt vysyhaniya.Ugolki metall fästa till strukturen så att de blir begränsare. Om en tabell på byrå med sina egna händer, kommer hörnen inte förskjutas. Och i slutet på bordet klistra mjukgörare och säkra tyget för att sätta barns madrass.

Det är skötbord är klar med sina egna händer.

Arbetet kommer att hjälpa systemet.

Betygsätt den här artikeln: (1 röster, Medelpoängen: 5,00 av 5)

Skötbord med händerna för en kärleksfull mor

Jag anser om någon av föräldrarna, hur många gånger om dagen är nödvändigt att ändra ett spädbarn sparkdräkt och blöjor? Varje mamma kommer att säga att för att utföra dessa manipulationer måste vara bekväm och säker enhet, där barnet kan placeras, utan rädsla för att det kommer att falla. Därför idag uppmärksamhet folk konstnärer inbjudna till skötbordet med händerna.

Vi kommer att göra en sådan skötbord för ditt barn

I moderna modeller Lindutrustning är oftast en del av byrå eller skåp. En annan populär lösning - oberoende kokong i en trä bas med väggar, som kan monteras på en bädd eller ett nattduksbord. När behovet av det kommer att försvinna, är ett bord demonteras. Överväga tillverkning av en sådan mobil utföringsform i detalj.

Att välja en grund för vårt bord. Låt oss säga att det kommer att bli en bekväm säng höjd till mamma inte behövde luta i tre dödsfall. Tabell för swaddling med sina händer fästa vid basen genom fyra metallfästen, så att borrning är inte nödvändigt mycket nattduksbordet.

Produktdesign är som följer:

 1. Bänkskivedimensioner 805h786 mm, fixerade i slitsarna i sidoväggarna och den bakre väggen.
 2. Den bakre väggen 772h100 mm.
 3. 2 sidoväggar 820h100 mm.
 4. Stolpe 816h35 mm.
 5. Skriden under botten av bänkskivor.
 6. Två ben 600h40 mm, fästa vid sidoväggarna.

Scheme Lindutrustning befäst nattduksbordet

Under arbetet kommer att krävas för att justera storleken, eftersom hemma exakt millimetrazh sällan motstå. Men det är inte så viktigt, det viktigaste här - styrkan i lederna.

vi måste tillverka Lindutrustning:

 • En faner 805h786h8 mm.
 • Pine ombord 2500h100h22 mm.
 • Bar 600h40h20 mm - 2 st.
 • Trä stift 8h30 eller 8x40.
 • Metall hörn - 4 st.
 • Snickare lim.
 • Medicinsk vaxduk med ett tyg bas.
 • Skumtjocklek av 2 cm.
 • Måla.

Dimensionerna hos den färdiga tabellen i detta fall utgör 835h816 mm med en höjd av 100 mm lister. Höjden av benen 40 mm. Parametrar ges i illustrativt syfte, eftersom Lindutrustning monteras under den övre luckan specifika tabeller. För arbetet behöver verktyg:

 • Bågfil.
 • Hammer.
 • Drill.
 • Clamp.
 • Pinnfräs eller mejsel för val slitsar.
 • Sandpapper.
 • Måttband, linjal, penna.

Efter beredning all nödvändig start tillverkar skötbord med händerna.

Kapning av trä och förbereda detaljer

Arbetet med sågning och borrning är indelade i flera på varandra följande steg:

Steg 1. Märk upp och scrollsaw av arbetsstyckets material i enlighet med den angivna storleken. Vinklarna för sidoväggarna av omgångar, med användning av en stencil vattenkokare eller täcka en liten kastrull. All sågsnitt grind sandpapper.

Scheme vänster sidovägg (till höger speglas).

Steg 2: Stepping tillbaka från den nedre kanten av 20 mm, välj i sidan och bakre väggarna hos slitsarna under bordsskivan. Djupet av spåren 7 mm, bredden på något mer än 8 mm, för att plywood änden countertop in.

Steg 3. låsstolpen korrekt föll på plats, ett steg tillbaka från båda sidor till 22 mm (tjocklek hos sidoväggen) och göra djupa skärsår 7 mm. Förmörka avlägsna fragment av en mejsel.

Kretsen i den vänstra kanten av frontplattan

Även i frontplåten måste väljas för säkerhetskopiering skär bänkskivor. I själva verket måste du ta bort skärdelen 15x7 mm över hela längden av arbetsstycket. Därefter gör rundningen. Det är möjligt att göra en formad fräs med lager eller helt enkelt sostrugat kniv och sandpapper.

Steg 4. I sidoväggarna hos borren följande icke-genom (lämna 3-4 mm) hål:

 • 4 uttag för att fästa benen,
 • 3 hål för anslutning till den bakre väggen,
 • och med en ände av den främre plattan.

Steg 5. Göra respons öppningar i den bakre väggen, benen och den främre plattan. Nageli har 30-40 mm i längd. Djupet på dessa hål är 1-2 mm längre än längden Nagel minus djupet av den motsvarande uttag av de intilliggande delarna, för att kunna docka helt vissa detaljer.

Koppling av den vänstra sidan och bakre väggar, och insatsen bänkskivan

Steg 6: Gör ett bo i ändarna av slips och i vägg fötter.

Screed ger designen styvhet

De svåraste stadierna innan gör skötbordet, passerade. Vi monterar färdiga delar i följande ordning:

 • Ansluta sidoväggarna och benen. Till detta lägger till en liten mängd lim i hålen i sidoväggen skärs nageli sittplatser deras knacka hammare. De fria ändarna av tapparna införda i benen på slitsen. Återigen föra dem med en hammare, vi pressa klämmor och får torka tills limmet har satt.
 • Bringar limmet på hela längden av den bakre väggen av spåret, bordsskivan införd däri.
 • Promakivat adhesiva bon vid ändarna av den bakre väggen och spackel. Vi hamras in dessa uttag nageli.
 • Introducerar lim i spåren och de återstående socket sidoväggarna, och i båda benen på en domkraft insatsen avdragare.
 • Förbinder den bakre väggen av den högra sidopanelen, medan styr end bänkskivor i slitsen på den högra sidan. Den passande kopplingen på höger fot.
 • Likaså ansluta konstruktionen på vänster sidovägg.
 • Dimensionering hålen i frontplåten och de främre ändarna av sidoväggarna. Fäst via pinnar stolpe. Vi kontrakt hela strukturen klämmor.

Fästa skötbord till nattduksbordet

Med torkade Lindutrustning redo, limmade till toppen och till sidoväggarna hos skummet, huggen ur dess exakta dimensioner. Klä stoppade vaxduk bord. Fäst med skruvar metall hörn till benen på alla fyra sidor, justera dem så att bordet var tätt tillsammans med de bästa täck tabeller.

Resultatet är en kostnadseffektiv och praktisk bord för blöjbyten, som krävs av varje mor, om hon bryr sig om hälsa och säkerhet för barnet.

göra bröst

 • Hur man gör ett soffbord med händerna

 • Sminkbord med händerna

 • göra skåp

 • TV Stand med händerna

 • Ballroom på vår webbplats:

  © 2013 Möbler Circle

  Kopiering av material är tillåtet endast med uppgift om den ursprungliga källan

  1

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  − 1 = 7