Skötbord på en säng

Lind brädor på sängen

Med massor av nya objekt i familjen ett barns födelse verkar ta hand om honom, inklusive Lind brädor. Med detta tillbehör kan föräldrar snabbt ändra blöjor, byta kläder det. Alla som är villiga att fylla på familjen, måste du lära dig mer om funktionerna i denna urvalstabellen.

Produkten har en fast ram. Designen kan vara av metall, trä, plast och fästas till sidorna av sängen. Ytan kan vara för att ändra olika grader av mjukhet. Ibland medföljande fortfarande har en vattentät madrass. Längs kanterna av formade speciella mjuka gränser och begränsa spännband så att barnet av misstag föll och skadades. I vissa modeller på sidorna finns fack, band, fickor eller krokar för lagring av de medel som behövs för att ta hand, barnens kosmetika.

Hur bra är en löstagbar skötbord på en säng

Särskilda bärbara styrelse har många fördelar:

 1. Det gör blöjbyte förfarandet säkrare.
 2. Denna tabell - det perfekta valet för de boende i små trånga lägenheter, som inte får sätta en fullständig flip förändras dresser.
 3. Pelenalnik kunna rymma inte bara i sängen, men å andra möbel.
 4. Produkten är kompakt, lätt. Det är lämpligt att flytta från en plats till en annan.
 5. Pelenalnik mycket lätt att tvätta och ren.

Spjälsäng med skötbord har sina nackdelar:

 1. Använd produkten för länge kommer inte att fungera. Så snart barnet är för mobil, blir det osäkra.
 2. Om ett barn växer snabbt, kan tabellen vara för liten för honom.

Vad bör en kvalitet styrelse för att ändra

När du väljer en produkt, måste du vara uppmärksam på ett antal viktiga kriterier. Lind brädor på en barnsäng nödvändigtvis vara gjorda av ett material som inte skadar hälsan hos barnet. Den täckfärg vattenavstötande, inte hala och vara väl rengjorda. Om området i rummet tillåter, sedan ta pelenalnik som skulle vara rymliga. Ju större det är, desto längre kommer du att kunna använda den.

Var noga med att kontrollera att tillförlitlig fastsättning att fixa styrelsen på sängen. Det är nödvändigt att se styrkan i banden att säkrings baby. Det är lämpligt att uppmärksamma endast de modeller som har en hög skyddskuddar på sidorna. Ibland är de också närvarande ovanför och nedanför. Moderna modifikationer kan vara utrustad med ett lock med fickor eller fack för olika saker.

Modeller skötbord för spädbarn

Många tillverkare av barnprodukter producerar pelenalniki för barnsängar. Föräldrar tänker ofta att köpa dem i förväg. Om du behöver en tabell för blöjbyten finns i modeller som är mest populära:

 1. "Aurora". Kvalitativ swaddling ombord på trä krubba med en bas, sidoflänsar och fuktavvisande färg beläggning av vaxdukar.
 2. "Parallell Classic Fairy." Billig modell, som har en träram. Täckt med tvättbar fuktbeständigt material.
 3. «GLOBEX-Parallell Standard". Bordet finns i flera färger. Det finns en trä bas med begränsare, beläggning av vaxduk.
 4. «GLOBEX Comfort". Skötbord på en säng i form av en hästsko. Ordentligt. Vlagoottalkivayuschey täckt med ett mjukt material. Stötfångare kommer att skydda barnet från att falla. Modellen presenteras i flera färger.
 5. «GLOBEX dvärg." Kompakta Lind brädor på en liten barnsäng.
 6. "Fairy Suite". Bord med en trä bas, mjuka oljan-trasa yta och tre skyddande lister.
 7. «Maltex». Bord med en plywood bas, mjuka tvättbar yta av PVC-film. Fylld med skum. Lämplig för barn som väger upp till sju kilo.
 8. "Oktober". Tillverkaren erbjuder en rad Lind skivor med färgglada teckningar av utmärkt kvalitet. Det finns flera modeller på omslaget som dras stadio.
 9. "Fairy". Vitt och honung ombord. Ordentligt fast på sängen. Utrustad med en bar för att hålla blöjor eller handdukar. Mild bas där, produkter tillverkade av massiv björk.
 10. ItalBaby. Swaddling yta på en säng med en bas av MDF och PVC-beläggning, representerad i vitt och beige färger.
 11. Ber Ber Arena. Pelenalnik på sängen med en hård bas, hållare och klädsel.
 12. MICUNA. Pelenalniki med en låsmekanism, varvid inte nödvändigtvis lösgöra konstruera att utelämna en av flänsarna.
 13. BeBe Confort amplitud. Varianten med höga sidor och avtagbar madrass av tvättbart hygieniskt material. Utrustad med behållare sido för förvaring av olika barntillbehör.
 14. Ceba Baby. Flerfärgad linda yta med en hård bas av trä, vaxduk belagd tre flänsar. Stadigt fäst på spjälsäng.

1

Tabellen nedan visar de olika priserna för de mest populära pelenalniki erbjuds specialiserad butiks barns varor och nätbutiker:

Ungefärlig kostnad i rubel

Parallellt Classic fe

Fairy, vit och honung styrelse

BeBe Confort Amplitude

Så ställer du in en tabell i sängen

 1. Ta bort mat ombord.
 2. I spåret sätter remmarna och säker spänne tills det klickar, ta tag i kanten av spjälsängen. Dra åt dem. Styrelsen bör tätt tryckt mot sängen, inte flytta ut.
 3. Sätt madrass på marken.

Video: linda ombord på en bädd av den ryska produktionen

Ekaterina, 34 år gammal

Det första barnet för att ändra en blöja eller en massage bara sätta henne i soffan, mycket namuchalas tillbaka värkte fruktansvärt. När hon fick veta om sin andra graviditet, insåg jag att Lind brädor på sängen för mig är nödvändigt eftersom en stor byrå för att sätta ingenstans. En bra sak, är det lämpligt att byta kläder och lindar barnet, men hon blev snabbt oss små.

Kristina, 25 år gammal

Lind brädor gav någon från familjen, min man och jag inte ens tänka på om du behöver det. Vi har en "Fairy" med mjuka stötfångare. Jag tycker det jag gillar, men full bröst är inte tillräckligt. Ingenstans att sätta blöjor, krämer och alla andra barns kosmetika. Om väljer möbler för att ändra sig, skulle jag ta ett stort bord.

Valentina, 29 år gammal

När barnet var mycket liten, bodde han i vårt rum, och det är mycket nära. Man köpte Lind styrelser, räddade hon mig mycket. Hennes barnblöjor jag förändrats, gjorde det massazhik. Tvätta styrelsen mycket lätt, den väger lite. När sonen växte upp, lånade jag en styrelse har flera väninnor, men det är fortfarande i perfekt skick.

Skötbord: de olika val för vårdande föräldrar

Överens om att vara en omtänksam mamma är inte lätt! Under de första månaderna i livet smulor mamma har att lindas kilometers avstånd i sin egen lägenhet, och allt detta bara för att garantera barnet god vård - att byta blöjor, tvätta bort, för att ta hand om naveln krävs på en daglig basis och mer än en gång om dagen öron och ögon för barnet. En bra hjälpreda för unga mödrar i dessa dagar skötbord, som kommer att ta hand om min mors rygg och effektivisera sin verksamhet med anknytning till vården av barnet.

Kan jag göra utan skötbord

Skötbord photo

I princip är det möjligt. Detta är inte en produkt av prime nödvändighet, och om av ekonomiska skäl, måste du ge upp sina inköp - misströsta inte! Alla manipulationer kan utföras på ett vanligt bord, som av en filt. Det viktigaste att göra en mjuk stötfångare på sidorna av provisoriska Lindutrustning. En nödvändiga faktorer för hygien barnet kan placeras på en hopfällbar bokhylla, ligger intill bordet. Och mamma bekvämt (inget behov att köra någonstans för Zelenko eller öron pinnar), och alltid under överinseende av inkråmet, eftersom det är omöjligt att lämna ens för ett ögonblick!

Ändra barnets blöja och kan vara på soffan, men håller med om att skötbord för spädbarn inte bara används för att ändra barnet. De barn att ta luft bad, gör det första försöket att lyfta huvudet, rulla över och krypa på hans mage. Och alla dessa åtgärder är inte så bra att göra på en mjuk föräldrarnas säng, fortfarande behöver en fast yta.

Så, låt oss gå tillbaka till vår diskussion ämne och se när utan skötbord inte kan göra? Ett entydigt svar är en - om mödrar har problem med ryggen, du behöver ett skötbord. Den sekundära "plus", som tips skalorna för att köpa denna möbel för nyfödda inkluderar användarvänlighet och funktionalitet. Men hur man väljer livslängd i sak, vi nu överväga.

Låt oss börja med det faktum att Lindutrustning kan vara mobila och stationära. De förra inkluderar vikning och hängande skötbord, samt linda ombord. Den andra gruppen kan innefatta en tabell, bokhylla och byrå med skötbord. Hur kunde förstå all denna mångfald?

För att välja en viss modell, måste du lita på bara två komponenter. Fråga dig själv frågan: vilka funktioner måste utföra Lindutrustning och där han kommer att stå?

Låt oss börja med ett fällbart bord. Den består i allmänhet av metallbenen (som bildas genom den typ av sax) och ett plastbordsskiva med kanter. Detta är en bra mobil version som kan vikas när som helst (ägare av små lägenheter frasen för dig), eller flyttas till en annan plats, bland annat för att ta till stugan eller på ett besök till sin mormor.

Folding skötbord photo

Sådana modeller utför sin funktion perfekt: på bordet, tillbringar min mor alla manipulationer med barnet, och behovet av hygienartiklar som lagras på en eller två hyllor, som ligger under diskbänken. Fällbara bord kan ha badkar för bad, byggdes under den avtagbara toppen.

Skötbord vikning

Skötbord med badkar

Av kan noteras minuses bristen på utrymme för lagring av barns tillbehör, dessutom fällbara ben är ganska känsliga för ojämnheter i golvet - golvet är ojämnt fällbart bord för swaddling blir instabil.

En annan sak - en stationär skötbord, hyllor. Det liknar den tidigare versionen, bara fyra ben av denna modell är stabila på golvet, och ibland är försedda med lås hjul. Annars dessa två modeller är likartade - samma bänkskiva ovanifrån och underifrån det är lådor med hyllor.

Nattduksfoto

Swaddling tabeller för nyfödda

Ägare av små lägenheter kommer sannolikt att ha följande modeller av swaddlers: ett hängande swaddling bord och en swaddling styrelse. Avstängd, eller som det också kallas, representerar väggväxlingsbordet en loungen som sitter fast på väggen. Denna design liknar ett vikbord, som bara ligger ovanför, så att min mamma bekvämt kan ta hand om barnet. Efter alla procedurer återvänder bordsskivan till sin ursprungliga position och trycks mot väggen, så det upptar inte en användbar bostadsyta. Vissa modeller har i utformningen av små hyllor, som lagrar tillbehör för barnets hygien. Men de är mycket små, och de kommer bara att lägga de mest nödvändiga sakerna, och du kan behöva mycket mer saker att ta hand om din baby - blöjor, blöjor, kläder. I det här fallet kan utsignalen vara en hyllan upphängd på väggen bredvid vikningsväxeln.

Fällbara skötbord på väggen

Väggmonterad skötbordsbild

Väggmonterad skötbordsbild

Fler moderna modeller av wall swaddlers är utrustade med en speciell hållare för blöjor.

Fällbara väggduksbord

Väggmonterad skötbord för nyfödda

På sköttebordet uppmärksammar också föräldrar som lever i trånga bostadsförhållanden, där det inte går att placera en fullfjädrad svaddare. Det är en bordsskiva med två eller tre sidor för barnets säkerhet - det kan läggas på förälderens säng, bord eller fixas i en barnsäng. Som en variant av den mobila versionen av svaddaren är en sådan svaddling på sängen ganska lämplig!

Byte ombord på sängen

Byte bord för spjälsfotoet

Barnbyte

De föräldrar som kan skryta med den stora storleken på badrummet lägger en svängare där. För att göra detta kan du använda en viknings eller stationär tabell med fuktresistent material, eller du kan köpa en multifunktionell modell - ett skötbord med ett badkar.

Byte bord med badbild

Byte bord med badkar

Tack vare denna modell behöver du inte bära barnet till ett annat rum efter att ha badat och där för att ändra det, kan alla procedurer göras rätt i badrummet. Swaddleren och badet ligger i en bekväm höjd, så att mamman inte blir trött under badning och byte av kläder. Dessutom kan badet vara utrustat med en lämplig slang för att dränera vattnet, det viktigaste stället är ett bord nära VVS-armaturen.

Överens om att ha Lindutrustning i badrummet är mycket bekvämt - direkt efter vattenrening är möjligt att ändra barnets kläder, medan det inte finns någon abrupt förändring i temperatur, vilket inte är mycket trevligt att barnet. Om du uppskattar en sådan bekvämlighet med vård av smulor, och det finns helt enkelt ingen plats i badrummet, får du en bytesplatta som exempelvis kan installeras på en tvättmaskin.

Ändring av tabellfoto

Det finns också modeller med en swaddler och ett bad, som installeras direkt på vuxenbadet. Men de är inte så populära i vårt land, så de kan inte hittas i butikerna, men idag finns det möjlighet att köpa varor med leverans från något land - använd det om det verkligen behövs.

Svaddling bord för bad

Slutligen kom vi långsamt och långsamt till den mest praktiska och funktionella modellen av svaddaren - ett svaddlingbröst. Det är ganska massivt, det tar upp mycket utrymme, så du kan bara installera det om barnet har sitt eget rum.

Huvuddelen av de ändrade madrasserna är utformade på ett sådant sätt att det i framtiden kan användas som ett vanligt skåp med lådor. De har oftast en löstagbar eller gångjärn Lind brädor på byrå, som när den är hopfälld är en extra hylla och därefter hindrar inte att använda kommod för avsett ändamål.

Om vi ​​jämför olika modeller av barns byråer med ett skötbord visar det sig att det inte finns några speciella funktionella skillnader mellan dem. Alla är ett lådskåp med många lådor, där ett skiftbord är installerat. Huvuddelen som de kan skilja är fasadens färg och tillverkningsmaterialets tillförlitlighet (antingen naturligt trä eller laminerat spånskiva fungerar som materialet).

Också tillverkare erbjuder att köpa ett omklädningsrum med ett mönster som gör att du kan återuppliva inredningen och ta med dig en barndom. Som regel utförs teckningen på framsidan av bröstet genom imprinting eller färgning - i detta fall erhålls ljusa och färgstarka bilder som kommer att dekorera någon plantskola.

Byte av garderob med bild

Byrå med byte av skötbord

Barnens byråer med skötbord

Vid slutet av översynen lindar lådor skulle vilja uppehålla mig vid denna modell, som samtidigt kombinerar en krubba, byrå och Lindutrustning - här en av de långa sidorna av sängen fästs lådor med pull-board Lindutrustning. På grund av den stora storleken av sådana möbler för barn, som endast rymmer stora rum i sitt utrymme, ser vi sällan sådana 3 i 1-modeller, men de är riktigt bekväma. Sådana möbler placeras som regel i mitten av rummet, så att varje del av det har fri tillgång.

Säng med skötbord

Barnsäng med skötbord

Som du kan se kan byta bord vara någonting - moderna tillverkare har försökt att ta hänsyn till alla kvinnors önskemål och göra barnets vård så besvärlig som möjligt. Oavsett framtiden för lokalernas lokaler, funktioner och dimensioner, är du säker på att hitta en lämplig modell.

gjort perfekt, jag är bara glad!

Artikeln är PERFECT! Tack.

Mycket informativt, tack

Jag förstod inte lite ... det kan beställas eller är det bara information om vilka typer av tabeller som ändras?

Funktionerna av spjälsfördelaren med skötbord

Modern möbeltransformator blir alltmer populär med sin multifunktionalitet och bekvämlighet. Ett sådant exempel är en spjältransformator med ett skötbord, som inte bara kan användas för att sova barn, utan också för att sitta och lagra barnens saker.

Funktioner av enheten cots

Crib-transformatorn är faktiskt en uppsättning av 3 element av möbler:

Fördelen med detta kit är maximal bekvämlighet för moderen, vilket sparar utrymme i rummet och minskar kostnaden för att köpa ytterligare möbler. Moderna tillverkare har också lagt till möjligheten att förlänga sängen med tiden när barnet blir äldre. Det är väldigt viktigt att köpa allt säkert, så det är bättre att föredra möbler av naturligt trä.

Möbeltransformatorns strukturella egenskaper är dess förmåga att förvandlas i höjd och längd. I det här fallet är följande ändringar möjliga i spjälsängen:

 • avlägsnande av skyddsfäste för barnet (framväggen);
 • avlägsnande av skötbordet, vars väggar blir till ett stöd för en längre säng;
 • Det finns också modeller av oval form som kan omvandlas från en rund vagga till möbler för tedryck.

Fördelarna med spjälsängen med skötbord:

 • Justering av sängens längd med en speciell mekanism, vilket kommer att minska ekonomiska kostnader med barnets snabba tillväxt.
 • Många hyllor, lådor och skåp, mycket användbar och användbar (används för att lagra saker och leksaker).
 • I vissa modeller sätts en pendulmekanism på plats, så att du kan rocka raskapriznachavshegosya-barnet, vilket hjälper till att sova bättre för barnet och föräldrarna.
 • Skötbordet ligger direkt bredvid sovplatsen, vilket hjälper till att inte bära barnet bort, det kommer att underlätta vård av honom vid byte och byte av blöjor.

Alla bekvämligheter i en säng

 • När du väljer en modell av en budget priset för den kvalitet du måste noga övervaka material som gjorde sängen, eftersom många tillverkare för att minska kostnaden för att använda låg kvalitet trä som inte kommer att tjäna lång.
 • Bed-transformer i storlek tar mycket mer utrymme än en vanlig barnsäng, så det passar inte för ett mycket litet barnrum.
 • Lådans kapacitet kan vara otillräcklig, så vid köp måste du välja en modell med önskat djup och antal lådor.
 • Med långvarig användning kan sängen bära ett växande barn, och han kommer att be om en ny.

På videon: multifunktionell krypstransformator.

Typ av barnsängtransformatorer

Tillverkare producerar många modeller av sådana sängar, så du måste se hur de skiljer sig från varandra för att optimalt välja rätt:

 • Design för nyfödda med ett vikbord, som kan anpassas i höjd och användas som en arena.

 • En produkt kompletterad med en hängande vagga för en nyfödd.

 • Det mest multifunktionella alternativet är en modulär säng för en nyfödd med en byrå, vars topp är gjord med en bytesmatta.

 • Spjälsängstransformatorer med pendelmekanism, vilket gör att barnet smidigt rullar.

Modeller med en pendelmekanism finns i sin tur i flera varianter:

 • utan lådor med möjlighet att ändra höjden på strukturen, barnet är lämpligt i upp till 3 år;
 • med lådor för saker som placeras under botten av sängen (lådorna kan tas bort för att öka sängens höjd);
 • med en byrå (finns på sidan) - används för barn under 14 år.

Efter att sängen har förvandlats till en ungdomsbädd måste du köpa en extra madrass för en långsträckt säng (men det är mycket billigare än att köpa en ny säng). Vanligtvis är dessa sängar utformade för standardstorlekar av madrasser. Storleken på ett barns sovplats, som regel 120x60 cm, när den omvandlas till en ungdomsbädd, sträcker sig den till 160-170 cm.

Moderna tillverkare producerar en mängd olika modeller av sängtransformatorer, olika i olika parametrar:

 • av antalet lådor och deras djup (det finns 3-4 lådor, hyllor eller till och med ett öppet nattbord med en dörr);
 • på bröstets höjd (det kan spolas i sängen eller under);
 • genom närvaron av flänsarna på skötbordet (stötfångare skydda barnet från att falla av tabellen);
 • barer kan sänkas, och så småningom avlägsnas fullständigt;
 • genom förekomsten och storleken av stora lådor under bottnen av bädden, där det är möjligt att sätta en säng (i vissa modeller av dessa lådor senare bort när omvandla till en säng för en tonåring);
 • med hjul för rörelse och utan dem (extra bekvämlighet och möjlighet att flytta sängarna uppdaterings, till exempel, är närmare till sovrummet rum under natten);
 • i de flesta sängar används silikonkuddar på sidoväggen för att säkerställa barnets säkerhet.

Och naturligtvis är alla cribs gjorda i olika färger och stil till en eventuell köpare definitivt valde rätt modell för bekvämlighet och utseende. Det bör också beaktas, varifrån trästrukturen görs. Barnens sängar är gjorda av två typer av trä: massivt trä eller spånskiva. Av massivt sängen vara mycket tålig och ofarliga för barnet, är det lätt att rengöra och andning, alltid varm vid beröring.

Möbler av spånskivor billigare priset, när man köper en säng för ett barn är det nödvändigt att lukta, eftersom material kan innehålla farmaldegid orsaka människor huvudvärk och andra problem. En sådan produkt måste du först sätta balkongen skadliga ämnen är väl vittrade. Anses högsta kvalitet sängar, tillverkade av bok eller björk.

Att välja en krubba är nödvändig på grund av produkternas kvalitet och säkerhet för barnet. Det finns ett antal indikatorer för val av sådana produkter:

 • Kontrollera tätheten av alla fästelement (skruvar, muttrar), som med nödvändighet måste vara av metall, inte plast eller trä, eller design snabbt kollapsa.
 • konstruktionens stabilitet, särskilt när det gäller en säng på hjul - du måste kontrollera effekten av hjulen och deras låg ljudnivå under körning.
 • Den nedre delen av krubba bör vara fast, för att ge ventilation av madrassen.
 • Barer på sidoväggarna måste vara belägen på ett avstånd av 5-6 cm, annars barnet kommer att skada sig själva, peta i gapet mellan stängerna av en lem eller huvud.
 • Till utseendet ska produkten vara lätt utan en massa extra små dekorativa element som bidrar till ansamling av damm och hindrar städning.
 • De material som används i produkten bör vara miljövänliga, för att inte orsaka allergier, när man väljer en träkonstruktion lämpligare sängen utan lackbeläggning, som färg kommer att avdunsta i ett varmt rum, för att ge lukt och orsaka en allergisk reaktion.
 • Det är viktigt att garantera säkerheten för barnet, så alla små saker och detaljer ska döljas eller dold.
 • Inget behov av att ta den dyraste modellen Det är inte alltid ett högt pris matchar kvaliteten och barnsäng kan bry ditt barn i ett par år, och måste köpa en ny.

Bättre att välja en krubba ljus färg, till exempel på palett pastell. Nu är det mycket modern färg elfenben.

Cot med skötbord gör det lättare att ta hand om en nyfödd baby, det ger en bekväm sömn först i barndomen, och efter transformation - upp till 12-14 år.

Bygg en krubba med skötbord (1 video)

Du kommer också att vara användbar i dessa artiklar:

Lägg till en kommentar avbryta svar

Läsare rekommendera!

Professionella valet barnsäng och linne för hennes [!]

Visste du? Ja, om du är här, du är redan aktuell! Den plats där du erbjuder att lära sig om världen sängen lite mer än du redan vet. Valet av stil, färg, design. Allt detta är viktigt, om inte viktigare.

När efter reparationen du väljer möbler, se till att bestämma de mest optimala varianterna. Då får man en snygg, bekväm och mångsidig interiör. Välkommen. Vi "vkurse sängen!"

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

67 − 64 =