Skötbord vikning

Skötbord: 5 populära modeller för nyfödda

När du är i huset barnet tabellen för att ändra spara tid och energi för föräldrar. Det är svårt att överskatta Lindutrustning funktionalitet och bekvämlighet i dess användning. Min mamma kommer inte att ha problem med baksidan av de många backar och manipulation av barnet. Allt du behöver finns alltid till hands, och ungen under uppsikt. Översikt över modeller och 5 bekväma skötbord kommer att hjälpa föräldrar att välja ämnet för en nyfödd.

Formulär skötbord: för- och nackdelar med olika typer av tabeller för skötbord

I butikerna hittar du Lindutrustning 2 typer: mobila och stationära.

K mobil skötbord inkluderar:

mobila konstruktioner bra för små lägenheter , där det inte finns något extra utrymme för den totala möbler. Dessa tabeller kan kallas vandring: de är lätta att vika, och du kan göra resor för att besöka eller till landet med dem.

Stationär modell - de mest praktiska Lindutrustning. I motsats till cellstrukturer, sådana modeller är en del av heminredning. De är funktionella, säkra för barn och lätt för manipulation. Pelenalnik väljas med hänsyn till vuxen höjd, vilket gör det lättare för spädbarnsvård, utan att överbelasta ryggraden mor. Det är bekvämt att bära alla typer av linda.

Funktionalitet och rörlighet.

Lätt vikt och transporteras från plats till plats.

Du kan ta den med dig om du måste gå för att besöka eller göra en sortie till landet.

Inte tillräckligt med utrymme för hygienprodukter.

Instabilitet vikbara ben på ojämna ytor.

1

Det tar inte användbar område.

Fixeras på en bekväm höjd för mamma.

Utrustad med en liten hylla för personlig hygien spädbarn.

I vissa modeller ger hållare för blöjor.

Mycket små hyllor som inte innehåller alla nödvändiga vård objekt.

Bekvämt, mobil version pelenalnika.

Styrelsen kan användas på ett bord, soffa eller att fixa det till spjälsängen barnet.

Perfekt för små lägenheter.

Begränsad funktionalitet: ingen anpassningar för vård objekt, hygien och kläder för barnet.

Mat är nödvändigt i partiet, med kampanjer till läkaren och på resor.

Den är kompakt, lätt att vika och raderas.

Det finns modeller med nackstöd, stötfångare, omslag och fickor för blöjor.

Behovet av frekvent tvättning förkortar livslängden på Lindutrustning.

Barnet bör inte lämnas på mattan utan uppsikt.

Klä upp i badrummet efter vattenrening är bekvämt för mamma och barn.

Barnet behöver inte uppleva en kraftig nedgång i temperatur.

Med opraktiska Lindutrustning facket: miniatyr baljor av barnet växer snabbt.

Resistent mot ojämna ben, ofta utrustade med hjul för att flytta runt i lägenheten.

En hel del utrymme för en mängd av barns tillbehör: från personliga hygienprodukter till kläder och leksaker.

Lämplig för rum med tillräckligt med utrymme.

Mångsidighet, användarvänlighet.

När de blir äldre kid flyttLindUtrustning utvecklar, skapa en mer hyllan.

Därefter en byrå fungerar som vanliga möbler för förvaring av kläder.

Denna modell tar mycket utrymme och är endast relevant för stora lägenheter med ett separat rum för det nyfödda barnet.

5 mest bekväma förändrade tabeller - de populära modellerna och tillverkare

Skötbord - praktisk present nya föräldrar på förlossningen. Om du planerar att även göra dina nära och kära en present till en ny bebis, sedan sortera ut för- och nackdelar med 5 populära modeller kommer att hjälpa vår granskning.

Vad är skötbord bekvämt och när det inte behövs alls - mödrar tips om att välja och köpa

Skötbord tillverkare har försökt att göra allt för att underlätta den unga mamman för vård av barn. Vad val att göra beroende på föräldrarnas önskemål, det pris de är villiga att betala och storleken på lägenheten. Men det är svårt att förstå i ett varierat utbud av produkter som erbjuds dem som först gör ett sådant köp. Inte att förväxlas med valet, vi lyssnar till råd från erfarna mödrar som pekar på ett antal krav för framtida förvärv.

Vad du ska titta efter när du väljer ett skötbord?

 • Höjden på bordet. En mycket viktig parameter. Från det beror på hälsan hos ryggraden av en ung mor och hennes komfort. Välj ett bord under ylande tillväxten.
 • Rörliga tabeller. Vagn på hjul bekvämare på grund av det faktum att de är lätta att flytta runt i lägenheten, samt lås på hjul Secure specialverktyg i alla lägen.
 • barns hälsa . Välj en modell av naturmaterial, den bästa trä.
 • Ta hand om framtiden. Om du låter din hemområde, är det bättre att köpa en föränderlig byrå. Funktionell, rymlig och tjäna ditt barn under många år efter det att han får ut ur vaggan.

Vissa mammor förklädd glada barnen på Lindutrustning. Men andra mammor obekväm förklädnad barn böjd över pelenalnikom. Ofta föredrar normal vuxen säng. En viss procent av föräldrarna föredrar alla manipulationer med sin efterträdare att utföra, som sitter på den breda, mjuk yta. Och det finns vissa fördelar. Bekväm sitt än att stå. Det finns ingen rädsla för att barnet är några månader efter födseln blir mycket smidig och vortkim faller från bordet så fort du vänder sig bort.

Om du bestämmer dig för att köpa ett skötbord, hoppas vi att informationen i artikeln kommer att hjälpa dig att välja det bästa alternativet för ditt barn.

Lägg till en kommentar avbryta svar

uppfylla de särskilda omständigheterna i din hälsa, och utgör inte medicinsk rådgivning.

© 2014-2016 Plats material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt och närstående rättigheter.

Om du använder och skriva ut materialet aktiva och indexerade länkar till webbplatsen är obligatorisk!

Skötbord: de olika val för vårdande föräldrar

Överens om att vara en omtänksam mamma är inte lätt! Under de första månaderna i livet smulor mamma har att lindas kilometers avstånd i sin egen lägenhet, och allt detta bara för att garantera barnet god vård - att byta blöjor, tvätta bort, för att ta hand om naveln krävs på en daglig basis och mer än en gång om dagen öron och ögon för barnet. En bra hjälpreda för unga mödrar i dessa dagar skötbord, som kommer att ta hand om min mors rygg och effektivisera sin verksamhet med anknytning till vården av barnet.

Kan jag göra utan skötbord

Skötbord photo

I princip är det möjligt. Detta är inte en produkt av prime nödvändighet, och om av ekonomiska skäl, måste du ge upp sina inköp - misströsta inte! Alla manipulationer kan utföras på ett vanligt bord, som av en filt. Det viktigaste att göra en mjuk stötfångare på sidorna av provisoriska Lindutrustning. En nödvändiga faktorer för hygien barnet kan placeras på en hopfällbar bokhylla, ligger intill bordet. Och mamma bekvämt (inget behov att köra någonstans för Zelenko eller öron pinnar), och alltid under överinseende av inkråmet, eftersom det är omöjligt att lämna ens för ett ögonblick!

Ändra barnets blöja och kan vara på soffan, men håller med om att skötbord för spädbarn inte bara används för att ändra barnet. De barn att ta luft bad, gör det första försöket att lyfta huvudet, rulla över och krypa på hans mage. Och alla dessa åtgärder är inte så bra att göra på en mjuk föräldrarnas säng, fortfarande behöver en fast yta.

Så, låt oss gå tillbaka till vår diskussion ämne och se när utan skötbord inte kan göra? Ett entydigt svar är en - om mödrar har problem med ryggen, du behöver ett skötbord. Den sekundära "plus", som tips skalorna för att köpa denna möbel för nyfödda inkluderar användarvänlighet och funktionalitet. Men hur man väljer livslängd i sak, vi nu överväga.

Låt oss börja med det faktum att Lindutrustning kan vara mobila och stationära. De förra inkluderar vikning och hängande skötbord, samt linda ombord. Den andra gruppen kan innefatta en tabell, bokhylla och byrå med skötbord. Hur kunde förstå all denna mångfald?

För att välja en viss modell, måste du lita på bara två komponenter. Fråga dig själv frågan: vilka funktioner måste utföra Lindutrustning och där han kommer att stå?

Låt oss börja med ett fällbart bord. Den består i allmänhet av metallbenen (som bildas genom den typ av sax) och ett plastbordsskiva med kanter. Detta är en bra mobil version som kan vikas när som helst (ägare av små lägenheter frasen för dig), eller flyttas till en annan plats, bland annat för att ta till stugan eller på ett besök till sin mormor.

Folding skötbord photo

Sådana modeller utför sin funktion perfekt: på bordet, tillbringar min mor alla manipulationer med barnet, och behovet av hygienartiklar som lagras på en eller två hyllor, som ligger under diskbänken. Fällbara bord kan ha badkar för bad, byggdes under den avtagbara toppen.

Skötbord vikning

Skötbord med badkar

Av kan noteras minuses bristen på utrymme för lagring av barns tillbehör, dessutom fällbara ben är ganska känsliga för ojämnheter i golvet - golvet är ojämnt fällbart bord för swaddling blir instabil.

En annan sak - en stationär skötbord, hyllor. Det liknar den tidigare versionen, bara fyra ben av denna modell är stabila på golvet, och ibland är försedda med lås hjul. Annars dessa två modeller är likartade - samma bänkskiva ovanifrån och underifrån det är lådor med hyllor.

Tabell för linda foto

Skötbord bebisfoto

Ägare av små lägenheter gillar säkerligen look Lindutrustning följande modeller: Hängande skötbord och skötbord. Suspension eller som det kallas, skötbord väggen är ledat bänkskiva, vilken är fäst på väggen. Denna konstruktion liknar något fällbord, men är högre, till min mamma var det praktiskt att ta hand om barnet. Efter alla procedurer, bänkskivan tillbaka till sitt ursprungliga läge och pressas mot väggen, så det inte upptar användbar livsrum. Vissa modeller har en liten hylla i design, som lagrar levererar Hygien kid. Men de är mycket små, och satte bara det mest nödvändiga, och du kan behöva ta hand om ditt barn mycket mer saker - blöjor, blöjor, kläder. I detta fall kan produktionen vara hyllan, hängande på väggen bredvid drop-Lindutrustning.

Folding skötbord på väggen

Vägg skötbord photo

Vägg skötbord photo

Nyare modeller av väggLindUtrustning utrustad med en speciell hållare för blöjor.

Vikvägg bord för swaddling

Vägg skötbord för spädbarn

På Lind brädor också uppmärksamma föräldrar som lever i trånga boendeförhållanden där det inte är möjligt att placera en fullständig Lindutrustning. Det är en bänkskiva med två eller tre stötfångare för säkerheten för barnet - det kan läggas på föräldra säng, ett bord eller monteras på en barnsäng. Alternativt den mobila versionen Lindutrustning sådana Lind styrelser på sängen passar perfekt!

Lind brädor på sängen

Skötbord på en säng foto

Styrelsen för att ändra en barnsäng

De föräldrar som kan skryta med en stor storlek badrum, placeras där Lindutrustning. Du kan använda en hopfällbar eller fast bord av vattentätt material eller annat köpa en multifunktionell modell - skötbord med badkar.

Skötbord med Bath Foto

Skötbord med badkar

Tack vare denna modell behöver du inte bära efter bad barnet i det andra rummet och det dölja det, alla förfaranden kan göras rätt i badrummet. Lindutrustning bad och ligger på en bekväm höjd, så att mamman inte trött under bad och dressing smulor. Dessutom kan behållaren förses med en lämplig slang för att tömma ut vattnet, att det viktigaste placera ett bord nära armatur.

Överens om att ha Lindutrustning i badrummet är mycket bekvämt - direkt efter vattenrening är möjligt att ändra barnets kläder, medan det inte finns någon abrupt förändring i temperatur, vilket inte är mycket trevligt att barnet. Om du uppskattade denna bekvämlighet vård smulor och plats i badrummet finns helt enkelt ingen, obzavedites sedan Lind styrelser som kan installeras till exempel på tvättmaskinen.

Skötbord photo

Det finns också en modell med Lindutrustning och bricka som är monterade direkt på vuxenbadet. Men de är inte mycket populär i vårt land, så att de inte hitta i butikerna, men nu har möjlighet att köpa varor med leverans till något land - använd den om du verkligen behöver det.

Skötbord i badet

Slutligen, långsamt och medvetet, kommer vi till de mest praktiska och funktionella modellLindUtrustning - mammor bröstet. Det är ganska stor, tar mycket utrymme, så att du kan installera det endast om barnet har sitt eget rum.

Den stora massan av lådorna för att ändra utformas så att det i framtiden kan användas som en vanlig skåp med lådor. De har oftast en löstagbar eller gångjärn Lind brädor på byrå, som när den är hopfälld är en extra hylla och därefter hindrar inte att använda kommod för avsett ändamål.

Om vi ​​jämför de olika modellerna av barns byrå med skötbord, kommer du att hitta specifika funktionella skillnader mellan dem. Alla av dem är låga skåp med massor av lådor, som en styrelse för blöjbyten. Hem än de kan vara olika - en fasadfärg och tillförlitlig tillverkning av materialet (som materialet är antingen massivt trä eller laminerat spånskiva).

Dessutom är tillverkarna erbjuder sig att köpa den förändrade byrå med ett mönster som kommer att "återuppliva" interiören och göra det till en touch av barndomen. Som regel är ritningen utförs på den främre bröstet utskriftsmetoden eller metoden för målning - i det här fallet, en ljus och färgstark bild som kommer att pryda någon plantskola.

Den föränderliga mönstret byrå

Byrå med skötbord photo

Barns byrå med skötbord

Vid slutet av översynen lindar lådor skulle vilja uppehålla mig vid denna modell, som samtidigt kombinerar en krubba, byrå och Lindutrustning - här en av de långa sidorna av sängen fästs lådor med pull-board Lindutrustning. Mot bakgrund av en så stor övergripande möbler för barn, som kan placera på plats bara stora rum som liknar modellen 3 in 1 vi sällan träffas, men de är riktigt bekväm. Denna möbler är placerad, vanligtvis i mitten av rummet som hade fri tillgång till varje element.

Säng med skötbord

Cot med skötbord

Som ni kan se, kan skötbord vara vad som helst - moderna tillverkare har försökt att ta hänsyn till alla önskemål från kvinnorna och göra barnomsorg i minst besvärande. Oavsett framtiden för sitt läge, funktioner och dimensioner av rummen, är du säker på att hitta en lämplig modell.

gjort perfekt, jag bara älskar det!

Artikel utmärkt! Tack.

Mycket informativ, tack

Jag är lite förstår inte ... det är möjligt att beställa eller bara information om vilka typer av tabeller är mammor?

Bekväm skötbord: faktiska idéer

Bekväm och praktisk skötbord är säker på att bli en oumbärlig anordning, som kommer att vara glad för varje ny mamma för den dagliga vården av barnet varje ung mamma behöver barn skötbord. Det kan inte bara dölja barnet, men också för att ge honom en massage eller övningar. Pelenalnik mycket lätt att använda. Tack vare honom, är mamma inte ont i ryggen, och barnet har bildat korrekt hållning. Dessutom, under de olika förfarandena, är det helt säkert, eftersom tabellen är utrustad med höga sidor. Skötbord är indelade i olika typer, som skiljer sig i konstruktion och kostnad. Mamma har bara att välja det lämpligaste alternativet för henne och upp till vilken ålder det ska användas, då det bestämmer.

Praktiskt skötbord, byrå

När du väljer Lindutrustning bör styras inte bara av produktens utseende, utan även dess praktiska, liksom storleken på ett barns rum eller badrum.

Hittills har mycket populära och efterfrågade bland nya föräldrar står stilla skötbord i form av en byrå

Konventionellt skötbord kan delas in i två typer:

Bords byrå hänvisar till den fasta, så han installerade i rummet där blir barnomsorg eller simning. Det är en vanlig byrå, vars topp ligger linda styrelse med höga stötfångare. Dessutom kan denna tabell förses med hyllor, urtagningar eller fickor för hygien. När barnet växer upp, är styrelsen bort och pelenalnik förvandlas till en vanlig byrå.

En av de mest praktiska modeller för skötbord är "Stuva" från Ikea. Han kan pelenalnika omvandlas till en byrå, och sedan i skrivbordet. Ser enklare modell "Gulliver", minns hon whatnot, och i stället för lådor i hennes breda hyllor.

"Barnens värld" pelanatory säljs i butiken. Särskilt populära modeller: 3 till 1: spjälsäng, skötbord och skåp.

Kom ihåg att oavsett hur säker verkade inte design, barnet kan inte lämnas ensam vid bordet, även för några sekunder.

Hur man väljer en madrass på den förändrade byrå korrekt

Madrass för pelenalnika kan säljas komplett med ett bord, och du kan köpa det separat. Dess dimensioner väljs individuellt, men det måste stänga styrelsen, så att barnet kan skadas.

När du väljer en madrass för skötbord behöver nödvändigtvis ta hänsyn till dess storlek, kvalitet och det material som den är tillverkad

Allmänna kriterier när man väljer en madrass:

 • De material av vilka det tillverkade föremålet måste vara hypoallergena;
 • Det är bättre om en eller båda parter kommer att vara vattentäta;
 • Köp inte en madrass är för ljus eller ljus, eftersom ljus kan irritera barnet, och ljuset är för snabb för att vara bortskämd;
 • Tyget ska vara behaglig att ta och halkfria.

Om du har köpt en uppvärmd madrass, måste du ständigt övervaka dess korrekta funktion och att regelbundet kolla upp service av sladden och kontakten.

Skötbord fällbara: komfort och kompakthet

I en liten lägenhet är inte möjligt att installera fasta Lindutrustning, så att bistå en bekväm och kompakt fällbart bord. Det är så bekvämt förklädnad ett barn, liksom på bordet, byrå, men designen kan snabbt vikas och lägga undan, om det behövs. Denna tabell kan tas på resor till landet eller att besöka, eftersom det viks det tar liten plats.

Otroligt praktiskt och bekvämt är ett litet fäll skötbord

Dessutom kan klaffbordet förses med:

Om tabellen har ett hjul, kan den lätt transporteras i hela lägenheten, utan någon särskild ansträngning.

Man måste komma ihåg att det fällbara skötbordet endast installeras på en hård, plan yta. Ett hjul krävs för att fästas med en speciell mekanism.

Plocka upp madrass på utfällbara skötbord

Mått på madrassen får inte sammanfalla med storleken på bordet, att vara lite mer eller lite mindre. Huvudsaken är att barnet kände sig bekväm och skyddades från oavsiktliga stötar på stötfångarna. Om madrassen inte täcker hela utrymmet i tabellen, då det fria utrymmet du kan sätta krukor med pulver eller grädde.

I fallet av madrassen glidbordsytan undertill kan lägga en tjock handduk.

På ett fällbart bord uppblåsbar madrass modellerna är idealiska.

Fördelar med madrass på utfällbara skötbord ligger i det faktum att det är lätt att tvätta och flytta

 • Kompakt storlek;
 • Ljus tvättning;
 • Lätt att använda;
 • Tall och mjuka stötfångare.

Uppblåsbar madrass stöder positionen av kroppen, jämnt fördela belastningen på benet, och därmed går inte dålig hållning.

Hur man syr en föränderlig matta med händerna

Inte alla unga föräldrar har råd att köpa skötunderlägg. Du kan köpa billig begagnad / har en produkt på en speciell plats typ OLH eller sy madrassen själv. Detta kommer att kräva ett enkelt mönster, tyg och fyllning (stoppning polyester eller skumgummi). Utmärkt skötmatta även erhållas från en gammal filt.

Sy original skötunderlägg kan vara ganska ensam om det bestäms i förväg med sitt utseende och filler

 • Producera madrass rekommenderas endast från naturmaterial, för att inte orsaka allergiska reaktioner hos spädbarn;
 • Sömmar kan endast förekomma på kanterna av produkten, så att de inte kan gnida den känsliga huden på barnet,
 • Innan sy tyget är bättre att tvätta i varmt vatten, för att bestämma nivån på krympning.
 • På mattan är det rekommenderat att göra några löstagbar zip påse som kan tas bort snabbt och prostirnut.

För barn som är benägna att allergier, är det lämpligt att använda en vit omålade naturliga tyger (bomull, flanell, calico, chintz).

Hur bra är ett fällbart skötbord på väggen

I mycket små rum lämpliga installation av vikbara skötbord, som är en bred hylla med små hyllor för förvaring av grönfoder, baby gräddpulver. Dessutom kan du hålla fast nära honom en särskild behållare för blöjor. När vikta väggLindUtrustning ser mycket kompakt och passar perfekt in i kupén och inte stör passagen.

Den största fördelen med ett fällbart skötbord är att den kan fästas på väggen på varje lämpligt ställe

Rekommendationer för uppskov med tabell:

 • Fästa upphängnings bordet kan vara endast starka väggar av tegel, betong, aska block;
 • Alla fästen kontrolleras mycket noggrant;
 • Om barnets vikt överskrider de tillåtna normerna för tabellen, sedan använda det är nödvändigt att ge upp omedelbart,
 • På hyllorna måste vara hög sida till barnet inte falla på de punkter som ställs på dem.

Avstängd tabell bör göras av hållbar plast eller trä.

Enkelt och billigt: ​​Varor för mammor kull och styrelse

Styrelsen för byte kan ställas in på en säng, bad, tvättmaskin, skrivbord. Det begränsas av höga sidor och har en solid grund, så att dölja hennes barn är mycket bekvämt. Carry ombord kan vara i alla rum. Sålunda omedelbart omvandlar alla fast och slät yta i Lindutrustning. Det finns modeller där Lind styrelser redan inbyggda i spjälsängen.

Mycket populär bland unga mödrar mammor är kullen som lätt kan installeras på en barnsäng

När du installerar styrelsen på alla underlag, är det nödvändigt att se till att det inte glider på golvet.

Lindar postilka bara behöver för att snabbt ändra en baby i en klinik eller resa. Det är lätt och kompakt, så det kan bära, även för en promenad. Vanligtvis toppen av kullen består av ren bomull och botten - av gummerad väv. Det finns också uppblåsbara modell.

 • Kan tvättas i en maskin-gun;
 • Det tar inte upp mycket plats i lager;
 • Den har en vattentät bas.

Den idealiska skötbord: storlek, dimensioner och organisation

Ju större skötbord, desto stabilare konstruktion. Detta gäller särskilt bord, byråar och fällbara bord.

När du väljer en skötbord för barnet måste ta hänsyn till längd, bredd och höjd av den optimala

De parametrar som bör beaktas när man väljer en tabell:

Rekommenderas bredd är från 75 till 100 cm. Till mamma inte uppstår belastning på rygghöjden bör inte vara mindre än en meter. Längden kan vara olika, men det optimala anses inte vara mindre än en meter. På denna tabell är lätt att ordna alla nödvändiga faktorer för barnomsorg och kläder.

På en liten skötbord rekommenderas att lägga barnet på en diagonal.

Sorter skötbord (video)

När du väljer Lindutrustning bör överväga inte bara den finansiella kapacitet och andra faktorer. Till exempel kan en mor och barn tillväxt, tillgången på plats i rummet. Huvudsaken är att produkten tillverkas av miljövänliga och hållbara material. Det är bättre att köpa varor av kända varumärken från pålitliga leverantörer, medan hälsa och säkerhet för barnet inte kan oroa. Till exempel i IKEA varuhuset och Stokke presenterade bekväma modeller från kända tillverkare.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 + 1 =