skötbord

skötbord

Efter födelsen av barnets föräldrar börjar att tänka på vad möbler kommer att vara mycket nödvändigt och vad du bör vara uppmärksamma på honom. Nyligen innan unga föräldrar ifrågasätter ofta om att köpa ett skötbord eller försöka göra något annat medel som krävs, till exempel ett skrivbord eller byrå. Och om du bestämmer dig på ett köp, är det bättre att välja? Vilken av modeller att välja?

De flesta av föräldrarna för tillfället inte är alltför tydligt förstå att det är ett skötbord och varför är det strängt taget nödvändigt. När allt kommer omkring, i själva verket kan du använda "improviserade betyder" och inte spendera extra pengar. Men om vi vänder oss till en specialitet butik eller bläddra de olika artiklarna på Internet, kan du se hur många olika modeller kan erbjuda dig den moderna marknaden. Låt oss ta en närmare titt.

 • Classic skötbord. Det är ett träbord på en ganska hög ben, med specialutrustade barnets förändrade plats som omges av speciella stötfångarna. Dessutom under diskbänken kan vara en liten hylla. Om de är, då bordet blir mer som ett skåp, bokhylla, där du kan sätta blöjor, blöjor och olika hygienartiklar utan problem.
 • Skötbord-transformator. tabellen Namnet talar för sig själv. Multifunktionsbord, höjdjustering, hyllor kan du inte bara förändras, men också mycket ren. Beroende på vilket läge valt en skötbordet kan vara piedestal-stativ, bordsspel och skapande verksamhet, etc. Naturligtvis, för en långsiktig service och den exceptionella kvaliteten på dessa tabeller kommer att få betala en massa pengar, så att bara du kan avgöra om det är värt det.
 • Skötbord för badrummet. Till utseendet mycket som en vanlig bokhylla. Med tanke på att den är avsedd att användas i badrummet, där luftfuktigheten är nästan alltid göra dessa tabeller av material som inte är rädda för fukt - plast och metall. Som skötbord är kompakt och lätt. Många skötbord utrustade med speciella inbyggda fack, vilket kraftigt förenklar processen att babysim. Fack ligger i perfekt höjd för dig, så inte behöver böja sig ner lågt till henne.
 • Avstängd skötbord. Denna tabell är ordentligt fast i väggen på den valda höjden och visas bara när du behöver en. Resten av den tid han lutar upp utan alltför mycket utrymme och inte störa någon. Vi har speciella väggLindUtrustning rejäla fickor som alla nödvändiga saker var alltid till hands och för säkerheten för barnet vid kanterna fast restriktiva stötfångare.
 • Ändra byrå. Till skillnad från konventionell byrå har en speciell, slutna stötfångare, plats för swaddling en vattentät mjuk sängkläder. Här serveras en byrå än ett år, pålitlig och mycket stabil. Det är värt att notera att det har en ganska stor storlek, så om din lägenhet inte har det nödvändiga antalet platser, ge företräde åt något annat. Naturligtvis är en bred kista mycket bekvämare att använda, som i detta fall, under förutsättning att mer utrymme för barnet och för mamma. Barnet kommer att vara mycket rymlig, eftersom det finns mer utrymme för laddning, massage och tillväxt kvarstår.
 • Lindbräda. En populär och mycket praktiskt alternativ för dem som inte är beredda att ge en hel del utrymme för Lindutrustning. På grund av sin stela ram, kan detta forum användas överallt: på ett bord, på bröstet, på tvättmaskinen, vid en sido badrum. För att säkra styrelsen har speciella spår i vilket den kan fästas till sängen eller någon annan möbel. Efter användning, kan du rengöra Lind styrelser i garderoben eller hängas på väggen.

Vad du ska titta efter när du väljer?

När du väljer en skötbord, bör du definitivt uppmärksamma följande punkter:

 • Naturmaterial. Också viktigt att skötbordet måste göras på grund av naturmaterial som är säkra för barnets hälsa. Exempelvis latex, trä, etc. Madrassen bör göras av vattenavvisande och lätt att rena material.
 • Convenience bord. Den kan utrustas med hjul och bromsar.
 • Stabilitet. Det är viktigt att han stadigt fast pelenalnik
 • Rymlighet. Försök att välja den mest rymliga tabellen, eftersom barnet kommer att växa upp mycket snabbt, och på en liten pelenalnike blir det noggrant
 • Närvaron av hyllor, fickor, kuggstänger etc. Allt detta är inte i varje Lindutrustning, men det är en extra fördel i urvalstabellen. På dem kan du sätta allt du behöver så att rätt saker var alltid på sidan utan svårighet.
 • Fuktbeständighet. Om den valda tabellen är gjord av trä och sedan fråga hur fuktsäkert material, och vad är dess garantiperioden.

Hur mycket är skötbordet?

Eftersom priset på skötbord, då finns det en mängd olika intervall i samma breda område som valet av möbel. Den billigaste lösningen skulle naturligtvis ändra ombord, det kan köpas vid gränser 630 till 3500 rubel. Ganska budget fördelningen av medel, håller med. Fällbart bord för ett badrum kostar från 3600 till 7950 rubel, men glöm inte att denna modell är inte lämplig för varje lägenhet. Mängd olika alternativ swaddle lådor, även ett enormt utbud av priser. från 3790 upp till 69 tusen rubel, det beror på tillverkaren, storlek, material och andra faktorer. Avstängd skötbord kan köpas för så lite som 3299 till 24.385 rubel. Återigen, det beror på tillverkaren. När allt kommer samma inhemska tabeller kostar mycket billigare än italienska. Men här måste du bestämma vad som är bäst för fickan och krav.

Vi köpte själv skötbord i trä med en bred topp och stötfångare. Hon köper sedan utöver det en enkel flexibel madrass. Bordet stod i barnkammaren nära krubba och vi använde det från födseln till ett år. Jag har nyligen bara bokstavligen isär det och tog honom till hans föräldrar för förvaring fram till nästa påfyllning av familjen. En madrass jag fortfarande ligger på tvättmaskinen i badrummet. Ständigt på det jag torkar ditt barn

Före födelsen av barnet tydligt som mål att köpa ett skötbord, eftersom jag vet hur mycket det är bekvämt. Redan från början bestämde jag att det borde vara en kompakt men rymlig, så du kan lätt ta isär och arrangera det. Som ett resultat, tillsammans med sin man bestämde sig för att köpa ett skötbord med badkar, nu i allmänhet på valet av hans inte ångra. Det är perfekt in i alla de krav som vi ursprungligen fastställts. Samtidigt, vilket är mycket bekvämt, eftersom det kan vara lätt att hälla vatten, placeras med oss ​​överallt och han fortfarande har ytterligare två hyllor. Förresten finns också alla nödvändiga tillbehör för en skötbord matta placeras.

Oss till födelsen av vänner gav ett bord med 4 lådor och en hopfällbar hylla. Jag byta kläder barn länge på det, eftersom baksidan inte gör ont att använda. Helt enkelt, alla grundläggande saker som reglage, bodykit och så finns till hands, och det nedersta lådan skramlar hopar sig för natten.

Före tillkomsten av det första barnet köpte skötbord kombination med en byrå. I själva verket är det bra för oss bara för lagring av barnkläder under en längre tid, och även en massage kurs. Då tror jag det inte kommer att passa in sig komodik för liten för detta. Helt enkelt ta längre tid för den speciella hylla i garderoben. Den första kursen massage hade vi 3-4 månader och allt är normalt, och den andra är 6 månader är värre, eftersom barnet placeras där stannat helt. Så för dessa ändamål kan du använda en vanlig tabell (både verkliga och skötunderlägg) - fortfarande en stund allt. Klä barnet kan vara på sängen. Nu finns det pelenalnik - hylla på sängen-arenan, som köptes speciellt för det andra barnet. På något sätt mer som, som lutar åt sidan, om du inte vill använda och oftare har lagt till sängs barnet, särskilt första gången. Det är lämpligt att sätta barnet, något som en vagga vänder. Inte den mest nödvändig sak i huset, naturligtvis, men inte dåligt och kan vara mycket, mycket användbart.

Jag har aldrig varit och det finns ingen skötbord, jag tror att det är ett slöseri med pengar. Veshchichki barn ligger på en hylla i en armoire. Vissa mest nödvändiga kosmetika - på samma plats och resten av kosmetika (i mitt fall är det överallt). Pampers - en stor pack - stående lutad mot något. Swaddled barnet i sin säng. Massagen utförs på tvättmaskinen och sedan på sängen. Fortfarande hört mycket om där barnen med dessa pelenalnikov falla.

1

Om du är på jakt efter skötbordet eller har erfarenhet av hans val, dela med oss! Det är mycket viktigt att veta din åsikt!

Postat 17 september 2012 Filed under: barn, familj

Barn faller från skötbord? Så inte lämna dem där utan uppsikt! Han och din säng kan falla, om du gör det ett ställe. Och med din tvättmaskin. Jag tror inte att du går ut ur badet, medan barnet där "lögner och torkar." I allmänhet, jag och bröst-pelenalnik och styrelse. Happy - till fasa! I're inte i blöjor och blöjor från födseln hålls, så vet inte hur jag skulle klara om det fanns en sak. Speciellt med en nyfödd när de är 25 gånger om dagen för att skriva. På byrån förberedde en ren trasa och gasväv blöja. Och på sängen låg en tom kartong och väntade på en timme H. Hur vakna upp min drottning - Jag oförpackade det på bordet, alla smutsiga blöjor ligger där med henne i badet och badet - en ren och torr på pelenalnike. Somnar - Jag är i smutstvätt och en ny sats pelenalnike ofta laga mat. I allmänhet var det möjligt att göra en, men det kommer att behöva lite mer tid. Och det hände så att vi har köpt en, och den andra gav oss. Jag själv skulle ha tänkt på 2 saker duplicera köp. Men det visade sig - väldigt cool! ))))

Tanken är att alla dessa enheter egentligen bara behövs under det första året. Min 10 månader, redan vill sälja byrå, kanske dressing gjort - och det har hyllor för döttrar saker. En styrelse lämnar - det sker inte alls (jag inte gillar bilden, men i allmänhet platt och en hästskoformad kant är 3 cm hög).

Ändå råder jag alla - även i styrelsen, även en byrå, men .... i allmänhet, vad som helst, så länge inte böja ryggen - mycket lätt att rippa! En återställning med en baby - är orealistiskt. Först när han hade tillräckligt med egen vilja, och du inte har det regelbundet på plats för att bära.

P.S. Styrelse vi har är 800 rubel. Placeras på sängen, inte platsen inte. Inga hål i väggen. Installerad på spjälsäng, D det inte stör. Så snart dina fötter tar och sparka - börja städa upp. Men på denna punkt, och stol dem mindre ofta, och styrelsen är inte tung.

Jag ser inte poängen med skötbord. Slöseri med pengar och röran i rummet. Självklart, om du har extra pengar kan du köpa något.

Chest Carlo köpte M12, mycket lik de 11 slag, men ingen byrå pelenalnika och även möbelfabrik "Olymp-möbler". Möbler stinker stickande lukt i två veckor, är skräck rekommenderas inte för spädbarn.

Om du öppnar alla rutor samtidigt - lutar sig framåt, så vi måste fästas på väggen.

Möbler trevligt, men skakig, när man bygger lite starkare finger tryckte på väggen - det var en buckla i modellera. * Billiga, glada *

BabyDesk Universal - för hela familjen!

"Under lång tid jag tvivlade vi behöver även en skötbord som en liten lägenhet med tre barn, varje meter på schetu.Sovershenno slump på internet för att se väggen skötbord, intresserad, för att studera frågan. Det visade sig att en tabell utrymmessnål, mycket säkert fäst på väggen på en vald höjd och visas endast när det behövs. Dessutom var han 4-1, är det pelenalnik bordsspel och kreativitet, det magnetiska -markernaya styrelse och staffli. Analoger till dessa inte är uppfyllda, nöjd ditt val "

total nätet 2168 artiklar.

Slutligen kom den efterlängtade dagen när du slutar.

Under graviditeten är inte bara utseendet och smaken av kvinnor.

Det är omöjligt att överskatta betydelsen av ordentlig munhygien.

Varje förälder är övertygad om att även med hans barn exakt.

Vem skulle inte vill arbeta i tv? Förmodligen alla.

Skötbord: 5 populära modeller för nyfödda

När du är i huset barnet tabellen för att ändra spara tid och energi för föräldrar. Det är svårt att överskatta Lindutrustning funktionalitet och bekvämlighet i dess användning. Min mamma kommer inte att ha problem med baksidan av de många backar och manipulation av barnet. Allt du behöver finns alltid till hands, och ungen under uppsikt. Översikt över modeller och 5 bekväma skötbord kommer att hjälpa föräldrar att välja ämnet för en nyfödd.

Formulär skötbord: för- och nackdelar med olika typer av tabeller för skötbord

I butikerna hittar du Lindutrustning 2 typer: mobila och stationära.

K mobil skötbord inkluderar:

mobila konstruktioner bra för små lägenheter , där det inte finns något extra utrymme för den totala möbler. Dessa tabeller kan kallas vandring: de är lätta att vika, och du kan göra resor för att besöka eller till landet med dem.

Stationär modell - de mest praktiska Lindutrustning. I motsats till cellstrukturer, sådana modeller är en del av heminredning. De är funktionella, säkra för barn och lätt för manipulation. Pelenalnik väljas med hänsyn till vuxen höjd, vilket gör det lättare för spädbarnsvård, utan att överbelasta ryggraden mor. Det är bekvämt att bära alla typer av linda.

Funktionalitet och rörlighet.

Lätt vikt och transporteras från plats till plats.

Du kan ta den med dig om du måste gå för att besöka eller göra en sortie till landet.

Inte tillräckligt med utrymme för hygienprodukter.

Instabilitet vikbara ben på ojämna ytor.

Det tar inte användbar område.

Fixeras på en bekväm höjd för mamma.

Utrustad med en liten hylla för personlig hygien spädbarn.

I vissa modeller ger hållare för blöjor.

Mycket små hyllor som inte innehåller alla nödvändiga vård objekt.

Bekvämt, mobil version pelenalnika.

Styrelsen kan användas på ett bord, soffa eller att fixa det till spjälsängen barnet.

Perfekt för små lägenheter.

Begränsad funktionalitet: ingen anpassningar för vård objekt, hygien och kläder för barnet.

Mat är nödvändigt i partiet, med kampanjer till läkaren och på resor.

Den är kompakt, lätt att vika och raderas.

Det finns modeller med nackstöd, stötfångare, omslag och fickor för blöjor.

Behovet av frekvent tvättning förkortar livslängden på Lindutrustning.

Barnet bör inte lämnas på mattan utan uppsikt.

Klä upp i badrummet efter vattenrening är bekvämt för mamma och barn.

Barnet behöver inte uppleva en kraftig nedgång i temperatur.

Med opraktiska Lindutrustning facket: miniatyr baljor av barnet växer snabbt.

Resistent mot ojämna ben, ofta utrustade med hjul för att flytta runt i lägenheten.

En hel del utrymme för en mängd av barns tillbehör: från personliga hygienprodukter till kläder och leksaker.

Lämplig för rum med tillräckligt med utrymme.

Mångsidighet, användarvänlighet.

När de blir äldre kid flyttLindUtrustning utvecklar, skapa en mer hyllan.

Därefter en byrå fungerar som vanliga möbler för förvaring av kläder.

Denna modell tar mycket utrymme och är endast relevant för stora lägenheter med ett separat rum för det nyfödda barnet.

5 mest bekväma förändrade tabeller - de populära modellerna och tillverkare

Skötbord - praktisk present nya föräldrar på förlossningen. Om du planerar att även göra dina nära och kära en present till en ny bebis, sedan sortera ut för- och nackdelar med 5 populära modeller kommer att hjälpa vår granskning.

Vad är skötbord bekvämt och när det inte behövs alls - mödrar tips om att välja och köpa

Skötbord tillverkare har försökt att göra allt för att underlätta den unga mamman för vård av barn. Vad val att göra beroende på föräldrarnas önskemål, det pris de är villiga att betala och storleken på lägenheten. Men det är svårt att förstå i ett varierat utbud av produkter som erbjuds dem som först gör ett sådant köp. Inte att förväxlas med valet, vi lyssnar till råd från erfarna mödrar som pekar på ett antal krav för framtida förvärv.

Vad du ska titta efter när du väljer ett skötbord?

 • Höjden på bordet. En mycket viktig parameter. Från det beror på hälsan hos ryggraden av en ung mor och hennes komfort. Välj ett bord under ylande tillväxten.
 • Rörliga tabeller. Vagn på hjul bekvämare på grund av det faktum att de är lätta att flytta runt i lägenheten, samt lås på hjul Secure specialverktyg i alla lägen.
 • barns hälsa . Välj en modell av naturmaterial, den bästa trä.
 • Ta hand om framtiden. Om du låter din hemområde, är det bättre att köpa en föränderlig byrå. Funktionell, rymlig och tjäna ditt barn under många år efter det att han får ut ur vaggan.

Vissa mammor förklädd glada barnen på Lindutrustning. Men andra mammor obekväm förklädnad barn böjd över pelenalnikom. Ofta föredrar normal vuxen säng. En viss procent av föräldrarna föredrar alla manipulationer med sin efterträdare att utföra, som sitter på den breda, mjuk yta. Och det finns vissa fördelar. Bekväm sitt än att stå. Det finns ingen rädsla för att barnet är några månader efter födseln blir mycket smidig och vortkim faller från bordet så fort du vänder sig bort.

Om du bestämmer dig för att köpa ett skötbord, hoppas vi att informationen i artikeln kommer att hjälpa dig att välja det bästa alternativet för ditt barn.

Lägg till en kommentar avbryta svar

uppfylla de särskilda omständigheterna i din hälsa, och utgör inte medicinsk rådgivning.

© 2014-2016 Plats material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt och närstående rättigheter.

Om du använder och skriva ut materialet aktiva och indexerade länkar till webbplatsen är obligatorisk!

Vad är bättre att välja ett skötbord

Använd någon skrivbord, arbete eller matlagning, alltid till hands när på det en hel del arbetsutrymme.

Anmärkningsvärt, om och skötbord för ditt barn kommer att vara för stor nog och bred. Detta är bra i alla avseenden: Mamma bekväm att bära en nyfödd morgon toalett och ändra sina blöjor och för äldre barn det finns tillräckligt med utrymme för att träna massage och gymnastik. På ett stort bord är där för att sätta alla krukor-sklyanochki med barn hygien, så att de alltid till hands. Det kan lätt passa en förändring av kläder och barnblöjor, och säkerheten högt tillförlitliga små.

Det är mycket viktigt att det inte bara är stabil och hållbar, men också tillräckligt hög. Under graviditeten hos kvinnor på grund av kroppens tyngdpunkt förskjutning ändrar hållning - sägs vara "stolt hållning gravid", innan förlossningen för att mjuka upp brosk och ligament mellan benen i bäckenet, kan minska nivån av kalcium i kroppen. Därför är många mödrar som vårdas för barnet, i en obekväm ställning böjd över soffan eller en soffa, ett par veckor började jag klaga på smärta i nedre delen av ryggen med en konstant lutning och bad att rekommendera en massör. Om emellertid den unga modern bekvämt att använda "desk", betyder det att alla förfaranden med ditt barn det kommer att genomföras utan stress och bråttom, med glädje. Tro ordet i verkligheten parollen "Nog mamma - lyckligt barn".

Många föräldrar är ännu mer komfort station butiker i lägenheten: i sovrummet bredvid barnsäng, i badrummet, oftast på tvättmaskinen, och en del mammor organisera pelenalnik och varma kök om det behövs.

Huset fanns ingen plats för en stor skötbord?

Inga problem, kan du använda och vikning skötbord, av vilka många fungerar som ett stativ och en baby bad. Under de första månaderna efter förlossningen kan du hjälpa till och ändra ombord på en barnsäng. Bara Glöm inte att bifoga en botten begränsningar som inte tillåter styrelsen att glida av avsatser barnsängar. Det finns även en hopfällbar flip vägg skötbord. Dessutom har butiken ett brett spektrum av ett brett utbud av lådor, inklusive ett gångjärnsförsett lock, som används som ett skötbord. En del av dessa tillverkare rekommenderar att fästa den bakre väggen av bröstkorgen för att förhindra den från att tippa framåt när för mycket tillit på kanten av en vuxen öppna tabellen.

Föräldrar anpassar som pelenalnika alla hem desk: skriva, en som står i vardagsrummet eller köket. Till exempel var jag bekväm att använda bords transformator, eller som det kallas, bords boken.

För mammor-resenären butiker erbjuder och vikning till storleken på vattentäta kosmetiska swaddling kull, som kan utökas helst. Men i stort, och den vanliga engångsblöjan kan helt spela rollen av en marsch pelenalnika under en resa att besöka eller resa till kliniken tillsammans med barnet.

Skötbord - huvudarbets moms zon, så det är mycket viktigt att det fanns gott om dagsljus. Varför? Varje dag kommer du att vara mycket noga med att titta på alla rynkor, finnar, hudfärg och kondition stolen med ditt barn. Glöm inte att oroa sig för ytterligare kvällsljus. Ovanför bordet kan du hänga den mest enkla lampa-klädnypa eller placera en golvlampa intill rikta ljuset där du behöver. Vid belysning med skötbord, se till att alla starkt ljus lampor, inklusive taket, inte stör barnet och fick inte direkt i ögonen.

Av säkerhetsskäl är det viktigt att skötbord, spjälsäng och säker för barnkläder och stod vid min mor för ett ögonblick lämnade inga barnet i alla åldrar utan uppsikt. Ja, naturligtvis, är att barnet inte ens krypa, men spädbarn vid byte ibland göra en sådan drastisk och kaotisk okoordinerade rörelser, särskilt handtagen att deras rätt "sätter", "cool" på bordsytan, och man vet aldrig, kan de av misstag flytta upp till dess kant. Det är farligt! Även de mest uppmärksam mödrar barn faller ibland. Var mycket försiktig och försiktig. '

I vilket fall som helst inte lämna ditt barn utan uppsikt på skötbordet eller ens på en mycket stor familj säng! Om du behöver ta ka-kuyu en sak eller köra till telefonen, sätta barnet i spjälsängen eller gå med på det!

Så valde vi en tabell och talade om säkerhet. Hur man utrusta pelenalnik nästa? Om du använder detta som ett vanligt bord, måste du först lägga den mjuka oilskin madrass eller sängkläder tyg: a vikta flera gånger en handduk, filt eller flanell baby filt. Sådan improviserade kull kan skyddas med en vattentät blöja och lägga på toppen av den redan stora flanell blöja till barnet varm och skön att ligga på den naturliga tyget. Om du ändrar blöja barnen ofta skrev och kakao, så försäkra och under prästerna sätta ett litet barn område av disponibel pappersblöjor. Det är mycket bekvämt och praktiskt. Men du bör veta att en sådan blöja nedsmutsad otroligt snabbt, så köpa deras mycket liten storlek, för att undvika ett enormt slöseri spillror. Vissa föräldrar köper fortfarande stora blöjor och skär dem i små fyrkanter och även trianglar. Jag starkt rekommenderar inte det, på grund av blöjan vid kapning tillräckligt liten sömn, vilket är skadligt för lungorna och det mänskliga ögat är pappersdamm. Om du fortfarande köpte engångsblöjor i en stor storlek, omfattningen av föroreningarna mjukt böljande your-buckling dem som om fold origami, men så att vid röven ungen de alltid passar med endast den tomma sidan.

I den första par månader råder jag mödrar att bifoga på skötbordet för barnets huvud anatomiska kudde på vilken det finns en speciell fördjupning för halsen. Denna kudde, dels för att förhindra utvecklingen av den vanliga rotationen av huvudet åt sidan och bakom honom, och asymmetrin i hela kroppen hos barnet på grund av "ställningar krigare." Så behöver du inte följa kurser terapeutisk massage med ett intensivt arbete på korrigering av muskeltonus baby. För det andra, en sådan kudde barnet liggande stilla och inte vända på bordet, och därför sällan förekommer det Moro reflex till möjligt efter panik och tårar. När barnet är lugnt, det är säkert och bekvämt för dig och minskar tiden för att ändra barnet. För det tredje minskar höjden på kudden risken för uppstötningar när du byter blöja när barnet mobbade upp ben för hantering ass. Och vi vet redan: Om smula återigen inte srygnul innebär mindre risk för aspiration av faran, och dessutom är det inte nödvändigt att återigen byta kläder våta kropp och en jacka, och torka den lilla ansikte, hals veck, bakom öronen. Efter upprepad noggrann tvättning och dressing - är inte bara stressande för barnet, men också extra tid i moder tvätt och strykning av kläder smutsad Malyshkova.

Här är en hokuspokus - det enkla pad, och många fördelar när det gäller vård och även spara pengar under loppet av terapeutisk massage!

Baby på skötbordet är ofta naken, så det är nödvändigt att iaktta strikt hygien. Alla smutsiga blöjor, bör nedsmutsade bomullsrondeller och servetter omedelbart kasta i papperskorgen stående under ett bord eller bara i en sopsäck. Mycket beröm föräldrar och speciella spillvärme enheter, vilket kan vara kompakt och hermetiskt samla smutsiga blöjor. Sådana enheter lukter och hämma bakterietillväxt inte passerat. Ergonomiskt sätta urnan på den högra sidan av skötbordet om du är högerhänt.

Nytryck av material från webbplatsen är strängt förbjudet!

Informationen på denna webbplats tillhandahålls endast i utbildningssyfte och är inte avsedd som medicinsk rådgivning och behandling.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

− 1 = 3