Spara elektrisk värmare

Välja den ekonomiska elektrisk värmare

Fel i värme, så välkänd för invånarna i ryska städer, tvingas att tänka på ytterligare värmekällan kan värma ett hus och inte orsaka en dödlig slag mot familjens budget. Oftast valet görs till förmån för elektriska värmare. Denna utrustning är mycket varierande, i kategorin omfattar olika typer av uppvärmningsanordningar, som kännetecknas av sina tekniska egenskaper, driftskostnader, etc. Låt oss förstå hur man plocka upp riktigt billiga elektriska värmare.

De attraktiva elektriska värmare

Elektrisk infrarödvärmare

Populariteten av elektriska värmare kan lätt förklaras. Dessa enheter har möjlighet att verkligen förbättra mikroklimatet i huset, utan att kräva några allvarliga ingrepp hos personen i jobbet. I själva verket, för att kunna använda aggregatet, anslut den till elnätet. I komplexa moderna modeller har möjlighet att välja lämplig driftläge. Det finns andra omständigheter som talar för valet av elektrisk utrustning:

 • Elektroobogrvatel - billig enhet. På marknaden kan du hitta modeller i din prisklass, och själva välja är en som passar i det tillgängliga för inköp budget.
 • För att underlätta användning de är ledarna för alla uppvärmningsanordningar.
 • Tillverkare erbjuder och ganska ekonomiskt att använda modellen, de är lämpliga inte bara för extra, men också för akut och även permanent uppvärmning.
 • Under drift gör ekonomisk och tyst elektrisk värmare inget buller, inte avger obehagliga lukter.
 • Användningen av elektriska apparater kräver inga behörigheter. Tillräckligt för att nätet har kunnat stå emot belastningen.
 • Den drar elektrisk och hög effektivitet. Värma upp rummet kan vara mycket snabb.

Dessa siffror gjorde värmare populära, men det finns andra faktorer som inte talar till deras fördel. Först av allt, denna höga effektförbrukning. Elektricitet - en dyr typ av bränsle, så användningen av värmaren kan kontinuerligt drabbats hårt på familjens budget, ibland ökar kostnaderna för uppvärmning. Vi kom till hjälp av konsument tillverkare som har utvecklat en kostnadseffektiv modell. Trots ett antal nackdelar, elektriska värmare är de mest effektiva och bekväma uppvärmningsanordningar.

Elektriska värmare i sitt arbete kan använda olika metoder för värmeöverföring. olika typer tilldelas på grundval av detta:

 • Konvektiva. Denna kategori kombinerar elektriska värmare, värmefläktar, luftvärmare.
 • Radiant. Detta kan innefatta strålande spegel och infraröda paneler.
 • Konvektiva-strålning kombinerat modeller. I denna grupp ingår den vanligaste typen - oljekylare.

För att göra de rätta valen och finna deras hem är det mest ekonomiska värmekälla, är det nödvändigt att jämföra tehparametry alla kategorier.

Grunden för dessa modeller är fenomenet konvektion. Arbetet är som följer. Fläkt fångar den svala luften och passerar den genom ett system av värmeelement. Den uppvärmda luften strömmar ut genom att klättra uppåt. Den konstanta rörelsen av luftströmmar i rummet ger jämn uppvärmning av den senare.

Oberoende av den specifika typ och modell, är konvektorn snabbt kunna värma upp rummet. Det är absolut nödvändigt i förorter hem där ägarna visas från tid till annan, och installation av komplexa värmesystem helt enkelt opraktiskt. Konvektorer - kostnads ​​enheter, men ändå är det inte alltid lämpligt att ställa in som en konstant värmekälla. Bara billiga modeller är en brandrisk. Konvektorer med komplexa system, nödstopp, skydd, säkerhet, se de dyrare prisklasser. Strömförbrukningen är ganska hög. Den största nackdelen - brinnande syre värmeelement.

1

Sådana värmare är moderna, tekniskt komplexa enheter. De är mer komplexa än konvektorer operativa principen. Den största skillnaden - vid användning av infraröd strålning. Denna värme tränger djupt in i omgivande föremål, och redan från dem luften värms. I själva verket kan arbetet med infravärmare jämföras med solens strålar. Ingen, inte ens den mest moderna och perfekt konvektor kan inte jämföras med dem för effektivitet.

IR panelvärmare

Det är omöjligt att inte notera den positiva inverkan på mänskliga infraröda strålar. Även i ett kallt rum människor kommer att känna värmen. Om en konvektor värmer rummet, främst i den övre delen av den infraröda värmaren tillhandahålls i den fullständiga bemärkelse jämn uppvärmning.

Infraröda strålar brinner inte syre och eftersom strukturen inte tillhandahålls ventilation, behöver luftflöden inte höja damm utfälles på objekten.

IR modell, nästan helt utan nackdelar som har konvektorer.

Den enda och viktigaste nackdelen - en stor strömförbrukning. IR-enheter kan knappast kallas ekonomiskt, men elvärmare av denna typ har förmågan att programmera olika driftslägen som gör att enheten att automatiskt stänga om ytterligare uppvärmning är inte nödvändigt. Dessa funktioner gör att du kan minska energiförbrukningen.

Kombinerat modell - den billigaste, så att de är de mest populära på marknaden. Som den viktigaste källan till värme, är de inte lämpliga blankt. Välj en kombinerad värmare står i händelse av att du planerar att använda den för en kort tid för en liten ökning av lufttemperaturen.

Enligt den metod för värmeöverföring, de liknar konvektorn. Badade i olje kylare upphettades till en förutbestämd temperatur, börjar metallytan av värmaren för att ge den resulterande värmen. Samt värmare kan kombineras modeller har en inbyggd fläkt, turbofunktion. Dessa element gör det möjligt att öka hastigheten på värma upp rummet, åtminstone lite närmare den prestandaparametern av infraröda enheter. Bland de brister bör noteras en betydande storlek, massiven, tung.

Elektriska apparater som används för uppvärmning av rum med olika mål. Lämplig modell vi kan välja för ett hus på landet, en stad lägenhet, en liten trädgård, garage, verkstad. Allt som krävs för att det ska korrekt bedöma efterlevnad tehparametrov, fördelar och nackdelar med varje typ av uppgiften.

Konvektor Ballu BEC / M i lägenheten

du kan plocka upp någon kategori elvärmare för en urban lägenhet. Den egenheten av sådana lokaler - anslutning till det centrala värmenätet, så att konstant drift av instrumentet - ett sällsynt fenomen. Typiskt, är värmaren slås på eller för att snabbt höja temperaturen, eller i händelse av fel på de centrala kommunikation.

Den vanligaste valet av konsumenterna - konvektorer. De kan användas under en lång tid, är strömförbrukningen måttlig. Inte det bästa valet - värmare. Förutom det faktum att sådana modeller avger under drift en betydande buller, de har en mycket stor "glupskhet" när det gäller energiförbrukning.

Om fel på fjärrvärmenätet - ett vanligt förekommande, är det bättre att välja att inte konvektor och IR värmare. Trots indikatorer hög energiförbrukning, infrarödvärmare ekonomiskt genomförbart. De har förmågan att finjustera, ställa in olika driftlägen. Som ett resultat, i syfte att upprätthålla den optimala temperaturen inte kräver konstant drift av utrustningen med full kapacitet, vilket innebär minskad förbrukning av elektricitet. Dessa funktioner kan vara och konvektorer. Som ett resultat, kan välja den infrarödvärmare eller konvektor tillhandahålla den viktigaste kravet - den ekonomiska genomförbarheten och den ytterligare effektiviteten uppvärmningsenergi.

Att välja en värmare för ett hus på landet i första hand, det beror på hur ofta du använder. Hus på landet är inte alltid används för permanent uppehållstillstånd. Oftast, ägarna bara komma i den varma årstiden. Huset lämpligt för året-runt boende, en gång ansluten till församlingen och autonoma värmesystem. Att välja en värmare för ett sådant hus är inte skiljer sig från valet för en urban lägenhet.

Det behövs en helt annan strategi i händelse av att värmaren ska användas för säsongs stugor. Värmaren måste uppfylla två krav - möjligheten att en snabb uppvärmnings områden och möjligheten att upprätthålla en behaglig temperatur under en lång tid.

I syfte att snabb uppvärmning bäst klara värmare (värmare) eller IR-modellen. Å andra sidan, installation av en komplicerad anordning för hemmet, vilket är nästan alltid tomma står i den kalla årstiden - är olämpligt. Det enklaste och billig värmepistol - det bästa alternativet, speciellt om huset finns andra värmekällor, till exempel en tegelsten ugn. Om värmesystemet i landet i allmänhet inte tillhandahålls, den kombinerade modell passar bra.

Ger värme inte bara vill ha ett hus eller lägenhet, men också lokaler där ägaren tillbringar mycket tid. Det mest slående exemplet på sådana lokaler - garage och hem workshops. För byggnader av detta slag är inte skyldiga att hålla temperaturen under en lång tid. Den främsta utmaningen för värmare - snabbt ge varm luft. Det bästa valet - konvektorer.

Värmepistol SFD

Det billigaste alternativet - värmare och värmepistoler. Olika, i själva verket bara moshchnostnymi indikatorer. Efter omkoppling ger nästan omedelbar uppvärmning rum. Denna konvektor har stor energiförbrukning, men det är nästan aldrig används i non-stop drift så uppvärmningskostnader är inte bra.

Välj inte komplexa mönster, infravärmare. De är dyra. Deras syfte - att skapa och upprätthålla ett mikroklimat. Arbeta för en kort tid som krävs för uppvärmning, inte tillåta användning av olika transportsätt, så värmekostnader kommer att vara enorm. Denna regel är konsekvent inte bara infravärmare, men också moderna konvektorer.

Väl lämpad olje radiatorer. Samt konvektor kan de snabbt värma upp ett rum. Värmaren under en kort period kommer att lyckas hålla temperaturen. Lång olja kyler, så värmeöverförings säkerställes även efter det att värmaren är bortkopplad från nätet.

Elvärmare - en av de mest pålitliga och effektiva värmekällor, men endast under förutsättning att det kommer att användas som ett kompletterande uppvärmning. Med fortsatt användning av elektriska uppvärmningskostnader är enorma. Denna regel kommer att gälla oavsett vad aggregatet valdes - konvektor, oljekylare eller modern infraröd instrumentet. Optimera kostnaderna, inte spara på bekvämligheten i ett hem, endast i ett fall - om värmaren har valts på rätt sätt.

Effektiva värmare för hem och trädgård

Moderna trender inom Värmeelement teknik fokuserat på utveckling och genomförande av ekonomiska och effektiva modeller. Det huvudsakliga målet - att skapa ekonomiska värmare för hemmet.

Att spara energi har länge varit ett hett ämne i valet av värmeapparater. Mycket ofta innan du köper, är en person intresserad om enhetsegenskaper och punkten energiförbrukningen. I enlighet därmed, koncentrerar uppmärksamhet och värmeöverföringspunkten med ekonomisk förbrukning.

Många tillverkare försöker att fokusera alla önskemål konsumenterna i sina konstruktioner. Konsekvensen av ett ständigt sökande efter optimala lösningar är ekonomiska värmare.

Översikt ekonomiska värmare

Även med den första kylan och vintern närmar sig, många husägare och trädgårdsmästare börjar sökandet efter optimala värmare.

Försäljning, idag kan du hitta ett brett utbud av bränslesnåla elektriska värmare:

Infravärmare. Detta är en av de typer av kostnaden för värmaren, som har ersatt en hel del konsumeras olje radiatorer, elektriska värmare, värmefläktar.

Värmeelementet är en kvartsoscillator, med hjälp av vilken uppvärmningen genom närmaste objekt i stället för luft. Det är effektivt endast för tillfällig och snabb uppvärmning av lokaler, samt skapandet av lokaler närområdet av riktad strålning.

Bortom den infraröda termisk komfort torkar.

Oftast är de monterade på benen, men det finns alternativ för installation i taket. De kan också användas i de öppna vozduhe.Samymi infravärmare är populära - UFO, Runwin, Saturn, Beko, Eko.

För uppvärmning till 20 m 2 av ca 120 minuter är tillräcklig. Elförbrukning av -90 W / m 2. Beroende på storlek, tiden för att värma rummet minskas betydligt.

Inverter värmare (luftkonditionering). Att göra ett beslut om vad värmare är ekonomisk, deltar och upphettning inverterare anordning. Detta är en av de moderna och den senaste utvecklingen, som började säljas, och omedelbart uppmärksammats av trädgårdsmästare.

Den består av en yttre och en inre blocket. Principen för operationen är baserad på en värmepump fungerar. Denna metod för uppvärmning är mycket annorlunda från den klassiska värmaren.

Pumpen suger varm luft från utsidan till insidan rummet genom värmeväxlaren, även i minus omgivande temperaturer. Den använder en speciell gas - freon. Det är vid högt tryck kondenseras i en värmeväxlare i inomhusenheten, uppvärmning till 80 0 C. Därefter flytande Freon återförs till utomhusenheten där lågt tryck omvandlas till ett gasformigt tillstånd igen. Efter kokning den i utomhusenheten, Freon flyter igen till värmeväxlaren i inomhusenheten. Denna process, i naturen, inte finns någon annanstans, men forskare har länge arbetat med att utveckla en unik teknik.

Utförande av sådana fluktuationer, är effektförbrukningen reduceras till 5,2 kW / h, beroende på typ av modell. På grund av detta kan inverter luftkonditioneringar värma upp stora hem. Rummet 20 m 2 de kan upphettas under 3-4 timmar. De mest populära modellerna - LG, Samsung, Dekker, Daikin.

Electric konvektor. En genomgång av de effektiva värmare, bör stanna på en sådan enkel och tillförlitlig typ, som en elektrisk konvektor. Om vi ​​anser att principen om konvektor, ser det lite som ett verk av en olja radiator. Men däremot konvektorn kan lämnas utan uppsikt under en längre tid.

Uppvärmning av rummet utförs genom att cirkulera luft genom värmeelementet inne i konvektorn. Cirkulationen inträffar på grund av uppvärmning av kall luft, som stiger upp, svalnar återgår den ner och uppvärmningsprocessen åter passerar.

De mest tillförlitliga och kostnadseffektiva enheter är konvektorer Atlanten (Frankrike). Tillverkaren erbjuder värmare kapacitet 0,5-2,5 kW. För uppvärmning av lokaler 20 m 2 kommer att vara tillräcklig för att köpa en modell med en förbrukning på 2 kW / h el. För uppvärmning av lokalerna tar cirka fyra timmar.

Micatermic Värmare. Några av de mest effektiva och ekonomiska värmare. Det dök upp på marknaden nyligen. Detta är den senaste tekniska utvecklingen, som tidigare användes i sjukvårdsinrättningar och inom Astronautics. De är mycket kompakt och kan monteras på väggen och i taket.

Baserat på infraröd långvågig strålning. Denna anordning har flera metallplattor belagt glimmer. På grund av detta, är uppvärmningseffektiviteten mycket hög. De kan värme även avlägsna motiv, medan värmaren själv förblir kallt. Den enda nackdelen är priset, som är mycket högre än kostnaden för sina kamrater.

Den mest tillförlitliga representant Micatermic värmare är ett varumärke som tillhör Polaris. 1,8 kW effekt per timme är tillräckligt för att värma rummet till 20 m 2.

Keramiska panelen. Detta är det mest ekonomiska värmaren just nu. Principen för operationen är baserad på infraröd långvågig strålning. Värmaren har formen av en keramisk panel (platta). Infraröd värmepanel är placerad i en stål energibesparande och värmeledande kanalen. Tack vare denna konfiguration huset kommer värmaren passar in i alla rum eller utrymme. Det kan hängas på väggar eller tak.

Keramiska panelen förbrukar 0,2-2,5 kW / h, beroende på storlek. Att värma rummet 20 m 2, 1 kW el nödvändig per timme. Komplett värmningsrummet kan uppnås genom ett 1.5 - 2 timmar.

De mest kostnadseffektiva elektriska värmare

Enligt undersökningen effektiva elektriska värmare, keramiska panelen och Micatermic Heaters var det mest kostnadseffektiva, ergonomiska, effektiva och hållbara. Förvärva sådana värmare kan vara en 100% säker resultat.

Om vi ​​definierar den absoluta ledare får keramiska panelen en "palm". Dess egenskaper talar för sig själva, och är före närmaste konkurrent Micatermic panel infravärmare.

De mest framstående representanter för de keramiska värmepaneler är:

 • STC Kid (0,25 kW), Eco (0,35 kW), Atacama (0,5 kW);
 • Venedig "Bio konvektor" PKK700 (0,7 kW) och PAC i 1350 (1350 kW);
 • NTES Evolution 400 (0,4 kW) och 800 NTES Evolution (0,8 kW). Den egenheten att dessa värmare är att deras främre delen är utformad som en glaskeramikpanel. Utåt är de mycket lika moderna tv-apparater. När de är installerade på en vägg, på en vanlig TV som skiljer dem lite.

Utvecklare av moderna värmesystem kommer inte att sluta. Hittills har frågan om vilka värmare är den mest ekonomiska och effektiva, kan du ge ett jakande svar - en keramisk platta, och dess direkta konkurrent - mikatermicheky värmare som förlorar sin en hel del.

Video: hur man väljer en värmare

Om du har en fråga, kan du be den i kommentarerna till denna artikel nedan!

Våra experter svarar på din fråga inom en snar framtid (1-2 dagar), registrera dig för kommentar i tid för att få meddelande om svaret!

Det mest ekonomiska värmare - Ressi, övertygade i sin opyte.Zakazyval vsekupili.rf på plats

Men Pressbild:

Varför det finns inga Gardiner i artikeln, nu många dörrar av plast med glas och måste sätta gardiner

Välkommen Jag råder dig att läsa den här artikeln när du väljer en värmare. Detta är ett bra alternativ för uppvärmning, även om lägenheten, även ett hus. Vi har sedan länge börjat titta mig något sådant, men bara under det senaste året köpte värmaren TeplEko.

Det mest ekonomiska och det bästa är definitivt struktur, de är exakt två före alla konkurrenter och är det enda verkstadsföretag som utvecklar en riktning för tillverkning av kvartsvärmare

Jag håller med Artem 100% har köpt från TEXTURE första inför rätta, då de helt stuga HEAT. Jämfört med andra, men ingenting så här i fråga om pris \ kvaliteten inte hittas. Detta intervall inte är närvarande vid en enda källa.

Och jag har köpt för TEXTURE billigast för växthus 2 enheter förra året på våren, en effekt mycket. En bra producent. Nu ser vi fram emot sina nya värmare med Himalaya salt, som en astmatisk barn och är den enda räddningen ...

Värmare för hemma energibesparande 3 typer

Med energibesparande värmare kan effektivt värma upp rummet utan en stor finansiella kostnader när en person bestämmer sig för att värma sitt hus på landet, försöker han att välja den mest optimala uppvärmningsutrustning, som i detta fall är fortfarande ganska sparsam. I detta fall bör värmesystemet i hela huset vara säkra. Det mest optimala för dessa ändamål att använda elektriska värmare.

Nästan alla elektriska värmare fungerar på samma princip - att omvandla el till värme. Det finns flera typer av värmare, som skiljer sig i sin design.

 1. IR-värmare - innan denna typ av aggregatet var ganska utbredd, är infraröd värmare i sin design en spiral som är lindad på en keramisk bas eller på kvartsröret. Spiralen av den aktuella åtgärden är uppvärmd och avger värme.
 2. Infraröda paneler - sådana paneler är monterade på en vägg eller kan installeras under golvet för att skapa en lokal värmezon.
 3. Keramiska panelen för att snabbt värma upp hela rummet, och dessutom gör sådana paneler inte generera ett elektromagnetiskt fält, de kommer mjuka flöde av infraröd strålning, och de har en bra konvektion.

När du väljer en värmare bör ta hänsyn till golvytan och dess syfte

Det finns en elektrisk värmare och olja - värmeförlusten sker genom upphettning av olja från PETN, och sådana varmare är försedda med en termostat, som aktiverar och inaktiverar värmaren, beroende på den önskade temperaturen.

Varje värmeelement har sina egna specifika fördelar och nackdelar, en av de viktigaste nackdelarna - det är ett högt pris, eftersom instrumenten själva, och priset för makten.

Om huset är stort, är det nödvändigt att titta på modeller av den nya generationen, som effektivt värmer upp rummet, och anses kostnadseffektivt för konsumtion elektroenergii.Chtoby göra en snabb varmt i rummet, kan du använda en fot byggnad värmare, vilket gör att du snabbt värma upp rummet.

Principen för driften av den elektriska värmaren ekonomiskt

För att minska energiförbrukningen, bör du välja energieffektiva elektriska värmare. Hittills den mest ekonomiska värmare för huset - det är en elektrisk konvektor.

Dess arbetssätt är som följer:

 1. Fläkten (om modellen är försedd med en fläkt) till den nedre änden av anordningen, fångar luft från botten (kall).
 2. Som går genom inner konvektor element, lämnar varm luft redan med den övre delen av anordningen.
 3. Automatisk styrning av uppvärmning.

På grund av det faktum att värmeelementen börjar arbeta direkt efter starten och så gott som all el som spenderas på uppvärmning är omvandlare värmare anses vara ganska kostnadseffektiv. Är till försäljning en mängd olika typer av sådana strukturer, allt från de mest grundläggande modeller, och slutar med den komplexa strukturen utrustad med en värmesensor avstängning vid överhettning.

På grund av detta, sådana varmare nästan helt säker.

Det finns en annan typ av tillräckligt ekonomiskt värmare för hemmet eller trädgården - väggen, tak, golv, och även IR-värmare, infraröd strålning som påverkar de möbler, väggar, golv, etc, vilket i sin tur börjar utstråla värme. Sådana värmare är lugnt och perfekt för uppvärmning av ett land hem eller att värma några andra lokaler, även om det är Dnepropetrovsk.

Beskrivning av den elektriska värmaren

I ett bostadsområde, och inte bara i stor utsträckning elektriska varmlufts i alla former och mönster, som ofta används som en ytterligare källa av värme eller som grund för att upprätthålla en konstant temperatur i rummet.

Bland fördelarna med en elektrisk värmare bör noteras kompakthet och utmärkta estetiska kvaliteter

Moderna värmare tillverkas av industrin, delas in i:

 • konvektorer;
 • electroceramic;
 • Oljekylare;
 • Trålare och värmefläktar;
 • Även infraröd modifiering.

Alla elektriska värmare kan delas in i flera grupper är de som används för att värma luften. Och dessa värmare som tjänar till att värma upp vattnet genom att använda värmeelement, och matas till batteriet för sådana arter inkluderar, golvvärme och som är lagda rör genom vilken varmvatten cirkulerar.

Oljevärmare, till exempel, köpt från en butik Fokstrot kan fungera under en lång tid, och de är säkra, tämligen mobil och kan värma rummet området till 30 m 2 / kW.

Sådana electroradiators mestadels kinesiska, men det finns modeller av tyska och finska. Electroceramic - deras bas, ett keramiskt värmeelement, som blåses av en fläkt. Sådana varmare har en tillräckligt hög effektivitet och snabbt uppvärmt rum, medan inte bränna syre och kan arbeta i flera moder. Värmare, såsom vind, är försedd med en fläkt och ett värmeelement, även om det är relativt liten och låg effekt, redan efter de första minuterna av sitt värme börjar sprida sig. Vid uppnående av en viss temperatur, det samoootklyuchaetsya och när temperaturen sjunker, slås på igen. Men inte alla typer är utrustade med ett sådant system.

Den mest kostnadseffektiva ny generation av elektriska värmare

Den ständiga ökningen av eltariffer gör att man tror att många människor att minska kostnaderna på elvärme. För att göra detta, vissa människor gå så långt som möjligt, på electrogassvetsning uppvärmning, använder en kombinerad metod mindre el, och låter dig värma huset eller andra lokaler under hela året.

Men det är inte alltid möjligt att använda en kombinerad metod och att helt byta till elvärme, med hjälp av billiga elförbrukningen i termer av elektriska värmare.

Moderna konvektor element tillverkas med slutet hus, samt automatisk justering av en förutbestämd temperatur. Dessutom ett sådant uppvärmningssystem för en lägenhet eller semester trähus passar perfekt.

Keramiska värmare kännetecknas av att:

 • I alla utföringsformer värmeelementet är inbäddat i kiselpanelen;
 • Dessa värmare har en lång livslängd;
 • Snabbt betalar sig.

Effektiva elvärmare kan snabbt värma ett stort område, men du måste välja en modell med en lämplig kapacitet

En del av dessa värmare är delvis datoriserat system. Smart elektronisk ny generation värmare kan du justera ditt arbete med hjälp av modern smartphone, och med hjälp av Internet-teknik. När du väljer en värmare, bör du vara uppmärksam för att underlätta installation, måste förhållandet mellan arean av värme- och elkostnader, liksom sådana faktorer som säkerhet, inklusive värmaren brandsäkert samt energieffektivitet och super skärmsläckare.

Vad är bättre att välja en värmare för att vittna: recensioner

Inte alla fritidshus och villor är anslutna till gastillförseln, genom vilken du kan värma huset framgångsrikt. I så fall kan du använda för uppvärmning inte bara ugnsvärmen, men elvärmare verksamma på el.

För att hitta de mest effektiva inhemska värmare för hemmet eller trädgården, bör du använda tips:

 1. Genom att använda infraröd värme, kan vi inte bara värma golvet, men också väggar och även tak, med hjälp av värm riktade åtgärder.
 2. Tillverkare producerar modeller såsom kol och keramik.
 3. Konvektorer är perfekta för trädgård eller hemmet, eftersom de är säkra.

Om det finns frostskyddsmedel funktion, då kan du lämna arbetsutrustning för vintern, detta gäller särskilt om de människor som bor i huset är inte konstant. Värmeelement av denna typ förbrukar en minimal mängd el samtidigt säker och perfekt, inte bara för privata hem samt uthus, såsom garage. För att välja den bästa och bästa hem luftvärmare, bör du kolla in de många recensioner och bestäm själv vilken modell som är bäst, och vad design har fördelen eller på annat sätt.

Funktioner värmare vind

Förr i tiden de producerade en sorts billig teplonagrevateli för huset, till exempel, slangar (ej att förväxla med NTC) och inte bara att de kallades Breeze. En sådan varmare är försedd med en fläkt och ett värmeelement.

 • Kall luft sugs fläkt,
 • Den passerar genom värmeelementet;
 • Luften som kommer ut är redan varm eller varm.

Grunden för denna design - det är en kraftfull värmeelement och en fläkt som fungerar i två lägen. Sådan varmare i drift snabbt och är i stånd att värma rummet eller andra lokaler med låg takhöjd eller på ett litet kvadratiskt rum på kort tid med dörren stängd.

Breeze värmaren är billigt och är perfekt för att värma små rum

Särskilt låg energiförbrukning här grabben inte har, men den kännetecknas av kompakta dimensioner, så det kan användas i praktiskt taget alla rum, även vintertid.

Hittills denna värmare, liksom många saker Sovjet, är känd för kvalitet, tillförlitlighet och effektivitet. Den enda nackdelen med detta aggregat är att den inte kan ingå i den permanenta uppvärmning. Om du fortfarande behöver en lång tid att värma upp rummet är det bäst att använda den på halv effekt. Den enda nackdelen med sådana varmare - är den torkande luften i rummet, och de kan inte användas för en lång tid.

Grundläggande principer för val av energieffektiva värmare för stugor

Rumsuppvärmningsapparater för att ge och inte bara producerat alla typer av konstruktioner, och en person är svårt att göra ett val för att avgöra vilket värmesystem kommer att förbruka ett minimum av kraft, är kostnaden relativt billigt.

Quartz batteri (arbetssätt):

 1. Dess huvudsakliga funktion - brandsäkerhet och låg energiförbrukning.
 2. Designen är en monolitisk kiselkropp med en termostat.
 3. Inuti byggt en kraftfull värmare.
 4. Tack vare keramik, så att batteriet kyls ned långsamt, ger värme till rummet.

Glas keramiska hängande värmare kombinerar infraröd konvektion, vilket möjliggör snabb nog för att värma upp vissa delar av rummet. Dessutom är en värmare helt säker för barn, eftersom de helt enkelt inte kan få till det. Dessa elradiatorer monteras och golv anses vara energieffektiva och förbrukar minimalt med elektroenergii.Pomimo detta, de är ganska kompakt och har låg vikt, och låt värma upp snabbt rum.

Tips: hur man väljer den mest ekonomiska värmaren på el

Vissa människor som är väl insatta i tekniken, är det troligt att det mest ekonomiska och därmed i praktiken värmare - en värmepump som tar låg temperatur värme från det omgivande utrymmet och vidarebefordrar det till huset. Dock är betyget värmepumpen ganska låg, och de är inte så vanligt.

Micatermic värmare avger långvågig infraröd strålning, som värmer de objekt som är så nära den och på något avstånd. Men de saker som själva har redan börjat att utstråla värme. I detta fall värmaren själv är praktiskt taget kallt. Värmare växelriktare, i själva verket är det luftkonditionering, som kan arbeta inte bara för uppvärmning, utan också kylning. Sådana värmare anses också vara kostnadseffektiv. Alla värmare är bäst att ansluta via en speciell anordning - uttag med en temperatursensor, sparar denna design också energi. Du hittar den på nästan alla butik som säljer hushållsapparater, till exempel i El Dorado.

Översikt över typer: energibesparande värmare för hem (video)

En sådan översyn och jämförelse av en mängd olika modeller kommer att hjälpa en person att göra ett slutgiltigt val till förmån för en annan modell eller för att ta reda på vad de är, och välj värmaren, allt från bio- och ekonomi modeller till kraftfulla värmesystem.

informativ bit att skriva här på mitt hem.

Kopiering är tillåtet endast med en länk tillbaka till källan

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

+ 80 = 83