Spegelpanel

Spegelpaneler i inredningen

Spegelpanel - En av de mest effektiva dekorationsteknikerna. Det är en spegelplatta, kopplad i en enda helhet.

Beroende på komplexiteten hos den valda skissen och typen av material som används kan spegelpanelen ha en varierande utföringsform. Från enkla former och former till invecklade mästerverk som smyger ditt hem.

1. Hög hållbarhet, även efter många gånger, bildar inte några fläckar på ytan.

2. Spegelpanel - ett bra sätt att andas in nytt liv i inredningen.

3. Motstånd mot temperaturförändringar.

4. Det förvärvas inte bara för funktionella ändamål, men också för att expandera rymden och visuellt ändra rummets proportioner.

5. Utför ett viktigt "uppdrag" 9raquo; i inredning: dekorerar och lägger till en vridning.

6. Custom-made, det är möjligt att välja en spegel med vilken färg, material som helst och godtyckliga storlekar.

1

Med rätt beslut speglar spegelpanelen visuellt storleken på rummet, släpper ut de skarpa hörnen och ger även interiören en utmärkt volym och djup.

Spegelpanel - En av de mest effektiva dekorationsteknikerna. Det är en spegelplatta, kopplad i en enda helhet.

Fördelen med spegelpanelen är att den kan installeras på vilken yta som helst, med olika geometrier och färglösningar.

I detta fall ökar spegelpanelen rummets rum och dess belysning. Reflekterar ljuset från fönstren, sprider det det hela området skapa en känsla av fullhet i ljuset och "vozdushnosti9raquo; rymden.

Boende bakom plantor

Så du får effekten av en oas av grönska. Att lägga till lämplig belysning kan få en oförglömlig atmosfär.

Denna teknik lägger visuellt höjden till rummet och ger inredningen en vridning. Om den vanliga spegeln verkar tråkig för dig kan du välja färg eller matt alternativ.

Spegelpaneler för enskilda beställningar

Sådana produkter klassificeras som formgivare och representerar en fullständig syntes av idéerna hos klienten och konstruktören med den efterföljande utföringsformen.

Denna tjänst är bekväm för dem som vill ha något speciellt. Du förbehåller dig rätten att välja storlek, form, färg och stil för framtida produkt.

Med hjälp av sådana lösningar kan du dela in interiören i villkorade zoner: för rekreation, arbete, spel med barn, sovrum, etc.

Men det är värt att komma ihåg: bara en professionell mästare kommer att kunna göra och installera en spegelpanel på hög nivå. Dra nytta av professionella tjänster. De kommer att lyssna på dina önskemål och erbjuda de bästa alternativen för deras genomförande.

Spegelpanel

De bästa användbara hemlagade runorna! Hur man gör det själv, mästerklasser, bilder, ritningar, instruktioner, böcker, videor.

1. Potatisplanter för motoblock egna händer

2. Självgjorda kultivatorer för motoblock

3. Hemlagade plotters för motoblock

4. Hemlagad hiller för motoblock

5. Självtillverkade slåmaskiner för motoblock

6. Självgjorda grousers för motoblock

7. Hemlagad potatisupptagare för motoblock

8. Självtillverkade träskiva för motoblock

9. Självtillverkade snöplog till motoblock

10. Självgjord säd för motoblock

11. En hemlagad släpvagn till motorblocket

 • huvud
 • hemgjorda produkt
 • Konstruktion och reparation
 • Effektiv spegelpanel med egna händer

Effektiv spegelpanel med egna händer

Åh, vilken stilig panel! Jag gillade verkligen den här idén). Det mest frestande är att en sådan spegel kan göras med egna händer. För arbetet behöver du en spegelplatta med fasett och en bas av plywood och träplattor. Spegelplattor kan köpas och kan även beställas. Det är precis vad jag ska göra, vi har en butik nära huset där glasögon och speglar skärs. Du kan gå med dina mått och ordning speglade rutor med ytterligare behandling av kanterna - en fasett, kallad en fasett. Översatt från franska, termen "facet9raquo; betyder "face 9raquo ;, och själva tekniken är en dekorativ kantbehandling. Under proceduren skärs en spegel av en viss bredd i en vinkel på 10-45 grader. Eleganta linjer av glas med fasett ser särskilt ädel och ger spegelplattorna ett unikt utseende.

Träbotten för spegelpanelen kan målas enligt rummets inredning:

Utvärdera den hemlagade, masterklassen, idén. kommentarer

EuroSamodelki.ru - Detta är en enorm mängd hemlagade produkter, som åtföljs av detaljerade illustrerade instruktioner för självtillverkning. I vår katalog finns redan mer än 2200 hemmagjorda hantverk. Gå med i vår sociala grupp VKontakte. Vi väntar på dig! Gör något användbart för dig själv, för ditt hem, för dina nära och kära.

Kopiering är endast tillåtet när du använder en aktiv länk till webbplatsen

Spegelpanel - Ett modernt sätt att dekorera ytor

För närvarande har designen av interiörer fått stor betydelse. Som regel strävar varje sekund med att skapa en unik och exklusiv design. Glasvaror kan hjälpa till i detta.

Det vanligaste sättet - en spegelpanel. Ett sådant designflytt kan användas i alla lokaler, från små till stora. Detta material har nästan inga begränsningar, det viktigaste är att välja rätt form och form. Moderna tillverkare gör kvadratiska, rektangulära, diamantformade plattor, vars storlekar varierar från 25 cm till 40 cm. Också ofta används tematiska former, till exempel en fjäril, en gren av ett träd och till och med hjältar från teckningar. Denna mångfald gör att du kan skapa ett riktigt unikt interiör med förändrade gränser för uppfattningen, medan det är i överflöd fylld med ljus.

Spegelpanel: Allmänt begrepp

Homel panel kan kallas Frankrike. Det var här som mode för denna typ av dekoration började. Bokstavligen översätts panneau, som "panel, canvas, section." Tidigare gavs endast en rektangulär form. Paneler nödvändigtvis inramat i en ram som kan vara gjord av trä, puts, keramik och andra material. Ämnen för denna typ av dekoration kan vara olika: skulpturer, målningar, etc. Men nu de mest efterfrågade spegel paneler .. Det utför många funktioner:

 • expanderar utrymme;
 • ändrar gränser
 • ökar belysningen;
 • lägger tonvikten på.

Du kan applicera panelen både på väggarna och på taket. Tack vare modern teknik kan speglar bearbetas vidare med fotoutskrift, sandblästring, målning. Denna designdesign ger dig möjlighet att lönsamt kombinera fördelarna med en reflekterande yta med konstnärliga effekter.

Det finns många alternativ för att använda speglade paneler. Detta beror främst på fördelarna med denna typ av finish. Vi listar dem:

 • Design. Harmoniskt kombinerat med andra material, som trä, metall, glas, gips, plast etc. Det är lätt att passa in i valfritt färgschema valt för inredningsrum. Om det behövs är det en accent, som markerar de nödvändiga objekten på den allmänna bakgrunden.
 • Utbyggnad av rymden. På grund av spegelytan är det möjligt att ändra rummets geometri, vilket ger en extra volym.
 • Lighting. Med rätt arrangemang kan en spegelpanel i inredningen dubbla ljuset. Tack vare detta blir rummet mycket rymligare och mysigt.
 • Tekniska egenskaper. Spegelns yta under lång tid förändrar inte det ursprungliga utseendet. Det är lätt att rengöra, absorberar inte smuts, reagerar inte på temperaturförändringar, är inte rädd för hög luftfuktighet.
 • Enkel installation. Installation av en spegelpanel kräver ingen förberedande arbete. Ytan är omedelbart klar för användning.
 • Återuppbyggnad. Möjligheten till partiell ersättning utan att bryta mot kanvasens integritet.

Speglarna för paneler är i regel utvalda beroende på storleken på det färdiga tyget. Oftast kakel tjocklek av högst 4 mm, men i vissa fall, när bladmått är tillräckligt stora, är det rekommenderat att använda materialet inte är mer än 6 mm.

I princip, för att komponera en panel, används glas med silver eller guldamalgam. I sällsynta fall värmebehandlas substratet för att ge ytterligare styrka.

För närvarande praktiseras tillverkningen av multifärgade speglar. För detta används färgämnen före sprayningen som gör att du kan ange en viss nyans.

Sätt att utforma ytan av spegelpaneler

 • Sandblästring. Med den här metoden kan du ge spegelns framsida en matt nyans, med vilken du kan tillämpa ett geometriskt mönster.
 • Målningen är klar för hand och har konstnärligt värde. Sådana produkter är mättade med kromaticitet och bära en semantisk belastning, så använd måleriet noggrant.
 • Lättnad. Till detta formulär kan vi inkludera en spegelpanel med en fasett och en fas. Ibland använder rhinestones, som klistrar på ytan, imiterar ädelstenar.
 • Fotoutskrift. Gör att du snabbt kan tillämpa en exakt bild. Metoden är tillräckligt stark och kvalitativ.
 • Glasmålningar är av två typer: film och översvämning. I det första fallet appliceras prydnaden på filmen, som därefter limes i basen, i den andra - prydnaden appliceras på spegelns yta med hjälp av färger.
 1. Spegelpaneler kan tillverkas oberoende. För detta gör separata plattor lim på flytande naglar mot ytan på väggen eller taket. Kanterna är dekorerade med gjutning eller stuckatur.
 2. Om du vill panelerna var löstagbar, är det nödvändigt att ta en bas (plywood, fiberboard, etc ..) och klistra in den speglar. Arbetsstycket är inramat i en ram. För montering använd speciella fästanordningar, genom vilka panelen är fastsatt på väggen. Man måste komma ihåg att designen visar sig vara ganska tung, så alla element måste vara tillförlitliga.

Du kan beställa en färdig spegelpanel. Priset på produkten varierar beroende på vissa faktorer, till exempel:

 • en slags konstnärlig dekoration;
 • metod för installation
 • tillverkningsvillkor
 • behov av installation
 • storlekarna på en trasa;
 • Tillverkare av begagnade material
 • närvaro av belysning.

Kostnaden för satsen är från 10 000 rubel och över, men i alla fall är spegelpanelen i inredningen värt pengarna.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

− 2 = 2