Spindel tråd

Hur man gör en dekorativ tråd av trådar?

För att göra en dekorativ tråd av trådar måste du först välja den plats där den här webben kommer att hänga. När du har bestämt dig för valet av plats måste du ta sex trådar, deras ändar måste sättas fast med naglar. Bilden visar hur man ordnar trådarna. Ta sedan en annan tråd, fäst den på en av de fasta trådarna med en slinga (visas på bilden), och den här tråden måste väva en cirkel av webben.

För att göra detta måste du kring varje tråd omsluta en arbetsgänga, i slutet av cirkeln, säkra den med en knut.

Därefter gör du nästa cirkel, bara från den tidigare cirkeln måste du dra sig tillbaka ca 10 centimeter. Och fortsätt så att väva cirklarna ytterligare tills de axiella trådarna löper ut.

På den resulterande banan kan du klistra in dekorativa spindlar.

1

En stor, fullvärdig spindelväv på Halloween-festet kan tillverkas av vanliga trådar och garn. För att göra detta, kör 8 nejlikor i väggen och mellan dem tvärsöver sträcker tråden. Sedan börjar vi väva cirklar på en webb, binder till varje rep en sträng som på ett foto. Cirklar kan vara vilken som helst nummer.

Om du behöver en liten spindelväv, till exempel för att servera ett festligt bord, så gör vi det från vanliga kvistar och tråd eller garn av önskad färg. Här är en steg-för-steg mästarklass.

Webben för en Halloween-fest behöver inte vara rund. Det ser underbara triangulära banan från bord till golv.

Vi binder kvistarna ihop och fixar bandet på bordet. Vidare fixeras de andra ändarna av repen med tejp på golvet, på samma avstånd från varandra. Slip korset.

En video mästerklass på att göra en webb av garn med egna händer.

Web på Halloween med egna händer: hur man enkelt och snabbt dekorerar huset för semestern

Halloween är en semester, som för första gången förekommit bland de äldsta kelterna i Irland och Skottland. Det är firade den 31 oktober, inför helgedomstagen och det är som regel firade i engelsktalande länder, liksom i Japan, Sydkorea, Singapore, Australien och Nya Zeeland. Men sedan slutet av det tjugonde århundradet började denna dag fira i många andra länder i Europa och i de tidigare sovjetrepublikerna. På den här dagen bär många av hemska kostymer och dekorerar sina hem och kontor på en web av Halloween med egna händer.

Vi uppmärksammar flera alternativ för att göra webs för semestern med egna händer med hjälp av olika tekniker, till exempel papper.

Hur man gör en stor webb för att dekorera en vägg till Halloween

För att skapa en stor band av rep behöver du följande fyllnadsmaterial och material:

 • Dubbelsidig tejp;
 • Tråd är grå eller svart;
 • Spindel för att dekorera webben (plast eller annat material).

Efter att ha förberett alla nödvändiga material och verktyg, fortsätt att skapa en mörk dekorativ tråd av trådar. Innan du börjar alla manipuleringar, noggrant tänk på hur din webb kommer att se ut - vilken storlek det blir och hur dina trådar ska gå. Börja med detta, lim till väggen små bitar av dubbelsidig tejp - du behöver mycket bitar.

Lim först de trådstycken som kommer att gå i riktning från mitten (raka linjer) och börja sedan klistra på trådarna som går runt spindelnätet. Om så önskas, fäst leksakspindeln på din stora spindelväv.

Spindelväv av gasbind: detaljerad beskrivning

För att dekorera inredningen är lämplig och vanlig gasväv. Skär en lämplig bit av medicinsk gasbindning. Börja sträcka det godtyckligt. Du kan till och med göra hål i tyget på platser. En sådan web är bäst såg i form av godtyckligt hängande trasor. Det kan vikas runt enskilda objekt i rummet. Om du vill, färga tyget i vilken färg som helst. Om du bestämmer dig för att inte måla all gas som används, får du betona sina enskilda delar med en färgkomposition som behöver appliceras med en pensel.

Det är inte nödvändigt att använda det här inredningselementet bara i inredningen. Spindelväv kan kompletteras med en kostym eller några små tillbehör. Skapa denna dekoration är väldigt enkel. Det beror helt på vilket material den valda produkten är gjord av, till exempel från pärlor. Om det finns tillräckligt med tid att förbereda sig för semestern, kan du till och med måla glasvaror med speciella färger. Du kan rita med hand eller använda en stencil. Om så önskas kan du helt enkelt dra en web på huden. I en broderad version på tyg ser det också bra ut. Glöm inte textilfärgen, så att du kan lägga en bild på dina kläder.

En webb skapad av trådar: idéer och en beskrivning av tillverkningen

Om du vill dekorera väggarna eller golvet kommer det bästa alternativet att vara en vävd gossamer. För att skapa den behöver du tråd, vars tjocklek beror på storleken på de färdiga smycken.

För enkelhets skull, skissera en skissa på en räv av papper. Börja med grunderna. För att göra detta, ta flera längder av tråd med samma längd. De två första korsarna i mitten. Fixa på ett bekvämt sätt - du kan använda klara knappar, stift, tråd eller dubbelsidigt skottband. Därefter fixar du på samma sätt de övriga trådarna, se till att skärningspunkten var en för alla, och segmenten förenades exakt i mitten. Vid denna tidpunkt är spindelnätet till Halloween som en asterisk. Nu kan du börja väva spindelnätet: Förflyttning i spiralriktning, du måste ansluta de ledande trådarna. Undvik överdriven spänning. Lämna ändarna lös eller fixa dem med ytterligare en tur - det är upp till dig.

Om du vill bifoga en spindelväv av fixturer, inredningspapper eller ett helt skåp, behöver du ett par spolar med bra tråd. Slumpmässigt vinda det runt det befintliga objektet. Du kan tillåta sagging, eller du kan bilda en tätt kokong. Det blir intressant att titta på denna teknik med trådar av vit eller grå nyans. Om du vill kan du måla spindelnätet i en smutsig dammfärg. För att göra detta, suga ordentligt tråden i en lösning med svart färg, torka den och börja sedan linda. För att ge elasticitet och fasthet på nätet, kan du göra det ur tråden impregnerade med PVA lim. Men kom ihåg att en sådan prydnad kan smarta en grund. Idealiskt är det lämpligt för dekoration av engångsbord och bordflaskor.

Vi erbjuder flera videoklipp som visar att vi skapat en webbsida för en semester med egna händer. Trevlig visning!

Master-klass på att göra spindelbanor av trådar

Från nätverket av spindlar i bostaden brukar tas bort för att bli av med, men det finns tillfällen när du bara behöver veta hur man gör en webb med egna händer. Anledningen till detta kan vara en fest för Halloween eller någon annan temaferie, med deltagande av andra världsliga karaktärer: häxor, vampyrer och andra onda styrkor. När scenuppträdanden på ryska sagor, där en av karaktärerna i Baba Yaga eller Koschey the Immortal, kommer landskapet med hjälp av en webben att hjälpa till att skapa atmosfären i ett dyster slott eller en hut på kycklingben.

Separat hängde cirklar av silvertrådar i skogen nästan alla - det här är spindelarnas cirkus och kors. Att göra en sådan webb för att dekorera ett hus eller en Halloween kostym med egna händer är väldigt enkelt, om du tar en tråd eller en sladd istället för en tunn webb. Materialets tjocklek måste matcha dekorationens storlek. Förutom trådarna behöver du:

Figur 1. Webben i tekniken för strängkonst.

 • virka krok
 • stift eller naglar;
 • saxar,
 • tråd och några päls- eller mohair-trådar.

En bana av liten storlek i form av paneler i tekniken för strängkonst (Figur 1) kan utföras direkt på väggen eller på en bit av plywood. För att skapa den måste du markera cirkeln av den önskade diametern och markera dess centrum. Kör i en tunn spik och gör det 6-10 radiella strålar ur trådar, vika dubbelt och fäst varenda på mittspiken och sprid ändarna från varandra. Fäst baserna till samma tunna naglar eller stiften.

Genom längden på varje radie kör några få nejlikor för vävning av cirkulära band av banan. Avståndet mellan dem kan vara godtyckligt och inte nödvändigtvis detsamma. Fäst tråden under en av de utskjutande hattarna, sträck den till de närliggande fästarna i samma lager, gör en vändning runt den, fixera spindelnätet och fortsätt till nästa. Avsluta cirkeln och fixa tråden på startskruven. Klipp av det och gör några mer cirkulära nivåer.

Om du vill ha naturalism, kommer en kort mästarklass att berätta för dig hur man gör en web av Halloween annorlunda. Detta alternativ (Figur 2) påminner om att vävda nätet av spindeln själv:

Figur 2. Steg om att göra en spindelväv till Halloween.

 1. På väggarna, golvet, taket, kör några naglar för att fixa de grundläggande radialsträngarna (1). Den yttre konturen (om du drar linjer från en hatt till den andra) kan inte vara en strikt cirkel, eftersom spindeln klämmer fast i trådarna där det finns ett lämpligt föremål, en kvist eller ett gräsmatta.
 2. Sträck strängarna så att de korsar sig med varandra på ungefär samma punkt. Om vid strålpunkten står de radiella strålarna långt ifrån varandra och inte bildar ett plan, kan de dras samman genom att knyta en enkel knut med arbetsstyckets ände.
 3. Från den här punkten, som går från en av strålen till nästa, börjar ett cirkulärt nät, som bildar en spindelns nät. För bekvämligheten kan du använda en krokkrok, dra en slinga från under radie och tråda ett garn eller en spole in i den (2). Spänningen justerar sig efter smak, ger ett jämnt plan av korsstrålade rader och vrider eller skapar en lite saggy, gammal webb. Vift tråden i en spiral utan att riva tråden tills önskad diameter på dekorationen är uppnådd.
 4. Från ett päls att dra bollen - en spindels kropp. Från de fyra trådstyckena, gör tassar, förpacka dem med fluffigt garn eller svart isolerande tejp. Korsa trådstyckena i mitten och binda dem ihop. Böja, ge tassarna önskad form och klistra in en pälsboll i skärningspunkten. Om sistnämnden inte är, kan spindelns kropp tillverkas av ullgarn, linda det med en boll på tvärkorsets kors. Spindel på spindelnätet (3). Ytterligare inredning kan fungera som torra löv, grenar, plastinsekter, fångade i rovdjur.

En sådan bana kan se skrämmande, och mycket lik den närvarande (4).

Om bland hushållsmedlemmar eller gäster det finns människor som är känsliga för spindel, bättre att föredra mindre irriterande symboler Halloween.

Figur 3. Stadier av tillverkning av en pappersbana.

Sådana garner kan enkelt dishevel händer och linda dem stora krukväxter, torra grenar av träd, eller bara hänga i hörnen av rummet. De är väl härma slumpmässigt vävt Spider nätverk. Sådan landskapet är också mycket fördel om någonstans mellan trådarna gömmer sig Spiderman.

De flesta av väggarna är dekorerade svårare, men det kommer att komma till undsättning av mästare gasbinda. Hur man gör ett spindelnät på Halloween med sina egna händer från detta material kommer också att vara intressant att lära sig en hel del. Det är enkelt: vitt eller färgat vatten med svart mascara tyg behöver konstnärligt placerade i hörnen av rummet, nära taket, väggar, vilket skapar uppkomsten av hängande dukar enorm web. Slitsade ibland slarviga hål med hängande klaffar och spindlar kommer att komplettera effekten av flätade spindelväv hemma hos en dyster karaktär. Bitar av sådana nät kan göras för att passa inredningen av Baba Yaga eller Kikimora.

Barnens rum kan vara elegant dekorera, om du gör ett spindelnät av papper med händerna (Fig. 3). Papper viks till en kvadratisk rektangel, lutande halv (1). Markera mitten vikning och kringsvepning den från den högra kanten så att denna halv vikningslinje från centrum var belägen vid 45 ° till dess vänstra sidan av (2). Andra lyfta upp och gottgöra kombinera kant. Avlägsna klibbar vinklar genom de övre kantavsnitten (3). Viks i halv längs triangeln (4). Mark ritningen bansegmentet av papperet med händerna, som på bilden (5) och skurna skuggade delar.

Sådana banor (6) och kan hänga på väggarna och fönster, som används som dekoration för kostym eller presentförpackning. Och hur du kan sätta en trasa under skålen med godis eller torkade blommor.

Betygsätt den här artikeln: (1 röster, Medelpoängen: 5,00 av 5)

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

59 − = 50