Spindelnät från trådar med sina egna händer

Hur man gör en dekorativ spindelnät av garn?

För att göra en dekorativ spindelnät av trådar, måste du först välja en plats där den kommer att hänga spindelväv. När du har beslutat om en plats, måste du ta de sex strängar, ändarna bör fastställas med spikar. Bilden visar hur man placerar tråden. Så den andra tråden, bifoga det till en fast tråd med en ögla (se nedan), och att denna tråd kommer att behöva att väva en webb runda.

För detta ändamål, runt varje tråd du behöver för att linda garnet i slutet av cirkeln för att konsolidera nod.

Därefter gör vi nästa omgång, bara från föregående omgång behovet att dra sig tillbaka ungefär 10 centimeter. Och så fortsätter att snurra cirklar tills axiell tråd inte kommer att sluta.

På den resulterande banan av spindlar kan limmas dekorativa.

1

En stor, tredimensionell, fullängdsbana av en semester av Halloween kan tillverkas från konventionella trådar och garner. För detta ändamål reglarna 8 drivs in i väggen och mellan korsgäng stretch. Sedan börjar vi väva ett nät av cirklar genom att binda ett rep till varje tråd som på bilden. Cirklar kan vara valfritt antal.

Om du behöver lite spindel, till exempel för att betjäna festliga bordet, gör du det från konventionella grenar och tråd eller garn rätt färg. Här är steg för steg guide klass.

Spindelväv för en fest på Halloween behöver inte vara rund. Det ser bra trekantiga spindelnät från bordet till golvet.

Fri verovochek associera tillsammans och fäst med tejp på bordet. Vidare, de andra ändarna verovochek fäst med tejp på golvet på samma avstånd från varandra. Korder korsar slips.

Video master class på att göra en väv av garn för hand.

Webb på Halloween med sina händer: hur man snabbt och enkelt dekorera huset för semester

Halloween är en helgdag, som dök upp för första gången även de gamla kelterna på Irland och Skottland. Han säger 31 oktober inför Alla helgons dag och i regel är det firas i engelskspråkiga länder samt Japan, Sydkorea, Singapore, Australien och Nya Zeeland. Men sedan slutet av det tjugonde århundradet, började vi att fira denna dag i många andra europeiska länder och de forna Sovjetrepublikerna. På denna dag, många bär skrämmande kostymer och dekorera sina hem och kontor web på Halloween med sina händer.

Här är några web tillverknings alternativ för en semester med händerna, med hjälp av olika tekniker, såsom papper.

Hur man gör en enorm spindelnät för att dekorera väggar för Halloween

För att skapa en bra webbsida rep behöver du följande fyllnadsmaterial:

  • Dubbelhäftande tejp;
  • En sträng av grått eller svart;
  • Spindel för att dekorera bana (plast eller av ett annat material).

Efter att förbereda alla nödvändiga material och verktyg för att börja tillverka dyster nät av dekortråd. Innan starten av manipulation fundera noga över hur det kommer att se din webbsida - vilken storlek det kommer att bli, och hur de kommer att gå till din tråd. Baserat på detta, hålla sig till väggen i små bitar av dubbelhäftande tejp - behöver en hel del bitar.

Först limma bitar av tråd som kommer att gå i riktning från centrum (direkt linje), och sedan börja att hålla tråd som går i en cirkel spindelnät. Om så önskas, bifoga en leksak spindel på din stora spindelnät.

Spindelnät gasbinda: texte

Lämplig för inredning och den vanliga gasväv. Skär lämplig storlek på en bit av medicinsk gasväv. Starta det godtyckligt sträcka. Du kan ibland göra hål i tyget. Denna web ses bäst som en slumpmässig hängande trasor. Det är möjligt att linda enskilda objekt i rummet. textilfärg i valfri färg, om så önskas. Om du väljer att inte måla alla använda gasbinda, tillåts att understryka dess delar färgningskomposition som skall appliceras med pensel.

Valfritt använda denna del av inredningen i endast interiören. Komplement spindelnät kan passa eller några små tillbehör. Skapa en dekoration är enkel. Det beror på vilket material är gjort av den valda produkten, såsom pärlor. Om det finns tillräckligt med tid att förbereda sig för semester, kan du även måla glas specialfärger. Du kan rita för hand eller med hjälp av en stencil. kan du helt enkelt dra ett spindelnät på huden om så önskas. I utförandet av broderat tyg det kommer att se så illa. Glöm inte textilfärger, gör det möjligt att sätta en bild på kläderna.

Web, skapas från tråden: idén och beskrivningen av tillverkningen

Om du vill dekorera en vägg eller golv, skulle det bästa alternativet vävas skir. För att skapa den kommer att behöva en tråd, vars tjocklek beror på storleken av de färdiga dekorationer.

För enkelhetens skull rita en skiss på papper godtycklig räv. Börja med grunderna. För att göra detta, ta flera gängsegment med samma längd. De första två kors och tvärs medel. Säkra bekvämt sätt - fit häftstift, nålar, tråd eller dubbelhäftande tejp. Sedan är det bara dra den återstående huden noga så att skärningspunkten fanns någon alls, och ansluter segment precis i mitten. I detta skede spindeln på Halloween som en stjärna. Nu kan du börja väva spindelnät sig: rör sig i riktning mot spiral, är det nödvändigt att ansluta trådledaren. Undvik överdriven åtstramning. Låt ändarna lös eller åtgärda dem en annan revolution - du bestämmer.

Om du vill att linda ett nät av ljus, inre saker eller ett skåp, kommer det att ta ett par rullar av tunn tråd. Godtyckligt vira den runt ett befintligt objekt. Du kan förhindra vikande, och kan bilda en tät tät kokong. Det ska bli intressant att se detta trick med trådar av vit eller grå färg. Du kanske vill måla själv i ett spindelnät smutsig dammig färg. För att göra detta på rätt sätt dra tråden i en lösning av svart färg, torkas och sedan vidare till lindningen. Att förläna elasticitet och motstånd av banan kan göras från dess tråd impregnerad med PVA lim. Men kom ihåg att denna dekoration kan smeta grunden sammansättning. Helst den är lämplig för bearbetning av disponibel porslin och flaskor för tabellen.

Här är några video som visar skapandet av webben för en semester med händerna. Glad visning!

Spindelnät från trådar med sina egna händer

Hur man gör ett spindelnät: webben med sina egna händer

Med tillvägagångssättet om den fruktansvärda och ändå otroligt glada semester - Halloween, det finns ett behov i utsmyckningen av huset till temafester som blir allt populärare, inte bara i utlandet, men även här.

I den här artikeln har nyhetsportal «Vtemu.by» förberett för dig några inte komplex master class på att göra webben med sina egna händer, som senare kommer att bli en utmärkt ämne för dekoration av rum för den kommande Halloween-fest i stil.

Spindelnät med sina egna händer

Alternativ 1: spindelnät "Dreamcatcher" med sina egna händer

Det färdiga arbetet, det nätverk av "Dreamcatcher", kan du hänga från taket, hänga på fönstren eller dörrar.

För tillverkning behöver du: hoop (eller någon cirkel), tjock vit tråd; stora knappar.

På bågen väva ett spindelnät av vit tråd (se. Foto).

binder sedan flera lika segment längs längden av tråden till kanterna av cirkeln. De motsatta ändarna av varje tråd i tråden stora knappar och knyt en knut. Din spindel är klar. Dekorera färdiga banan av er handgjorda små spindlar.

Alternativ 2: spindelnät på träpinnar med sina egna händer

Ovanliga och enkel hacka kommer att bli en underbar dekoration av heminredning för semester Halloween.

du kommer att krävas för tillverkning av: träpinnar (glass popsicle), vit tråd, Akrylfärg (tillval).

Tre träpinnar tvären vika och trygg i detta läge med hjälp av tjock vit tråd. Nu kan du börja väva webben (se. Foto). Om du vill starta träpinnar kan målas med akrylfärger.

Alternativ 3: Web of egna händer

Utmärkt dekoration för det inre av semester Halloween. Med hjälp av denna mästarklass kan du göra webben för den största storleken. Materialet kan användas papper eller plastpåsar (t.ex. soppåse).

Vika materialet valda området och skär det önskade mönstret (se. Fotot).

Alternativ 4: pappersbanan med sina egna händer

Volym och attraktiv spindel som kan göra undantagen minuter.

För det arbete du behöver papper och sax.

Vik pappret dragspel.

Klipp mönster (se. Fotot).

Varje bana består av två dragspel med en utskuren mönster. Koppla ihop dem med hjälp av lim eller dubbelsidig tejp. Sprid det färdiga arbetet och hänga med en tunn tråd.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

+ 46 = 54