Spindelnät med sina egna händer

Webb på Halloween med sina händer: hur man snabbt och enkelt dekorera huset för semester

Halloween är en helgdag, som dök upp för första gången även de gamla kelterna på Irland och Skottland. Han säger 31 oktober inför Alla helgons dag och i regel är det firas i engelskspråkiga länder samt Japan, Sydkorea, Singapore, Australien och Nya Zeeland. Men sedan slutet av det tjugonde århundradet, började vi att fira denna dag i många andra europeiska länder och de forna Sovjetrepublikerna. På denna dag, många bär skrämmande kostymer och dekorera sina hem och kontor web på Halloween med sina händer.

Här är några web tillverknings alternativ för en semester med händerna, med hjälp av olika tekniker, såsom papper.

Hur man gör en enorm spindelnät för att dekorera väggar för Halloween

För att skapa en bra webbsida rep behöver du följande fyllnadsmaterial:

 • Dubbelhäftande tejp;
 • En sträng av grått eller svart;
 • Spindel för att dekorera bana (plast eller av ett annat material).

Efter att förbereda alla nödvändiga material och verktyg för att börja tillverka dyster nät av dekortråd. Innan starten av manipulation fundera noga över hur det kommer att se din webbsida - vilken storlek det kommer att bli, och hur de kommer att gå till din tråd. Baserat på detta, hålla sig till väggen i små bitar av dubbelhäftande tejp - behöver en hel del bitar.

Först limma bitar av tråd som kommer att gå i riktning från centrum (direkt linje), och sedan börja att hålla tråd som går i en cirkel spindelnät. Om så önskas, bifoga en leksak spindel på din stora spindelnät.

Spindelnät gasbinda: texte

Lämplig för inredning och den vanliga gasväv. Skär lämplig storlek på en bit av medicinsk gasväv. Starta det godtyckligt sträcka. Du kan ibland göra hål i tyget. Denna web ses bäst som en slumpmässig hängande trasor. Det är möjligt att linda enskilda objekt i rummet. textilfärg i valfri färg, om så önskas. Om du väljer att inte måla alla använda gasbinda, tillåts att understryka dess delar färgningskomposition som skall appliceras med pensel.

Valfritt använda denna del av inredningen i endast interiören. Komplement spindelnät kan passa eller några små tillbehör. Skapa en dekoration är enkel. Det beror på vilket material är gjort av den valda produkten, såsom pärlor. Om det finns tillräckligt med tid att förbereda sig för semester, kan du även måla glas specialfärger. Du kan rita för hand eller med hjälp av en stencil. kan du helt enkelt dra ett spindelnät på huden om så önskas. I utförandet av broderat tyg det kommer att se så illa. Glöm inte textilfärger, gör det möjligt att sätta en bild på kläderna.

1

Web, skapas från tråden: idén och beskrivningen av tillverkningen

Om du vill dekorera en vägg eller golv, skulle det bästa alternativet vävas skir. För att skapa den kommer att behöva en tråd, vars tjocklek beror på storleken av de färdiga dekorationer.

För enkelhetens skull rita en skiss på papper godtycklig räv. Börja med grunderna. För att göra detta, ta flera gängsegment med samma längd. De första två kors och tvärs medel. Säkra bekvämt sätt - fit häftstift, nålar, tråd eller dubbelhäftande tejp. Sedan är det bara dra den återstående huden noga så att skärningspunkten fanns någon alls, och ansluter segment precis i mitten. I detta skede spindeln på Halloween som en stjärna. Nu kan du börja väva spindelnät sig: rör sig i riktning mot spiral, är det nödvändigt att ansluta trådledaren. Undvik överdriven åtstramning. Låt ändarna lös eller åtgärda dem en annan revolution - du bestämmer.

Om du vill att linda ett nät av ljus, inre saker eller ett skåp, kommer det att ta ett par rullar av tunn tråd. Godtyckligt vira den runt ett befintligt objekt. Du kan förhindra vikande, och kan bilda en tät tät kokong. Det ska bli intressant att se detta trick med trådar av vit eller grå färg. Du kanske vill måla själv i ett spindelnät smutsig dammig färg. För att göra detta på rätt sätt dra tråden i en lösning av svart färg, torkas och sedan vidare till lindningen. Att förläna elasticitet och motstånd av banan kan göras från dess tråd impregnerad med PVA lim. Men kom ihåg att denna dekoration kan smeta grunden sammansättning. Helst den är lämplig för bearbetning av disponibel porslin och flaskor för tabellen.

Här är några video som visar skapandet av webben för en semester med händerna. Glad visning!

Master-klassen på att göra en väv av tråd

Från Spider nätverk i hemmet är oftast vidtas för att bli av med, men det finns tillfällen när du behöver bara veta hur man gör en väv av sina egna händer. Anledningen till detta kan vara en fest för Halloween eller någon annan semester tema, med deltagande av utom tecken: häxor, vampyrer och andra onda andar. När du ställer in föreställningar av ryska sagor, där en av skådespelarna, eller Baba Yaga Bag of Bones, att landskapet via webben bidra till att skapa en atmosfär av dystra slott eller stuga på kycklingklubbor.

Separat hängande cirklar av silvertrådar i skogen såg nästan alla - är ett verk av Hjulspindlar och Araneus. Gör ett spindelnät för heminredning eller kostym på Halloween med sina händer är mycket enkelt, om, i stället för en tunn nätet för att ta en tråd eller rep. Tjockleken på materialet ska matcha storleken på landskapet. Förutom tråden behöver du:

Figur 1. webben i konsten att strängen konst.

 • virknål;
 • stift eller naglar;
 • saxar,
 • tråd och en liten päls eller mohair garn.

En bana av liten storlek i form av paneler i tekniken för sträng tekniken (fig. 1) kan utföras direkt på väggen eller på en bit av plywood. För sin skapelse, måste vi markera önskad cirkeldiameter och markera dess centrum. För att driva en spik och tunn av den göra 6-10 radiella strålar från tråden, vikta i halv och looped vardera på den centrala nageln och spridnings ändarna till sidorna. Fastställande grunderna producera på samma tunna spik eller stift.

Längs längden av varje radie köra några spikar flätning cirkulär tiers banan. Avståndet mellan dem kan vara godtycklig och inte nödvändigtvis är lika. Fastställande av tråden under en av de utskjutande mössor, sträcka ut den till intilliggande fästen i samma nivå, behöver vända, fastställande av spindelnät, och gå vidare till nästa. Fyll i cirkeln och fäst tråden på den ursprungliga stud. Skär den och göra några cirkulära nivåer.

Om du vill naturalism kommer en kort master class berätta hur man gör ett spindelnät på Halloween ändå. (Fig. 2) detta alternativ liknar en spindel vävning av ett nätverk genom att:

Figur 2. Stegen för tillverkning av webben på Halloween.

 1. På väggar, golv, tak, hammare några spikar för fastsättning grunderna - radiella filament (1). Yttre slinga (om vi drar en linje från den ena lock till en annan) är inte att vara strikt cirkel, eftersom hans spider gäng pinnar där det finns ett lämpligt objekt, en pinne eller ett grässtrå.
 2. Sträck garn så att de korsade med varandra vid ungefär samma punkt. Om i stället för korsningen radiella strålar är långt från varandra och definierar ett plan, kan de dras ihop, knyta en enkel knut arbetstrådänden.
 3. Från denna punkt går från en stråle till nästa, starta en cirkulär vävning, bildar en spindel fånga nätverk. För enkelhetens skull, kan du använda en virknål, som sträcker sig från radien av slingan och gängning den härva eller rulle (2). Tension justeras för att smaka, att uppnå en plan yta av den korsande radier och svängar, eller skapa en något hängande, gamla spindelväv. Väva att utföra en spiral, att hålla tråden tills den önskade diametern av landskapet.
 4. Från en bit av päls för att dra bollen - kroppen av en spindel. Av 4 bitar av tråd gör ben, inslagning dem med en fluffig garn eller svart tejp. Korstecken bitar av tråd i mitten och knyta ihop dem. Böja benen för att ge den önskade formen och klistras i stället för korsning päls boll. Om denna inte är närvarande, kan spindeln kroppen vara gjord av ull, linda den till en boll på en tråd korsar benen. Hängde på spider webs (3). Ytterligare dekoration kan fungera som torra löv, kvistar, plast insekter fångade i ett rovdjur nät.

En sådan bana kan se skrämmande, och mycket lik den närvarande (4).

Om bland hushållsmedlemmar eller gäster det finns människor som är känsliga för spindel, bättre att föredra mindre irriterande symboler Halloween.

Figur 3. Stadier av tillverkning av en pappersbana.

Sådana garner kan enkelt dishevel händer och linda dem stora krukväxter, torra grenar av träd, eller bara hänga i hörnen av rummet. De är väl härma slumpmässigt vävt Spider nätverk. Sådan landskapet är också mycket fördel om någonstans mellan trådarna gömmer sig Spiderman.

De flesta av väggarna är dekorerade svårare, men det kommer att komma till undsättning av mästare gasbinda. Hur man gör ett spindelnät på Halloween med sina egna händer från detta material kommer också att vara intressant att lära sig en hel del. Det är enkelt: vitt eller färgat vatten med svart mascara tyg behöver konstnärligt placerade i hörnen av rummet, nära taket, väggar, vilket skapar uppkomsten av hängande dukar enorm web. Slitsade ibland slarviga hål med hängande klaffar och spindlar kommer att komplettera effekten av flätade spindelväv hemma hos en dyster karaktär. Bitar av sådana nät kan göras för att passa inredningen av Baba Yaga eller Kikimora.

Barnens rum kan vara elegant dekorera, om du gör ett spindelnät av papper med händerna (Fig. 3). Papper viks till en kvadratisk rektangel, lutande halv (1). Markera mitten vikning och kringsvepning den från den högra kanten så att denna halv vikningslinje från centrum var belägen vid 45 ° till dess vänstra sidan av (2). Andra lyfta upp och gottgöra kombinera kant. Avlägsna klibbar vinklar genom de övre kantavsnitten (3). Viks i halv längs triangeln (4). Mark ritningen bansegmentet av papperet med händerna, som på bilden (5) och skurna skuggade delar.

Sådana banor (6) och kan hänga på väggarna och fönster, som används som dekoration för kostym eller presentförpackning. Och hur du kan sätta en trasa under skålen med godis eller torkade blommor.

Betygsätt den här artikeln: (1 röster, Medelpoängen: 5,00 av 5)

Spindelnät med sina egna händer

Konstverk för barn 6-7 år

Författare: Julia Goncharova, utbildare MDOU dagis "Solnyshko9raquo; by. Atamanovka

Arbetsbeskrivning: Arbetet är avsedd för barn från 6-7 år

Syftet med mitt arbete Det är: utvecklingen av kreativa förmågor hos barn förskoleåldern genom konstverk.

1. Utveckling av kreativa förmågor hos barn, original inställning till problemlösning, förmågan att fritt navigera i världen;

2. Förbättra finmotorik handen;

3. Bildande av kompetens att arbeta med olika material, apparater och instrument;

4. Utbildning av noggrannhet och självständighet.

Låt oss börja! För arbete behöver vi:

1. För tillverkning av vår webb: basen, kan de vara något wrap, ett plaströr är ansluten till ringen, vilken storlek som helst. I vårt fall kommer det att bli ett plaströr är ansluten till ringen. Men vi kommer att behöva en spole av garn.

2. För vår spindel vi behöver spole av svart garn, en härva av koppartråd (varför koppar, eftersom det är mycket mjuk, det kan ges någon form) och en liten garnhärva i valfri färg.

Vi får jobba, och vi börjar med webben:

Vi tar vår ring och var som helst bekvämt för dig knyta strängen till det, sedan fästa den andra änden på den motsatta sidan av ringen.

Då, som visas, gör vi strålar från mitten till kanterna av våra ringar.

När vi skulle få minst åtta en stråle, är det möjligt att gå tillbaka till mitten av vår krets, sträcka sladdar så det skulle ha varit en spiral.

När du får spindel, måste vi att dölja vår ring, för denna spiral rörelser att vi linda garn på vår ring, som visas i figuren.

Och det är vad vi fick:

Vi börja tillverka vår spindel:

Koppartråd, producerar vi tre kvist längd av ca 20 cm (längd på benen beror på vem som blir storleken på spindel, desto mer ju längre spindeln kvistar).

Nu noga på vår härva av färgat garn vi driva våra metall kvistar, som visas på bilden.

Ta svart garn och börja från huvudet lindas inte glömma våra ben spider

I spetsen för vår spindel lämnar små slitsar för ögon, ben böja så att spindeln såg ut som en levande spindel.

Vi ansluter våra två hantverk:

Det är möjligt att använda våra hantverk och så:

Crafts gjorde ett barn på 7 år.

Med vänliga hälsningar, Irina.

Användning av denna resurs är endast tillåtet med skriftligt tillstånd från platsen

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

− 7 = 3