Står för pennor som kallas

namn kontorsmaterial

Har den något namn än står för kontorsmaterial, - enklare, inte så lång och tråkig? Jag behöver det på något sätt att ringa i materialet. Tack!

Organizer - är hapisanya denna bok.

Detta kallas "homonymer".

Detta - inte homonymer. eftersom stödet inte kallas arrangören.

Organizer - är i allmänhet något som hjälper till att organisera röran.

Väska med fickor i bagageluckan på en bil - också arrangör.

Wikipedia organisatör i denna definition: Organizer - ursprungligen en liten bok som innehåller en kalender, adressbok och anteckningar som tjänar till att organisera information om personliga kontakter och händelser (engelska organisatör.). Med utvecklingen av informationstekniken började ersätta boken fickpersondatorer, programvara och online arrangörer har ytterligare funktioner: en påminnelse om kommande evenemang, skydd och synkroniseringsinformation.

Jag är rädd att läsarna inte kommer att förstå vad jag menade plastmugg lådor I))

Namn står för pennor, skrivbord uppsättningar, skrivbord enhet.

Själv gillar inte ordet "organisatör" i förhållande till en sådan grej.

1

Tack, står fortfarande närmast. Och ställa in enheten - ett gemensamt namn, inklusive innehållet i denna monter.

Desktop kontorssvit?

kanske skrivbordspennfodral?

Ja, jag skulle ha ringt.

Detta kallas en necessär.

På kontor kallas det nesesserom.Podozhdem åsikt fortfarande. Om något, fråga på kontoret leverans butik, eftersom det kommer att få svara nazyvaetsya.Vam -nesesser.

i kontor denna resväska inte namnges. i någon katalog över kontorsmaterial jag någonsin sett. och om författaren kommer att skriva en resväska, du kommer inte att förstå.

En katalog namn för det? Därifrån tar titeln.

För det första är jag inte författaren, jag tar ingenting. För det andra, namnet på de kataloger som jag har citerat ovan.

Författare läser alla våra samtal, skulle han ta vad han ville.

Kan inte förstås också eftersom landsbygden tidningen och läsarna är främst pensionärer)) Vi har redan blivit ombedd att förklara vad ett varumärke är och dykning.

För överdriven plantering av anglicismer skulle jag tillintetgjord i stallet. Jag har inga svårigheter att förstå dem, jag vet engelska väl. Men vad de som inte äger dem?

Sedan dess, eftersom fler och concealer, sätta ett antal inom parentes avkodning av ord. Ersätt dem med författarna egentligen inte vill smält ryska ord.

"De skydivers bär lada, knäppt strapy lämnade båten njuter frifolom".

"Fallskärmsjägare bär systemet, knäpp remmar, ut ur planet, medan du njuter av fritt fall"

Om innan en sådan når ditt exempel, och är (insats, omsmältning)))

"Biverless indzhoyas frifolom"

Täckers pulili Maine, förlorare Ripa kateveyi, deploya rezorvy.

+1. Tillsatsen, användning av polletter med utländsk bakgrund - det är total nonsens 😉 Och enligt min mening, en elementär lättja.

Jag har aldrig träffat i denna mening

Tack så mycket! Mer lämpade fortfarande stå och glas. Något att välja.

Penna innehavare. Ganska pensioonoe ord.

Det faktum att det kan placeras inte bara pennor, penisionery och du kommer att se.

+1. Ordet är inte "pension" och en rysk. En normal ord, vilket återspeglar essensen av ämnet.

Med sådana frågor - i hrenovina samhälle.

Ja mig och inte så mycket det korrekta namnet är nödvändigt, som en synonym för - enkla ord till material menas att ämnet och inte alltför distraherad av uppmärksamhet och besvärliga formalitet

Vad heter står för pennor?

Stöd för pennor är inte bara bekvämt att använda, men det är fortfarande och kan betraktas som en attraktiv designelement. I vilket fall som helst på bordet, hon ser mycket attraktiv.

Sajten http://www.prstyle.ru/catalog/pens-stationery/pens-table/ ett brett utbud av handtag på basen. De kan användas både i offentliga institutioner (för att undvika stöld av pennor), och hemma, om du är trött på att ständigt leta efter, där gick bort från bordet en penna.

Casual och Laksheri alternativ

Idag är många tillverkare producerar brevpapper penna på ett stativ, att priset är praktiskt taget inte skiljer sig från andra varianter.

Dessutom är ett stöd kardborreband. Därför kan det fästas inte bara horisontellt utan även på vertikala ytor. Detta ger en effektiv användning av utrymme.

Fördelar med handtaget på stativet:

  • alltid på samma plats;
  • penna från stativet kan inte tas bort (det är på en sträng);
  • Pen passar perfekt i praktiskt taget alla miljöer på grund av dess neutralitet.

Men vi bör inte glömma att det är en premie verkställighet i nämnda individ. Vi talar om handtaget på stativet, som är installerad i high-end kontor eller magistraten.

Vad är premien?

Ofta är dessa pennor utförs med gåvan. På basen i sig, som är införd i handtaget graverad med en inskription kan utföras. Normalt är handtaget inte bollen, och pennan.

Dessutom, om den unga trolovade vill överväga alla de minsta detaljerna äktenskapet registreringsförfarande, de kan också ställas in i förväg på bordet för att underteckna vigselbeviset som en penna.

Det är garanterat inte lämna blots, och signaturen kommer att vara särskilt elegant.

Bonus knopp på stativet har en massiv bas. I själva verket av denna anledning locket är fast handtag. I det det är fast ordentligt. Om pennan (med bläck) kan stativet tillåter inte att hända problem i form av att spilla bläck på skrivbordet.

Dessutom kan ett stöd för handtaget vara en del av arrangören, där ytterligare pappers butiker. Fullständighet ger utsikt över bordet koncentration och noggrannhet.

Videon presenteras bröllop penna med stativ:

Modern medicin använder många olika effektiva metoder för eliminering av brott relaterade till det muskuloskeletala systemet. En sådan metod är chockvågen

Alla står för pappers

September 1 ganska nära, och föräldrar har börjat förbereda sina barn till skolan. Men i grund och botten att köpa pennor / bärbara datorer och andra skolmaterial kommer att producera närmare till början av läsåret. Detta innebär att du fortfarande har tid att ge dina besökare att underlätta för beräkningar och möjligheten att optimala valet av nödvändiga varor.

"Reklam Stuff", i sin tur, är redo att hjälpa dig med detta. Och så i denna nyhet vi Okin snabb blick alls vår monter brevpapper. Allt för att du har att spendera mindre tid på att leta efter den nödvändiga kommersiell utrustning. Varje namn när du klickar på den kommer du att öppna en sida av vår katalog, som kommer att vara mer information om leta stå.

Glas under office (avsnitt 3)

Praktiskt cup för lagring och presentation av pennor, markörer, pennor, kosmetiska produkter. Kan exakt passar mer produktion per ytenhet av montrar. Tillverkad av färgad polystyren. Shock. Kanske logo ritning.

Stötsäker Stand för placering av varor i skyltfönstret utrymme. Det kan vara vilken färg som helst anpassning bas.

Vikbar ställning för pappers

Lätt att använda och lagring transport för pennor, pennor, markörer. Akryl i kombination med färgstötsäker polystyren och mekaniska anslutningsdelar, gör denna enhet en oumbärlig direktkontakt med köparen!

Referens frontal panel kan göras av valfri färg, någon form och någon bild appliceras på fyrfärg UV tryckteknik!

Förvaring för kontorsmaterial

Kör för pappersvaror placerade på hyllorna och som en platt yta och den perforerade rack och hyllor. Den utrustad med alla nödvändiga monteringsdetaljer och prislapp hållare på frontpanelen. Kännetecknas av pålitlighet och lång livslängd.

Hållbar billig monter demonstration hanterar medium och lyxklassen. Kanske drar bilderna på stativet.

Fack "Zhelob9raquo;, gångjärn handtag

Den moderna lösningen för självbetjäningsbutiker säljer pappersvaror, hårdvara, små varor. Lätt monteras på den perforerade panelen.

Dessutom utrustade med avdelare av akryl som skall placeras i en rad. Dike längd - 190 mm.

Robust och kompakt stativ för linjer 30 och 20 cm på hyllan.

Stå under raden "Kantsler9raquo; (Vånings)

Stå under raden "Kantsler9raquo; (Tre-nivå)

Robust en / två / tre-nivå står för linjen för hyllan i butiken.

Bekväm stationär stå under papperet med silhuetter av djur.

Stå för pennor "Porto9raquo; (10 pennor)

Stå för vertikal placering av handtagen 10 av medelhög och hög prisklass. Bordsstället en bra bild av handtaget huset. På den främre delen av logotypen är möjligt att tillämpa metoden för fyrfärg UV-tryck, samt utföranden med olika antal platser.

Stå för pennor "Point Break"

Ljusstativ för pennor, blyertspennor och markörer, vilka är införda mellan de flexibla kammusslor. Stand kan användas i kassa områden och områden med direkt tillgång till produkten, eftersom det har motståndsegenskaper.

Står för en sval handtag

Imponerande monter för att visa upp premium pennor.

Slide enhet för pappers

Den unika enhet gjord av vandalisoleringsmaterial (polystyren och PET), vilket säkerställer dess långa serviceutrustning i kontakt med köparen. Enkelt och billigt. Det finns en möjlighet av färg utförande grunder och personalisering med hjälp av screentryck eller färg klistermärken.

Ju längre tjänar p.o.s.oborudovanie, ju längre du gör en vinst på rätt produktplacering. Att välja den här enheten, är du garanterad att få en dubbel fördel.

Hill Drive universella "Mini9raquo;

Glida enhet för pappersvaror, kosmetika och andra. Den cellstorlek av 80 * 70 mm. Det gör att du kan placera produkten nyttiga och väsentligt öka försäljningen av utställda produkter.

Tabell vertikala driv

Unik stativ. Det tar liten plats, men gör det möjligt att placera en produkt mycket.

Tillverkad av slagtålig polystyren och PET färg som låter dig ställa in stativet i direkt kontakt med köpare på de öppna fönstren.

Eventuell anpassning.

Hill Drive universella "Kantsler9raquo;

Robusta, super rymlig och bekväm konstruktionsberäkningar för pennor, markörer och andra produkter. Start av försäljningsorganisationen i pappershandel med denna monter!

cellstorlek är 90 * 70 mm.

Hopfällbar design - kan skickas TK utan äktenskap och slåss!

Står för tidningar och omslag

Bekväm stativet hus tidskrift, papper, omslag, mappar. Utförs för hyllor 960 mm, ett djup på 300 och 400 mm. Cubicle djup - 60 mm.

Finns även för att passa din storlek och utrustning.

Bekväm och pålitlig fler bricka placeras på hyllan av små varor -. Suddgummin, sharpeners, etc. Denna bricka har en mekanisk anslutning och kan vara gjord av vilken som helst storlek och valfritt antal celler.

Stå enhet för den vertikala placeringen av händerna på en disk eller i en självbetjänings zon. Lämplig för hyllorna 300 och 400 mm. Strukturen kan vara utrustad prishållare typ DBR (bredd 39 mm).

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

65 + = 66