Stavmixer är bättre att välja en

Välja den bästa blender företag

På hyllorna i butiker av hushållsapparater finns det en mängd av mixer. Men hur man gör rätt val och inte att förväxlas med ett urval av företag? Vilket är bättre att köpa en mixer? Anordning som företaget är bäst att välja? Dessa är de frågor som vi kommer att försöka att avslöja.

mixer - det är en elektrisk apparat, som är anordnad för framställning av en liten mängd portioner. Den kombinerar funktionerna av en bländare och kvarn.

De funktioner som utförs av biandaren:

 • Blandning av ingredienserna.
 • Slip produkter.
 • Seger ingredienser.

där två typer av Blender:

 1. stationär - det har en stabilt hus och en skål med ett lock som förhindrar vätska från att stänka under tillagning.

Som dränk och stationära blandare producera ett stort antal företag. Den mest kända ledande:

 1. tyska företaget Braun, som vann kärleken bland kunderna för högkvalitativa produkter. Blenders detta företags kännetecknas av ett stort antal funktioner och lägen. Särskilt värt att nämna Multiquick serie med rostfria knivar. Detta företag har gjort det möjligt att använda enheter även i naturen, vilket skapar en trådlös modell. Alla enheter är eleganta och passar perfekt i det inre av ditt kök.
 2. En annan tysk firma Bosch (För att reparera instrumentet läsa artikeln demontering blender Bosch) - en tillverkare av högkvalitativa mekaniska hushållsapparater, som är känd för sin tyst drift och hållbarhet. Men jag vill att notera närvaron av fyra knivblad och en chopper för grönska.
 3. internationell oro Philips Det finns ett stort sortiment av högkvalitativa varor. Företaget är populär över hela världen. Philips blandare är kompakt och lätt, och från kvalitet material pitchers tillåter även att bearbeta varma ingredienser.

Det finns mindre populära företag som producerar och stationära dränk mixer. Men de förtjänar inte mindre uppmärksamhet än de tre bästa:

Mekaniserade köksmaskiner, som skapats av dessa företag, har en god kvalitet, men det kommer att kosta mycket billigare än blandare mest välkända företag.

1

Vilka kriterier styr valet?

Först av allt, när man väljer en mixer, är det nödvändigt att uppmärksamma det popularitet bland köpare i butikerna av hushållsmaskiner och Internet.

Ett viktigt kriterium är tillförlitlighet hushållsapparater. Här kan vi lita på recensioner reparatör. Hur ofta ta att reparera blandare och vad de är fast.

du önskad enhet måste vara prisvärd. Först av allt, tillgången på prisklasser beroende på den ekonomiska situationen i familjen. Och även för att behaga mixern kunde köpa utan problem i apparaten butik eller från nätbutiker.

Betyg de bästa stavmixer och stationära upprättats på grundval av kundrespons och åsikter säljare av köksutrustning.

Bosch MSM 88190 (Hemland - Tyskland):

 • Motor 800 watt;
 • hölje av rostfritt stål;
 • 12 hastighetslägen;
 • "Turbo" -läge,
 • Närvaron av en korsformad kniv;
 • Ingår chopper, kvarn, kopp, visp, rivjärn och skivskivprodukter.

Braun MQ 735 (Hemland - Tyskland):

 • Effekt - 750 W;
 • Huset är tillverkat av plast;
 • Stål Immersion;
 • Den mekaniska form av kontroll;
 • 10 lägen med hastighet med steglös;
 • Mätbehållaren volym av 600 ml;
 • Vispa för piska komplett.

Bosch MSM 66050 (Hemland - Tyskland):

 • Kraftenheten är 600 W;
 • Foten mixer tillverkad av plast;
 • 12 hastighetsområdena;
 • Glas, med en kapacitet på 600 ml;
 • Mini chopper, vispa;
 • Turbofunktion;
 • Rostfritt stål kniv med 4 blad.

Scarlett SC-HB42M30 (Hemland - UK):

 • Anordning 700-W;
 • Plast hus med en metalldel på dopp;
 • Mekanisk styrning med en gradvis ökning av hastighet;
 • Munstycke för mosning, piska;
 • Närvaron av en puls och turbo;
 • Kapacitets bägare - 600 ml.

Moulinex DD725 (Hemland - Frankrike):

 • Nedsänkningen mixer 700 W;
 • 2-hastighetsläget;
 • Nedsänkning del av rostfritt stål;
 • Glas kapacitet 0,8 liter;
 • Mini chopper;
 • Multiblads- visp, chopper, vägghållare, bägare.

Kitfort KT-1301 (Hemland - Ryssland):

 • Motoreffekt 1000 W;
 • Metallhölje;
 • Glasskål volym av 1000 W;
 • Det finns ett hål i locket, vilket gör det möjligt att lägga till produkter under tillagningen;
 • knivar med sex blad av rostfritt stål;
 • Elektronisk styrning med timer;
 • 6 hastigheter kontinuerligt justerbara;
 • Accelerationsläge;
 • Funktion ishacka.
 • Multifunktionell: slipar, mixar, piskor, kotletter, knådar degen glest, blandar drinkar, is kolit.

Braun JB 3060 Tribute (Hemland - Tyskland):

 • Effekt - 800 W;
 • Glaskannan volym på 1,75 liter låter dig ladda ner de hetaste produkterna.
 • 5 hastigheter;
 • Turbofunktion;
 • blad av rostfritt stål;
 • Colca is;
 • Halkfria gummifötter.

Philips HR 2166 (Holländska):

 • Kraftenheten är 600 W;
 • Plasthus och kanna;
 • Mekanisk styrning;
 • 2 med kontinuerligt justerbar hastighet;
 • Ytterligare munstycke filter och kvarn;
 • Tillgänglighet avtappningskran och öppningar för ingredienser;
 • Lätt att använda.

Philips HR 2195 (Hemland - Nederländerna):

 • Power är 900 W;
 • Kanna glas 2 liter;
 • Mekanisk styrning;
 • Kniv med sex blad;
 • 15 snabbar närvaron av finjustering;
 • pulseringsläge;
 • Ishacka.

Bosch MMB 65G0M (Tyska företaget):

 • Motor 800 watt;
 • hölje av rostfritt stål;
 • Steglös varvtalsreglering;
 • 2 automatisk dryckesberedningsprogram;
 • Kanna av termo volym av 2,3 l;
 • Mätglaset med ett lock;
 • Skål försedd med en kran och ett dräneringshål i locket för ingredienser;
 • Is krossning funktion.

När du handlar för en mixer är en grundläggande kriteriet - billigt och bra, har sedan att uppmärksamma detta betyg. Den består av stavmixer.

SUPRA HBS-633 (Hemland - Japan):

 • anordning effekt 600 W;
 • Mekanisk styrning;
 • Plasthölje med metall dopp del;
 • Tillgång till turbo och pulseringslägen;
 • Chopper, vispa, mätglaset;

Bosch MSM 6B100 (Hemland - Tyskland):

 • Device Power 280 W;
 • En hastighet;
 • Nedsänkning mixer med plastfötter;
 • Det klockformade delen förhindrar stänk.

SUPRA HBS-625 (Hemland - Japan):

 • Nedsänkning anordningen har en 250 W effekt;
 • Kroppen och submers del tillverkad av plast;
 • 2 styrhastighet;
 • Pulsläge;
 • Närvaron av kvarnar.

Vid den årliga översynen av hushållsapparater i Berlin presenterades för koreanska vakuumblandare Ozen, som kommer att finnas tillgänglig på Internet 2017.

Principen för operationen är enligt följande:

 1. Skålen är fylld med ingredienser.
 2. Evakueras från burken.
 3. Körs automatiskt läge, där alla produkter krossas till konsekvens av potatismos.
 4. För blandning eller mala ingredienserna i arbetet utförs manuellt.
 5. Efter att ha utfört en specifik funktion vakuum avbryts, och sedan kan avlägsnas från skålprodukter. Om så önskas kan innehållet i kannan spara tid i vakuum.
 1. Matlagning utan syre bevarar näringsämnen och vitaminer, och ingredienserna är inte oxideras under bearbetningen.
 2. Cocktails, framställda på detta sätt inte är skiktad.

Nackdelar: Högt pris - från $ 500.

Jag undrar om detta kommer att fastställas 2017 på hyllorna i våra butiker av hushållsapparater? Vilka är trenderna inom 2017 kommer att överraska oss ännu?

Vi kan inte säga med 100% noggrannhet på vilket företag är bäst mixer. bästa mixer - är inte den som dikterar användningen av tiden, och den som passar dig med sin funktionalitet, kvalitet, effektnivå, enhetstyp (nedsänkning eller stationär), utseende.

Stationära blandare, befann sig i 2017 av kunden yttrande. Deras huvudegenskaper och för att identifiera fördelar och nackdelar. prisnivån.

Nedsänkning mixer: hur man bäst att välja

Moderna tillverkare gör oss lyckliga köksmaskiner, som blir en livräddare för varje familj. Tack vare henne har arbetet med att laga dina favoriträtter blir så enkelt som aldrig förr. En av dem var en nedsänkning mixer: hur man bäst att välja, kan du nedan. Utrustningen hjälper till att laga olika puréer och mousser utan svårighet, att mala maten.

Inledningsvis måste du besluta om en ändring av utrustningen. Om du inte vet vilken typ av mixer bättre nedsänkning eller stillastående, då först och främst tänka på vad du vill laga mat med den. Detta är mycket viktigt. Funktion stavmixer är mycket varierande. Satsen är vanligtvis inte en del av koppen, så alla rätter som lämpar sig för matlagning. Kraftfull nedsänkning mixer idealisk för fragmentering och blandning av produkter av små portioner. Dessutom är utrustningen delas in i:

Den bästa nedsänkning mixer för hemmabruk måste ha följande egenskaper:

 1. Önskvärt överskrider anordningens effekt 350 watt.
 2. Utrustningen måste vara lätt, men tålig. Företrädesvis, den skyddande corolla inte var plast men metall.
 3. Instrumentet med metallmunstycken kommer att bli dyrare, men mer hållbara.
 4. Antal priser kan variera från 2 till 15. Den optimala mängden att vara 5 hemma.
 5. De större munstyckena i anordningen, den större funktionalitet. Till exempel med hjälp av Corolla kan du göra degen olika konsistenser. Apparaten kan vara försedd med ett specialmunstycke för tillverkning av kött.

Sådan utrustning bör ha följande egenskaper:

 1. Power of 600 W eller mer.
 2. Metalliska husdelar, företrädesvis från stål. Speciellt foten, som måste vara nedsänkt.
 3. Gummerat grepp.
 4. Närvaron av en lång sladd och förmåga att arbeta inte bara på nätet, men också från batteriet.
 5. Professionell nedsänkning mixer bör ha mycket fart.
 6. Enheten måste vara utrustad med alla tänkbara tillbehör: fot, två vispar, cup-kross, kvarnar och en vakuumpump.
 7. Stör inte in ytterligare tillbehör: stativ, väggmontering, mätkopp.

Om du inte kan bestämma vilken nedsänkbar mixer som är bättre, se då senaste aktuella erbjudanden från tillverkare. Priserna på produkterna från de mest populära företagen varierar från tusen rubel. upp till 18 tusen rubel. Hitta en riktigt bra handhållen nedsänkbar bländare: vilken är bättre att välja, kan du läsa nedan. Detta hjälper dig att skaffa en enhet som helt uppfyller dina krav.

Funktioner Bosch MSM 88190:

 • effekt - 800 W;
 • 12 hastigheter och en kniv med fyra blad;
 • Rostfritt stålhus och komponenter;
 • komplett med en visp, krossare, rivare och slipning, ett glas med lock och en skala, en kvarn och en mätanordning;
 • möjlighet till smidig växling av hastigheter;
 • delar får tvättas i diskmaskin;
 • ungefärlig kostnad - från 7800 rubel.

Specifikationer Bosch MSM 64155SE:

 • effekt - 450 W;
 • lågt ljud och vibrationer;
 • plasthus och stålfot;
 • i den kompletta uppsättningen finns en visp, ett munstycke för potatismos, en chopper för malet kött, ost, gröna, nötter, lök,
 • ungefärlig kostnad - från 3700 rubel.

Specifikationer Braun Multiquick MQ300 Curry:

 • effekt - 550 W;
 • 2 hastigheter;
 • arbetar del av rostfritt stål;
 • unik munstycksform
 • ungefärligt pris - från 1900 r.

Specifikationer Braun Multiquick 5 Vario MQ 5045 WH Aperitiv:

 • effekt - 750 W;
 • 21 hastighet;
 • i de kompletta sönderdelarna, en kniv för isuppdelning, ett mätglas, en visp;
 • knivar och arbetsdel av rostfritt stål;
 • Ungefärligt pris - från 8500 r.

Specifikationer Philips HR 1607 \ 00:

 • effekt - 550 W;
 • 3 munstycken i uppsättningen: kniv, visp och chopper;
 • ett glas med en skala;
 • kostnad - 4500 rubel.

Egenskaper hos Philips HR 1674:

 • effekt - 800 W;
 • Promix blandningsteknik;
 • 4 munstycken ingår
 • kostnad - 7800 rubel.

Video: vilken nedsänkbar mixer att välja

Alla vet hur svårt det är att bestämma vilken modell av teknik som jag skulle vilja förvärva. Om du också var bland dessa människor, titta sedan på nästa video. Hitta en lämplig handhållen nedsänkbar bländare: vilken är bättre att välja, kommer den här videon att berätta. Efter att ha tittat på det, kommer du genast att inse vilka huvudegenskaper du bör uppmärksamma. Att välja en nedsänkbar bländare kommer inte längre att presentera några problem för dig alls.

Jag drömde om ett sådant instrument och till och med studerade bedömningen av nedsänkta blandare för att förstå vad jag skulle köpa. Jag slutade på Tefal-produkter, för jag anser det vara ett bra varumärke. Jag är mycket nöjd med mitt köp. Nu kan jag lätt masha för spädbarn, jag slog pannkaka degen i några sekunder. Jag är säker på att en sådan enhet är absolut nödvändig för alla älskarinna i köket.

Nikolay, 43 år gammal

Jag visste inte hur man skulle välja rätt nedsänkbar mixer, och min fru ville överraska med en sådan present. Säljaren i butiken rådde en medellång modell från Brown. Uppdatering var användbar. Min fru förbereder mig mina favorit soppor, puré och nyligen lärt mig att piska degen för att baka. Smaken och konsistensen är helt enkelt fantastiskt.

Jag fick en handblender av barn. Först kunde jag inte ens föreställa mig vad jag skulle göra med det. Jag började använda den och experimentera. Även de rätter som jag lagar hela mitt liv, gör jag nu mycket mer effektivt. Jag har en enhet 800 W, jag hjälper med att laga till och med malet kött. Det tar 3-5 minuter. Och jag blev van vid att slå cocktails.

När barnet uppträdde tänkte man om att köpa en mixer. Jag tog handboken, eftersom det i köket tar upp ett minimum av utrymme. Målet för vilket han tog det var att göra barnet till en hemlagad puré. Jag gillar att använda enheten, med det visar sig att laga ännu mer mat än jag trodde. Jag ångrar det i mina inte många beten.

Hur man väljer en nedsänkbar bländare för hemma?

Med hjälp av en mixer kan du underlätta ditt liv i köket. Med denna enhet kan du hugga nötter om några minuter för att laga köttfärs eller blanda alla komponenter till en cocktail. På grund av det stora utbudet av bländare kommer varje älskarinna att kunna välja den mest framgångsrika modellen. Vad är parametrarna att överväga när man köper en sådan enhet?

Grundläggande urvalskriterier för en nedsänkbar mixer

 1. Det är bäst att välja modeller som har en effekt på minst 350 watt. Annars kan mixern ge mycket mer plåga än bra.
 2. Enheten bör ha en lätt vikt, men samtidigt ha tillräcklig styrka. Av mindre betydelse är materialet från vilket skyddskronetten är gjord - den kan vara metallisk och plastisk. Plastprodukter får inte nedsänkas i en het miljö. Dessutom kan de snabbt färgas. Depolymerisation är också viktigt. Det betyder att efter 5-10 år försvinner någon plast i skadliga komponenter.
 3. Bländare med metalldysor kostar vanligtvis mer. Stål anses dock vara ett hållbart material. En sådan blandare kommer inte att förlora sitt utseende och tekniska egenskaper. Dessutom är enheten mycket lättare att rengöra, eftersom den inte är rädd för att använda tvättmedel.
 4. Om det är möjligt är det bäst att köpa en metallblandare med en effekt på minst 600 watt. Tack vare användningen av en sådan enhet kan du snabbt mala ganska hårda ingredienser. Det är bäst att köpa en enhet som har minst 5 hastigheter.
 5. Om du har barn måste du överväga volymen på bländaren. För att inte skada hälsan bör det akustiska trycket inte överstiga 75 dB. En professionell bländare kan ha en svänghastighet på 35 000. Hushållsapparater är långsammare. I alla fall rekommenderar inte experter att använda blandare för att göra malet kött, eftersom det här är en ganska lång process. Dessutom finns det risk för felaktig konsistens.

Vilken företag nedsänkbar blender är bäst att köpa: en översikt

Ett stort utbud av sådana enheter - tefal, bosh, filips, brun - ger dig möjlighet att välja det bästa alternativet som kommer att tillfredsställa dig i alla parametrar. För detta behöver du noga läsa egenskaperna hos de mest populära enheterna.

Submersible blender Phillips hr 1327 (Philips)

En hand mixer av Philips varumärke har en effekt på 550 watt. Dessutom är den utrustad med en unik triangulär fastsättning. Det ingår också en helikopter och en visp. På grund av dess användning är det möjligt att förbereda omedelbara soppor med en idealisk konsistens. Det är också lätt att piska grädde eller hugga grönsakerna.

Hackaren gör det enkelt att göra många produkter till en homogen massa. Till exempel, lök, nötter, choklad, gröna, ost. Ett munstycke i form av en visp hjälper till att få en underbar majonnäs eller piska grädden. Med hjälp av denna enhet är det lätt att göra potatismos och alla slags cocktails.

Genom att trycka på två knappar, kan blenderens fot lossas utan problem. Och tack vare handtaget, som har en smal form, är den här enheten perfekt för vilken hand som helst.

Detta är en vacker kompakt enhet som har en effekt på 400 watt och bekväma munstycken för daglig användning. En sådan blandare kommer att blanda och krossa olika produkter, förbereda potatismos. I den kompletta uppsättningen finns en chopper, som hjälper till att bearbeta nötter, gröna, lökar.

Utan tvekan är den enkla att rengöra, eftersom apparatens ben kan tvättas i en diskmaskin. Apparatens ben är tillverkat av värmebeständig plast. Dessutom ingår ett matglas med måttskala.

Polaris phb 0715a titan (Polaris)

Det är en pålitlig och praktisk mixer, som har en hög effekt - 650 watt. Dessutom har den ett plasthölje och en avtagbar del gjord av metall. Satsen innehåller en mätbägare med en kapacitet på 0,7 liter, liksom en chopper som har en volym på 0,5 liter. Dessutom innehåller kompositionen en visp för piskning av flytande produkter.

Blandare med finhack, gör att du kan laga soppor, purees, alla slags pates och cocktails. Du kan hugga lök eller gröna på några sekunder. Enheten har extremt skarpa knivar av rostfritt stål och en elegant design som gör det möjligt för denna enhet att bli en dekoration för vilket kök som helst.

Denna enhet har två fördelar - den har en speciell sprutdysform och en superlätt vikt. Blender är cirka 30% lättare än liknande enheter. För att välja önskad konsistens av slipprodukter har enheten två hastigheter. Den är också utrustad med turboläge, vilket hjälper till att snabbt framställa puree från mycket mjuka produkter.

Foten är gjord av rostfritt stål, vilket gör den mer praktisk. Dessutom ingår ett mätglas med en kapacitet på 0,5 liter, med lock. Shreddern har samma volym - 500 ml. Tack vare en kraft på 600 W kan du enkelt mala fasta produkter, inklusive kött.

Det är en praktisk mixer med en särskilt hög effekt på 1000 watt. I den kompletta uppsättningen finns ett mätglas i volymen 0,7 liter, och även en kapsel med en kapacitet på 0,5 liter och en visp. Denna enhet har ett pålitligt metallfall. Den är mekaniskt styrd och har 2 hastigheter. Dessutom har mixern ett läge som hjälper till att smidigt anpassa hastigheten.

Bland de ytterligare alternativen bör tilldelas turbo-läge och puls. Det finns också en regim som tillåter dig att hugga is. En ytterligare fördel med mixern är att den har ett gångjärn för att hänga, vilket förenklar dess lagring och användning.

Denna mixer har en ganska hög effekt - 800 W, vilket gör det möjligt att skära hårda matar ganska snabbt. Det ingår också en mätkopp med en volym på 0,8 liter, en rivare med en kapacitet på 1,75 liter och en kvarn som har en kapacitet på 0,5 liter. Dessutom har enheten ett munstycke i form av en visp, så att du kan piska upp flytande livsmedel.

Blenderen har 5 hastigheter och kännetecknas av en smidig hastighetsreglering. Ytterligare lägen inkluderar turboläge, munstycken för skärning av kuber och skivor, liksom en rivare. Enheten innehåller en lagringsställning, apparater för framställning av pannkakor, pommes frites och potatismos.

Moulinex dd 609 ultra (Molinex)

Denna praktiska och pålitliga mixer har en effekt på 700 W och är mekaniskt styrd. Den innehåller en mätkopp som har en kapacitet på 0,6 liter och en visp. Enheten skiljer sig åt eftersom den skiljer sig åt med 2 hastigheter. Kroppen och nedsänkningsdelen är gjorda av plast.

Detta tillåter biandaren att framställa alla typer av soppor, bredbara pålägg, blandning ingredienser för cocktail. Dessutom låter det dig att förbereda majonnäs och andra såser. På grund av den höga effektanordningen tillåter tillräckligt snabbt för att slipa de fasta ingredienserna.

Finns det något bättre instrument: nedsänkning eller stationär?

Har ett urval av en viss enhet beror på dina mål och syften. Regelbunden mixer används ofta för att röra drinkar eller ishacka. Det gör också piska proteiner. Naturligtvis i jämförelse med nedsänkning mixer har vissa fördelar. Så det finns ingen anledning att hålla den i dina händer. Du kan trycka på en enda knapp för att få den färdiga produkten.

Vanligtvis stationära blandare är mycket billigare än den dränkbara. De behöver inte tvätta, eftersom det är oftast en självrengörande funktion. Detta undviker obehagliga nedskärningar knivar. Att tvätta en sådan anordning, är det tillräckligt för att fylla en vattentank och en viss tid för att aktivera enheten.

Nedsänkning mixer som påminner om metall eller plast fot, som sänks ned i behållaren. Typiskt är denna anordning som används för slipning mat. Det är perfekt för unga mödrar, eftersom det tillåter dig att snabbt förbereda potatismos och gröt.

Denna enhet är mycket bekvämt för dem som används för att laga små portioner. Det tar liten plats och är lämplig för matlagning i mycket olika rätter. Detta är ett utmärkt verktyg för att göra brödsmulor eller skiva lök. Det gör att du kan laga lite hackad eller hackade frukter och grönsaker.

Naturligtvis har nedsänkning mixer sina nackdelar. Så är det nödvändigt att hålla i sina händer. Om du planerar att hugga en hel del produkter kan handen helt enkelt vara trött. Dessutom är stor vikt konstruktionsmaterialet av benet. Plast kommer att bli mycket billigare, men detta mixer kan inte placeras i en varm miljö. För detta ändamål, för att bättre välja en metall enhet.

Varför behovet av nedsänkning mixer och vad de kan göra?

Nedsänkning mixer - är det en enkel konstruktion, som till sitt utseende liknar omger pistillen. Det kan vara av metall eller plast. Och den här funktionen måste beaktas när man köper.

Således kan plast benet inte användas för slipning hårt mat. Det kan skadas genom nedsänkning i en varm miljö. Ur denna synvinkel är metallen vara mycket mer praktiskt.

Stavmixer används inte för beredning av cocktails. Den huvudsakliga funktionen hos denna anordning är slipning en liten mängd av ingredienser. Den är idealisk för en ung mor, som är nödvändig för att förbereda barnet för lite malet kött biffar, fruktpuré eller gröt.

Den största nackdelen med denna mixer är behovet av att hålla enheten i händerna. Om du behöver för att bearbeta en hel del ingredienser kan händer ganska snabbt tröttnar. I detta fall, är sänkbara anordningen perfekt lämpade för slipning kryddor. Använd den i några sekunder för att göra brödsmulor eller hackad lök för fyllning.

Dessutom stavmixer har ofta ytterligare bilagor som sträcker sig kapaciteten hos varje familj:

 1. pistill - detta är huvudmunstycket, som har en kniv. De mals för att producera det önskade tillståndet. Det är inte nödvändigt att hoppas att detta gör att du kan göra en mixer mos hela familjen. Knivar grönsaker enhets förvandlas till en tjock massa och smaklös. Den här metoden är idealisk för matlagning bara för små barn. Du kan också göra en tjock soppa.
 2. corolla - Detta tips är bra för att göra alla typer av potatismos, piskande proteiner. Det kan fungera som en utmärkt visp mixer ersättare.
 3. speciell flishugg - representerar en snår med knivar. Det gör att du kan hacka lök eller göra fyllning utan svårighet.

Ibland blandare är en komplett vakuumpump. Med detta munstycke värdinna kan pumpa luft från plastbehållare och betydligt förlänga hållbarheten av produkter.

Också turbo kan vara närvarande i en mixer. Dragen av en sådan regim ligger i det faktum att enheten är påslagen för maximal effekt. I detta fall spelar det ingen roll med vilken hastighet du arbetar för att aktivera det här läget. Den här funktionen är användbar om du vill ge den maximala mängden av produkter - till exempel de vispade äggvitorna. I det här fallet kan du uppnå samma effekt genom att helt enkelt slå på mixern med högsta hastighet.

Det är mycket viktigt att i förväg analysera vilka bilagor du behöver. Ganska ofta onödiga blandare utrustad med ett kit som du aldrig kommer att använda. Bättre att välja en högkvalitativ mixer med de ingredienser som du faktiskt kommer att använda.

Video: krögare Tatiana Litvinova hjälper dig att välja den mest tillförlitliga blender

I en av de mest populära tv-program, känd krögare och en bra konditor Tatiana Litvinova delar tips om att välja en kvalitet och billig mixer för hemmet. Vilken typ av enhet vinns av resultaten av expertanalys? Titta på videon:

Att välja en kvalitet mixer - en mycket viktig uppgift, för att klara kraften av sina egna som är inte varje kvinna. Om du vill köpa en verkligt praktisk och tillförlitlig anordning, är det nödvändigt att analysera de tekniska parametrarna för alla kända varumärken och välj den enhet som kommer att lösa alla dina uppgifter i köket.

Marina: Jag köpte en mixer varumärke Polaris, mycket nöjd med mitt köp. Den relativt billig anordning som är utmärkt i funktionalitet, en idealisk stapling och utmärkt hastighet. På grund av den tunna och vass kniv jag lyckas snabbt hacka grönsaker och frukter, vilket gör soppor, vispgrädde och ägg.

Anna: När det var dags att gå in i kosten mitt barn, nya produkter, inför jag problemet med att välja en kvalitet mixer. Jag har läst massor av recensioner och beslutade att köpa en mixer Bosch. tryggt kan jag säga att detta är verkligen hög kvalitet sak. Denna enhet krossar lätt frukt och grönsaker, spannmål och soppor. Jag skulle rekommendera detta märke!

irina: Jag köpte en mixer Philips varumärke, mycket lycklig. Laga mat med det eller göra en puré bebis färs för köttbullar - det är bokstavligen ett par minuter. Jag tar ett och ett halvt år, och inga klagomål på min del nr.

Victoria: Jag har beslutat att köpa en mixer efter utseendet på baby - trodde jag skulle laga med det pyureshki son. Faktum är att jag är nu utan det, bara inte kan göra. Jag lagar mat med hjälp av mixer soppor, patéer, finfördelat kött för stoppning, gröna, lök. Jag kan säga att jag är utan den, som utan händer. Jag köpte en pålitlig mixer Bosch - kraftfull nog, med metallbenet.

Varför är du på huvudbilden i titeln, uppenbarligen Kenwood, jag har en sådan stor kraftfull maskin, och du har inte ens nämnt om det?

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

83 + = 84