Tabell elektrisk ugn med konvektion

Mini skrivbord elektrisk ugn. Hur man väljer en styrelse ugn: tips, recensioner

Ugn styrelse kommer att förbereda ett stort antal rätter. Inte alla kök har möjlighet att placera en full utrustning. Här kommer till hjälp av en mini-ugn.

Mini-ugnen installeras i land hus, lanthus. I ett litet kök kan användas tillsammans med en gas eller elektrisk spis.

Obestridliga meriter - små i storlek, möjligheten till kompakt installation. Antalet funktioner påverkas inte. Mini elektrisk ugn ombord gör det möjligt att förbereda samma rätter som standard, men i mindre antal.

Det är lätt att bära och ställa upp på en annan plats. Om enheten inte används, kan det tillfälligt avlägsnas.

Modern ugn ombord har typiskt två värmeelement, av vilka en är belägen vid botten, och den andra - i toppen. De ger jämn uppvärmning av hela inre volymen. Det är möjligt att endast använda en av värmelägen: hög eller låg.

Olika typer av elektriska ugnar:

 • Miniugn ombord.
 • Ugnen standard märke.
 • Mini-ugnen pizza.
 • Mini-ugn med konvektion.
 • Professional mini spis för kaféer.

Ugn ombord kan vara en, två och tre-brännare eller helt utan dem.

Som regel tillsammans med själva instrumentet sålde följande tillbehör:

1
 • Konvektion - fläkt driver uppvärmd luft i hela volymen av ugnen.
 • Grill - värmare, som sitter högst upp, bildar en skorpa läckra bakverk.
 • Spett roterar runt axeln av produkter, vilket bidrar till en jämn bakning.
 • Timer - titta på, rapporterar att det var dags att ta ut den färdiga skålen, eller en anordning som stänger av ugnen. Vanligtvis är det beräknat för en eller två timme. Timern kan vara modellen med elektronisk och mekanisk kontroll.
 • Avfrostning sker, följt av matlagning med automatisk ändring av temperaturen.
 • På vissa modeller kan du ta bort den övre luckan, sedan förvandlas till en bordsskiva ugn grill.
 • Restvärmeindikator förhindrar brännskador, Visa, varma eller inte.
 • Kokande kontroll reducerar automatiskt temperaturen i ugnskammaren.
 • Teleskopskenor - flyttade ut ur ugnen för att dra pannan med de kokta måltiderna var bekvämt.
 • bevarandeprogram gör det möjligt att låsa temperaturförändring i beredningen av rätter att använda den i framtiden.

Det finns två typer av rengöring som ugn ombord kan göra själv. Denna hydrolys (hälla varmt vatten i pannan) och pyrolys (under påverkan av värme). Men själva arbetet är fortfarande nödvändigt. Ta bort smuts och avfall måste manuellt för att rengöra elektrisk ugn ombord.

Att välja en bra mini-ugn, är det nödvändigt att ta hänsyn till:

 • Dimensioner.
 • Användbar volym. Två av ugnen med samma storlek kan ha olika värden på den användbara volym. Detta beror på vilken typ apparaten.
 • Närvaron av ovanstående funktioner.
 • miniugn kontroll kan vara mekanisk (omkopplarvredet), handlag, elektroniskt. Hans stil påverkar inte kvaliteten på den tillagade maten i ugnen.
 • Var uppmärksam på den inre beläggningen. Tja, om det kommer att hålla. Rengör sedan det mycket lättare.

Innan du väljer en stationär ugn, du bestämmer dig för önskad funktion och tillgänglighet. Fundera på hur ofta du kommer att använda den och hur mycket mat att förbereda sig.

Volymen insidan av ugnen kan vara från 6 till 40 liter. Stor garderob inne betyder inte att alla funktioner.

Välja ugnen med grillspett, vara medveten om att kycklingen på den kommer bakas i 2 timmar. Och om det i bitar, då bara en timme. Modell utan grillspett billigare.

Kraften i dessa enheter - 0,6-3,2 kW.

De flesta kunder som den genomsnittliga storleken och kraft enheter. De är ganska rymlig, och ändå inte tar upp mycket plats.

Många tillverkare producerar elektrisk ugn ombord. Hur man väljer en kvalitet?

 • Delfa (China). Good value "pris-kvalitet". Det värmer jämnt. Ingen bakgrundsbelysning. Tillagningsprocessen kan observeras genom det transparenta glaset. Det emaljerade bakplåten. konvektion och grill-läge. De kan slås på samtidigt. Temperatur - från 100 till 250 grader. Värmeelement ingår växelvis eller båda. Det finns ett handtag för pannan.
 • Miniugn BORK - "smart" kök apparaten. Volymen är 12-16 L, 4-5 kvartsvärmeelementet. Vikt - 6 kg. Det drivs vid en temperatur av från 50 till 130 grader. konvektion läge gör det möjligt att jämnt värma hela volymen av ugnen. Non-stick beläggning. IQ-värmedistributionssystemet gör det möjligt att oberoende reglera temperaturen i ugnen, beroende på det valda läget. vänlig ledning. Displayen visar all information om inträffar inom processer. I ugnen 9 automatiska program. Om detta inte är tillräckligt, kan du skapa din egen. Programinställningar ändras på begäran av ägaren.
 • Redber volym av 16-35 liter. Modeller 30-35 Jag har 25 kokplatta. Deras makt - 1,6 kW. 3 driftlägen. Grillfunktion. Timer 2 timmar. Justerbar termostat sparar energi och tid på att styra driften av ugnen. Ingen non-stick beläggning. Inkluderat är pannan med ett handtag, galler.
 • "Dream" (Ryssland). Mini ugn med metallstativ kan du ställa in enheten, var som helst. Det finns 2 kokplattor för matlagning.
 • Smile - elektrisk ugn mini volym på 8 liter. En timer i 15 minuter. Alternativ: grill för bakning, smulbrickan, fack produkter.

Kund recensioner säga att mini ugnen styrelsen är mycket bekvämt, ekonomiskt (förbrukar lite el). Som modell med teleskopskenor. De tillåter dig att ta ut den färdiga skålen ur apparaten utan problem.

Jo, när ugnen har en elektrisk styrelse. Användar recensioner tyder på att det kan bidra till att snabbt värma pizza, pajer, smörgåsar. Du kan värma upp kall te eller kaffe.

DeLongi - liten elektrisk ugn ombord. Feedback från kunder tyder på att det kan bidra till att snabbt och enkelt koka köttet. Det är väl bakas igenom, visar det sig saftigt. Barnen förbereder en mängd olika puddingar.

En av de minsta är en mini-ugn elskåpet MPM Produkt. Dess dimensioner - 21 x 36 x 28 cm, volym - 9 l. Effekt - 0,8 kW. Det finns en grill. Häll nr.

Om samma storlek på Adler AD ugnen. Effekt lite mer - 1 kW. Båda dessa modeller har tjänat en välförtjänt popularitet.

Tabell elektrisk ugn med konvektion

Om du inte har hört mer om detta mirakel av teknik - du är här! Vi visar dig varför det är bättre att välja en mini elektrisk ugn med varmluft, vilka är dess fördelar och eventuella nackdelar.

Ursprungligen värt att berätta att det är en mini ugn. Denna ugn, som är stor som en lite mer än en vanlig mikrovågsugn. Det är oftast en eller två nivåer i stället för en vanlig tre hela ugnen. Denna ugn välförtjänt fick titeln kompakt. Den är lämplig för ett hus på landet och i händelse av att huvudugnen du gas. Då fördelarna med denna lilla hjälpreda du uppskattar jämförelsen.

Nu för mer information om konvektion i en mini - ugn, och i alla andra. Naturlig konvektion värmeöverföringsprocessen kan inte se till att upprätthålla en temperaturnivå under tillagning. För att göra detta, är ugnen integrerad fläkt, som är utformad för att ge snabbare cirkulation av luften inne i ugnen.

Hur användbar konvektion läge? När ugnstemperaturen är densamma, inte bara på alla nivåer, men också i alla hörn - du inte längre behöver oroa sig för att nära väggen i ugnen bakverk svampiga, är botten redan i bleka svampiga skorpa paj. Konvektor kommer snabbt driva luften och säkerställa en jämn tillagning.

När du väljer en mini elektrisk ugn med varmluft, bör tänka på hur det kommer att konvektor. Fans är finns i flera former.

Vissa tillhandahålla måltider bearbetning ånga. Således får du inte bara ugnen, men huvuddelen ångaren. Denna funktion kommer att vara köttet i tillagningsprocessen mer saftig och aptitretande. Nästa typ - en sorts accelerator tillagningen. Den vanliga konvektor stimulerar helt enkelt luftcirkulation, utan att värma den. Man behöver bara sätta runt värmekretsen av fläkten, och tillagningen kommer att bli ännu snabbare. Du kan också välja alternativ som är själv uppvärmd luft, vilket gör en sådan fläkt i tredje brännare.

Men mini elektrisk ugn med varmluft, inte bara med hjälp av inbyggda fläktarna förtjänar sin uppmärksamhet på den del av värdarna. Ugnen kan fungera som en fullständig ugn.

Särskilt värdefulla är följande funktioner som tillhandahålls av tillverkaren:

 • Grill. I denna lilla ugn kan laga pajer med gyllenbrun eller aromatiska, krispiga kött - det blir lättare med grillfunktion. I slutet av matlagning toppbrännaren är påslagen endast som gör det möjligt att nå skorpan Golden State.
 • Tina. Det är mycket lättare att arbeta med ett sådant mirakel ugn om hon kommer att kunna snabbt frigöra de nödvändiga produkter, upprätthålla för hög temperatur i ugnen.
 • Inbyggd tillagningssätt. Processen att utforska Mini elektrisk ugn med konvektion kommer att äga rum mycket snabbare och mer produktiv, om tillverkaren tog hand om värdinnan i detta kök hjälpare, och har byggt en specifik uppsättning funktioner på en gång - ett par knappar, och du redan vet hur man bäst laga mat i mini ugnen pizza!

Vi föreslår att du tittar tillförlitliga producenter och göra rätt val! Ha en trevlig konst och kulinariska inspiration!

Elektrisk bord ugn för bakning. Var kan jag köpa en ugn, priset

Ingen självrespekt hemmafru kommer inte att göra utan i köket ugn, eftersom de verkliga mästare i kulinarisk konst i hennes sådana delikatesser är beredda att Yum! Beroende på värmekällan finns elektriska ugnar och gas. Vilken av dem är mer praktiskt, beslutar varje man för sig själv. Trots den höga effekt och hög energiförbrukning, vinner mer och mer populärt, elektrisk ugn. Tack vare sin mångsidighet de tillåter dig att laga någon maträtt.

Skäl att köpa en stationär elektrisk ugn

Det lilla storlek köksmiljö den bästa lösningen skulle vara att förvärva den elektriska tabellen ugnen. Han är liten, men resultatet kan ersätta de mer besvärliga släktingar. Alla bakning och innan matlagning kött eller fisk, kommer apparaten koka på bästa sätt. Med ett minimum av utrymme, kommer det att bli ett oumbärligt verktyg i köket och sparat ytor du använder en tvättmaskin eller nattduksbordet för kokkärl.

Tabell ugn ger dig en liten kostnad. Det finns modeller som är tillgängliga för varje familj med en genomsnittlig lön. Efter att ha köpt mig en liten duhovochku dig att lösa ett problem med matlagning i landet, i ett hus på landet. Sommaren något bättre än du kan föreställa sig, som nybakade kakor eller kokta i anka grill. Med uppkomsten av vinterkylan liten elektrisk apparat är lätt att transportera tillbaka till lägenheten.

Att köpa enheten, uppmärksamma vilka funktioner den har. Välj ditt köp med det förväntade resultatet. Beroende på antalet processer, elektrisk ugn uppdelad i klassiska och multifunktionell. Här är de viktigaste egenskaperna:

 • Infällbar vagn. Det är användbart om du är trött för att bränna fingrarna, dra ut varje gång en varm bakning händer.
 • Cold dörr. Tillverkad av speciellt material, är det helt säkert och kommer inte att orsaka brännskador eller vuxna eller barn som finns i köket.
 • Timer. Inte anstränga ditt minne timing med beredningen av rätter. För dig, kommer det att göra elektronisk timer. Han eller avger ett distinkt ljud eller inaktivera enheten.
 • Rotisserie. Du drömmer att laga mat hemma grill eller baka kyckling? Välj sedan en inbyggd elektrisk ugn med grillspett. Den roteras av den elektriska motorn, och samma mat rostas på alla sidor.
 • Grill. Denna funktion kommer att intressera fans av kött eller fiskprodukter med knaperstekt skorpan. Grill är en spiral, slå på en kort stund, ger den ursprungliga smaken av mat.
 • värmeprogram. Modern elektrisk ugn utrustad med mer än 10 uppvärmningsmoder, styrda från beröringspanelen. Efter eget val, slå dig på toppen eller botten värme, intensiv värme, avfrostningsläge.
 • Föroreningar fria emalj. För större bekvämlighet när man tar hand om ugnen, täck den fina speciella, super-tuffa emalj. För henne värre än hålla partiklar av fett och brännande, är det lättare att rengöra.
 • Pyrolys och hydrolysbehandling. Vid användning av den första utföringsformen skapas inuti rengöringstemperaturen till 300 grader, rester av fett på väggarna av inneslutningen brinna. Nackdelen med det här läget - lukten av kolmonoxid i lägenheten. För hydrolys rening på bakning hällde vatten, som förångas vid upphettning och strömmar längs med fett i en panna.
 • Konvektion. Detta är en speciell fläkt installeras inuti, för jämn uppvärmning av hela skåpet och förhindra överkokning maten med ena handen.

Klassisk elektrisk ugn

I klassisk ugn upphettningen utföres från under eller över kan använda direkt de två lägena i uppvärmning, såväl som en grill. Andra funktioner som elektroduhovoy garderob kommer du inte vill. Den används för att testa bakning, stekning kött eller fisk, vide mat, torkade grönsaker. Värmdes ugn två rörformiga värmeelement placerade ovanför och nedanför. Vissa moderna modeller har ett spett och grill.

Med funktion mikrovågsugn, konvektion, grill

En sådan elektrisk spis som kallas multifunktionella. Deras största skillnaden från den klassiska till det faktum att de inte är två, men fyra av PETN. Värm ugnen utföres ovanifrån, underifrån, från sidan och bakre väggarna. På grund av konvektion läget varm luft snabbt och jämnt fördelade över hela cellen, så att du framgångsrikt kan laga två rätter samtidigt.

Bakning kakor, pajer, pizzor, multifunktionella elektrisk ugn som används i normalläge, varav två värmare. För att påskynda tillagningen med hjälp av fläkten. Ansluta alla värmare lämpligt att baka flera rätter på olika nivåer. Om du bara behöver brun toppen av skålen är bara den övre värmeelementet aktiveras. Och om du behöver en gyllenbrun på alla sidor, är engagerad grill.

I avsaknad av hushållens mikrovågsugn, kommer du att vara fördelaktigt att köpa en enhet med funktionen för mikrovågsugn. Den byggde en speciell enhet som kallas en magnetron som genererar mikrovågor. Efter att ha gjort ett sådant köp, kommer du att spara pengar och utrymme i köket, som kombinerar två stora och övergripande enheten i en liten, men mycket användbar.

Funderar på att köpa elektrisk ugn, först utvärdera tillståndet i deras ledningar. Beroende på modell, förbrukar ugnen i genomsnitt 2-4 kW effekt. Det är en hel del, och inte varje post monter. Fråga experten, det vettigt för dig att få ugnen eller av säkerhetsskäl bättre att välja andra alternativa enheter med mindre ström.

För familjer med 2-3 personer passar en medelstor elektrisk ugn -. Till ett djup av 55 cm och en bredd på 60 cm Om måtten är för stora för litet kök, det finns mindre ugn - 45 cm i en garderob passar betydligt mindre mat än. i en stor, och förbereda två baka det kommer att vara lite längre, men du kommer att vinna en imponerande bit ledigt utrymme i rummet. Om du ofta använder elektrisk ugn och laga en stor familj, uppmärksamma den elektriska ugnen med måtten 70x90 cm.

Använda skrivbordet ugnen

När du kommer på sommaren till landet, där det inte finns någon gas, kommer omedelbart att tänka tanken på elektriska apparater för matlagning - ugnen och kokplatta. I denna situation är de oersättliga. Modern elektriska klev långt fram, och nu är de inte ser ut som de gamla damer blygsam ugnar, som var i varje lägenhet i slutet av förra seklet. Så trevligt att få ekonomi mirakel teknik - en liten storlek elektrisk ugn med kokplatta och ännu fler brännare. Hon vet hur man ugnen och laga mat.

Mini-ugnen är bekvämt att bära i kollektivtrafiken, är det lätt och mobil. Installera och aktivera det alla kan. Och om vid något tillfälle behovet av det kommer att försvinna, är lätt att ta bort och gömma sig i en garderob eller annan privat plats på enheten. På vintern kommer det att röra sig längs med dig till lägenheten, där han inte kommer att vara överflödig. Multifunktionell elektrisk ugn du byter gasspis, grill, Grill, mikrovågsugn, tar upp minimalt utrymme i köket.

Om du ska sätta kakan i ugnen, måste den aktiveras och värme bra. Om du precis köpt en elektrisk ugn, och vet inte hur lång tid det behöver för att värma upp, i mitten hyllan i skåpet, placera en tom vit sida, slå på enheten maximal uppvärmning och notera tiden varefter det kommer att bli brun. Så du vet hur många minuter du måste lägga den i ugnen kakor.

På nedersta hyllan i bekväm elektrisk ugn för att laga mat och laga olika rätter, och i genomsnitt - att baka bakverk. Kött- och fiskprodukter förpackas i ett dubbelt lager av folie och placeras i mitten av pannan för att jämnt rostade. För matlagning, använd en gjutjärn, keramik eller keramik. Det är strängt förbjudet att sätta i ugnen behållare av plast. Börja laga så mycket som ugnen, och slutar - vid den lägsta temperaturen.

Bosch

Enligt analysen av kundrespons, de har under många år haft den högsta platsen i rangordningen av popularitet bland liknande produkter. Denna tillverkare ständigt förbättra modellen för att leverera nya funktioner. Så, 2014, drog han uppmärksamheten hos köpare av ugnen med ånga konvektion ångbåt substitut. Använd restvärmefunktion ger mjuka EcoChef avslutad matlagning, efter det att ugnen är avstängd. Bland andra innovationer, Bosch HBA - sond och har mjukstängande dörrar. Mikrovågsugn har 5 lägen, skydd av barn.

Differ den mest exakta värde för pengarna. De är kompakta och utrustade med belysning, timer, genomskinligt glas, som inte sluta att titta på tillagningen. Den övre panelen har två brännare, vilka var och en är uppvärmd till den önskade temperaturen. Med hjälp av en kamin förbereda dig allt från borscht till tårta.

Låg strömförbrukning, även i extrem värme, blir det bara 0,79 kW \ h. Detta faktum är betydelsefullt för många familjer väljer sin egen el. Oven kan utföra 5 olika program som behövs för matlagning. Tack vare den eleganta, modern design, utrustning Hansa passar perfekt i det inre av alla kök.

Företaget producerar mer kraftfulla enheter, strömförbrukningen är 1300 watt. De är mycket snabbt få önskad temperatur. Bekväm termostat kommer att bidra till att välja rätt temperaturförhållanden. tillagningstiden kommer att upptäcka timer, kommer han att stänga av ugnen vid rätt tidpunkt med en karakteristisk ljudsignal. Inuti den elektriska ugnen Delta har en ljus, förseglade dörren är utrustad med transparent glas.

Denna lilla storlek, men multifunktionella ugn drar omedvetet blickar från köpare. Utrustad med plåtar och galler, kommer det inte bara hjälpa dig laga mat, men också baka hembakat bröd. Liten storlek och attraktiv design gör denna elektrisk ugn kök dekoration. Ekonomiskt i termer av makt och lätt att använda, kommer ugn Delonghi vara den bästa gåvan för kvinnan han älskade.

Är en platta med två ugn. Graden av uppvärmning är inställbar. Klassisk ugn med två värmeelement, övre och undre. Graden av uppvärmning av ugnen regleras av en särskild temperaturregulator. Ugnsvolym - 19 liter, bredd - 50 cm, höjd - 30 cm En fördel med denna modell -. Dess relativt lågt pris och god kvalitet.

Välja och köpa din favorit modell av en elektrisk ugn kan du i någon stormarknad eller lagra apparater. Om du inte gillar att shoppa, gå till datorn och leta reda på onlinebutik för elektronik, säkert det kommer att upptäcka vad de vill. För att inte göra fel val, använda hjälp av försäljningsassistenter, be dem alla dina bekymmer. Kostnaden för elektriska ugnar skrivbordet sträcker sig från 13000 till 78.990 rubel. De är kommersiellt tillgängliga i sådana butiker i Moskva:

butikens namn, adress,

"Eldorado", ul. Sh.Okrytoe, 9, artikel 1

"Technosila" Str. Pr.Andropova, 8

"M.video" Krasnaya Presnya, d.23-B artikel 1

"Eldorado", ul. Sh.Okrytoe, 9, artikel 1

"Technosila" Str. Pr.Andropova, 8

"M.video" Krasnaya Presnya, d.23-B artikel 1

Välja och köpa ett bekvämt sätt för dig modell elektrisk ugn kan du i följande nätbutiker:

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 + 8 =