Tak LED-lampor i katalogen av Leroy Merlin

fixturer

I dagens hektiska livsstil för oss alla är mycket viktigt komfort. Efter en hård dags arbete vill återvända till en mysig lägenhet, där atmosfären av lugn och ro råder. Därför möblerade ditt hem, är det viktigt att noga överväga inredning, att ta hänsyn till varje detalj. Till exempel, inte vara fel att köpa lampor i Leroy Merlin, eftersom utöver sin huvuduppgift, de utför mer dekorativ funktion: att skapa en känsla av komfort och bekvämlighet. Korrekt vald armatur harmoniskt passar in i helhetsbilden och ger lägenheten en mycket mer intim känsla.

lampor i katalogen Leroy Merlin

Olika typer av lampor i Leroy Merlin

Varje bekant med situationen, när en liten sak förlorade på mörka platser: under sängen eller i djupet av en stor garderob. Eller när du behöver vakna upp innan resten av familjen - du måste inkludera huvud ljus och väcka hushållet. Ljus i Leroy Merlin - ett oumbärligt verktyg i sådana fall.

Modern belysning kan delas in i tak, vägg, bord och punkt.

 • vägglampor av Leroy Merlin kommer att bli en utmärkt lösning för partiell belysning sovrum - de ser bra säng. Det rekommenderas att installera dem ovanför humant tillväxthormon alltså kommer ljuset fördelas jämnt. Dessa lampor tar inte upp mycket plats, vilket skapar tillräckligt med ljus och helt i samklang med den omgivande miljön, vilket skapar en atmosfär av värme, komfort och hemtrevnad. De kan placeras även i köket eller i hallen, för att ge rummet en spektakulär och tilltalande utseende.
 • tabell ljus oumbärlig för belysning skrivbordet. de vanligtvis inte skiljer imponerande utseende, sin uppgift - att skapa en bekväm arbetsmiljö. Vi rekommenderar att uppmärksamma de lampor, som är fästa vid bordet - det minskar sannolikheten för att enheten faller. I denna kategori ingår även bordslampor, som är nödvändiga för att läsa eller belysning utrymme under natten. De genomförs i en mängd olika stilar och kan vara en riktig dekoration av sovrummet.
 • Genom att köpa in Leroy Merlin spotlights, du kan vara säker på att de är väl passar in i alla inredningar. De är i harmoni med både resten av ljuskällor, liksom med den övergripande stilen i rummet. Lampor av denna typ kan inte ta upp mycket plats och ser bra ut i små rum, där de vanliga ljuskronor kommer att titta på sin plats. De kan även installeras på spänntak - så visuellt expanderar rummet och får ett modernt utseende.
 • Hängande lampor för tak Leroy Merlin i mångsidiga, lätta att installera och har en lång livslängd.

Dyra och låg lampor

Lamp Lumin`arte Supernova

lampor priset i Leroy Merlin är mycket olika: även köparen på en budget kommer att finna anständigt sak. Den dyraste posten i kategorin - Wall & taklampa LED Lumin`arte Supernova - kan köpas för 7180 s. Denna kompakta och robusta enhet har en snygg design och kommer att se bra ut i alla rum. Spot W Martin 4xE14x40 - en dekorativ vägglampa med fyra nyanser, görs i en mycket intressant stil. Varje skål roteras, vilket gör det möjligt att justera belysning och direkt ljus i önskad riktning. En sådan lampa dekorera vardagsrummet eller sovrummet skåp, vilket ger en ovanlig placering, elegant utseende. Plats av hög kvalitet, tillförlitlig material, och säkras med lätthet. I Leroy Merlin, kan du köpa en lampa brun eller vit - för 6996 eller 6603 s.

Spot Martin 4xE14x40 W, metall, vit

1

Butiken inte bara belysning utan även tillbehör till dem på lägsta priser. Till exempel, en plastpatron E27 Det kommer att kosta bara 43 p för att hänga lampor. Den är tillverkad av högkvalitativ plast, så har en mycket låg vikt och är lätt att använda. Plats försänkt rund lock GU5.3 klassiska vita är gjord av stål och garanterar därmed tillförlitlighet och hållbarhet. Priset på varor i Leroy Merlin över tillgängliga - 45 s. Lätt och kompakt armatur Solar Inspire Tobago -Lätt sak till ett överkomligt pris (endast 47 s.). Han håller på att laddas på dagtid, aktivera i skymningen, en lång tid att hålla en laddning och låter dig spara på batterierna.

Fördelar och nackdelar med populära armaturer av Leroy Merlin

LPO lampa för LED-lampa T8 / G13

I Leroy LED Merlin lampor är mycket populära. Var uppmärksam på LPO under LED-lampa T8 / G13. De främsta fördelarna med modellen är:

- låg energiförbrukning;

Minus fixtur många anser otillräcklig belysning - det är bättre att inte förvärva dem som primär ljuskälla.

Tak Pluto 1xE27x60 W, glas / metall, vit

En annan populära modeller - Pluto 1xE27x60 W. Detta tak ljus av hög kvalitet metall, ser snygg och imponerande - med dess hjälp kommer varje lägenhet ser moderna. Förutom den cool design, fördelarna med produkten är:

- en god nivå av belysning;

Den negativa sidan att fördela ganska svårt - om det finns brister och de är inte nödvändigt.

 • Lampor med solbatterier 1h0.06 W - ett utmärkt val för småhus, nämligen att belysa området. Fördelar med produkten:

  - ett attraktivt utseende;

  - en tillräcklig nivå av täckning.

  Den enda nackdelen med en sådan lampa - att använda det kommer inte att fungera under den kalla årstiden. han snabbt ur vid låga temperaturer.

 • Lampor med solbatterier 1h0.06 W i intervallet

  lampor i katalogen Leroy Merlin presenteras med original, hög kvalitet och tillförlitliga modeller för alla smaker. När du väljer en produkt, först av allt måste du göra en start på vilken typ av rum som det kommer att täcka. Till exempel för stora rum kommer att vara den bästa lösningen för tak eller spotlights - de kan kombineras med varandra. Spotlights kommer också att vara bra att titta i garderober och skåp - det vill säga på platser som inte kräver ljus belysning. I infälld Leroy Merlin belysning kan köpas till ett mycket överkomligt pris - de är lätta att installera och har en lång livslängd.

  Om du bor i ett privat hus, gatlyktor från Leroy Merlin - oersättliga sak. De inte bara lysa upp omgivningen, men också perfekt komplement till den övergripande landskapsplanering. De kan vara vackert belysa enskilda dekoration objekt, vägbeläggningar, blommor och träd. Rekommenderas att välja LED-belysning gatubelysning - de sparar energi, pålitlig och lätt att installera. Dessutom behöver de LED-lampor inte utsöndrar några skadliga ämnen i atmosfären, och därför är fullständigt miljövänlig. Sådana gatu anordningar kunna fungera i alla förhållanden, även i extremt låga omgivningstemperaturer.

  När du väljer belysningsanordning är också viktigt att uppmärksamma materialet i tillverkningen. Till exempel, är lampskärmar bordslampor ofta gjorda av trä, papper eller tyg. Ser naturligtvis snygg, men det finns en stor risk för brand. Det är bäst att ge företräde åt en lampa tillverkad av plast eller metall.

  Vägg- och taklampor

  LED-lampa LED Luminarte Antique 1h24 W

  Plats en enda punkt OBI Penito svart 1xGU10x42Vt

  LED-lampa Luminarte Fiesta LED 1x12 W

  Tak MW-Light LED Omega 22W

  Wall & Tak Mort Bay Cauca Glossy White 1xLEDx18Vt

  Wall & Tak Mort Bay Cauca Chrome 1xLEDx18Vt

  Wall och taklampa EGLO 83.155 1X60Vt

  Spot fyra OBI Lighting Loconia 4hGU10h3 W

  Bra Stark Dubrava Wenge 1hE27h60 W

  Tak VivaLight runt 60W

  Vägglampa VITALUCE V6283 / 1A 1hE27 vit

  Spot OBI Casaca trehrozhkovy 3 x 40 W

  Spot OBI Sarno chetyrehtochecheny G9x1x28Vt

  Ljus vägg VITALUCE V6002 / 1A 1hE27h100 W

  Spot tvåpunkts OBI Lioni 2xG9x28Vt

  Spot OBI Levanto dvuhrozhkovy 2 x 40 W.

  Spot OBI Cetano GU10X2X28Vt

  Sconces ESCADA CHROME 1hE14x40Vt

  Sconces ODEON LIGHT 1xG9x40Vt

  Lampa Oval vattentät IP54 c stänger 1hE27

  Lampetter MW-Light Aurora 1hE14h60 W

  Spot CALABRIA R50E14 001 1hE14h40Vt svart

  Spot OBI Bienno trepunkts 12W

  Vägglampa ODEONLIGH vit / rektangulär 2HE14H40Vt

  Köp vägg- och taklampor webbutik OBI

  Overhead vägglampor - en familj av belysningsanordningar som stöder installation på vertikala och horisontella ytor. De flesta av dem har en strikt geometrisk konstruktion (cirkel, rektangel), så som passar perfekt i alla miljöer, oavsett den dominerande stilen. Produkter kan spela en roll som en huvud- och en extra ljuskälla.

  Utnämning av vägg- och taklampor:

  • Ljus rum med lågt i tak, där ljuskrona skulle ha tittat för tungrott, tar upp mer utrymme.

  • Selektiv belysning av olika interiörsaker: målningar, statyer, speglar, etc. För detta ändamål så kallade "spoty9rdquo;, allmänt representerade i online-katalogen takmonterade armaturer. De representerar ett eller flera don monterade på fästet, som var och en äger rum i någon riktning. Denna funktion gör det möjligt att skapa riktad belysning. Spots 10 och en lampa som kallas spårsystem.

  • Genom att köpa billig vägg och tak, kan du använda den för zonindelning utrymme genom att tända vissa områden. Detta gäller särskilt för studiolägenheter, där det inte finns några synliga gränser.

  • Belysning av fasader av byggnader och angränsande områden. För detta finns det speciella utomhus modell, desto dyrare priset. De kännetecknas av en hög grad av skydd mot damm och fukt.

  Store konstruktion och hushållsvaror OBI säljer belysningsanordningar av olika slag. Vi erbjuder avancerade lösningar för hem och kontor, samt att organisera utomhusbelysning. Köp vägg- och taklampor kan vara direkt på platsen en butik på nätet - vi kommer att leverera ordern nästa dag, när som helst passar dig. Dessutom är alla våra kunder service tillgängliga fabrik från närmaste stormarknad. Erbjudandet är giltigt i följande städer: Moskva, St Petersburg (St Petersburg), Bryansk, Volgograd, Jekaterinburg, Kazan, Krasnodar, Nizhny Novgorod, Omsk, Ryazan, Saratov, Surgut, Tula.

  Prenumerera på nyheter

  Prenumerera på nyheter

  Du har ännu inte registrerad på sajten OBI?

  Moskva-regionen, g.Kotel'niki, första Pokrovskij Passage, 1, 140.053 (Change stormarknad)

  Fixturer med speciellt ändamål

  Fixturer med speciellt ändamål

  LED-belysning lägenhet

  LED-lampor är mycket sparsam energiförbrukning. De är hållbara, ger en bekväm ögon dagsljus samt ger dig möjlighet att skapa en pjäs av ljus i lägenheten, lyfta fram de viktigaste delarna av inredningen. Hur man skapar en mysig atmosfär hemma med hjälp av LED-belysning?

  Spot LED-ljus

  Den mest lönsamma på en bakgrund av konventionella lampor ser spotlights, som kallas punkter. Traditionell halogen strålkastare lampor, men det finns också fluorescerande eller LED. De kan integreras i taket och väggarna. Diodlampor som riktar spot typ ljusstråle. Därför, för belysningen av lokalerna kräver flera tak fläckar runt omkretsen av rummet.

  Tack vare strålkastarna kan belysa inte bara lägenheten, men också för att skapa accenter i inredningen. Till exempel kan du ordna en bakgrundsbelysning för en bild. Den traditionella formen är runda fläckar, men du kan göra din inredning en extra köpa tak plats fyrkantig form.

  Inte alltid relevant starkt dagsljus. Ibland behöver man en intim miljö med dämpad belysning. Skapa en sådan atmosfär kan vara inbäddade på grund av LED-lampor med reostaten. Med det enkelt att justera ljus ljusstyrka.

  Novelty vänder fläckarna. Från den vanliga, de är olika i att det är möjligt att justera riktningen av ljus. LED-lampor samtidigt kan fungera som en extra eller huvudsakliga ljus.

  I vår butik kan du köpa produkten till ett överkomligt pris med leverans av både sig själv och staden.

  Leroy Merlin RU

  GRATIS - på Google Play

  Leroy Merlin RU

  GRATIS - i App Store

  Välj din stad:

  Välj din favorit butik:

  • Fixturer med speciellt ändamål

  © 2018 Leroy Merlin Ryssland

  Fortsätter med vår webbplats samtycker du till

  1

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  + 81 = 82