tiebacks photo

Sayt.ru

Dekoration för gardiner - Innehavare

Dekoration för gardiner - Innehavare

Väsentliga delar av en elegant inredning gardiner är tiebacks. Väsentliga delar av en elegant inredning gardiner är tiebacks. Deras huvudsakliga funktion är att hålla Gardiner sprids isär, vilket skapar en vackert fall. Tack vare dem i rummet är fyllt med solljus och fönsterbrädan kan dekoreras med olika växter.

Innehavare har möjlighet att uppdatera exponerade gardiner. De kan utföra funktionen av läderremmar, rep med tofsar, en remsa av tyg tejp. De kan formas ringar, ordna dem i form av flätor, snäckskal, pärlor och pärlor. För registrering av ett barns rum är perfekta för uppstoppade djur, smådjur. Se ett urval av idéer.

1

Ganska elegant utseende tiebacks av pärlor och pärlor. Nedan finns flera alternativ.

Också som tiebacks kan du använda en mängd olika objekt, till exempel gamla metall dörrhandtag, som kan monteras ovanför fönstret / på väggen, belyser hela dekorativa denna punkt. Använd lämplig till det inre av olika hängare i form av krokar (du kan använda dem i olika mönster).

Ganska ovanligt ser vanligt tyg eller läderbälte i strikt eller gammaldags stil.

Du kan plocka upp den mest ovanliga alternativ - experiment!

Relaterade nyheter:

Vi uppmuntrar dig att registrera eller komma in på sajten under ditt namn.

Nyhetsarkiv

populär

Kopiering av material är förbjudet. Copyright © 2012.

Vackra tiebacks: designidéer

Hängande draperier eller gardiner kan lämnas direkt och flyter. Och du kan använda tiebacks och samla vävnad i de mjuka veck och puffar. Grabs - ett mångsidigt tillbehör som utför inte bara praktiskt, men också en dekorativ funktion. De gör det möjligt att närma inredningen kreativt. De kan användas varje gång ett nytt fönster för att dra samma gardiner, gardiner och även enkel att göra snygga och unik.

Utgivna tillsammans med den första ridån, tar var och förblir populära, aldrig kommer ut ur en gardin modeaccessoar. De utför samtidigt flera funktioner:

 • reglera nivån av omgivande ljus;
 • dekorera gardiner, vilket gör dem utformningen av individen;
 • jämnar imperfektioner och lyfta fram fördelarna med gardiner;
 • Det är den sista punkten i utformningen av fönsteröppningen.

Med hjälp av grip kan du öppna utsikten från fönstret och släppa in det naturliga ljuset i rummet, bena gardinerna inte helt, men endast tyget samlas och hålla den på plats. De används också för att dekorera dörrar.

Den traditionella plats betraktas gripskopor sida, på ett avstånd som är lika med 2/3 av längden av gardiner från topp till botten, men detta är inte ett axiom regel. Om så önskas, kan man plocka upp gardinen på valfri höjd, symmetriskt eller asymmetriskt, sprider isär eller överlappas.

Kortfattat tala om vilka material skapar tiebacks, kommer inte att fungera. Kanske lättare att lista ut vad de inte gör det.

Såsom gripskopor kan användas selar och rep, remsor av tyg och tejp, fläta och frans, kedjor och pärlor, samt olika hushållsartiklar tills gafflar och skedar. De är dekorerade med smycken, pärlor, dekorativa knappar, broderier, pärlor, keramik och konstgjorda blommor, och även mjuka leksaker.

Naturligtvis kan som alla smycken Innehavare inte bara göra eller sy själv, men också att köpa i butiken. Varierat utbud av färdiga produkter är inte sämre produkter, tillverkade för hand. De är gjorda av tyg, plast, metall, trä. De kan vara utformade som en dekorativ stift, klämmor, peggar, fastsatta genom knappar eller hakar förbundna genom magneter.

I själva verket, plockade upp - det är en stor möjlighet att upptäcka den kreativa potential och förverkliga inredningen de mest otroliga idéer. Och sedan, för att föra situationen "highlight" i form av en exklusiv innehavaren gardiner kan bli dess främsta attraktionen.

Överväga de mest populära typer av gripskopor och innehavare mer i detalj och ta reda på vilka gardinerna är bäst lämpade.

Klassiska Innehavare av textil - mångsidig alternativ.

De enklaste grip som är lämpliga för alla gardiner och under varje interiör utan undantag - band, sydd eller skurna från samma tyg som gardinerna.

I foto spel i form av bågar. Denna variant kan användas för sovrummet eller barnens rum.

Om situationen i rummet romantisk, de fluga, om strängare - fäster med knappar eller knapp.

Innehavare av silke, nylon och sidenband och en mängd olika dekorativa fläta, också kan anpassas till alla gardiner. De är bekvämt att drapera tyget utan veck och stukning. För att göra denna pickup kräver inte sömnad färdigheter. Nog att skära en remsa av den önskade längden och ett par stygn för att fixera det på gardinen.

På bilden griper med borstar som gör några gardiner elegant och raffinerad.

När dekorera gardiner av kompakt material, såsom sammet, siden, Jacquard, Brocade, används ofta gripskopor vridna korder med borstar. Med deras hjälp kan den tunga frågan lätt monteras in i de djupa, vertikala veck. Normalt är dessa draperier är vanligt och rika färger. Innehavare betona dess djup och visuellt bryta upp monotonin i det.

Innehavare med magneter är perfekta för en lätt tyg.

Mycket populär hållare magneter. De är bekvämt att dekorera inte alltför tjocka gardiner. Sys eller öppna magneter är anordnade vid ändarna av gripskopor, som används som tejper, band, dekorativt, flexibla kablar, tvinnade corder. Magneter pryda sig i någon lämplig för inredningsstil roliga uttryckssymboler till plast glamorösa kristall strass.

I foto tiebacks i form av stift.

Bland hållare som finns på marknaden, jag vill lyfta fram klipp - en av de mest eleganta tillbehör för gardiner. De liknar mycket stora hårspännen och finns i olika material: plast, trä, metall. En sådan hållare kan vara mycket enkel och inte sticker ut från gardiner och kan vara en sann konstverk och för att locka utseende.

De fotohållare i form av dekorativa dörrhandtag.

En annan intressant typ av Grabs - innehavare i form av dörrhandtagen, liksom olika delarna av växt- och djurfigurer.

Fotot av dekorativa alternativ stationära hållare för gardiner.

De är monterade direkt på väggen och ser mycket unbanal. Enkelt, att de inte behöver knapp knäppa eller slips. Det samlas gardin, tillräckligt för att fylla tyget i hållaren.

I foto tiebacks i form av pärlor och kedjor.

Dekorera fönstret, är det viktigt att komma ihåg att de tillbehör med komplex form eller ljusa färger, dekorerad med blanka tillbehör, som är lämpliga för vanliga draperier och gardiner och gardin utfylls, med ett komplext mönster, är det önskvärt att använda enkla gripskopor.

Original Innehavare av skrot.

Även med en enkel pick-up gardiner kommer att se mer intressant och bli mer funktionell. Att skapa dem i första hand inte behöver en symaskin och ett komplicerat mönster och god smak och fantasi. Och om du bestämmer dig för att du måste plockas upp av gardiner, är säker på att hitta eller göra sin egen modell, som till fullo uppfyller dina idéer.

Tiebacks rukami.Foto sina idéer.

Dekorationer för fönster spelar en viktig roll i utformningen. Många undrar hur man gör tiebacks med sina händer? De kan även ge en hemmafru utan erfarenhet. Du kan fortfarande göra originella tiebacks med sina händer och inte spendera en massa pengar. Innehavare kan producera en mängd olika onödiga saker, objekt.

Till exempel: pärlor, rester av gardintyger, olika band av min mormors trunk, tråd, sträng, cd-skivor, rester sidenband, olika knapparna, och ut ur en hel del mer än som bara kan din fantasi

 • Kan avslöja kreativa förmåga att vara kreativ;
 • Bra pengar besparingar, skapandet av sin konstruktion;
 • humör lyft.

Psykologer säger att sådan verksamhet lindrar stress, lugnar nerverna.

Tiebacks gjorda av pärlor

 • Wire, band, spetsar;
 • Kroken på väggen;
 • Dekorativa objekt: pärlor, bitar av tyg, läder, bågar, fjärilar, etc;
 • Sax, lim, nål och tråd.

Först är det nödvändigt att skära ledningar 100 cm, vikta på mitten och sätta på pärlor eller knappar. Sedan vrida tråden ett par skruvar. Sedan i kursen är olika former av pärlor, de också är uppträdda på en tråd. I slutet av alla tips du behöver för att implantera små pärlor. Det sista steget - ett par gånger för att vrida och ta redo.

Upptvinnas knippe threading en ände av tråden till den andra. Så gör andra hängen. Curl alla tips och passerat genom spets. Vid spetsen för att skapa en slinga och placeras på kroken. Tiebacks med händerna redo.

Pick-up kan göras av konstgjorda blommor eller kvistar bär, sammanflätning dem med tråd, som en krans, som vi gjorde i barndomen maskros:

Innehavare kan göras från ett gäng färdiga pärlor:

Hur man gör här är en pick-up av pärlor gjorda av tyg utseende i detalj mästarklass.

Bit storlek 40cm vävnad;

 • Material för att omsluta 40cm;
 • Tråd, nålar, saxar,
 • Borsta med en frans;
 • Ring av trä, plast, metall.

Alla lägga upp tyget jämnt och sy runt kanterna, men lämna en liten bit inte hard-wired. Då måste du vända tyget och sy en bit kvar. Vi gör kurvor med alla kanter på insidan, att hålla ett avstånd på ett finger. Hoppa över ringen och sys av en symaskin eller för hand. Vi satte på en pensel och fäster gardinerna.

Detalj master class på att göra här så griper tyg:

Om du har ett hem gardiner från grovt tyg, är det bättre att passa rep tiebacks egna händer. På väggen, de ser mycket originell, och viktigast elegant. Du behöver bara spola tillbaka repet runt gardinerna, vägghängd och vacker design är klar.

Här är några system för tillverkning av vackra dekorativa knutar för att binda ett rep (kan plockas upp för att göra även från klädstreck)

mönster rep Josephine

hjärt nod rep

tiebacks med händerna foto

Om du vill lära dig att göra här sådana Innehavare av sladden och tofsar av tråd, titta på detta MASTER CLASS.

Mycket ovanligt och samtidigt praktisk design view. Om du har en långvarig, onödiga CD DVD-enheter, de behöver inte kasta ut, de kommer att vara användbara för att skapa ett rep tiebacks med sina händer

Först rita en cirkel på disken och försiktigt bränns bort lödkolv eller diatermi. Det visade delar av rep, garnåterstår, gör olika mönster och lim. Träspett lindade med garn och plant vid slutet av borsten från samma garn. Och ändå - tiebacks med händerna redo.

Ett annat sätt att göra tiebacks med händerna, det är klippt från skoporna avlånga oval. Det kan vara som att köra stick bitar av dubbelhäftande tejp för att bättre säkra sin slingrande tråd.

Du kan klistra över skivan och blestyushkami, och plocka upp mörkarna utan grillspett (pinnar):

Detaljerad master class på att göra här så plocka från skivan här:

På min webbplats en hel del information om tillverknings tiebacks, som du kan använda gratis. Se sidan mästarkurser.

Följ och dela med vänner!

Paketnitsy eller pizhamnitsy tupp sy sina egna händer.

Vad kan göras för jeans med sina egna händer. Vikt foto idéer för hemtextilier.

Lämna en kommentar X

kategorier

Video Course "Sömnad gardiner och swags. Från det enkla till det komplexa. "

Video kursen "Syarbete av gardiner, bylten hårt och kombinerade"

ORIGINAL draperier DISC 1

Drapering ursprungliga skivan 2

Gratis video kurs och mönster SMAD

Video Course "Openwork och färgade pelmets"

Video kurs "Computer cut swags"

© 2016 - persienner, pelmets, hemtextil egna händer

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 + 4 =