Undertaks bilder

Stretch tak med mönster: vilka är alternativen?

Undertak - är en modern och praktisk typ av täckning som tillåter dig att helt förändra alla rum. Dess egenhet är att på ytan kan appliceras på bilden av komplexitet.

Vidare i bilden ovan, anser vi i detalj hur tak med en bild, titta i en mängd olika interiörer. Var och en av dem har sina egna som perfekt passar in i rum med olika syften och stilistiska lösningar detaljer.

Stretch tak finns flera typer:

 • Tyg. Utmärkande är den extraordinära generositet och lyx som de fyller alla rum. Deras struktur är attraktiv för sin mjukhet och lätthet,
 • PVC tak. Sådana filmbeläggningar är sanna hypnotisk lyster. De reflekterar ljuset som kommer att tända, visuellt utöka utrymmet, höja taket.

Också värt att notera är att taket kan vara blank och matt.

Den första typen av täckning liknar en spegelyta, det vill säga reflekterar det alla element i rummet. Men det andra alternativet - mycket mjuk och lugn. Det är perfekt för klassisk interiör, som inte drabbas alltför märkbara detaljer.

Dessutom kan en viktig nyans övervägas och att den glansiga tyget nödvändigtvis bör användas i små rum. Som de tillåter dig att visuellt höja taket och gör rummet rymligare.

1

Matt beläggning är nödvändig i stora rum. De kommer att undvika en konsertsal effekt och gör interiören mycket mer attraktiv och smidig.

Högkvalitativa bilder på någon typ av tyg är hög, det vill säga bilder ser skarpa, detaljerade och färgglada. Men deras uppfattning - helt annorlunda, respektive, och deras val beror till stor del på dina personliga preferenser.

Vi väljer taken för hallen eller vardagsrummet

Detta rum bör ha en vänlig konversation. Därför är det oftast för att plocka en lugn stilren inredning, som bara understryker övergripande stil.

I listan över de topp 5 idéer för en universell publik ingår:

 • Blommönster. Deras popularitet garanteras av det faktum att de ser naturligt i de flesta interiörer. Fyll rummet en atmosfär av romantik och smidig helhets närvaro av möbler och andra stora föremål. De kombineras med andra tillbehör såsom mattor, textilier kuddar, gardiner, skapa en enda bild av ditt rum.

Det viktigaste att komma ihåg att de tak med en bild för hallen ska vara lämpliga för stilistisk riktning, att inte skapa oenighet och spara rummet snyggt och konsekvent.

Vilken bild kommer att komplettera den ursprungliga designen sovrum?

Till sovrummet förblev en lugnande humör, inte plocka upp alltför RYNKAD och färgglada teckningar som kommer att locka starkt uppmärksamhet. I det här rummet är bättre att begränsa en liten del eller ett stort mönster i varma färger.

Bland de vanligaste typerna av inredningen hittade:

 • Hieroglyfer. De kan placeras längs en av väggarna. Deras storlek beror på storleken på rummet. Färglösning kan vara en konventionell, dvs svart och färg. Till exempel är det mycket intressant att dessa tecken visas i vin eller plommon skugga.
 • Crackle. Denna effekt är mycket lik en mosaik. Den representerar hela bilden som består av ett flertal delar eller oregelbundet mönster av fina sprickor på ytan av de glaserade keramiska föremål. Lämplig för vintage och östra rum med massor av mjuka kuddar, skärmtak och tunga gardiner.

Stretch tak med ett mönster för sovrummet återspeglar de idéer som är mest efterfrågade och populära, eftersom dessa underbara bilder.

Men du kan komma med några oväntade tur och få en helt unik design. Det gör då detta rum speciellt och unikt.

Den mest "läckra" image för ditt kök

Köket ger stort utrymme för att förverkliga de mest läckra och färgstarka lösningar. Det var i det här rummet, du kan säkert lägga bilder av gastronomi, så att de provocerade aptiten av dig och dina gäster:

 • Frukter och bär. Föreställ dig en druvklase eller apelsinskiva mot en vanlig vit duk. Det är enkelt vid första anblicken, lösningen omedelbart förvandlar utrymme, och du verkar redan kännas behaglig citrus eller söt smak.

Ljusa och intressanta designlösningar för badrum

Till badrum design var mer komplexa och ovanliga, kan du använda dessa alternativ dekorera:

 • Droppar vatten. De kan vara i den avbildade flyg tillstånd eller vid tidpunkten för förekomsten i vatten. Tack vare modern teknik, de ser ut som the real thing, och fyller rummet med färskhet.

Vilken bild ska plocka upp för barnkammaren?

Barnens rum - en magisk plats, som alltid måste råda fantastisk stämning. För dessa ändamål kan du välja en egen bild som kommer att visa intresse och smaker av ditt barn.

Bland de nuvarande designalternativ är att ge:

 • Bild av himlen: natten eller dagen. Ytterligare dekoration i det första fallet är spridningen av guld- stjärnor, och i den andra - solen bländande med tuchkami. Sådana banor kan ge intryck av att du är ständigt i naturen, de gör rummet luftigt och helt enkelt viktlös.

 • . En spridning av färgade gnistor Se även dina barn. De fast i samband med de mest glada och lätta händelser. Och få dem att se ännu mer mättade, är det nödvändigt att ta hand om rätt ljus i form av runda fläckar.

  Spänningsbeläggning i korridoren och korridoren

  Titta noga på den lilla fjäril. Dessa insekter orsakar darrar alla oemotståndlig ömhet. De kommer inte att överbelasta det lilla utrymmet av korridoren, tvärtom, ge den lätthet.

  • En liten detalj. Detta kan vara en silhuett eller färgbild. Det är bäst att placera den i ett av hörnen på duken. Hon ser diskret och känslig interiör kompletterar den övergripande idén.
  • Radera gränsen. Eftersom det är oftast en korridor - ett trångt utrymme, är det möjligt att ändra lite. Välj en bild med en oval kupol att jämna skarpa linjer och visuellt utöka utrymmet.

  Fördelarna med användningen av sådana banor

  flera stora fördelar med att använda spänn beläggningar kan identifieras:

  • de tillåter dig att göra en perfekt jämn tak och dölja alla oegentligheter,
  • på sin yta kan appliceras på vilken som helst färg mönster, storlek och komplexitet;
  • de är utan konsekvenser tål starka tryck och temperaturvariationer;
  • uppvisa en antistatisk effekt;
  • De är gjorda av miljövänliga material;
  • installeras snabbt, utan behov av speciella förberedelser.

  Tips designers valet av inredning för undertak

  Ledande inhemska och utländska designers anser att för optimal levande utförande är symmetriska färdig komposition.

  I sådana interiörer ofta sysselsätter ganska stora och massiva element och skrymmande föremål, till exempel bilder stuck, smides valv och även rundade valv.

  För barnrum, rekommenderar de en färgstarka mönster. Det kan utskrifter av palmer, fåglar, färgglada elefanter. Dessutom kan taket omvandlas till en stor färg med dina favorit sagor tecken och små djur.

  kategoriskt rekommenderar att inte använda några nyanser av blått för att dekorera kök eller matsal utformning riktig trollkarl. Man tror att det dämpar aptiten och beröva en färgglad rum.

  Och slutligen, har badrummet de senaste åren alltmer börjat använda bilder av fönstren. Tack vare denna standard rum förvandlas till ett loft, och du kan ta ett bad medan du njuter av utsikten över den förtrollande sommaren eller våren landskap.

  Stretch tak med en bild - detta är en mycket originell designlösning, som, sett i bilden, kan förvandla varje interiör. De förvåna de mest erfarna användare tack vare sitt utbud av texturer och färger.

  Välj tyget som tilltalar dig. Och varje rum i ditt hem kommer att bli mer bekväm, attraktiva och ljusa.

  Ska jag dra tak i kök? Det är vad råder designers.

  En av de vackraste lösningar för utformningen av taket, som kan vara lämpliga för alla rum.

  De mest intressanta designidéer kombineras tak i det inre av vardagsrum, sovrum och kök.

  Stretch tak mönstrade

  Stretch tak etablerat i listan över de mest populära typer av ytbehandlingar och detta är lätt förklaras: en förteckning över sina förtjänster är tillräckligt stor, och olika material - är enorm. Tillsammans med monofoniska banor designers och efterbehandlare som används tak mönstrade. Denna teknik gör det möjligt att trimma unika och originalitet, liksom visuellt ändra proportionerna i rummet och ge komfort rum.

  Stretch tak mönstrade

  Undertak med en bild

  Typer av undertak med ett mönster

  Rita på spänntak är av flera typer:

  • konsistens, ofta monofoniska eller något olika från marken färg;
  • dimensionell utskrift, kan vara i form av en prydnad, eller en enda stor mönster;
  • 3D-press, vilket ger taket volym och djup.

  Texturmönstret uppnås genom att forma bladreliefytan under tillverkningen. Detta tak utseende liknar tyg, men görs på basis av PVC-film och har alla sina fördelar. Färg textur tyger, vanligtvis inte ljus, och fakturan kan vara matt eller satin. Priset på sådana målningar är inte mycket högre än den vanliga släta, taket blir en ädel elegant utseende.

  Kopieringsmöjligheter - applicera en enda färgmönster på webben med en skrivare eller plotter. Med hjälp av tryckning kan appliceras på nästan alla mönster eller design, inklusive författaren. Färgmönster som erhålls vid utskrift levande och rik genom att använda modern teknik och material bevaras alla egenskaper basbanan.

  Undertak med fotoutskrifter

  Stretch tak

  Vissa tillverkare av tak som producerar tyg redan deponerat fotoutskrifter. Vanligtvis populära ritningar: dag eller natthimlen, blommor eller geometriska mönster, vattendroppar. En sådan webbsida ser bra ut i multilevel strukturer, kombinerat med monofoniska webben. Mer komplexa och enstaka bilder kan beställas från kataloger över företag som sysslar med installation av undertak.

  Färdiga tyger med fotoutskrifter

  De mest populära motiv av ritningar:

  • himmel med sol, moln, regnbåge,
  • utrymme, stjärnor och konstellationer;
  • arkitektur;
  • imitationer väggmålningar och målat glas;
  • gamla kartor, målningar, mosaiker;
  • frukter, blommor, insekter och fjärilar;
  • fauna, flora och undervattensvärlden;
  • abstrakta mönster och ornament.

  Undertak med fotoutskrifter mattan (mellanslag)

  Inredning fotoutskrifter kan du dekorera taket praktiskt taget alla bilder

  Matt undertak med ett mönster

  Undertak i färger

  Kostnaden för taket med fotoutskrifter består av priset på den underliggande tyget och utskriftskostnader, vilket beror på det område som upptas av mönstret. I genomsnitt ökar kostnaden för tryckning spänningen taket i 1,5-2 gånger, men ett stort område utskrift kan öka den.

  Stretch tak med 3D-effekten kan vara enkelskiktat och flera lager. I det första fallet den tredimensionella effekt uppnås på grund av att valet av den bild, som i sig uppfattas som en volym. Sådana utskrifter inkluderar en bild av vattendroppar, frukter och blommor. På grund av den höga realism och livfulla färger, är dessa siffror erhållits levande och djupgående. Priset på enkla lager 3D-tak är inte mycket annorlunda från vanlig tryckning.

  Tak med 3D-effekt

  Flerskikts 3D-tak består av flera blad monterade på ett litet avstånd från varandra. Översta tyg - ogenomskinlig, belagd med ett mönster. Underväven är tillverkad av transparent material, varvid varje skikt anbringas genom dragning för att ge den slutliga bilden maximalt djup och volym. Sådana tak avsevärt minska nivån på taket, men bilden är mycket realistiskt. De är också dyra.

  Undertak 3D

  Två-skiktet sträcka tak 3D

  Perforerat undertak

  Tillämpa tryckteknik

  För utskrift bruk särskild utrustning: storformat skrivare rulle eller flak plottrar. Skrivaren laddas banan till en rulle bredd på 5 meter, är längden av mönstret inte särskilt begränsad. Plotter fasta bladet en viss storlek, är mönstret bredd betydligt mindre.

  stretch tak Tillverkning photoprint plotter Mimaki SWJ-320

  tillämpar trycktekniker beroende på begagnade färgämnen. Den för närvarande använda lösningsmedel, ultraviolett och latexfärg, beläggningsprocessen och den resulterande effekten kan skilja sig något.

  Lösningsmedel och eko-lösningsmedel utskrift

  Vid utskrift med användning av lösningsmedel baserad färg lösningsmedel ett lösningsmedel härrörande från mineralolja. Han har en skarp obehaglig lukt, särskilt märkbar i rummet, så ofta dessa färgämnen används för utomhuskonstruktioner.

  EXEMPEL utskrift lösningsmedel (buss)

  Ecosolvent färger - modernare analog utan skarp lukt och de kan användas i lokaler med tillräcklig ventilation. Fotokopiering använda ekosolventov har en ljus och levande färger, vilket ger bilden en del bulk. Tillämpa denna typ färgämnen företrädesvis för lätta tyg tak, lyser färg i mörka banor, är f mönstret förvrängs. Tak med eco-solvent utskrift inte bleknar med tiden och inte bränna ut, teckning fortfarande är färska och levande.

  Var uppmärksam! På dukar har präglat tyg konsistens, med hjälp av eco-solvent utskrift kan du skapa en imitation av canvas, målade med olja eller väv.

  Jämförelse av eco-solvent och UV, på spänntak

  UV-tryck innebär att man använder speciella miljövänliga bläck med vilket det blir helt ogenomskinlig figur. Av denna anledning är UV-tryck används ofta för att skapa bilder på en mörk duk. Färg är fixerad i vävnadsstrukturen, dra under spänning så att den inte spricker.

  Fujifilm Uvistar II - widescreen UV-skrivare konstruerad för höghastighets print och utomhusreklam, naturligtvis, undertak

  Måla torkar snabbt, vilket säkerställer snabb tillverknings tyg. Tyvärr kan bredden inte vara mer än 2,2 meter på grund av egenskaperna hos tryckutrustning.

  Var uppmärksam! UV-färgämnen inte har en hög glans, så även på blanka dukar siffra visar ogenomskinlig - vid beställning på webben och välja en bild som ska beaktas här funktionen.

  Utskrift på duk med applicering av latexfärger utförs på storformat plottrar rulle, så denna metod ger en sömlös taket stora längd och bredd. Latexfärger är helt ofarliga har glänsande ogenomskinlig yta och kan användas på alla dukar.

  Denna typ av utskrift mer föregående, men figur erhållna saftiga och ljus, hög glans och detalj, men latextätningen används ofta för växt- och djurmotiv, bilder av himlen och vatten.

  Latex utskrift. Denna variant har inga begränsningar på bredden. Utskriftskvaliteten är mycket hög, färgen inte tillåter att lysa igenom de strukturella delarna av tyg, så bilden är mycket realistiskt. Latexfärg är ofarlig, så sådana tak görs som ett sovrum och vardagsrum och rum för barn.

  Var uppmärksam! Latexfärg - det bästa valet för ett barns rum. De är miljövänliga och ger en ljus och glad bild, inte förlorar färskhet även med vanlig tvätt.

  Välj Bild för olika rum

  Bilderna på taket är lämpliga i nästan alla miljöer, det viktigaste - det rätta valet av mönster och färg på basen trasa. Vid beställning av tyg erbjuder ett stort urval av kataloger med prover, och för att undvika förvirring föreslår vi att lyssna på tipsen nedan.

  1. Ju lägre tak, bör ljusare vara bakgrundsfärgen. Vi rekommenderar användning av en blank eller satin tyg, som har en reflekterande effekt, samt ritningarna, i ljusblå eller rosa - de visuellt lyfta taket. Det perfekta valet skulle vara en bild av blå himmel med ljusa luftiga moln.

  Blommönster i hörnet

  Undertak i barnkammaren

  Undertak med bilden av en karta

  Undertak med bilden av frukt i köket

  Undertak med fotoutskrifter i badrummet

  Tekniken för tillverkning och montering i tak mönstrade

  Tillverkning och installation av tak med ett mönster - en process tillräckligt länge, men med tanke på deras liv, bör närma sig den på ett ansvarsfullt sätt. Att sätta siffra ganska starkt ökar kostnaden för tyget, men det påverkar inte komplexiteten i installationen. För att utföra utskriften är omöjligt - det behöver dyr utrustning. Men för att spara på installationen av färdiga tyget är fullt möjligt, för det är bara reparationsarbeten kompetens och lust behövs.

  Körning stretch takmontage

  Alternativ stretch takarmaturer

  Profil för undertak Aluminium

  Även du behöver ett verktyg som kan hyras och assistent.

  Detaljerad beskrivning av alla faser av driften som visas i tabell 1.

  Tabell 1 Stadier av tillverkningsteknik och montering av sträckan taket mönstrade.

  Vanligtvis designers insistera på följande bildfiler:

  - upplösning av 72 dpi;

  - färgpalett CMYK;

  - filformat - * .tif.

  Ändå är det bättre att ange ett visst företag, dessa krav - de är beroende av inställningarna för tryckutrustning och programvara som används för att skapa layouten.

  Mönstring och torkning

  Vilket gör tyg storleken på rummet

  nivå uppmärkning för styrning baguetter

  Fastställande väggar baguetter

  Installation av en väv av PVC

  Steg 2. Uppvärmd luft och en trasa i mitten av rummet figuren nedan.

  Steg 3. Det första steget är fast vinklar på tidsutsträckning krokodiler. Duken alltså sag i mitten av rummet.

  Steg 4. Harpuner börjar montera i en baguette från ett av hörnen, tucking blad paddel. Det bör hålla upp så länge låset på plats åtminstone några baguetter på ömse sidor om hörnet.

  Steg 5. Fästa det motsatta hörnet ligger på en diagonal, sedan på liknande sätt - de återstående två hörnen.

  Steg 6. Åtminstone fixa väggen - måla längs dem redan vara inriktade och något ansträngt, så gör det inte kommer att bli svårt.

  Steg 7. Stäng av värmen och svalna i rummet, varefter banan dras kraftigt och får tak dimensioner.

  Installation av taket tyget

  Steg 2. Med en duk på tillfälliga förlängningar i hörnen av rummet, försöker undvika veck och förvrängningar.

  Steg 3. Säkra bladet i styrningen. För detta växtvävnad rundade spatel eller murslev i en baguette, där en speciell klämma klämmer den. Fastställande start från mitten av den långa väggen, så småningom flytta till hörnen. Du måste alltid övervaka banspänningen - det bör inte snedvrida.

  Steg 4. Efter långa väggar fast bladet på kortsidorna i rummet, bara i början från mitten och rör sig mot hörnen. De senaste fix hörn.

  Steg 5. Vass kniv trimmas överflödigt tyg. För att undvika skador på taket, är tyget bättre att skära en bred spatel.

  Installation av dekorativa lock

  Snittet under vinkel av aluminiumprofiler för undertak

  EXEMPEL yttre hörnet med hjälp av plastprofil

  Hållarbladet (klämma)

  Upphettning av en värmepistol

  Cloth undangömt i en baguette

  Klipp överflödigt tyg när du installerar tyget sträckt taket

  Hur man gör taken

  Allt du behöver veta om tillverkning och montering av undertak, hittar du i den här artikeln! Också rekommenderar vi att du läser om split-nivå tak med belysning.

  Video - Installation av tak av tyg

  Stretch tak är vacker och praktisk, förklarar detta deras popularitet. De kräver inte komplicerad vård och hålla sitt utseende. Ställa tak med en bild i sitt hus, kommer du bifoga interiören en unik stil och skapa den perfekta stämningen i hushållet och gäster.

  Stretch tak i lägenheten: foton av de bästa alternativen i det inre

  Stretch tak i lägenheten ser trevligt, modern och lyxigt dekorera insidan lägenheter, radhus, kontor eller någon annan byggnad som är i behov av reparation, hjälper vi tak. En mängd olika hållbara material och det breda spektrum av färger för den här typen av dekorativa ytor, vilket skapar en estetisk komfort under en lång tid. Stretch tak har visat från den bästa festen. Detta hjälper dem i deras praktiska, hållbarhet, originalitet och skönhet.

  Hur är taken i lägenheten

  Spänna duken i lägenheten kan göra underverk metamorfos, att förädla sitt utseende och visuellt öka utrymmet: tyg, glans, satin och matt finish i harmoni med den övergripande inredningen i alla rum.

  När vårdar en period av undertak upp till ett halvt sekel av service.

  Huvuddragen i undertak

  Stretch tak är: matt, glansig och vävnad

  • Glossy tak skiljer förmåga att spegla alla detaljer i huvudrummet eller sovrummet. Om väggarna är vinrött, är det nödvändigt att välja film till taket är vitt, men med samma - en vinröd nyans. Dessutom har vita blanka tak behöver inte en överdriven mängd belysningsanordningar.
  • Tyg tak är ofta installeras i barnens rum. För det första, de är helt säkra för barns hälsa. För det andra finns det möjlighet för utskrift, eftersom barnen själva älskar att använda den mest (flerfärgade regnbåge, blå moln, vacker stjärnhimmel).
  • Filmen är inte lämplig för undertaket montera kök: värme från plattan kan deformeras materialen appliceras därpå. Det är på dessa platser är bättre att använda en multi-level sömlös hängande gips.
  • I små rum lägenheter (bad, hall) att böterna inte ser alltför ljusa, ljusa tyger: annars den svarta ytan "dölja" höjden av ett litet rum.

  Undertak i lägenheten (det kallas också den franska) kommer snabbt bli av brutto defekter och ge den en utsökt, unikt utseende.

  Undertak i lägenheten (video)

  Reparation av ditt hem: tak i lägenheten, studio

  Praktiskt och klokt att överväga beslutet - set sträckt duk i en lägenhet omvandlas till en studio.

  Fördelarna är uppenbara: den framgångsrika zonindelning VAG, uppnås genom texturer och färger, samt flera nivåer av taket runt omkretsen av utrymmet.

  I dessa lägenheter finns det möjlighet att kombinera en mängd texturer och färger, modern teknik gör det möjligt att göra det. Duplex design i olika färger, tyger och genomskinliga tak, förrådde lägenheten en rik, lyxig look.

  Alltid i mode dukar - de är mycket effektiva. Dessutom talar de om individualitet ägare av lägenheten. De åtföljs av en multi-level design och LED-belysning.

  Stretch tak - den perfekta lösningen för att skapa en unik stil eller design på ditt rum

  Två-tonad glänsande beläggning och vit matt web

  Sådana lokaler - är framför allt, massor av ljus och rymd. Kompetent tillvägagångssätt när det finns skillnader i de olika zonerna av taket lägenheter (kök, sovrum, ett vardagsrum) kommer att betona sina funktionella egenskaper.

  Avgränsning och hur man avslutar

  • Konstruktionshastighet utformningen av olika former, med övergångar på de rätta ställena.
  • Urval flera harmoniska färgscheman, med mjuka övergångar i varje zon eller växling av två basfärger.
  • Användningen av olika texturer i köket och en plats för rekreation. Till exempel kan en ljus ogenomskinlig beläggning i en zon och den andra - Satin sängkläder toner.

  Beslutet att ställa in sträckta canvas i ett rum lönar sig: i första hand, de är säkra (brandsäkra), inte samlar damm och uppfyller alla miljökrav. Dessutom behöver de inte absorberar några skadliga lukter, dölja ledningar och tillåta användning av flera olika typer av belysning studios.

  Vackra tak i lägenheten

  Mycket originella och vackra utseende upphängda tak gipsskivor på omkretsen, kommer det att bli en höjdpunkt i det inre av rummet

  I taket i lägenheten såg trevligt, måste du välja rätt material. Alla målningar kännetecknas av deras egenskaper och har sina mindre nackdelar och ett stort plus.

  För framställning av beläggningar är: polyesterväv och polyvinylkloridfilm (PVC). Med dessa material, kan du genomföra de mest djärva designlösningar - allt beror på individuell smak och fantasi.

  De största fördelarna av undertak

  • Genom att installera undertaket, sparar tid: byggande insatser springa mycket snabbare jämfört med monteringsarbetet av taket gips. Dessutom behöver inte spendera dyrbar tid och energi på anpassning och yta förberedelse för påbörjandet av arbetet.
  • demontering tid är mycket liten. Dessutom kan konstruktionen också demonteras enkelt återgå till sin ursprungliga plats: kvaliteten på tyget inte kommer att påverkas. I alla fall kommer du att vara tyst, eftersom även med den tekniska krympning ny byggnad hyreshus kommer bladytan förblir oförändrade, eftersom den inte spricker och inte skapar chips.
  • Ljudabsorberande, är verkligen uppmuntrande värmeisolerande och fuktsäkra egenskaperna hos elastiska tyger. De tål laster på upp till hundra liter per kvadratmeter, samtidigt som din egendom. Luft strömmar mellan huvudtaket fungera som en medlem i värmeisolerande och förhindra damm.
  • Vackra tak - det är inte bara ett brett spektrum av färger, men också en positiv inverkan på den mänskliga kroppen i allmänhet.

  Undertak är inte rädd för vatten, har utmärkt värme- och ljudisolering

  Minska obehag till ett minimum kommer att bidra till fördelar såsom avsaknad av byggavfall och behovet av att avlägsna möbler.

  • Högt pris bladen segment, och installera dem. Men med hänsyn till de viktigaste egenskaperna: hållbarhet, miljövänlighet, säkerhet, estetik och alla andra, är det absolut motiverad.
  • Ytan lider inte mekaniska skador och skarpa genomträngande föremål. En tunn film (PVC) kan inte stå och behöva tillgripa lappa det med liten skada, inte påverkar utseendet på tyget.
  • Lågt motstånd mot abrupta förändringar av signifikanta siffror temperatur. Med andra ord är det inte lämplig för användning i utsmyckningen av en balkong eller ett hem bastu. Vid temperaturer förlorar mycket nedre banan sin elasticitet och kan spricka, och en hög - deformeras.

  Genomföra de planerade projekten i ett stort hus eller en liten lägenhet, med händerna eller med hjälp av skickliga hantverkare, kommer att bidra till förekomsten av flervalsfrågor konsistens av stretch taket.

  Efter typ av textur tak är indelade i: högblank, satäng, tyg och matta

  • Tyg. Resistent mot temperaturförändringar, under hård frost inte förlorar sin flexibilitet och elasticitet. Om taket är liten och låg, kommer att passa tyg undertak. Sådana banor visuellt öka utrymmet i rummet. Förvärmning innan arbete krävs, vilket gör installationen så fort som möjligt. Lätt modifierad: du kommer inte att ha problem med tillämpningen av önskad färg, teckning, favoritbilder. Dessutom är de ofarliga, inte avger gifter.
  • Glossy. De har en reflekterande effekt: vara synliga föremål i rummet, som förstorar avståndet från golv till tak, och göra originella och speciella stil. På dessa dukar kan installera ett stort antal mer kraftfull belysning. Det tål en bred samling av designer färg lösningar.
  • Matt. Kännetecknas av förmågan att sprida ljus som är perfekt klassiska inredningsstil, vilket skapar en varm och mysig. Lätt att rengöra, tack vare en speciell beläggning, och de samlar in mycket liten damm. Till skillnad från andra typer av strukturer, har en låg kostnad.
  • Satin tak - den vanligaste typen eftersom de kan användas i olika rum i lägenheten, på grund av effekten av mjuk ljusreflektion. Satin tak allergivänliga och inte samlar damm.

  Hur man installerar undertak i lägenheten

  Installationen av en sträcka tak är bäst till proffs eftersom de har nödvändig erfarenhet, kunskap och verktyg

  Det är nödvändigt att ta bort alla gips flagn, om något. När det antas att undertaket är installerat med lampor, är det sänks beroende på höjden av de data som belysning.

  Nödvändiga verktyg för installationsarbete

  • Värmepistol (det finns undantag).
  • Hammer drill.
  • Skruvmejsel.
  • Montering spatlar.
  • Betong borr (borr).
  • Hammer.
  • Fastställande clips.
  • Speciell färg tråd.
  • Mätning nivå.
  • Aluminium baguette (en sådan profil är fast undertaket).
  • Inlaga.
  • Spänna duken.
  • Ytterligare föremål och lätta trä tärning dem (om det behövs).
  • Monterings lim, plast plattform.
  • Det är nödvändigt att göra en layout för installation profilen.
  • Säkra aluminiumprofil.
  • Dra tyget.
  • Montera kontakten.

  Om du väljer att själv installera undertaket, bör du köpa alla nödvändiga verktyg och material

  Materialen som kommer att krävas under utförandet av arbetet

  • Aluminium baguette (en sådan profil är fast undertaket).
  • Inlaga.
  • Spänna duken.
  • Ytterligare föremål och lätta trä tärning dem (om det behövs).
  • Monterings lim, plast plattform.
  • Det är nödvändigt att göra en layout för installation profilen.
  • Säkra aluminiumprofil.
  • Dra tyget.
  • Montera kontakten.

  Aluminium baguette (profil) är inställd så att skarven med nästa baguette inte har fått hörnet. Utkämpar sina bästa självgängande skruvar, färdiga för dem i pluggarna.

  Processen för installation av stretch tak i lägenheten (video)

  Lämplig för montering ljuskronor och belysning föremål av några ändringar. De fäster plywood och de är fixerade i taket med speciella fästen och skruvar.

  1
 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  + 6 = 8