Urval av köksstorlek på nätet

Online kalkylator livsmedelspriserna på begäran

Beräkna kostnaden för mat att beställa på nätet

livsmedelspriserna består av sin storlek och innehåll.

Racschitat och ta reda på den ungefärliga kostnaden för mat på beställning, kan du fylla i fälten för online-kalkylator till storleken och välja de nödvändiga komponenterna.

Online kalkylator kök Det är endast referens.

I priset ingår mat montering och standardinställningen.

Det faktiska värdet kan variera beroende på den valda konfigurationen av köksbänkar (dörrar, lådor, höjd och antal hyllor, handtag, glas, etc.) och installationsförhållandena (vägg, rör, ojämnhet, etc.).

Prissättning av köksinredning kan redan förberett skisser eller efter mätning och diskutera alla detaljer med designern.

För att beräkna det exakta värdet finns i företaget "Gemytligt hus" kontor.

Gör en professionell design projekt ditt kök på nätet (2 skiss med mått och visualisering)

Kitchen online-kalkylator på de individuella storlekar

Design Studio Furniture "gemytlig hus" kroppar. +7 (8442) 56-38-38

kök Designer

Här kan du göra manuellt ett urval av rätter på storleken på eventuella andra alternativ och kök konfiguratorn visualiserar resultatet och kommer att ge en möjlighet att göra justeringar. Notera: det slutliga priset på ditt kök med alla de rabatter, samt montering och sjöfart manager kommer att bildas efter mottagandet av ansökan.

1

1. Välj typ av fasaden.

2. Välj färg på fasaden. (Square ovanför "toppskiktet" - "det nedre lagret" för val av färg kök översta rutan på - för val av den undre delen av köket färg.)

3. Välj bordsskivan inredning.

4. Välj den typ av fasad med glas (för väggskåp med glas).

5. Klicka på "Apply" -knappen.

Det återstår bara att vänta ett par sekunder och du kan börja planera din framtid kök.

6. När du har helt beslutat om en komplett uppsättning av rätter, tryck på knappen "Lägg i varukorgen" (i beskrivningen av utlämnande ordning) eller papperskorgen i det övre högra hörnet av Designer. Alla delar av din beställning kommer att läggas till kundvagnen, där du kan återigen kolla upp det och ta bort onödiga moduler eller tillbehör (t.ex. bänkskivan).

Och en del av nyanserna i användningen av:

A) För att ta bort en modul, bara dra den med musen eller fingret (vid användning av pekskärmen tablett eller annan enhet) i urvalsfältet modulen, det vill säga där du får den.

B) Några ytterligare. element (änden och förbindelsestänger, källare) sätts automatiskt. Dig, om du vill kan du kontrollera rätt nummer.

B) bänkskivor och levereras ett enda stycke mössa, d.v.s. av 3050 mm och 2780 mm, respektive. Och när du lägger in i arbetsområdet för den första undre modulen bänkskiva och sockel läggs automatiskt till listan över beställda varor. du kan ta bort dem senare i papperskorgen om du vill.

2100 * 2120 * 560

2200/2000 * 2350 * 560

2300/1700 * 2320 * 560

3100 * 2120 * 560

2300/1800 * 2320 * 560

1100/1600 * 2320 * 560

Drömmer du om ett miljöombyte i köket? Utnyttja den speciella utformningen av IT-specialister i bolaget. Online lanseringen designade kök. Ansökan lämnas till kunden en möjlighet att sätta priskategorin, fabrikat och typ av fasad färg väljer svartvitt eller kombinerad tier bänkskivan.

Därefter den virtuella planner inredningsalternativ erbjuder mat. Övre skåpen finns i flera varianter: glas, hängande, hörn, öppna och slutna.

Kunden har rätt att ändra konfigurationen och arrangemanget av möbler och direkt se det faktiska priset för den valda posten köksinredning. Räknaren beräknar kostnaden för kombinationen, och varorna visas i korgen.

Med hjälp av online-ansökan från "Kitchen Clover" kommer du att kunna bestämma utformningen och typen av produkter, utan inblandning av en specialist. Flexibel prissättning fokuserar på komfort utan att ge avkall på kvaliteten.

3D online Kitchen Designer. Kitchen beräkningsräknare.

Att veta den slutliga kostnaden för möbler, måste du skapa ett projekt. Under hela processen med att modellera du kan i realtid för att se hur kostnad beroende på det material som valts av dig. Innan du börjar processen för att skapa ett projekt, se till att läsa våra tips om hur utgör värdet på din framtida möbler. se

Online 3D designers av kök och garderober "Classic Kitchens" utan överdrift, den mest avancerade tjänster på hela internet utrymmet Ryssland. Funktionalitet tillåter realtid plats omedelbart en order om köp eller en fri slutförande av projektet av professionella designers. Med hjälp av våra designers kan du skapa en köksdesign eller skåp, så noggrant som möjligt för att justera storleken på varje modul. Förutom alla tekniska innovationer, är det enkelt och intuitivt att använda program som ger dig en oförglömlig resa i den kreativa världen av modern teknik!

Kostnaden för möblerna som anges i konstruktören, inte innehåller några aktuella kampanjer och rabatter. Därför, om du vill få mer förmånliga villkor för att köpa, gör en förfrågan och chefen kommer att ge dig det faktiska priset inklusive alla bonusar.

Om designern

Här kommer det viktigaste arbetet på utformningen av skåpet.

Till ditt förfogande ett stort utbud av storlekar och typer av skåp, förmågan att ändra storleken på skåpet, välja vilken typ av fasad - glas eller döva.

Om du inte kan hitta modulen storlek du vill anger siffrorna i "kommentarer" fältet.

Om du är säker på att du skapar en garderob du är helt nöjd kan du placera en order tidigare passerade en enkel tillståndsförfarande.

Tryck på "bok" du bara uttrycka sin avsikt att köpa skåpet, det vill säga transaktionen är inte offentlig afertoy.

Vår chef kommer snart att kontakta dig för mer information om projektet.

Jag har inte laddat designern. Vår designer är baserad på Web Gl program, som inte stöds av din webbläsare i den äldre versionen. Detaljerad information och möjlighet att ladda ner eller uppdatera flik "Tekniska krav" på den här tjänsten på vår hemsida

Jag är inte redo att beställa garderob just nu, eftersom jag ville avsluta projektet senare. Om du inte är redo att beställa en garderob, klicka på "spara". Detta gör att du kan återgå till ett projekt senare utan beställning

Hur att återvända till projektet senare? När du är klar, spara projektet om du använder konstruktorn för första gången, kommer du att bli ombedd att gå igenom en enkel registreringsprocess, och en angiven e-postadress kommer att skickas ett e-postmeddelande med en länk till ditt projekt. Liksom, kan du alltid återgå till den senaste versionen av projektet, är det nödvändigt att gå till vår hemsida i avsnittet "online beräkning" och ange dina uppgifter i inloggningsfältet. Glöm inte att spara efter varje session.

Vilket påverkar den slutliga kostnaden för skåpet? Om du inför uppgiften är att samla in billigaste garderob, välja de mest enkla tekniska lösningar, till exempel:

 • skåp med två dörrar finns även i samma tre fronter
 • Försök att beräkna ditt projekt med olika typer av fasader
 • Bara titta på kostnaden i processen att välja en eller en annan del av skåpet

Är priset på det verkliga värdet av räknaren, och det finns inga dolda avgifter senare? Kostnaden är helt riktig. Efter beställning, kommer du att bli kontaktad av vår manager och du kommer att kunna klargöra alla detaljer. Men uppmärksamma att det inte omfattar montering och leverans av möbler. Som regel, kostar aggregatet 10%, från 1200 rubel leverans.

Du behöver inte ha möjlighet paket, som jag behöver göra? När du har installerat modulen inom designområdet, klicka på den med vänster musknapp till vänster för att öppna en meny där du kan ställa mer detaljerad alternativ avsnittet om det inte var rätt alternativ här är fältet för att ange kommentarer, fyll i och vi vi tar hänsyn till denna funktion vid beställning.

Hur vet jag att det ingår i priset på skåpet? Kostnaden för möbler oftast kommer med allt som du ser i bilden. Om du behöver detaljerad specifikation av din beställning, skicka en förfrågan till vår e-post [email protected], och vi kommer att ge dig detaljerad information om projektet.

Om du inte hittar svaret på din fråga, skicka den till vår e-post [email protected]ssicakuhni.ru. Vi kommer att svara och publicera den i detta avsnitt

Fasader av trä - det är alltid en hög nivå av välstånd attribut, hållbarhet och hållbarhet, en mängd olika stilistiska lösningar. Vi har presenterat två typer av massivt trä: bok, ek, flera varianter: bok fläck, ek fläck, ek och bok, täckt med emalj och patina. Produktion: Ryssland, Krasnodar

 • Ett stort antal färger och mönster.
 • hållbarhet
 • Den perfekta balansen mellan kostnad och kvalitet
 • Varning! ett begränsat antal modeller som visas i konstruktören, hela området i sektionen "köks fasader" på vår hemsida

Fasader av trä - det är alltid en hög nivå av välstånd attribut, hållbarhet och hållbarhet, en mängd olika stilistiska lösningar. Vi har presenterat två typer av massivt trä: bok, ek, flera varianter: bok fläck, ek fläck, ek och bok, täckt med emalj och patina. Produktion: Ryssland, Krasnodar

 • Ett stort antal färger och mönster.
 • hållbarhet
 • Den perfekta balansen mellan kostnad och kvalitet
 • Varning! ett begränsat antal modeller som visas i konstruktören, hela området i sektionen "köks fasader" på vår hemsida

Elegant, raffinerad look som kommer att göra dina möbler ljusa och prestigefyllda. Välförtjänt en av de mest populära typer av fasadsystem. Det har förmågan att bibehålla ljusstyrkan på blanka ytan under en lång tid.

 • Mångfalden av färger är praktiskt taget obegränsad.
 • Record urval fasader modeller
 • Kanske glansigt, matt, prestanda, samt metalliska
 • Hög motståndskraft mot missfärgning, fukt, höga temperaturer och ånga
 • Ytan kan lätt rengöras från föroreningar hushåll
 • OBS! Designern visar ett begränsat antal färger, ange tillgängligheten för det önskade alternativet från chefer

Elegant, utsökt utseende som gör dina möbler ljusa och prestigefyllda. Välförtjänt en av de mest populära typerna av fasadsystem. Det har förmågan att hålla ljusstyrkan på den glansiga ytan under lång tid.

 • Olika färglösningar är praktiskt taget obegränsade.
 • Spela in urval av modeller av fasader
 • Kanske blank, matt, prestanda, bara metallisk
 • Högt motstånd mot missfärgning, fukt, höga temperaturer och ånga
 • Ytan är lätt att rengöra av hushållsföroreningar
 • OBS! Designern visar ett begränsat antal färger, ange tillgängligheten för det önskade alternativet från chefer

Fasader av laminerad spånskiva framställd av Egger, på grund av deras låga kostnader och ett stort sortiment av färger och texturer, kommer att göra det möjligt för oss att inse ett ganska brett spektrum av stilistiska lösningar. Material som passerat tidens test - pålitlig, resistent mot temperaturförändringar, estetisk. Nackdelarna med denna typ av fasad innefattar oförmågan att producera radie (krökta) ytor. Fasader är gjorda av spånskivans tjocklek 16-18 mm, med en kant på 2 mm längs hela omkretsen.

OBS! Designern visar ett begränsat antal färger, ange tillgängligheten för det önskade alternativet från chefer

Fasader av laminerad spånskiva framställd av Egger, på grund av deras låga kostnader och ett stort sortiment av färger och texturer, kommer att göra det möjligt för oss att inse ett ganska brett spektrum av stilistiska lösningar. Material som passerat tidens test - pålitlig, resistent mot temperaturförändringar, estetisk. Nackdelarna med denna typ av fasad innefattar oförmågan att producera radie (krökta) ytor. Fasader är gjorda av spånskivans tjocklek 16-18 mm, med en kant på 2 mm längs hela omkretsen.

OBS! Designern visar ett begränsat antal färger, ange tillgängligheten för det önskade alternativet från chefer

Sådana fasader har länge varit kända på marknaden för ekonomisegmentkök. Ytan är gjord av MDF, belagd med PVC-film med membran-vakuummetod. Till ett rimligt pris kan du köpa en uppsättning med ett stort utbud av modeller av fasader, färger och typer av beläggning (matt, blank, metallisk). Kanske, det mest tillgängliga sättet att förverkliga kök i klassisk stil. Många alternativ för glasering, det finns radiuselement (böjda), dekorativa insatser (balustrar, portaler, bågar ovanför huven, kronor)

OBS! Designern visar ett begränsat antal färger, ange tillgängligheten för det önskade alternativet från chefer

Sådana fasader har länge varit kända på marknaden för ekonomisegmentkök. Ytan är gjord av MDF, belagd med PVC-film med membran-vakuummetod. Till ett rimligt pris kan du köpa en uppsättning med ett stort utbud av modeller av fasader, färger och typer av beläggning (matt, blank, metallisk). Kanske, det mest tillgängliga sättet att förverkliga kök i klassisk stil. Många alternativ för glasering, det finns radiuselement (böjda), dekorativa insatser (balustrar, portaler, bågar ovanför huven, kronor)

OBS! Designern visar ett begränsat antal färger, ange tillgängligheten för det önskade alternativet från chefer

Fasader av UV-lack (vyskoklyantsevye)

En av de nyaste utvecklingen som används vid produktion av köksfasader. Fasaderna av MDF UV-lack har en blank spegelyta, de har en perfekt jämn beläggning med ljus, saftig färg. Motståndskraftig mot mekanisk och kemisk påverkan. Visuellt öka storleken på rummet på grund av effekten av spegelreflektion. Denna teknik används ofta av formgivare: kvällsljuset, reflekterat i en blank yta försvinner och duschar rummet med ett överflöd av illusoriska ljus, vilket skapar en atmosfär av komfort och firande.

Denna MDF-bräda är 18 mm tjock, vars främre sida är täckt med ett glansigt skyddsskikt som uppnås genom att flera gånger applicera en speciell färgbeläggning. Absolut giftfri och extremt hållbar

OBS! Designern visar ett begränsat antal färger, ange tillgängligheten för det önskade alternativet från chefer

Fasader av UV-lack (vyskoklyantsevye)

En av de nyaste utvecklingen som används vid framställning av köksfasader. Fasaderna av MDF UV-lack har en blank spegelyta, de har en perfekt jämn beläggning med ljus, saftig färg. Motståndskraftig mot mekanisk och kemisk påverkan. Visuellt öka storleken på rummet på grund av effekten av spegelreflektion. Denna teknik används ofta av formgivare: kvällsljuset, reflekterat i en blank yta försvinner och duschar rummet med ett överflöd av illusoriska ljus, vilket skapar en atmosfär av komfort och firande.

Denna MDF-bräda är 18 mm tjock, vars främre sida är täckt med ett glansigt skyddsskikt som uppnås genom att flera gånger applicera en speciell färgbeläggning. Absolut giftfri och extremt hållbar

OBS! Designern visar ett begränsat antal färger, ange tillgängligheten för det önskade alternativet från chefer

Plastfasader - den vanligaste typen av ytor som används vid produktion av kök i stil med Art Nouveau och high tech. Känner till ett brett spektrum av människor, konsumentegenskaper gör den här arten den mest populära i det här segmentet. Struktur: DSP (MDF) med en tjocklek av 16-18 mm, från framsidan täckt med ett skikt av blank plastik 0,8 mm på baksidan med vit mattplast. Vi använder plast Lamicolor som tillverkas i Italien.

 • Ett stort antal färger och texturer.
 • hållbarhet
 • Den idealiska balansen mellan värde och kvalitet
 • OBS! Designern visar ett begränsat antal färger, ange tillgängligheten för det önskade alternativet från chefer

Plastfasader - den vanligaste typen av ytor som används vid produktion av kök i stil med Art Nouveau och high tech. Känner till ett brett spektrum av människor, konsumentegenskaper gör den här arten den mest populära i det här segmentet. Struktur: DSP (MDF) med en tjocklek av 16-18 mm, från framsidan täckt med ett skikt av blank plastik 0,8 mm på baksidan med vit mattplast. Vi använder plast Lamicolor som tillverkas i Italien.

 • Ett stort antal färger och texturer.
 • hållbarhet
 • Den idealiska balansen mellan värde och kvalitet
 • OBS! Designern visar ett begränsat antal färger, ange tillgängligheten för det önskade alternativet från chefer

Tiden står inte stilla, och Internetteknologi går framåt med språng. Idag räcker det inte att se ett vackert foto av köksmöbler på säljarens hemsida, för att det inte garanterar att köket passar perfekt in i interiören. En 3D-köksplanerare kommer till räddningen. Så här ska moderna och bekväma köksdesigners vara! Njut av din tid och kreativ inspiration!

Det verkar som om du är fantastisk, och som helhet har du rätt, det är nästan så. Hitta en tjänst "beräkna köket", som skulle uppfylla alla dessa krav är nästan omöjligt. Om inte ... Online Designer "Klassiska kök" för idag har inga analoger i Ryssland. Absolut ny teknik gjorde det möjligt för oss att inse alla krav hos en modern köpare!

Uppskatta alla möjligheter för framtida teknik!

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

− 2 = 2