Urval av tapeter till hallen i två färger foto

50 vackra tapeter idéer till korridoren

 • Bakgrund är ett snabbt och relativt billigt sätt att uppdatera vardagsrumsinredningen. Tack vare ett brett utbud av nyanser, mönster och texturer kan de användas för att förvandla ett rum, visuellt expandera det och göra det mysigt och elegant. För att inte gå vilse bland det enorma utbud representerat i byggvaruhus, erbjuder vi dig att bekanta sig med de typer av tapeter, lära sig och nackdelar med varje material, läsa rekommendationerna och se bilder av de bästa exemplen på utformning vardagsrum med deras användning.

  Typer av tapeter till hallen, deras fördelar och nackdelar

  Detta är den mest prisvärda typen av tapeter. På grund av sin låga kostnad kan de användas för att slutföra flyttbara lägenheter, sovsalar eller helt enkelt byta varannan tre år för nya. Beroende på vilken typ av papper som används, skiljer man matt och glänsande produkter.

  Tunn enstaka tapet kallas också en simplex, och tvåskalig tapet som består av ett tätt substrat och en dekorativ frontsida är en duplex. De senare är mer motståndskraftiga mot vätning, så att de inte sår under limningen och bättre döljer ojämnheten hos väggarna.

  Fördelarna med pappersbordsunderlägg är lågt pris, miljövänlighet (luft och mikropartiklar av vattenånga passerar bra), ett stort urval av mönster och färger. Bland bristerna är det värt att nämna bräcklighet, känslighet för mekanisk skada, solbränna, och även att vid uppsamling av damm, låter de sig inte till våtrengöring.

  För att limma pappersbordsunderlaget måste väggarna vara helt jämn.

  Sådan tapeter tillverkas genom att man applicerar ett konstgjort material - polyvinylklorid - på pappers- eller tygbasis. Den kan vara jämn, hård, skummad eller präglad (silkscreen). PVC-stabilitet mot fukt gör det här materialet en optimal grund för målning, och en liten vikt och mekanisk hållfasthet gör det enkelt att fästa det på väggarna. Ett högt pris motiverar en lång livslängd - från 10 till 20 år, och dessutom - möjligheten att måla om (upp till 5 gånger).

  Vinyl tapet är resistent mot fuktighet, elastisk nog och hållbar, kunna dölja små ojämna väggar. De omfattande ritningarna och den vackra strukturen gör dem till en mycket estetisk form av dekoration. Genom nackdelar vinyltapeter bör innehålla en obehaglig lukt av plast (som så småningom skall försvinna) och det faktum att de inte läcker luft och ånga genom väggen, inte tillåter dem att "andas".

  Användningen av tyger för dekoration av väggar i hallen är inte ett billigt nöje, men deras underbara utsikt är värda det. Linne, satin, siden, sammet, med en fantastisk mönstrad väv av trådar - de gör interiören verkligen lyxig.

  Tyg tapeter kräver mycket noggrann vård - de bör stängas från ultraviolett och fukt, noggrant rengjorda. Miljövänligheten hos denna finish beror på det material som valts, men i allmänhet är textilen bra för luft.

  De framställs av vävningsmetoden från de finaste glasfilamenten. Som resultat erhålls ett mycket starkt genomskinligt tyg med ett reliefmönster. Dessa tapeter är fasta fästa med stärkelsepasta ovanpå gipset och är föremål för återanvändbar målning.

  Fördelarna med glasfiber hänför ekologisk (i sin sammansättning - endast naturliga material, såsom kvartssand, kalksten, soda, lera), brand (smältpunktsglasgarn + 600 ° C), livslängd (upp till 30 år i drift).

  Nackdelar är relativt hög vikt och dåligt val av texturer.

  De kan också tillskrivas den dekorativa gips, eftersom flytande vägg - är, i huvudsak, en akrylisk lösning med tillsats av naturfibrer (cellulosa, sågspån, bomull, silke), och pigment.

  Denna typ av finish gör att du kan dölja de ursprungliga oegentligheterna, skapa en intressant konsistens, måla väggarna med en färgad gradient. Flytande tapeter är lätta att applicera och ta bort, ha en vacker lättnad, nivå ytan på väggarna. I blandningen av blandningen kan du lägga till gnistar, små stenar.

  Nackdelarna med att avsluta flytande tapeter inkluderar låg fuktmotståndskraft.

  Ett stort antal sorters tapeter gör att du kan hitta den perfekta lösningen för alla interiörer. Tips för några av dem läser vidare.

  Bakgrund till vardagsrum i modern stil

  Modernismen innebär en begränsad design i monokroma färger. För ett vardagsrum i denna stil kommer enfärg eller tapeter med ett mjukt grafiskt mönster (rhombuses, cirklar, linjer, abstraktioner), imitation av polerad marmor, metall att passa. Ett intressant tillägg, som skapar ett visuellt perspektiv, kan vara fotobilder.

  Skrivbordsunderlägg i klassisk stil

  I den klassiska insidan av hallen kommer att vara harmoniskt utseende ljusa tapeter med guld eller silver blom- prydnad, upprepa konsistens av dyra tyger (satin, brokad, sammet), natursten, sandsten, mahogny, mjuk hud.

  Dekorativa väggpapper för vardagsrum

  För utformningen av vardagsrummet i Provence stil är det bättre att välja matt pastellfärgad tapet med ett litet blommönster. Det är möjligt att inte lima dem med en kontinuerlig trasa, men att måla med monofoniska inlägg som upprepar färg på mönstren.

  Skrivbordsunderlägg i skandinavisk stil

  Huvudmotivet i den skandinaviska stilen - snötäckta stenar och transparentblå fjordar - bör återspeglas i väggens dekoration. Bakgrunden kan vara vit, ljusblå, grå, med abstrakta bilder.

  Visuellt bredda vardagsrummet kommer också att hjälpa bakgrundsbilder med en bild av ett vinterberget eller ett vattenfall.

  Country stil bakgrundsbilder för vardagsrum

  Denna stil präglas främst av naturmaterial. Imitering av murverk, träbrädor eller stockar, hö, halm - grundläggande alternativ för land.

  En avslappnad landsbygds atmosfär hjälper till att skapa tapeter med blommönster, en bur med bilder av husdjur, fåglar, fjärilar, pastorala scener. Fotovstavki bör också påminna om livet utanför staden: mycket sol, himmel, gröna träd, oändliga fält och hästar.

  Vit bakgrundsbilder

  Vita tapeter i hallen är en elegant, diskret bakgrund för ljusare inredning och möbler. De är alltid lämpliga, expandera visuellt utrymmet och ge det en mjuk glöd.

  Neutral palett från silver till grafit passar både för att skapa en monokrom design och för att mildra ljusa accenter. Vardagsrummet i grått ser alltid ut modernt och raffinerat.

  Icke-ljus, som om blekt i solen, ger blekta färger en mycket lugnande atmosfär. Ljusblå, lila, sand, beige, rosa, grön - de passar alla perfekt.

  Vardagsrummet med sådan tapet syns visuellt mer rymligt.

  Brunans nyanser är idealiska för en mysig hemmiljö. Färgen på kaffe och choklad harmoniserar perfekt med det mjuka glödet av gul, festlig renhet av vit, vårglädje av grön och även den himmelska höjden av turkos.

  I gula toner är det meningsfullt att dekorera hallens väggar, vars fönster står mot nordväst. Banan, citron, apelsin tapeter kommer att fylla vardagsrummet med värme och ljus, och invånarna kommer att få en bra humör.

  Kombination av tapeter i vardagsrummet

  För att säkerställa att vardagsrummet inte är uttråkat av monotoni, är det värt att använda olika element för att dekorera väggarna. En lyckad kombination av monokrom och mönstrad tapet hjälper till att vackert zonera utrymme, höja takets höjd, expandera eller begränsa vissa områden, markera mörka hörn.

  Med hjälp av denna teknik bör du följa diagrammet om kombinationen av nyanser. Den mest harmoniska är den enhetliga basen och upprepas i färgmönster på en ljusare bakgrund. Briljanta utskrifter speglar ljuset och lockar uppmärksamhet; linjer drar visuellt rummet stora element fyller tomrummet för alltför stora rum.

  Bakgrund i hallen kan kombineras också med målning, dekorativa gips, keramiska plattor, tegel eller sten, träfanér, kork golv och plastpaneler. Välj de mest intressanta platserna kommer att hjälpa snidade träramar, stuckatur (eller dess imitation av polyuretan), gipsplaster.

  Bakgrund till ett litet vardagsrum / hall i Khrushchev

  Huvuduppgiften att designa ett litet vardagsrum i Khrusjtjov är att få rummet att verka rymligare. För detta bör tapetet vara ljust, monofoniskt, med ett fint snyggt mönster och vertikala accenter. Lägg till djup kan använda fotojusteringar och optiska 3D-effekter.

  Om det finns ljusreflekterande element (glitter, silke mönster, fluorescerande beläggningar) på tapeten, bör bra belysning ges - och de kommer att ge extra glans till rummet.

  Från stora bilder är volymetrisk lättnad och ljusa kontraster på väggarna i ett litet rum bättre att överge.

  I vår bildsamling kan du se hur olika tapeter söker efter hallen i inredningen. Visuella exempel på de bästa designlösningarna hjälper dig att snabbt bestämma valet och utrusta även det minsta vardagsrummet med en utsökt smak.

  Kombinerad tapeter i Hall 2018: foton, design och sorter

  Kombinerade bakgrundsbilder används i stor utsträckning idag, vilket skapar en mycket effektiv och fashionabel inredning. Kombinera bakgrundsbilder i rummet är en allvarlig noggrann fråga, som bör behandlas med särskild uppmärksamhet. Rummet är utformat för gäster. I detta avseende bör atmosfären regera speciellt. Därför måste du tänka noga och välja en färgpalett av tapeter som kommer att dekorera väggarna. Reparation eller renovering av rummet - förfarandet är ganska dyrt. Med hjälp av enkla kombinationer av tapeter kan du inte bara spara pengar, till exempel köpa dyra för priset på målningar, men skapa också ett elegant stopp i hallen.

  Tack vare visuella effekter kan rummen bli större. Om du klistrar in en bakgrundsbild av ljus nyanser på ett långt rektangulärt rum på långa väggar och mörkare nyanser på 2-3 nyanser, så kommer rummet att se bredare ut.

  Kombinerad tapet för publiken: Fashion 2018

  I vardagsrummets design spelas en viktig roll av väggarna. Den kombinerade tapeten i rummet kommer att betona interiören, göra designen modern och elegant. Korrektheten av konstruktionen beror på kombinationen av färger-följeslagare och olika typer av texturer på väggarna. Korrekt kombination hjälper till att visuellt expandera gränserna för rymden, betona ämnet och riktningen.

  Kombinationen ger inte för användning av endast 2-3 nyanser. Du kan kombinera flera olika typer av tapeter, kan bara 1-2 toner skiljer sig samtidigt som de

  Det är en kombination av tapeter för hallen 2018:

  • Vertikal design;
  • Landskap design;
  • Patchwork design.

  Korrekt kombinera olika vertikala ränder visuellt förstora utrymmet och utöka höjden på rummet. Förresten - inte kan kombineras med ljusa ränder, stora mönster eller motiv. Det ser inte mycket extravagant.

  Horisontella ränder kombineras inte med alla bilder. Men träpaneler - perfekt för en sådan geometri och skapa en snygg design.

  2018 blev det på modet lapptäcke kombinera. Med separata längder av tapet eller väv kan kombineras invändiga paneler sticker ut nischer inramade fönster och dörrar. Viktigast av allt - inte överdriva, så att rummet var inte som en gypsy house

  Metoder för att kombinera tapeter oumbärlig i ett utrymme som har en oregelbunden form, eller den har ett urtag eller ett utsprång. För att göra en nisch visuellt djupare i detta område bör klistras tapeter mörka nyanser.

  Det anses också vara på modet i 2018 tapeter. Vattenfall behöver abstrakt, fotografering städer natten inte lämna piedestal av mode i över 50 år, förbättras varje år. Svartvitt foto Night Manhattan är fullt möjligt att lägga till enfärgat beige eller persika tapeter.

  En av de mest intressanta teknikerna för klassisk stil är ett litet torg eller rektangulära segmentet tapet med en prydnad, dekorerad med baguette ram, som en målning. Kombinationen av horisontell tapet i den nedre delen av väggen kommer att göra rummet en verkligt aristokratisk.

  Välj tyg bör beroende på inre temat

  Slutligen utvecklingen 2018 - är en 3D-tapet. Med deras hjälp är det möjligt att väsentligt öka ännu ett litet rum på området. Du kan pokleit 3 ​​D bilder, som visar de spektakulära natursköna platser och kombinera dem med enfärgat tyg. I ett sådant fall att någon av besökarna lounge fira smaken av hyresvärden och originalitet.

  Hur trevligt att kombinera tapeten i hallen: creative interior

  En viktig punkt när man kombinerar och väljer en tapet för rummet - miljövänlig. Lounge - träffa människor, så det borde vara så mättad med syre. För vardagsrummet bör väljas tyger vars sammansättning inte innehåller starka kemikalier. Viktigt - tapeter ska passera luft och innehåller inga föroreningar.

  Papperstapet för priset är ganska billigt och miljövänligt. Men denna typ av målningar är en nackdel - bräcklighet och instabilitet för ultravioletta strålar.

  Vinyl tapeter är mer praktiskt. De är hållbara och bidra till att dölja ojämnheter på väggarna. Färgskalan är ganska bred, men det finns en nackdel - tapeten inte läcker luft.

  Non-woven tapet - tjock och tålig. De inte bleknar i solen, inte rädd för fukt, men också att de kan målas

  Bakgrund av folien är perfekta för klassiska och moderna inredningslösningar. Bidragit till att öka ljudisolering och skydda väggarna från skadlig strålning. Håller svalt på sommaren och varmt på vinterdagar.

  Textil tapeter kommer att bidra till att skapa i rummet en lyxig och mysig miljö. Dessutom ser de fina sådana bakgrunder är resistenta mot smuts och blekning. Samtliga ovanstående typer av tapeter kan kombineras.

  Vissa regler för en stark insats centralt i 2018:

  1. För en stor och rymlig hall, kan du plocka upp och livliga färger;
  2. I den lilla levande bättre pokleit tapeter i pastellfärger, i kombination med den japanska abstraktion eller geometriska figurer stora;
  3. I hallen, som ligger på norra sidan, en lämpligare tapet varma nyanser, till den södra rummet - kalla färger;
  4. Om du vill skapa en permanent atmosfär av en semester, är det bättre att använda guld, pärla tapet.

  Hur ansöker tapeter två färger i rummet (video)

  Bakgrunds för publiken: de kombinerade variationer

  De mest framgångsrika och mångsidiga design för hallen - en kombination av beige och brunt, oliv och orange, vinrött och rosa, grönt och gult, blått och vitt, lila och grått, lila och silver nyanser.

  Dessutom i vissa fall, den idealiska ser likadana ut, vanlig tapet, skiljer de sig i en ton. kombination av alternativ kan du tänka på egen hand, eller visa bilder som redan har skapats av designers.

  För att uppnå ljusstyrka och individualitet i det inre av rummet, bör du vara uppmärksam på de olika färgkategorier

  Grundregeln i detta fall - är det inte nödvändigt att använda mer än 3 rika, levande färger samtidigt. Och om de 2 färger - ljus, bör den tredje alltid vara neutral.

  Vacker kombination av glansiga tapeter med frostat, grov och slät.

  Trend 2018 - ritningar och fotografier. De hetaste trenderna i 2018 - en abstraktion med geometriska former, mönster och ränder. När den horisontella skiljeväggen övre område bör klistra ränder och botten - Uni bakgrundsbild.

  Utformade på ett sådant fall kan du framhäva det vackra väggmålning.

  Mycket ofta, för att skapa en modern interiör utrustning används sk accent väggen, som för övrigt kommer att vara relevant i 2018. Med hjälp av denna metod skapar en fokus i hallen på ett visst område. För att bestämma accent väggen i ett rum, bara titta på några av väggarna faller de flesta ögon.

  Välja tapet för accent väggar behöver kontrasterande, ljus, företrädesvis med mönster eller tapeter. Alla de andra väggarna klistras som neutral, en färg

  Denna metod för dekoration kan tillämpas inte bara till hallen, men i alla rum. Det accent en vägg kan avsevärt spara pengar, eftersom den dyra tyg och väcka uppmärksamhet ligger bara på en av väggarna eller på den lilla av hennes platser.

  Hur olika bakgrunder pokleit rum: idéer och metoder för deras genomförande

  Det viktigaste när man kombinerar tapeter - det är rätt val av material. Specificiteten av kombinationen skiljer sig från standard limning.

  Tapet bör vara av samma struktur. Detta förhindrar problem med limning och maskering synliga sömmar av tyger av olika tjocklek och struktur.

  Det är oacceptabelt att använda flera olika typer av tyger med dekorativa effekter - catchy mönster, kompletterat med spilleffekten, tapet med en stor präglat mönster

  Med en kombination av tapeter, kan du skapa en exklusiv interiör.

  Oavsett var förutsatt att skapa sammansatta design - i en lägenhet fem våningar, studio lägenhet eller ett hus på landet. Med rätt vald kombination av tapeter i rummet, kan du utöka utrymmet, dela arbetsområdet och rekreationsområde, för att skapa fokus på styling, ändra mängden utrymme att dölja oegentligheter av väggarna, lyfta fram fördelarna med rummet. Dessutom hjälper den kombinerade interiören att avsevärt spara. Till rabatterade priser kan du köpa resterna av lämpliga färger och dyra tyger för att göra plats chic.

  Hur man kombinerar tapeten (video)

  Den ursprungliga kombinationen av tapeter i rummet

  Det är nödvändigt att komma ihåg att den rätta kombinationen och val av tapeter i rummet kräver att det preliminära förslaget. För att skapa en design, måste vi först definiera den grundläggande tonen i väggarna i hallen och sedan plocka upp andra färger.

  Den grundläggande tonen kan kombineras eller vara lättare objekt interiör - möbler, kuddar, ljuskronor, lampor, gardiner

  Det vore bättre att utveckla en kombinerad konstruktion efter när möbler och inredning kommer att väljas, eftersom det främsta målet i detta fall är betoningen på originaliteten i situationen.

  Kombinerat tapet i hallen: modetrender 2018

  Trender inom 2018 - en mängd olika mönster på tapeter, broderade och präglad yta. Sådana kombinationer är idealiska i modern och klassisk inredning.

  Konstruktionen ger för efterbehandling av väggar i mjuka pastellfärger eller ljus. Inte lämna piedestal av mode 2018, kinesiska / japanska tecken

  Mycket populär i 2018 utskrifter med vegetation. Obligatoriskt krav - en kombination av matt eller mönstrade tyger.

  Kombinerade bakgrunds rum: 39 optioner (video)

  Bland denna mångfald, viktigt att inte göra fel val. Tänk på utformningen av ett rum och göra det till en verklighet!

  Hur man pokleit tapet i rummet av två slag: 35 foto

  Innan du monterar dina två arter bör studeras teoretiska delen av process- och designrekommendationer Bakgrunds - anses vara den mest populära material som används för dekoration av hallen. De har en låg kostnad, och mycket höga tekniska egenskaper. Om du vill skapa en snygg och annorlunda inredning, är det bäst att använda en kombination av olika typer av tyger.

  Varför använder en kombination av tapet i hallen två färger

  Innan du fortsätter till valet av tapet för rummet, måste du göra ett designprojekt, som kommer att beaktas och färgen på möbler och inredningsstil. Sedan kan du börja att välja material för väggarna. Användningen av tapeter i rummet en färg - det är en föråldrad teknik är mycket trevligare och mer originell ser en kombination av två typer av tyger.

  Genom en kombination av två typer av tapeter kan avsevärt förbättra de estetiska egenskaperna hos hallen

  I denna design kursen kan du avsevärt ändra utseendet på rummet. Det viktigaste att använda en kombination av färg och konsistens av tapeter.

  1. Vid korrekt pokleit flera typer av tapeter i rummet, kommer du att kunna estetiskt och kvalitativt zonindelad utrymme. Till exempel skiljer matplatsen av rastplatsen. Denna funktion används för att separera en del av en lägenhet eller ett rymligt vardagsrum.
  2. Isolering i det inre av vardagsrummet accent väggen. Klistermärke mest lysande målningar på väggen, där det kommer att hänga TV: n eller soffan positionerat för att fånga uppmärksamheten hos besökare till denna del av rummet.
  3. Använda skär bakgrunds med rik relief kan dölja små skavanker väggar.
  4. En väl vald tapeter visuella följeslagare kommer att korrigera fel formen på rummet.

  Med en kombination tapet i hallen, kan vara av relativt billiga material, för att skapa en riktigt lyxig interiör. Det viktigaste för att kunna välja flera alternativ för tyger, med kombinerade färger och texturer.

  Nyanserna i valet av tapet i två färger för rummet

  En kombination av tapeter inte förstöra det inre av vardagsrummet, måste du noga välja färgkombinationer. Bakgrund bra följeslagare ska vara i harmoni inte bara sinsemellan, men även fördelaktigt att betona färgen på möbler och andra inredningselement. En annan viktig förutsättning för den vackra utformningen av rummet är att färg och konsistens av väggarna inte bör vara visuellt minska storleken på rummet.

  När du köper tapeter ska använda tabellen för kombinationen av färger

  1. Att visuellt öka höjden av rummet, använda den för att avsluta tapet med ett mönster vertikalt anordnat, kan det vara den vanliga bandet, eller invecklad och utsmyckade dekoration. Du kan också kombinera på samma vägg olika bakgrunder med vertikala ränder.
  2. För små kvadratiska rum, väljer ljusa tapeter. Du kan kombinera vanlig tyg tapeter i små mönster.
  3. För att ge rummet en mer regelbunden rektangulär form, klistra över de smala väggarna i ljust eller mörkt tapeter och bred - ljus. Denna teknik är lite närmare den motsatta sidan av rummet till varandra genom att justera dess form.
  4. I stora områden, kan du använda en kombination av ljus tapet med ett stort mönster. Denna design gjordes med original och ovanlig design.
  5. Ljusa rum kan vara klar med mörka tapeter. Trots att många anser att följande sekvens av deprimerande, faktiskt denna design ser mycket elegant.
  6. Mörk och stora rum kan vara dekorerad med ljus eller ljusa tapeter. I det första fallet, blir det inre flyt, och den andra utföringsformen kommer att betona utrymme, som har ett rum.
  7. Alla tapeter används i samma rum bör utformas i en stil.

  Dessa är de viktigaste detaljerna som måste beaktas, överväger alternativ konstruktion för hallen. När det gäller resten, kan du förlita sig enbart på din fantasi och smak.

  Foto exempel på tapeter följeslagare till hallen

  Det finns olika alternativ för efterbehandling interiören flera typer av tapeter. Vilken design är rätt för ditt rum beror på färgen på möbler och inredningsstil av lokalerna.

  Bestäm valet av en lämplig kombination hjälper dig exempel på tematiska tidskrifter och kataloger. Vi valde de mest framgångsrika alternativ för dig.

  När du väljer en tapet kamrat bör ta hänsyn till storleken på rummet och dess stil

  Kombinationen av väggen av banden av brunt och beige tapet visuellt höja taket och rummet kommer att lägga orientalisk chic. Till detta mål kommer att passa textil bit dämpad smaragd och vinröd färg och låga möbler med gyllene böjda ben.

  Till loftet stil kan välja tapeten under den vita tegel och grå duk. När artificiella ofullständiga finish, möbler i inredningen bör tala om värden överflöd. Det finns lämpliga skinnstolar och glasbord.

  Väggmålning på en vägg och monokroma dukar i de övriga tre - det är en win-win kombination för rummet. En sådan konstruktion kurs i rummet gör det möjligt att flytta till de eleganta gatorna i Paris, ta en promenad genom den gröna skogen eller segla på en gondol i Venedig mellan husen.

  Det är inte alla möjliga kombinationer av olika typer av tapeter. Använd din fantasi och du kan skapa en interiör värdig en lyx takvåning.

  Hur kan pokleit tapet i två färger i hallen: ett foto med en beskrivning av

  När valet av lämplig för att kombinera i hallen alternativ är klar, uppstår frågan om hur man korrekt pokleit tavlor på väggen. Tapeter är mycket enkelt monteras på väggen, men vid användning av material med olika texturer och mönster kan ha vissa problem.

  Om man kombinerar tapet med randmönster, försöka minska dem så att mönstren såg klar. Det är bäst, därför, i kombination med fint linne, ofta upprepade mönster.

  Om du använder en kombination av tapeter mörka eller ljusa färger, tänk på att de minsta klyftorna mellan bladen, kommer att vara omedelbart uppenbara. Om du inte är säker på att du kan limma tapeten helt raka, sedan kontakta de yrkesverksamma.

  Om rummet är liten, sedan när konstruktionen ska ge företräde åt ljusare nyanser

  Tapetsering med olika texturer - inte en lätt uppgift. Om banorna är av olika tjocklek, fogarna mellan dem är mycket märkbar. För att dölja dem, kommer att plocka upp socklar och lister.

  Den viktigaste förutsättningen för perfekt tapetsering två arter är högkvalitativa utbildning väggar. Om detta inte görs, kommer målet ser stökigt, eller till och med falla av väggarna.

  Förbereda väggar för tapetsering består av följande:

  • Inriktnings vägg gips beläggning;
  • Radera en torr kitt ytojämnheter med en spatel;
  • Priming väggarna;
  • Applicera den avslutande skikt av kitt,
  • Slipning vägg speciell mesh;
  • Behandlingsväggen primer.

  Efter att ha avslutat dessa steg kommer du att få en helt slät vägg redo för tapetsering två slag. Du behöver bara att skära banan i de nödvändiga bitar och limma dem mot väggen.

  Tips: Hur man pokleit tapet i rummet av två typer (video)

  Med hjälp av två typer av tapeter i ett rum - det är på modet och intressant drag för utformningen av hallen. Det bör dock vara försiktig, att kombinera tyg kontrasterande färger eftersom ett felaktigt val av färger och texturer förstöra känslan av interiören. Om du vill bli ägare till ett elegant och bekvämt vardagsrum, använd din fantasi, med hänsyn till våra råd.

  Detalj hur pokleit tapet i rummet av två typer (foto exempel)

  OBS! Bara idag!

  © 2017, Vseobalkone.ru. Kopiering är tillåtet endast med en länk tillbaka till källan

  Kopiering är tillåtet endast med en länk tillbaka till källan

  1
 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  − 1 = 1