Uteplats i landet med sina egna händer foto

Uteplats i landet (48 bilder) - Produktion och förbättring

De flesta av oss har i landet en plats där du kan fly från den brännande solen i skuggan av anläggningen, att avgå från det liv och få nöjet att enhet med naturen och kommunicera i trevligt sällskap. Oftast är gården, där det är trevligt att tillbringa tid med din favorit tidsfördriv eller rekreation. Idag tittar vi på hur man korrekt plats och uteplats vid stugan med sina egna händer.

Den mest uteplats (App. Patio) fick under romartiden, och är en plats omgiven av höga murar hemma. För närvarande till uteplats under bar himmel gömma från nyfikna ögon skyddskonstruktioner i form av staket, skärmar eller häckar. Innan du bestämmer dig för att utrusta uteplats vid sin sommarstuga, måste du välja rätt område för honom.

En plats att koppla av på en sommarstuga

Oftast tilldela en uteplats på baksidan väggen i ett hus på landet.

I detta fall är en sida av området för rekreation helt stängd, medan andra skyddade stängerna eller andra anordningar, eller lämnas öppen.

Tips: Tänk på väggen intill uteplatsen, en extra utgång, då du inte behöver gå runt byggnaden återigen gå till köket, eller när du behöver dölja från väder och vind.

 1. Ordna platsen på en skuggig mysig hörn av trädgården, som inte kan tränga igenom bruset och nyfikna blickar.
 2. Med hjälp av mobila skärmar och spaljé, fasta staket och galler, sammanflätade med vackra växter, kan du även öppna uteplats i trädgården för att göra en villkorad skyddas.
 3. En bra placering kommer lekplats intill en konstgjord damm, sedan värmer luften ovanför det kommer att bli mer fräsch och fuktig, vilket ger komfort.

Välj den mest avskild plats på sajten

Storleken och formen beror på uteplatsen sina funktionella uppgifter:

1
 • för ett litet avskilt område nog område på 2-3 m2;
 • Du vill trösta ett företag av 3-4 personer, bereda plats åt 3-4 m2.

Tips: Om du siktar på att få autonomi i förortsområde, då du kommer att bidra till diesel generator uthyrningsstugor.

Det bör vara fast, som till en början i området uteplats var banade. Överväga alternativ:

 1. Träffar i skönhet den tidigare versionen.
 2. Trasiga delar av stenar kan bilda intrikata mönster som ger en naturlig yta och en speciell elegans.
 1. Trädgård parkett, som är gjord av träavfall och polymerer. Det har utmärkta prestanda. Överlägsen trä som inte ruttnar.
 2. Den kan användas i öppna områden av naturliga trägolv och trall, modern byggnad material. Utseende av den slutliga svåra att skilja från vanliga plankor.

På bilden - en beläggning av betongplattor

Förberedelser av underlaget och om plats

Nedan följer en guide som kommer att utföra arbetet själv:

 1. Köksträdgård plats med pinnar.
 2. Ta bort det översta lagret av jord på ett djup av 100-150 mm.
 3. Häll fördjupa sanden med händerna och räta.
 4. Försegla spraya den med vatten och utjämning spånyta.

Tips: Tänk på att sand "kudde" bör ligga på 10-20 mm för att vara över marknivån.

Metod för att lägga en beläggning beror på materialet. Men i vilket fall som helst måste varje objekt passa väl till nästa, och lutningen på anläggningen måste vara inom 1-3˚ mot trädgården.

 • Trottoar och betongplattor kan läggas direkt på sanden "kudde", fyller gapet mellan de plattor eller stenar på toppen av en lösning eller prisypaya sand;
 • Trägolv av brädor för att montera panelerna införda i träram.

Trägolv för uteplats

Anser också vid enheten dräneringsspår basbredd av 400 mm och 100-150 mm djup, som förbinder dem med ett gemensamt upptagningsområde system. På grund av det faktum att uteplatsen lekplatsen kommer att stiga från 10 till 20 mm ovanför ytan, blir det lättare att klippa gräsmattan stugan trädgårdsprodukter.

Områdesskydd från väder och den brännande solen rekommenderas att göra ett tak av genomskinlig polykarbonat. Du kan också använda alternativ och löstagbara - tält, som lätt kan flyttas runt territoriet.

Mysig stuga i blockbehållare för rastplats

Konfigurera din uteplats

Tidigare har vi sagt att för att skydda uteplatsen kan användas säkring av barrträd och höga buskar.

Ett intressant komplement till det inre är de växter som planterades i olika nivåer mixborders eller separat i plantering fickor och golv vaser.

Konstgjord sjö - ett sätt att bygga en uteplats

Tips: Om du använder dvärg evergreens eller barrträd, kan du spara den färgstarka och attraktiva uteplats året runt.

 1. Skyddet kan verka genombrutna gitter vägg tvinnade vinstockar eller klätterrosor.
 2. Använd liten arkitektonisk utsmyckning - semester fontän eller damm, sten banor eller miniatyr ovanliga skulpturer.
 3. Av växter till trädgård, välja dem som kommer att fylla doften av det omgivande området:
  • rosmarin;
  • lagerträd;
  • lavendel;
  • citron och mandarin träd.
 1. Dekorera väggarna med krukor av Krasse, begonia och petunior hang-Downing.

Tips: När du väljer möbler ledning av sin praktiska, estetik och prestanda.

När utrusta uteplats vid stugan inte söker braskande skönhet och komfort till denna, då du kommer alltid att känna sig bekväma här. Kom ihåg att du skapar en uteplats mest för sig själva, inte för gästerna. Med hjälp av data över förnuftet, hoppas vi att du kommer att kunna göra en mysig hörn av landet. Videor i den här artikeln kommer att hjälpa dig att hitta ytterligare information om detta ämne.

Skapa ett vackert rekreationsområde i landet - Utrustar uteplats

I anslutning till huset en liten stenlagd utomhus gård, designad för familjer eller privatliv - det uteplats.

Namnet kom till oss med det spanska språket, och konsten själv gårdar design har sina rötter i antiken och medeltiden.

Även då gårdar slog sina magnifika fontäner, dyra vaser, vattenfall, celler med vacker sång fåglar, mjuka mattor och kuddar.

Dacha bygger ofta dessa typer av uteplats:

 • vinkel byggnad med en L- eller U-formad planen i huset;
 • den bakre väggen av huset;
 • balkong;
 • tiered;
 • uteplats-solarium;
 • ceremoniella uteplats vid ingången;
 • uteplats med grill;
 • romantisk uteplats;
 • andra typer.

Uteplats gjort med sina egna händer - ett foto och beskrivning av videon.

Dessa byggnader ligger längs den bakre väggen. För hem där det inte finns en lägenhet, men några, skapar en gård omkrets av byggnaden, vilket gör det möjligt att utvidga området runt huset.

Så invånarna i alla lägenheter kan ha din egen privata plats att koppla av. Atmosfären i privatlivet som skapas av det faktum att vinkel uteplats med L- eller U-formad plan huset skyddas på flera sätt.

På bilden L-formad uteplats - en av de mest populära typer av

I motsats till hörnet, är den bakre väggen av uteplats skyddas endast på en sida. Planera en del av trädgårdsdesign är möjlig med tillgång till vardagsrummet, kontor eller ens sovrum.

Så kommer att kunna fylla rummet med frisk luft, är detta särskilt sant när ett litet område i rummet.

Om webbplatsen är inte tillräckligt med utrymme, då ett bra alternativ skulle vara en multi-level uteplats. Det kommer också att vara en stor dekoration för din fasad.

I en sådan plats kan planteras växter eller sola. Men innan byggandet av uteplatsen på taket eller på den stora balkongen bör du rådgöra med byggare med den tekniska sidan.

Du kan också göra en uteplats-solarium vid poolen. Solljus ska kunna tränga in, därför bör inte vara för mycket täcka bersån.

Om tidigare roll gården fungerade som en rabatt eller en liten trädgård, men idag denna roll är mer delaktiga i ceremoniella uteplats.

En vacker alpin trädgård, eleganta betongplattor, elegant modern fäktning, en miniatyr fontän, öppen spis och andra estetiska element av exteriören elegant dekorera din dörr.

För att skapa på sin datja eller land hus, uteplats, måste du först besluta om utnämningen.

Vacker uteplats vid stugan i vårt fotogalleri:

Till exempel kan det vara ett gömställe för privatlivet, en romantisk middag, släktträffar, eller en plattform för stora företag. Därefter vi bestämma placeringen av gården från vår semestermål och dess storlek. Vi väljer material, möbler och inredning.

Höjdpunkten i din bostad kan vara en uteplats med grill. Det är särskilt lämplig när vidderna där det finns en hel del mark och där det kan fly från staden, som en liten familj och glada sällskap med vänner.

Du kan även bygga utomhus ugn, och då kommer du att kunna laga mat, vara utomhus.

Utomhus ugnar och grillar görs enligt enskilda projekt, så att alla kan hitta den perfekta alternativet för ditt landskap design.

Uteplats med grill

Bra plats för middag i kärlek uteplats görs i den romantiska stil.

Dim ljus, fladdrande lågor av ljus, elegant stjärnhimlen och lugn musik - som kan skapa en varm och mysig atmosfär för en romantisk middag?

Denna vackra bit av paradiset du kan inte bara ta en paus från det dagliga arbetet, men också till exempel göra ett erbjudande till sin älskade.

för romantiska Zone

Option uteplats inredning kommer till stor del att bero på dess storlek, liksom stil landskapsplanering på din webbplats.

Men någon design kan kompletteras med vackra blommor och eleganta buskar, små barrträd, behållare med växter och så vidare.

Positionering dessa inredning poster ska vara i spridningen eller som kant uteplatsen. Mycket trevligt skulle se vinstockar som morning glory, klematis, eldiga bönor eller blommor i krukor.

För en liten uteplats inredningen är ett underbart alternativ rottingmöbler från rotting eller korg, träbänkar, ett bord, en öppen spis i sten. Denna konstruktion är lämplig för dem som föredrar en hemtrevlig atmosfär.

Men om din villa eller fritidshus i modern stil, och sedan uteplats måste följa med stil.

Låt fantasin flöda

Tips om hur du skapar ett hörn för vila

De viktigaste punkterna är värt att överväga:

 1. Beroende på var den kommer att ligga i området uteplats i stugan, golvet bör göras av natursten, grus kudde (Om uteplats är direkt på marken) eller trägolv (vid placering strukturer på taket eller balkong). Options gräsmattor i ett rekreationsområde har också en plats att vara, men som ett resultat av konstant gå på gräset det kommer att förlora sitt överklagande.
 2. Grunden för avkoppling och komfort är möbler. Försök därför att trimma bara en bekväm och bekväma möbler. Det kan vara bekväma barnstolar, lyxiga fåtöljer eller en liten soffa.
 3. Utomhus spis, öppen spis eller grill på detta område kommer att vara till stor hjälp. Så du kan göra din semester mer intressant, om du kan laga utomhus middag.
 4. Du kan även ställa in uppblåsbar eller ram pool.
 5. Komplett interiör uteplats trädgårdsfigurer, liten fontän eller en smart blomkruka.
 6. Belysning rekreationsområde spelar också en viktig roll. Gör det så att ljuset kan väljas (ljus eller mörk).
 7. Eftersom resten i den öppna luften kan förhindra irriterande insekter såsom myggor, att försiktighet måste vidtas för att skydda mot dessa skadedjur.

Högkvalitativ belysning - inte en modefluga, utan en nödvändighet

Skapa ett paradis på jorden med sitt eget

Att bygga en uteplats i landet med sina egna händer bör hålla sig till en sådan plan.

Hur man skapar en uteplats vid stugan från scratch - detaljerad video instruktion.

Välj först material för golv och tänka på inredning.

Det enklaste alternativet gården kan vara en uteplats med naturlig eller konstgjord sten, trä, betongplattor, tegel eller trall. Kombinationen av material kommer att se mycket original.

När kapellet kan vara en trasa eller en trätak är inte tjock. Bekväma möbler, inventarier, installeras direkt på marken, en liten blomma inredning - och vardagsrum komplett! Överväga alla steg för att skapa en mer i detalj.

Vad är renare - skimmer, som används under sommar pooler? Hur man gör och installera skimmer för bassänger med sina egna händer - instruktion med bilder och video.

Först förbereder de verktyg: trädgård krattor, spade, gummiklubba (kommer att behöva passa stenarna) och en sträng (för att bestämma gränserna för webbplatsen).

Det första steget i verk om arrangemanget av uteplatsen är iordningställande: markera området och ta bort 15-20 cm jord.

Men i synnerhet förberedelse av platsen för olika golvmaterial kommer också att vara annorlunda, så du bör följa instruktionerna för installation av den valda typen av beläggning. Häll sandbädd, sanden och komprimerar Moisturizing rake eller special spackel.

Golv beläggning, observera en liten lutning för vattenavrinning.

Den färdiga beläggningen ska strös med sand och försiktigt fylla i gapet. Sedan överskottet sand måste tas bort, och plattan hälla vatten i sig.

Dekorera en uteplats

Var noga med att dekorera ett rekreationsområde frodigt blommande grönska. Ljus färgstarka blomma säng är inte bara betona estetik din trädgård, men också föra harmoni med naturen.

Bright floral kommer blommor på höga stativ eller odlare ser helt enkelt lyxiga.

Dekorera gården bör också använda paraplyer, markiser och kapell, som också kommer att utföra en skyddande funktion din uteplats från regn och sol.

Nu måste vi välja och ordna möbler på rätt sätt.

När du väljer möbler Det är inte nödvändigt att ge företräde åt de mycket dyra alternativ, sedan dess ständiga närvaro i utomhusmiljöer kommer att leda till att det så småningom kan förlora deras form.

Du kan använda rottingmöbler gjorda av kvistar, träbänkar, stolar och bord. Relevant här är även en öppen spis eller utomhus ugn.

Typ av möbler och beloppet skall väljas baserat på destinationen uteplats: för familjesammankomster eller ett möte med en stor grupp av vänner.

Land område eller uteplats framför stugan kan användas inte bara för att odla grönsaker eller rabatt arrangemang, men också som ett område för rekreation.

Om det fria utrymmet för att installera en trädgård gungor, hållare, pergolor böter eller till och med ett bord med stolar, då denna zon kan säkert kallas en uteplats - en plats att koppla av.

Patio vid poolen

En sådan struktur kan utformas för två personer, för hela familjen eller för en stor vänkrets. Alternativ inredning uteplats det finns så många, och betrakta dem alla är omöjligt. Alla måste ta deras smak, behov och möjligheter.

Hur man bygger en uteplats i landet med sina egna händer

För många av oss blev mestm stuga, där du kan koppla av från det dagliga arbetet, spendera din tid med din familj eller en rolig grupp av vänner. Bekväm plats att koppla av i den friska luften kan vara en uteplats. Om du har en terrass eller uteplats, de perfekt ersätta uteplats, om inte, sedan bygga en uteplats vid stugan lätt, utan speciella byggkunskaper.

Video idé: en mysig uteplats för lycklig familj

Uteplats: vad det är och där "det" är levande

Uteplats! Det låter fint, eller hur? Bokstavligen översatt från latin - den inre öppna gården. Wikipedia säger: uteplats hemma hos aristokrater i det antika Rom.

Under medeltiden uteplatsen blev en del av den spanska-morisk stil. Särskilt populära uteplats i Medelhavsområdet och Latinamerika, dvs i länder med varmt klimat.

Ett klassiskt anses vara uteplats när det är intill den ena sidan av huset, och på de två andra sidorna inhägnat väggar.

Efter att ha genomgått vissa förändringar, började uteplats att visas på vårt land platser.

Utrusta dem inte bara nära hemmet, men även i andra delar av trädgården: Playground, belagd med kakel, bord, stolar och parasoll.

Detta budgetalternativ uteplats kan vara utan större fysisk ansträngning för att göra sina egna händer ett par dagar.

Inspirerad av snygga designalternativ

Beslutet fattades - build: var du ska börja

Liksom alla byggnad börjar uteplats konstruktion med planering. Det kommer att eliminera avvikelser ändringar, extra kostnader tid och pengar.

Till att börja att identifiera sig med dessa frågor:

 • Uteplats ändamål (för privatlivet i ett avskilt hörn av trädgården, eller för stora företag);
 • uteplats plats på sajten;
 • storleken och formen av uteplats;
 • material för beläggning en uteplats område;
 • möbler;
 • tillbehör och dekoration.

Med destination uteplats har vi redan räknat ut: närmandet av varje individ att denna fråga. Men i alla fall på plats väljs mycket noga för det. Naturligtvis är det bäst att bygga en uteplats vägg hemma på den västra sidan, vilket belyses av de varma strålar solen, med utsikt över trädgården. Men på grund av vissa hem placering ett sådant alternativ är inte alltid möjligt.

Bestämma storleken och formen av en "öppen-air room"

uteplats Syfte bestämmer dess storlek. Om du vill gå i pension i ett avskilt hörn av trädgården eller sitta tillsammans på stranden av en liten damm, kan uteplats storlek vara ganska blygsam. Om en stor familj eller gå till en hel del gäster, bör uteplats storlek vara större. Vid bordet måste passa alla gäster och känna sig hemmastadda och bekväm.

uteplats form bestämmer formen underhålls trottoarer. Det kan vara cirkulär, rektangulär, fyrkantig. Raka linjer, men anses tråkig, förenkla om bana. Vanligtvis hållna trottoarer uteplats i anslutning till huset, gör en rektangulär eller kvadratisk.

Om uteplats göra i trädgården, kan dess form vara cirkulär eller ha någon invecklad form.

Vad och hur man kakel gården: välja ett material för beläggning

Med material för beläggning uteplats är det oerhört viktigt att inte göra ett misstag att efter regn på platsen inte var pölar är det gjort på en liten lutning till den motsatta sidan av huset. Oavsett vilken typ av material kommer att väljas för beläggningsstället börjar arbetet med markup: markera konturerna av webbplatsen, var alla poster som kräver säker vidhäftning: pelarna under trädkronorna stöd för fixturer, etc.

Vi gör uteplats med sina egna händer: välj möbler och tillbehör

uteplats utformning beror på dess storlek. Rabatter och buskar, krukväxter, kan små barrträd placeras i spridning eller att ordna dem så att de bildade en uteplats bård.

Cottage - det är inte bara de sängar med grönsaker, men också att friluftsliv. Var annars men. ytterligare

Traditionen att besöka ångbastun - det obligatoriskt ritual för alla som försöker att leva en hälsosam livsstil. Nyttan av detta. ytterligare

på sin datja semester ska vara roligt och givande, inte bara för vuxna utan även för minderåriga. ytterligare

Att arrangera för barnet en liten lekplats i trädgården i ditt eget hem eller på deras sommarstuga - den perfekta lösningen. . ytterligare

De färgglada och varierande lekplats, desto roligare du kan spendera tid på det. Även banal sandlåda. ytterligare

Lekplats i landet är placerad där vuxna kan titta på spelet och vara synlig från. ytterligare

Få kan bestämt säga som inte gillar att resa "i kebab". Denna romantisk kväll med eld. ytterligare

ännu fler idéer:

Mars berätta om säsongsarbeten denna månad, för att hålla din trädgård i perfekt skick

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

39 − 37 =