Värmare elektriska, inhemska

Översikt över populära hushålls elektriska värmare

Centralvärme på vintern fungerar i nästan alla städer mer eller mindre stabila. Men ibland är det inte tillräckligt och här för att hjälpa till att komma hem värmare. Så fort lufttemperaturen faller på gatan växer försäljningsvolymen för dessa enheter omedelbart. Men inte alla köpare, går till affären, vet exakt vad de vill ha. Vi kommer att försöka klargöra denna fråga.

Idag är utbudet av hushållsvärmare ganska stort. Till salu är oljeväxlare, fläktvärmare, elektriska konvektorer, infraröda emittrar. Vi kommer att prata om sina särdrag lite senare, och nu vill vi uppmärksamma en av de viktigaste egenskaperna hos sådana enheter - makt. Detta är ett mycket viktigt val av kriterium och här är det nödvändigt att veta det vid 1 m? Området i det uppvärmda rummet kommer att behöva cirka 100 watt värmekraft. Denna regel bör följas om det inte finns andra värmekällor i rummet. Om lägenheten är utrustad med ett centralt värmesystem, och för en bekväm vistelse behöver du bara öka lufttemperaturen, då värmaren uppskattas med ca 20-30%.

Hushållsoljekylare

Denna enhet består av ett volymetrisk metallhölje som fylls med mineralolja. I sin nedre del är inbyggd rörformad elvärmare - TEN. Den metalliska "tröja" för många modeller av oljevärmare liknar ett värmebatteri, så de kallas radiatorer. Man bör komma ihåg att ju fler sektioner enheten har, ju högre strålningsområde som har en positiv effekt på värmeutbytes effektivitet. Oljekylarens funktion är följande: Efter att ha slagit på enheten börjar oljan långsamt värmas upp, vilken överför värmen genom metallhöljet till omgivande luft.

Oljevärmaren måste köras och lagras i upprätt läge. Vid omkastning är många modeller utrustade med en automatisk brytare som avbryter värmeelementet. Dessutom är värmaren avstängd även när oljan värms till ett visst värde, för vilket värmaren är utrustad med en steg-för-steg eller en slät effektregulator och en termostat.

Oljekylare har många fördelar: de torkar inte luften väldigt mycket och brinner nästan inte ilt, de gör inte ljud och kan arbeta dygnet runt. För effektiviteten av värmeväxling kan formen på metallens "skjorta" på en speciell profil, vilket ökar konvektionsutkastet, ökar uppvärmningshastigheten för luften i rummet med cirka två gånger. För samma ändamål är vissa modeller utrustade med ett speciellt skärmhus.

Oljefyllda elektriska radiatorer

Olje radiatorer klassificeras som säkra apparater, men för att uppnå stabil värme från dem är det nödvändigt att värma kylvätskan till önskad temperatur i 15-30 minuter vid inledningsskedet. Många tillverkare bestämde sig för att lösa detta problem genom att installera små fläktvärmare på några av deras modeller, vilka är utformade för att ge värme under oljeuppvärmningsperioden. Vikten och dimensionerna hos radiatorerna är ganska stora, vilket medför vissa olägenheter under drift och lagring. Av den anledningen är de tyngsta modellerna med maximalt antal sektioner utrustade med hjul och de lättare med ben.

1

Principen för fläktvärmare

Den här lilla och lätta enheten är en utmärkt assistent som gör att du snabbt kan höja lufttemperaturen i rummet till en bekväm nivå. Principen för driften av denna värmare är ganska enkel: en bladfläkt är inbyggd i plasthöljet, som blåser värmeelementet för värmeelementet (glödlampor eller keramik). Men ett sådant system har flera nackdelar. För det första skapar fläkten under drift brus, vilket kan förhindra tyst vila. För det andra, är värmeelementet aktivt bränner syre och luften är torr och när den träffas av dammet i rummet finns en obehaglig lukt, men avser den huvudsakligen modeller med en spiral glödtråd. Av alla dessa skäl används fläktvärmare sällan som en konstant värmekälla.

Fläktvärmare kan installeras på golvet, på ett bord eller hängas på en vägg. Väggmodeller är vanligtvis utrustade med en kontrollpanel, LCD-skärm, justerbara fönsterluckor, elektronisk termostat. Utseende är de mycket lik luftkonditioneringsapparatens inomhusenhet, kallad split-systemet. I stället för filamentet är "väggen" utrustad med en keramisk värmare, som har en lägre uppvärmningstemperatur. Men på grund av den stora ytan är effektiviteten i "keramik" ganska hög.

Fläktvärmare är utrustade med en mekanisk termostat och en effektregulator som kan bytas smidigt eller stegvis. De har också ett "noll" -läge, vilket gör det möjligt att använda enheten som en vanlig fläkt (värmeelementet är inte aktiverat samtidigt). För en jämnare fördelning av varmluft är vissa modeller utrustade med en automatisk roterande mekanism.

En elektrisk konvektor är en platt metallanordning, inuti vilken det finns ett värmeelement (en glödande spiral eller ett värmeelement). Under driften av värmaren kommer kall luft från nedan, när den stiger, stiger den upp och går in i rummet genom ett dekorativt rutnät som skyddar elektriska komponenter från att falla olika föremål på dem. Formen på den elektriska konvektorn kan vara kvadratisk eller rektangulär. Det finns också låga enheter i form av en rektangel sträckt horisontellt.

Till skillnad från oljekylaren börjar den elektriska konvektorn att värma upp luften nästan omedelbart efter det att den är påslagen, men rummet kommer att värmas upp gradvis - inte som vid värmeväxlare. Konvektorens konstruktion gör att den kan placeras på en vägg eller på borttagbara ben. Apparatens vikt är liten, så det är inte svårt att överföra det från ett rum till ett annat. För den som ständigt bryr sig om inredningen är elektriska konvektorer idealiska, för inte alla användare går med på att placera ett massivt oljevärm i sitt rum. Och om du hänger en elektrisk konvektor på en vägg blir den nästan osynlig.

På grund av hög tillförlitlighet kan moderna elektriska konvektorer användas dygnet runt. Dessutom fungerar de tyst, vilket gör att de kan användas utan restriktioner i bostadshus. Allt detta gäller emellertid modeller med elvärmare. Instrument utrustade med en glödande spiral är mindre "mänskliga". Faktum är att den öppna spiralens höga uppvärmningstemperatur accelererar uppvärmningen av rummet, men samtidigt finns det en aktiv förbränning av syre i luften. Dessutom är sådana "öppna" anordningar brandfarliga.

Icke-gasifierade hus ibland är utrustade med ett helt system med elektriska konvektorer med en gemensam styrenhet (BU). Varje värmare är utrustad med en speciell enhet som kommunicerar via radiosignalen med BU. Användaren kan när som helst ställa in önskad temperatur för luftvärme i ett visst rum med kontrollenheten, stäng av konvektorn helt och håll på och sätt på det för ett visst program vid en viss tidpunkt.

Uppvärmd område med infraröd värmare

Infraröd, eller ljus, värmaren, förutom värme, utstrålar också en riktad eller spridd (beroende på modell) värmeflödesflödet hos det infraröda spektret. Till skillnad från konventionella värmeanordningar värmer den infraröda värmaren i rummet framför allt inredningsdetaljer, golv och väggar och temperaturen på inomhusluften rinner redan från dem. Tack vare denna driftsprincip är IR-enheter mer ekonomiska. För att effektivisera sitt arbete, upphänger värmarna från taket, som är fastsatt direkt i taket eller monterat på en hög och stabil vertikal teleskopstativ.

Infraröd värmare består av ett lång metallhölje och en eller flera långa lamp-emittrar (oftast kvarts eller kolsatser). Utanför är radiatorn skyddad av ett avtagbart galler. Det finns inga rörliga mekanismer för sådana anordningar, så de arbetar tyst och lockar inte damm. Radiatorernas livslängd är ganska stor, så att de kan användas dygnet runt. Efter att ha slagit på enheten värms rummet upp ganska snabbt.

Hushållsinfraröda värmare

Trots en hel del fördelar som infravärmare, en stor framgång, han fortfarande inte njuta av, som en person i området "inflytande" inte känner mig väldigt bekväm - utsatta områden i huden (ansikte, händer) kan värmas kraftigt och kroppen täckt med kläder förblir ouppvärmd. Men i industriella volymer (i tunnelbanan, affärer, lager, produktionsbutiker) används de mer framgångsrikt.

ELEKTRISKA HUSHÅLLSVÄRME

Valet av det bästa sättet att värma en lägenhet, stuga eller hus är allvarlig för alla ägare, eftersom inte bara komforten och säkerheten för de boende som bor i rummet beror på rätt lösning av problemet, men också hur mycket energi kostar.

Antalet konsumentalternativ är beroende av typ av bostad: det är uppenbart att lägenheten inte kan utrustas med ett heltäckande autonomt värmesystem, så att alternativen med ved, ved, kol och gas elimineras automatiskt.

Ägaren till ett privathem har ett mycket större val, och de avgörande faktorerna kommer att vara ekonomin i det valda systemet (eller en kombination av system) och dess säkerhet.

Många användare väljer sina hushålls elektriska värmare, som har ett antal fördelar:

Varje enhet är en oberoende enhet, för vilken den är tillräcklig för att ansluta till elnätet.

Medan enheten arbetar i normalt läge är allt som krävs av användaren att slå på och av och om nödvändigt byta driftslägen.

Varje ägare kan välja förkroppsligandet av den enhet som är rätt för honom - golv, vägg, tak, etc.

Security (villkor användnings).

eletroniska apparaten inte ger närvaron av öppna lågor, liksom användning av lättantändlig eller explosiv gas.

Elektriska hushålls värmare har sina nackdelar, vars huvud de höga kostnaderna för el.

HUVUDDRAG av inhemska elektriska värmare

Funktionerna i elvärmare som används i det dagliga livet, är:

 • elektrisk förbindelse med en standardspänning (220);
 • en liten kapacitet (i de flesta fall - i storleksordningen 1-2 kW);
 • kompakt storlek, gör det möjligt att placera enheten i praktiskt taget alla livsrum.

Allmänna problem el- och brandsäkerhet.

Det största problemet i driften av elektrisk utrustning - se till att strömförbrukningen (och nuvarande) tillåtna parametrar inhemska elnätet. Standard beräkningar baserade på det faktum att uppvärmningen av ett m2 utrymme bortkastad energi av 0,1 kW.

Därför för bostadsområdet 15 m2 kräver en enhet kapacitet från 1,5 kW - eller fler enheter, den totala effekt, som inte är mindre än den beräknade. Amperetal varvid - ca 7 A. Om värmare använder flera (t ex tre), bara för att säkerställa deras funktion kräver användning av brytare för nuvarande 25 A.

Inklusive andra hushålls elektrisk konsumtion konsumeras strömvärdet kan nå 35-40 A eller mer. Det är därför nödvändigt att använda en tillräckligt kraftfull input ställverk.

Regler provisioning, installation och drift av en speciell värmare anges i instruktionerna till honom. Bland de gemensamma säkerhetskraven inkluderar följande:

 • enheten måste vara belägen på ett minsta avstånd av 0,5 m från något annat föremål i rummet;
 • nödvändigt att helt utesluta möjligheten av kontakt mellan värmaren med brännbara föremål (t ex gardiner);
 • Täck inte driftsenhet, och ännu mer så att torka våta objekt till dem;
 • det är bäst att fullständigt isolera enheten från sprut vatten och ånga.

Onödigt att säga om kvalitet och lastkapacitet av ledningar och kopplingsanordningar, såsom uttag. Idealt bör fastställas från panelen fördelning separat rad, med användning av en tvärsnittstråd motsvarande effektförbrukningen (ström). Hur man gör det har skrivits här.

Typer och typer av elektriska värmare

Varje köpare kan självständigt välja den mest lämpliga typen av elektrisk värmare. Detta gäller både den operativa principen (olja, konvektion, infraröd) och installationsalternativ (golv, vägg, tak).

Principen för drift av oljevärmaren - upphettning av den inbäddade elektriska uppvärmningsanordningen placerad i huset enheten mineralolja (TAN). Det kan värmas upp till koktemperaturen. värmeöverföringseffektiviteten bestäms på grund av närvaron av speciella fenor, så utseendet på hem oljevärmare liknar ett konventionellt batteri.

Funktioner elektrisk värmare olja:

 • relativt låg kostnad;
 • brett effektområde;
 • ljudlös: enheten i gott avger knappast buller;
 • hög tröghet (uppvärmning och kylning);
 • hög temperatur hos arbets ytan av anordningen.

Anordningar av detta slag har dykt upp på marknaden sedan en lång tid och arbete på principen avsevärt skiljer sig från de andra: (. För detaljer) värmeenergi (i detta fall från infraröd strålning) värmer än luft, och ytorna av objekt inom en radie av effekten av instrumentet.

Hushållsinfraröda värmare kännetecknas av:

 • tyst drift;
 • Varm hög hastighet.

Den operativa principen om instrumentet - skapandet av konvektionsströmmar kontinuerlig kall luft strömmar in i den upphettade TAN ligger där, och sedan stiger i de fördelade över lokalen som skall värmas. (Mer.)

Fördelar med hushålls elradiatorer:

 • rimligt pris;
 • säker arbetstemperatur utanför anordningen värms inte över 60 ° C;
 • tyst vid användning av elektroniska termostater;
 • lätthet av automatisering.

Design OCH EFFEKTIVITET HUSHÅLLS HEATER

Elektriska värmare finns i en mängd olika alternativ, så att varje konsument kan välja själva det perfekta alternativet.

Utomhus värmare är olika rörlighet och kompakthet som låter dig installera och använda dem var som helst i rummet som ska värmas. Normalt är sådana anordningar avsedd att bära eller röra sig över golvet i bostäder - handtaget, hjul, medar.

Effektiva golvvärmare av något slag - olja, konvektion eller infraröd - både för uppvärmning av hela rumsområdet och för att höja temperaturen i ett separat område (t ex en sådan anordning kan placeras runt stolen). Det senare alternativet är särskilt användbart om det finns en möjlighet att justera uppvärmningstemperaturen.

De främsta nackdelarna med utomhusvärmeanordningar - behovet av att tilldela dem en användbar utrymme, strömsladdar på golvet, liksom utseendet, som kanske inte passar in i kupén.

Wall värmare - en mer eftertänksamma besluts: det finns ingen anledning att oroa sig att välja en plats för enheten på golvet, liksom hindra rörligheten för ledningar huset. Dessutom prestanda vägg värmare är oftast mycket mer estetisk och ger möjlighet att välja en lösning för varje interiör.

väggmonterade anordningar är som en konvektor, och infrarött. De kännetecknas av en platt (ibland något konvex) form, den maximala besparing utrymme och används för att värma hela rummet.

Takmontage typ är karakteristisk för infravärmare. De kan användas för både lokala uppvärmningen och för att höja temperaturen i hela rummet. Dessa värmare kan vara:

 • sluten (inklusive dekorativa paneler);
 • öppna;
 • suspenderad eller inbäddad i taket;
 • i form av en film eller konventionella lampor.

Nedsänkt i golvet.

Denna typ av värmare - både konvektion och infraröd - kan du också maximera ditt utrymme. Värmeelementen är placerade under golvytan. I händelse av konvektion typ värmarinrättningen över ytan är nödvändigt att lämna öppningar genom vilka den uppvärmda luften strömmar ut. Valet av infraröd golv gör det möjligt att helt dölja strukturen.

Särskilt effektiva sådana värmare i rum med snabbfrysning golv. Utseendet på bostaden de inte har någon effekt.

© 2012-2018 All rights reserved.

Alla inskickade material på denna webbplats är endast i informationssyfte och får inte användas som riktlinjer och regler

Värmare för hemma energibesparande 3 typer

Med energibesparande värmare kan effektivt värma upp rummet utan en stor finansiella kostnader när en person bestämmer sig för att värma sitt hus på landet, försöker han att välja den mest optimala uppvärmningsutrustning, som i detta fall är fortfarande ganska sparsam. I detta fall bör värmesystemet i hela huset vara säkra. Det mest optimala för dessa ändamål att använda elektriska värmare.

Nästan alla elektriska värmare fungerar på samma princip - att omvandla el till värme. Det finns flera typer av värmare, som skiljer sig i sin design.

 1. IR-värmare - innan denna typ av aggregatet var ganska utbredd, är infraröd värmare i sin design en spiral som är lindad på en keramisk bas eller på kvartsröret. Spiralen av den aktuella åtgärden är uppvärmd och avger värme.
 2. Infraröda paneler - sådana paneler är monterade på en vägg eller kan installeras under golvet för att skapa en lokal värmezon.
 3. Keramiska panelen för att snabbt värma upp hela rummet, och dessutom gör sådana paneler inte generera ett elektromagnetiskt fält, de kommer mjuka flöde av infraröd strålning, och de har en bra konvektion.

När du väljer en värmare bör ta hänsyn till golvytan och dess syfte

Det finns en elektrisk värmare och olja - värmeförlusten sker genom upphettning av olja från PETN, och sådana varmare är försedda med en termostat, som aktiverar och inaktiverar värmaren, beroende på den önskade temperaturen.

Varje värmeelement har sina egna specifika fördelar och nackdelar, en av de viktigaste nackdelarna - det är ett högt pris, eftersom instrumenten själva, och priset för makten.

Om huset är stort, är det nödvändigt att titta på modeller av den nya generationen, som effektivt värmer upp rummet, och anses kostnadseffektivt för konsumtion elektroenergii.Chtoby göra en snabb varmt i rummet, kan du använda en fot byggnad värmare, vilket gör att du snabbt värma upp rummet.

Principen för driften av den elektriska värmaren ekonomiskt

För att minska energiförbrukningen, bör du välja energieffektiva elektriska värmare. Hittills den mest ekonomiska värmare för huset - det är en elektrisk konvektor.

Dess arbetssätt är som följer:

 1. Fläkten (om modellen är försedd med en fläkt) till den nedre änden av anordningen, fångar luft från botten (kall).
 2. Som går genom inner konvektor element, lämnar varm luft redan med den övre delen av anordningen.
 3. Automatisk styrning av uppvärmning.

På grund av det faktum att värmeelementen börjar arbeta direkt efter starten och så gott som all el som spenderas på uppvärmning är omvandlare värmare anses vara ganska kostnadseffektiv. Är till försäljning en mängd olika typer av sådana strukturer, allt från de mest grundläggande modeller, och slutar med den komplexa strukturen utrustad med en värmesensor avstängning vid överhettning.

På grund av detta, sådana varmare nästan helt säker.

Det finns en annan typ av tillräckligt ekonomiskt värmare för hemmet eller trädgården - väggen, tak, golv, och även IR-värmare, infraröd strålning som påverkar de möbler, väggar, golv, etc, vilket i sin tur börjar utstråla värme. Sådana värmare är lugnt och perfekt för uppvärmning av ett land hem eller att värma några andra lokaler, även om det är Dnepropetrovsk.

Beskrivning av den elektriska värmaren

I ett bostadsområde, och inte bara i stor utsträckning elektriska varmlufts i alla former och mönster, som ofta används som en ytterligare källa av värme eller som grund för att upprätthålla en konstant temperatur i rummet.

Bland fördelarna med en elektrisk värmare bör noteras kompakthet och utmärkta estetiska kvaliteter

Moderna värmare tillverkas av industrin, delas in i:

 • konvektorer;
 • electroceramic;
 • Oljekylare;
 • Trålare och värmefläktar;
 • Även infraröd modifiering.

Alla elektriska värmare kan delas in i flera grupper är de som används för att värma luften. Och dessa värmare som tjänar till att värma upp vattnet genom att använda värmeelement, och matas till batteriet för sådana arter inkluderar, golvvärme och som är lagda rör genom vilken varmvatten cirkulerar.

Oljevärmare, till exempel, köpt från en butik Fokstrot kan fungera under en lång tid, och de är säkra, tämligen mobil och kan värma rummet området till 30 m 2 / kW.

Sådana electroradiators mestadels kinesiska, men det finns modeller av tyska och finska. Electroceramic - deras bas, ett keramiskt värmeelement, som blåses av en fläkt. Sådana varmare har en tillräckligt hög effektivitet och snabbt uppvärmt rum, medan inte bränna syre och kan arbeta i flera moder. Värmare, såsom vind, är försedd med en fläkt och ett värmeelement, även om det är relativt liten och låg effekt, redan efter de första minuterna av sitt värme börjar sprida sig. Vid uppnående av en viss temperatur, det samoootklyuchaetsya och när temperaturen sjunker, slås på igen. Men inte alla typer är utrustade med ett sådant system.

Den mest kostnadseffektiva ny generation av elektriska värmare

Den ständiga ökningen av eltariffer gör att man tror att många människor att minska kostnaderna på elvärme. För att göra detta, vissa människor gå så långt som möjligt, på electrogassvetsning uppvärmning, använder en kombinerad metod mindre el, och låter dig värma huset eller andra lokaler under hela året.

Men det är inte alltid möjligt att använda en kombinerad metod och att helt byta till elvärme, med hjälp av billiga elförbrukningen i termer av elektriska värmare.

Moderna konvektor element tillverkas med slutet hus, samt automatisk justering av en förutbestämd temperatur. Dessutom ett sådant uppvärmningssystem för en lägenhet eller semester trähus passar perfekt.

Keramiska värmare kännetecknas av att:

 • I alla utföringsformer värmeelementet är inbäddat i kiselpanelen;
 • Dessa värmare har en lång livslängd;
 • Snabbt betalar sig.

Effektiva elvärmare kan snabbt värma ett stort område, men du måste välja en modell med en lämplig kapacitet

En del av dessa värmare är delvis datoriserat system. Smart elektronisk ny generation värmare kan du justera ditt arbete med hjälp av modern smartphone, och med hjälp av Internet-teknik. När du väljer en värmare, bör du vara uppmärksam för att underlätta installation, måste förhållandet mellan arean av värme- och elkostnader, liksom sådana faktorer som säkerhet, inklusive värmaren brandsäkert samt energieffektivitet och super skärmsläckare.

Vad är bättre att välja en värmare för att vittna: recensioner

Inte alla fritidshus och villor är anslutna till gastillförseln, genom vilken du kan värma huset framgångsrikt. I så fall kan du använda för uppvärmning inte bara ugnsvärmen, men elvärmare verksamma på el.

För att hitta de mest effektiva inhemska värmare för hemmet eller trädgården, bör du använda tips:

 1. Genom att använda infraröd värme, kan vi inte bara värma golvet, men också väggar och även tak, med hjälp av värm riktade åtgärder.
 2. Tillverkare producerar modeller såsom kol och keramik.
 3. Konvektorer är perfekta för trädgård eller hemmet, eftersom de är säkra.

Om det finns frostskyddsmedel funktion, då kan du lämna arbetsutrustning för vintern, detta gäller särskilt om de människor som bor i huset är inte konstant. Värmeelement av denna typ förbrukar en minimal mängd el samtidigt säker och perfekt, inte bara för privata hem samt uthus, såsom garage. För att välja den bästa och bästa hem luftvärmare, bör du kolla in de många recensioner och bestäm själv vilken modell som är bäst, och vad design har fördelen eller på annat sätt.

Funktioner värmare vind

Förr i tiden de producerade en sorts billig teplonagrevateli för huset, till exempel, slangar (ej att förväxla med NTC) och inte bara att de kallades Breeze. En sådan varmare är försedd med en fläkt och ett värmeelement.

 • Kall luft sugs fläkt,
 • Den passerar genom värmeelementet;
 • Luften som kommer ut är redan varm eller varm.

Grunden för denna design - det är en kraftfull värmeelement och en fläkt som fungerar i två lägen. Sådan varmare i drift snabbt och är i stånd att värma rummet eller andra lokaler med låg takhöjd eller på ett litet kvadratiskt rum på kort tid med dörren stängd.

Breeze värmaren är billigt och är perfekt för att värma små rum

Särskilt låg energiförbrukning här grabben inte har, men den kännetecknas av kompakta dimensioner, så det kan användas i praktiskt taget alla rum, även vintertid.

Hittills denna värmare, liksom många saker Sovjet, är känd för kvalitet, tillförlitlighet och effektivitet. Den enda nackdelen med detta aggregat är att den inte kan ingå i den permanenta uppvärmning. Om du fortfarande behöver en lång tid att värma upp rummet är det bäst att använda den på halv effekt. Den enda nackdelen med sådana varmare - är den torkande luften i rummet, och de kan inte användas för en lång tid.

Grundläggande principer för val av energieffektiva värmare för stugor

Rumsuppvärmningsapparater för att ge och inte bara producerat alla typer av konstruktioner, och en person är svårt att göra ett val för att avgöra vilket värmesystem kommer att förbruka ett minimum av kraft, är kostnaden relativt billigt.

Quartz batteri (arbetssätt):

 1. Dess huvudsakliga funktion - brandsäkerhet och låg energiförbrukning.
 2. Designen är en monolitisk kiselkropp med en termostat.
 3. Inuti byggt en kraftfull värmare.
 4. Tack vare keramik, så att batteriet kyls ned långsamt, ger värme till rummet.

Glas keramiska hängande värmare kombinerar infraröd konvektion, vilket möjliggör snabb nog för att värma upp vissa delar av rummet. Dessutom är en värmare helt säker för barn, eftersom de helt enkelt inte kan få till det. Dessa elradiatorer monteras och golv anses vara energieffektiva och förbrukar minimalt med elektroenergii.Pomimo detta, de är ganska kompakt och har låg vikt, och låt värma upp snabbt rum.

Tips: hur man väljer den mest ekonomiska värmaren på el

Vissa människor som är väl insatta i tekniken, är det troligt att det mest ekonomiska och därmed i praktiken värmare - en värmepump som tar låg temperatur värme från det omgivande utrymmet och vidarebefordrar det till huset. Dock är betyget värmepumpen ganska låg, och de är inte så vanligt.

Micatermic värmare avger långvågig infraröd strålning, som värmer de objekt som är så nära den och på något avstånd. Men de saker som själva har redan börjat att utstråla värme. I detta fall värmaren själv är praktiskt taget kallt. Värmare växelriktare, i själva verket är det luftkonditionering, som kan arbeta inte bara för uppvärmning, utan också kylning. Sådana värmare anses också vara kostnadseffektiv. Alla värmare är bäst att ansluta via en speciell anordning - uttag med en temperatursensor, sparar denna design också energi. Du hittar den på nästan alla butik som säljer hushållsapparater, till exempel i El Dorado.

Översikt över typer: energibesparande värmare för hem (video)

En sådan översyn och jämförelse av en mängd olika modeller kommer att hjälpa en person att göra ett slutgiltigt val till förmån för en annan modell eller för att ta reda på vad de är, och välj värmaren, allt från bio- och ekonomi modeller till kraftfulla värmesystem.

informativ bit att skriva här på mitt hem.

Kopiering är tillåtet endast med en länk tillbaka till källan

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

+ 28 = 34