Värmare för huset som är bättre recensioner

Hur man väljer värmaren för lägenheten? Värmare - recensioner, priser, foton

Med uppkomsten av den kalla årstiden ett stort utbud av värmare för hushållsmaskiner visas på butikshyllorna. På den tiden tillverkande företag med ett leende, gnugga händerna i väntan på god avkastning. Modeller av sådan utrustning är en hel del. Men de principer som de arbetar, är bara några. I enlighet med dessa återvunna oljan, gasvärmare, värmekonvektor, en infrarödstrålare.

Alla tjänar samma syfte - att skapa ett hem varm och mysig. Om man tittar på ett eller annat moderna "ogon9raquo; för hemmet, många människor frågar: "Hur man väljer värmaren för lägenheten?"

Varje typ av värmare är speciellt utformad för vissa villkor. Men detta betyder inte att bara en som lämpar sig för en lägenhet. Jag behöver bara det alternativ som kommer att klara uppgiften väl.

På marknaden finns det en rating på värm enligt vissa parametrar. Ström ledande oljeradiatorer, men hastigheten av uppvärmningen - värmare. Var och en av dem representerar den bästa kombinationen av ekonomi, effektivitet och pris i sin klass. Faktum är att en hel del värme, men vi kommer bara att tala om de mest populära.

I de flesta fall, den elenergi som en huvudkälla. På marknaden finns även värmare som drivs med naturgas. Men i slutändan bara de omvandlar en form av energi till en annan.

Här, värmer elektrisk spole oljan som cirkulerar i ett slutet system i form av batterier. Dessa värmekällor har visat. De är praktiska att använda och gör ett utmärkt jobb med sitt arbete. Denna version kommer att vara den första "Top värmare för lägenheter" i listan. Denna typ av värmare en hel del positiva recensioner på grund av dess effektivitet och säkerhet i drift. Deras pris börjar från 1500 rubel.

Fördelar med oljevärmare:

 • Ingen buller på arbetsplatsen.
 • Hög effekt.
 • Det kräver inte installation av ytterligare operationer.
 • Möjlighet punktuppvärmning.
 • Den kan användas som torkning saker.
 • Det tar tid att värma upp kylvätskan.
 • Stor storlek.

Med förbehåll för vissa regler värmaren kunna korrekt värma upp rummet i lägenheten. Det är väl lämpad som en extra värmekälla som kan slås på för natten.

Convection Electric Heaters

Denna typ med hjälp av en varm luft värmer spiralen. Den uppvärmda gasen stiger naturligt och fyller rummet med värme. Denna typ är särskilt populär på kontor. Ibland görs som en dekoration som kan hängas på väggen. Genom sin konstruktion för dem att förses med lufttillförsel i botten och en öppen topp. Pris bra konvektor startar från 3000 s.

1
 • Lite tid att värma upp.
 • Den relativt lilla storlek.
 • Kan monteras på väggen.
 • Inte avger buller.
 • Lukten av bränt damm när den slås på.
 • Kräver fritt utrymme runt kroppen.
 • Risk för brand vid kontakt med främmande föremål spiral.

Samtidigt som specificiteten hos driften av denna enhet är väl lämpad för klassrum och kontor. Dessa är värmarna, elektriska delar är i glödhett, men sedan snabbt kyls av.

Det är den mest populära typen av värmare på grund av deras effektivitet och låga kostnader. Det liknar den typ av konvektor, men det finns en fläkt för forcerad cirkulation. Tillverkarna producerar en hel del. Priserna är mycket prisvärd och börja om från 500 rubel. Recensioner av dessa enheter i de flesta fall positivt på grund av låg kostnad och kompakthet.

 • Snabb uppvärmning av lokaler.
 • Kompakta dimensioner.
 • Lågt pris.
 • Buller på arbetsplatsen.
 • syre förbränning.
 • Lukten av bränt damm under starten.

Detta är värmaren, vilket är det lägsta priset på marknaden. Han passar främst för dem som behöver värma upp rummet för en kort tid. Dessutom köper de ofta att ta med dig till jobbet, stuga eller på andra ställen. Men det är värt att komma ihåg att de gör en hel del av buller, vilket kan vara störande och irriterande.

Dessa enheter värms omgivande föremål i närheten av honom. De används ofta i kontor och arbetsplatser, när du behöver fokuserad värme. IR-strålkastare speciell lampa används för arbetet. De överför värme till omgivande föremål, och de - redan i luften. Tack vare sin kompakta storlek, de är mycket populära. Utgångspriset för dessa enheter - 1000 rubel.

 • Omedelbar start från en kall tomgång till maximal effekt.
 • Orientering uppvärmning.
 • Kompakta dimensioner.
 • Tyst drift.
 • Energibesparingar.
 • Det brinner inte syre.
 • Kan inte längre värma upp rummet.
 • glödlamporna kan vara obekväma.
 • Burns damm vid start.

Denna typ är mest lämplig för arbetsplatsen. Också det kan användas för att snabbt värma upp efter att ha kommit tillbaka från gatan.

Det kan vara både installerade och bärbara versioner. Som du kanske har gissat från namnet, de använder energin från förbränning av naturgas. Följaktligen är behovet av huven på förbränningsprodukterna. Sådana enheter används främst i privata hem. De fungerar som från gasledningen och från cylindern. Priserna för dessa olika värmekällor, beroende på modell och typ. Initial kostnad - ca 3500 rubel.

 • Snabb uppvärmning av lokaler.
 • Kostnadseffektiv drift.
 • Inga elektriska delar.
 • Det kräver speciell installation.
 • Stor storlek.
 • Ingen flytta möjligt.

Gasvärmare är väl lämpad som en extra uppvärmning av privatbostäder. Den har en liten starttid, och den yttre ytan är inte upphettas över 60 grader.

Så om du måste välja värmekälla, måste du bestämma var det kommer att fungera och hur. Välj värmaren för lägenheten - det är en sak, men för gym - något helt annat. Därför måste du först uppskatta storleken på rummet.

Om det är ett litet rum, du behöver värmare för lägenheter. Effektiv prestanda sådana enheter kommer att spela en stor roll i valet. I detta fall bör du vara uppmärksam på oljan eller konvektorer. De kan slås på under en lång tid och programmeras för att hålla önskad temperatur.

Dessutom är de säkra för barn. Den yttre ytan av dessa anordningar är inte upphettas till en hög temperatur. Därför är det säkert att beröra. Ingen buller på arbetet skapar förutsättningar för vila. Nattarbete för dem är det normala läget.

I början av dagen, när alla kommer att arbeta, temperaturen på kontor är oftast minimal. Ofta faller hon för natten på grund av besparingar på uppvärmning. Värme kontor kan utföras värmefläktar eller IR-sändare, som fungerade bra under sådana förhållanden. De börjar snabbt att arbeta, och på några minuter rummet värms upp.

Det är möjligt att kombinera driften av dessa enheter. Till exempel, för en snabb uppvärmning användning värmare, och sedan flytta till en annan, mindre bullriga alternativ. Det kan vara infravärmare, som kommer att stå bredvid varje anställd. Således kan du skapa anpassade komfort för alla.

I detta fall även lämplig konvektiv utföringsformen. Men när den används kommer att få vänta tills värmen kommer skingra naturligt.

värmetillförseln till stugorna landet

Om du måste besöka stugan eller annan plats i den kalla årstiden ska du ta med värmeverktyg eller ställa upp där i förväg. Det enklaste alternativet skulle vara att värmaren. Men också uppmärksamma den gas värmeelement. Den kan byggas in i väggen i förväg och bara när det är nödvändigt används. Dessutom inte alltid i sådana byggnader har elektrisk energi, så detta alternativ är helt enkelt oersättliga. Till det kommer bara med jämna mellanrum ansluta en ny gasflaska. Om det finns en pipeline, är det mycket lättare situation.

Innan du väljer en värmare för en lägenhet, bör du känna till detaljerna i sitt arbete. Om hemmet har barn och djur, är det nödvändigt i förväg för att undvika farliga situationer. Vid användning av oljekylare måste vara väl fäst vid golvet. Installera inte denna enhet nära toppen av trappan, källare och andra fördjupningar. Vikten av sådana varmare är ganska stor, och på hösten, kan de orsaka allvarlig skada.

Konvektiva värmekällor bör om möjligt fästas på väggen räckhåll för barn. Om det finns fjäderfä, bör du dessutom använda en speciell pärm till dem inte vill värma upp inuti enheten, som brinner heta spiral.

När det gäller utomhus värmare och IR-värmare, bör de placeras på platser där de inte kommer att beröra några föremål. Även när man köper bör klargöra om de har ett system som stänger av strömmen till enheten vid välta den.

Det är inte nödvändigt när man köper försök att välja de mest billiga värmare. Av ekonomiska plana utföringsformer kan vara en stor förlust av kvalitet. Detta hotar att förtida fel på utrustningen eller eventuell brand. Det är bättre att betalar en gång för en kvalitet värmare och vara tyst än att spara en liten mängd och är ständigt rädd för sitt jobb.

Det händer också att en bra producent kan tillverka produkten med äktenskapet. För att identifiera detta behov efter köpet att inkludera en värmekälla med full kapacitet och att iaktta några timmar för honom. Detta test kommer att avslöja äktenskapet.

Det finns värmare modell med ytterligare enheter, som ökar komforten när man använder dem. Till exempel, i ett hus kan vara anordnade värmeelementet och organet för befuktning. Dessa kombinationer gör det möjligt att inte spendera de extra pengar för andra hjälpmedel.

Ett bra komplement till värmekällan är en funktion timerprogrammering. Med detta kan du ställa in på och av tider. Det är lämpligt att du kan komma efter jobbet i den redan uppvärmda lägenhet, och på natten är inte rädd för enheten, som kommer att pågå fram till morgonen.

Det finns också en modell med automatiskt stöd för den inställda rumstemperaturen. För detta ändamål är enheten slås på och av oberoende hela tiden bara för att stödja temperaturen. Därför innan du väljer en värmare för lägenheten, är det nödvändigt att titta på modeller med sådana egenskaper. De kommer att hjälpa till att rädda familjens budget, som ersätter andra enheter, och kommer inte att kräva uppmärksamhet under arbetet.

Valet av medel för uppvärmning bör gynnas välrenommerade tillverkare. Sådana företag vårda sitt rykte, och noga övervaka kvaliteten på sina produkter.

Värmare, vilket ger dig en överblick av säljaren, måste studeras noggrant och som du väljer. Annars kan du köpa vad du behöver säljaren, inte du. Dessutom bör du alltid intresserade av priset på produkter av olika märken. Det bidrar till att förstå vad som måste betalas.

Värmare för huset som är bättre recensioner

Allt om att uppgradera nätet - guide här

Vezuchka författare, December 21, 2011

Skapa ett konto eller logga in för att kunna kommentera

Du måste ha ett användarkonto för att lämna en kommentar

Registrera dig för ett konto. Det är enkelt!

Jag har ett konto? Logga in här.

annons

IpsZona.ru Samara Föräldrar 2007-2017

aktivitet

viktig information

Genom att använda denna webbplats godkänner du användarvillkoren.

Värmare för hemmet: Finns det något bättre översikt recensioner

Artiklar om värmesystemet i ett privat hem. Professionell rådgivning om val av uppvärmning. , 2016/07/12 JMSI

Värmare för hemmet: vad bättre överblick betyg. Denna artikel undersöker i detalj enheter, t.ex. värmare för hemmet: recensioner, varav en är bättre att välja den typ av enheten och hur man installerar det. Den här artikeln innehåller tips och tricks som hjälper dig att avgöra om det kommande inköp. Du kan bekanta sig med de grundläggande egenskaperna hos takkonstruktioner, golv och väggmontering typ. Med sina fördelar och nackdelar, samt synpunkter från användare som redan har köpt värmaren för hemmet.

I kallt väder, värmaren - det är ett bra val för värme ditt hem och trädgård

Värmare Home: recensioner, vilket är bättre att köpa en enhet

Den optimala värmare för ett hus på landet bör stödja de grundläggande kraven som framförts med avseende på uppvärmning. De viktigaste egenskaperna är:

 • förmågan för snabb uppvärmning av lokalerna;
 • effektivitet;
 • förekomsten av autonom mod;
 • tillförlitlighet;
 • säkerhet.

När du väljer en värmare som du behöver för att uppmärksamma både dess egenskaper, och egenskaperna hos lokalerna

Tips! När du väljer en ekonomisk värmare för huset måste ta hänsyn till storleken på det uppvärmda området och driftsfunktioner. Värdet har även vilken typ av material som huset är byggt, och layout.

Olika typer av elektriska värmare för förhör: populär bygg

Marknaden VVS-utrustning har mer än tio typer av värmare. Var och en av enheterna har sina egna fördelar, typ principen installation och drift av.

Vissa konstruktioner bidrar till den snabba uppvärmningen av rummet, medan andra har en hög nivå av prestanda, och andra - är helt självständiga. En elektrisk värmare med temperaturjustering kan vara en stor källa till uppvärmning i ett hus helt styrda egenskaper.

De mest populära typer av konstruktioner:

 • värmefläktar;
 • Konvektorer;
 • oljekylare;
 • emittrar (infraröd);
 • Kvartsvärmare.

Kompakt öppen typ elvärmare

För att identifiera de mest kostnadseffektiva värmare för hem, noggrant bör undersöka de operativa och tekniska egenskaper var och en av dessa typer av enheter.

Tekniska egenskaper av oljekylare för stugor

Efterfrågan på olja orsakas av en låg kostnad modifieringsanordningar och förenklat operativsystem. Trots principen enkel drift, är mycket effektiv radiatorer på olja. Kroppsdelen innefattar en värmare design. När den upphettas, ökar detta element temperaturen på olja, som används som kylmedel. På detta sätt radiatorn upphettas till 150 ° C.

 • inget buller;
 • Det gör inte torr luft;
 • användarvänlighet;
 • brandsäkerhet;
 • frånvaron av skadliga ämnen.

Tips! Ju fler sektioner kommer att ha en design, desto mer värme fördela värmaren. stora bostadsenheter i fördelningen av samma mängd värme är inte så varmt som i liten. Men värdet av enheter med ett litet antal sektioner är betydligt lägre.

En elektrisk oljeelement

Nackdelar olje modifieringar består i lokala åtgärder och hög energiförbrukning. Därför kan de inte kallas de mest ekonomiska elektriska värmare för förhör.

Värmefläktar: Fördelar och nackdelar

upphettning av luften i rummet utförs genom det faktum att den strömmar passera genom ett hett volframfilament. På grund av den ständiga cirkulation i rummet värms upp snabbt. Om du frågar vad som är bäst att köpa värmare för förhör, sedan värma fläkten kommer att vara en av de första i kön, eftersom vintern fritidshus fryser fler lägenheter.

 • uppvärmningshastighet hög utrymme;
 • en mobil struktur för att fästas även på väggen;
 • kompakt kropp;
 • lätt vikt.

Trots alla sina fördelar, kan den termiska fläkten väl fungera som en extra värmekälla, men det kan inte vara grundläggande. Sådana konstruktioner är avsedda att höja temperaturen på luften i rummet, men de kunde inte hålla det hela tiden vid den optimala punkten.

Den största fördelen med värmefläkten i sin storlek och upphettningshastighet

 • hög energiförbrukning;
 • sårbarhet för effekterna av fukt, vilket kan orsaka allvarliga skador på instrumentet;
 • höga bullernivåer.

Enheten är starkt torkar luften, så efter långvarig användning av rummet klimatet kan ge tröst till person.

Specificitet konvektor värmare att vittna

Utrustning principen konvektor drift kan arbeta helt självständigt. Utrustad med effektiv funktionell design: för att förhindra en brand om enheten utlöses, är sensorerna utlöses vid överhettning. Den mest betydande fördelen med sådana modifieringar - låg förbrukning av elektrisk energi, vilket gör dem de bästa värmare för förhör. Sådana fördelaktiga egenskaper uteslutande inneboende kvartsuppvärmningsanordningar.

Fördelar med konvektor heter:

 • hög tillförlitlighet;
 • effektivitet;
 • säkerhet;
 • kompakt storlek;
 • låg vikt på grund av finstrukturkroppen.

Konvektortyp värmare är praktiskt eftersom de förbrukar el sparsamt

Var uppmärksam! I drift konvektor knappast förångas fukt från inomhusluften. Dessa enheter är utrustade med temperaturregulatorer, ansåg i dag vara den mest rationella och kostnadseffektiva alternativ för att hantera värmen.

 • det är omöjligt att åstadkomma en snabb uppvärmning;
 • stationär konstruktion tillåter inte att transportera enheten.

Konvektor fungerar inte om boendet väntas i landet bara på helgerna. Transport konstruktion inte är möjligt, så du måste köpa för att ge en annan typ av värmare, eller köpa en dubbel uppsättning av utrustning.

Specifikationer konvektorer till gas för att ge

Värmekonvektor i detta fall är ansluten till gaskällan, där den senare kommer in i förbränningskammaren. Som passagen genom huset av metall, kall luft utsätts för värme. För att visa förbränningsprodukterna i byggandet av en speciell slang.

När den är ansluten till gasledningen, kommer värmekonvektor vara en enkel och ekonomisk lösning

Gas modifiering konvektor värmare kan drivas direkt från elnätet eller att använda gas från cylindrarna. Tack vare användningen av gasol, dessa anordningar är lämpliga för uppvärmning av loger på avstånd från röret. Men i detta fall kommer bränsleförbrukningen att bli fler.

Tillämpning av huvud gas kan avsevärt minska uppvärmningskostnaderna. Därför, om ett hus på landet nära motorvägen där, kommer det att bli bättre anslutna enheter till den. Annars konvektor byggtjänster kommer att bli mycket dyrt.

Gasvärmare har flera nackdelar. Först, vid låga temperaturer i en kall gas cylinder dåligt till tandning. För det andra, för effektiv drift av systemet erfordras för att ha åtminstone en extracylinder, vilket i sin tur ökar risken för brand.

Keramiska infrarödvärmare som körs på gas ballong

Fördelar och nackdelar med gas keramiska värmare för hem och trädgård

Keramiska modifiering med användning av ballong eller naturgas. I drift omvandlar anordningen värmeenergi från förbränningsgasen för infraröd strålning.

Var uppmärksam! De flesta av de tillverkare producerar modeller som kan köras enbart på naturgas. Om du vill använda cylindrarna behöver köpa en speciell adapter.

Fördelar med gas infravärmare för förhör:

 • tillförlitlighet;
 • optimala dimensioner (från 20x20 cm till 40x40 cm);
 • effektivitet;
 • en hög nivå av värmeöverföringen.

Våglängd radiator viktigt när man väljer enheten. Kortvåg anordningar är lämpliga för uppvärmning av industrilokaler. Att vittna ska plocka upp värmare med våglängden.

Fördelen av infraröd värmare är att de är uppvärmda föremål i rummet, snarare än luft

 • installation och ytterligare exploatering kräver full överensstämmelse med säkerhetsföreskrifter, som en öppen eld kan orsaka brand;
 • erfordras för att utrusta systemet med förbränningsprodukterna urladdning, och även ställa in enheten för att underlätta luftcirkulationen;
 • närvaro av en obehaglig lukt (på grund av avluftningsanordningar kan eliminera obehaglig lukt).

till innehållet ↑

Kännetecken för energieffektiva infravärmare för hem och trädgård

Uppvärmningseffektiviteten infraröda strålaren påverkar vilken typ av design layout. Ju fler saker kommer att falla in i zonen av vågor, desto bättre för att värma upp rummet.

 1. Det värmer föremål i rummet, inte luft.
 2. Scope är inte begränsat till rum, kan enheten monteras på terrassen trädgården eller i lusthuset.
 3. uppvärmningseffekt upplevs nästan omedelbart efter svarvning.
 4. Enheten arbetar tyst.
 5. Såsom ultraviolett ljus avges från solen, vågor från enheten normaliserar blodcirkulationen i kroppen bidrar till den snabba uppvärmningen av musklerna (i dämpning).
 6. När det gäller energiförbrukning enheter anses vara det mest ekonomiska.

IR-värmare för stugorna är mycket effektiva, men också dyrare

Nackdelen med konstruktioner är bara deras höga pris. I jämförelse med olje konvektor och modifieringar infraröda radiatorer mera nästan 1,5 gånger.

Funktioner monolitiska kvartsvärmare

Kaklade designen dök upp på marknaden nyligen. Dessa värmare har en monolitisk kropp gjord av kvartssand. Uppvärmningen beror på nickel-krom värmeelement.

Fördelarna med monolitiska anordningar:

 • säkerhet mot brand;
 • effektiv effektförbrukningen;
 • tack vare termostaten, utrustad med en sensor, fastställande av uppvärmning av luften, kan enheten lämnas i TILL-tillståndet under en lång tidsperiod (även obevakad).

Tips! Om stugan är inte en permanent bostadsort, kommer att köpa kristallanordningen vara den mest lönsamma och bekväm lösning.

Kvarts monolitiska paneler har en unik design och passar perfekt i alla interiörer

Vilket är bättre för hushållsapparater: elektrisk eller gas, recensioner

Vad värmare väljer varje köpare bestämmer själv. Den entydigt svar på frågan vilken av de bästa, inga ändringar. När allt kommer omkring är det bästa verktyget för varje enskilt fall den som svarar mot de grundläggande kriterierna:

 • rimligt pris;
 • relevanta specifikationer;
 • effektivitet;
 • säkerhet.

Billiga modifieringar har redan definierats. Det återstår att ta itu med recensioner. Infravärmare är det största antalet positiva kommentarer:

"För två år sedan köpte jag en vägg värmare Timberk TCH A5 1000. De första dagarna han luktade som brända plast. Resten av konstruktionen visade sig ganska bra. Det enda som inte gillar: inte mycket bekvämt att vara aktiverad enhet. Det är bättre att rotera den ifrån dig. Så att rummet blir varm mycket snabbare. "

Alexey Simonenko, Moskva

Väggmonterad infrarödvärmare Timberk TCH A5 1000

Keramiska instrument är också i hög efterfrågan bland konsumenterna:

"Den nyligen förvärvade bolaget opretentiös värmare Neoclima brittiska 04. Jag tyckte inte att det inte finns någon fullständig redskap och slang. Jag var tvungen att köpa dessa poster separat. Men på enheten det tog mig alla 5 minuter. Jag valde denna modell eftersom den är utrustad med ett munstycke för en gasledning anslutning. De flesta värmare inte. Min 36 m² värmas upp i ca 40-50 minuter. "

Danil Osipov, St Petersburg

"Jag gillade konvektorn på Demrad gas. För att ge den här enheten mest. Det är mycket enkelt att använda, ger värme och komfort. Vi är ständigt sker med elavbrott. Ligger i ett hus utan el är möjligt, men utan uppvärmning inte fungerar, särskilt på vintern. Bra enhet utan betydande nackdelar. Jag rekommenderar det om du har ljus släcks regelbundet. Verkligen hjälper. "

Svetlana Prokhorova, Moskva

Wall gas konvektor företag Alpine Air Demrad

Hur man väljer värm att ge: den viktigaste rekommendationerna

När du väljer en värmare måste ta hänsyn inte bara fördelar och nackdelar med specifika modifieringar, men även prestanda. Ström väljs baserat på den cylindervolym av rummet. Anordningar som tillhandahåller en kw, kan hålla en behaglig temperatur i rummet har en storlek på 25 m ^.

Tips! Det rekommenderas inte att ta utrustningen med indikatorer rumpa. Det är bättre att köpa en enhet med ytterligare kraftreserver.

Det genomsnittliga priset för värmare för att vittna:

Konvektorer för förhör: hur man väljer den bästa enheten

På marknaden två versioner av konvektor konstruktion är: låg (BMC) och hög. BMC enheter bättre klara uppvärmningsfunktionen, eftersom de har en större längd som kan vara upp till 2,5 meter. På grund av det faktum att dessa enheter är installerade på golvnivå, värmer den varma luften i hela rummet jämnt.

När det gäller funktionalitet och effektivitet bättre uppmärksamma ändring, komplett elektronisk typ termostat. Ytterligare utrustning kan minska elkostnaderna med 4%.

Konvektorer kommer inte att kunna ersätta värmesystemet. Denna typ av utrustning används i en nödsituation eller ytterligare hårdvara. Innan du köper du behöver för att beräkna kraften och antalet värmare. Om köpet anordning i beräkningen att 1 kW har en yta på 10 m ^ kan uppnå optimala temperaturförhållanden i rummet.

Principen för driften av värmekonvektor

Var uppmärksam! Garden House, inte större än 60 m² väl ge uppvärmd gas Konvektion design power på 2-6 kW. Detta kräver cylindrar fyllda med LPG. Som fyllningen appliceras en blandning bestående av propån och butan.

Hur man väljer och köpa en infraröd värmare för hem och trädgård

Innan du väljer infravärmare att vittna, skulle se det område som marknaden erbjuder.

General klassificering av keramiska radiatorer på gas involverar flera typer av konstruktioner:

Tabell infravärmare kommer att bidra till att skapa en atmosfär av värme och komfort

Varje design har sina egna särdrag och installation uppfyller vissa krav. Att välja och köpa en enhet som verkligen uppfyller förväntningarna, är det nödvändigt att uppmärksamma följande egenskaper:

 1. Effektivitet - nivån på den termiska effekten enhet beror på dess funktionalitet. Maskiner, komplett fläkt, värma upp rummet snabbare. I detta fall behöver gasflödeshastigheten inte öka kraftigt.
 2. Gasförbrukning - hushålls modell spendera ungefär 125-150 g / tim. Med denna indikator, kan du i förväg räkna ut hur mycket kommer att kosta enhetens funktion.
 3. Syfte Design - industriella modeller, som också förekommer i försäljningen är inte lämplig för att värma ett hus på landet, eftersom de avger vågor som kan orsaka skada på människors hälsa. Därför är det nödvändigt att uppmärksamma endast till den inhemska versionen.
 4. Säkerhetsnivå - om du köper vara säker på att se till att instrumentet har en sensor som säkrar gasläcka. Detta element övervakar även nivån av koldioxid i syre. Det är strängt förbjudet att använda utrustningen utan en sådan sensor.

Tips! Att beräkna effekten hos anordningen är nödvändig golvyta (m ^) multiplicera med 100 watt. Om rummet har ett mycket högt tak eller byggnadsprojektet innefattar arkitektoniska element, såsom en andra ljus, kräver mer kraftfulla enheter. Detsamma gäller i de fall där en byggnad har en källa till värmeförluster.

Jämförande tabell över olika typer av infravärmare

Betyg utomhus IR-värmare med termostat för att vittna

Left av kunder infravärmare med termostat för att ge feedback på de flesta är positiva. Betydande brister i sådana konstruktioner (utom för snabb kylning) observerades.

Betyg populära modeller:

 1. Förman PTC 20 DVRL - moderna luftkonditioneringsutrustning, utrustad med en temperaturinställning funktion. Värmaren är i stånd att likformigt värma rummet upp till 20 m2.
 2. AEG WKL 1003 F - design har hjul för att underlätta förflyttning av värmaren på golvet. Fördelarna med denna anordning är många: automatisk avstängning av en överrullning, närvaron av inställningsfunktionen termostat temperatur, låg kostnad.
 3. SynBio SFH-3390 - enheten är säkert och effektivt, registreras på en liten stativ, smälter harmoniskt in i alla miljöer med elegant design.

De genomsnittliga priserna för modellen:

Betyg infraröda tak värmare att vittna

Förekomsten av värmaren i taket kan tyckas ovanligt, men det påverkar inte effektiviteten, säkerheten och prestandan hos enheten.

Var uppmärksam! För det mesta på taket infravärmare för att ge recensioner innehåller positiva kommentarer på den komfort som tillhandahålls genom att använda apparaten. Enheten inte bränna ut syret, så även efter långvarig användning av värmaren i rummet att andas lätt och fritt.

I rankingen, sammanställd på grundval av feedback från konsumenterna, efter ledningen värmare modell:

 1. Frico HP 600 - husdelen utformning uppvisar korrosionsbeständighet på grund av den galvaniserade beläggningen. Köpare säger enkel installation som inte kräver ytterligare fästelement. Installera värmaren kan vara de vanligaste monteringskonsolerna till taket suspensionen-typ.
 2. Pion Thermo Glas P-13 - för att fördelarna med modellen inkluderar en elegant rundad design, hög prestanda och tillgänglighet för en universell typ suspensioner i enhetens konfiguration. Värmeelementet hos anordningen kan vara tillverkad av glas eller keramik.
 3. Neoclima IR-3,0 - material för kroppsdelen skjuter ut anodiserad aluminium, varigenom värmaren kan installeras på ett icke-isolerade eller isolerade rum. Device optimal för riktad uppvärmning specifika områden eller punkter.

De genomsnittliga priserna för modellen:

Betyg elektriska vägg värmare att vittna

Infravärmare är utrustade med en termostat, är uppdelade i tre kategorier (förvaltning typ):

 • mekanisk (temperaturområde - från + 15 ° C till + 30 ° C;
 • elektroniska programmerbara inställningar (temperaturområde - från + 5 ° C till + 45 ° C);
 • elektromekanisk.

Tips! De flesta av väggkonstruktionen har begränsad funktionalitet. För att lösa det här problemet nog att köpa en modell, komplett med termostat. På grund av det kan du konfigurera enheten att arbeta i enlighet med deras behov.

Betyg bäst i användarnas synpunkter till mönster vägg värmare vittna:

 1. Ballu BIHP / M - enheten har anodiserade hölje med inbyggd termostat till motordrift. Paketet innehåller alla nödvändiga anordningar för monteringselement, vilket är särskilt tilltalande kunder. Prestationsnivån för 90%.
 2. NOIROT Royat - enheten kan snabbt värma upp rummet. Oftast är dessa värmare används för att upprätthålla optimalt inomhusklimat loggior, balkonger, garage eller trädgården. Strömregulator har tre styrsteg.
 3. Stiebel Eltron IW-180 - Värme bra yttrar sig i de fall där det är nödvändigt att ge en lokal uppvärmning i rummet. Denna modell hör till den klass av lågprisflyg enheter. Tillverkaren producerar också premiumprodukter.

De genomsnittliga priserna för modeller

Efter avslutad analys av för- och nackdelar med strukturer samt läsa kundrecensioner, kan man dra slutsatsen att den mest ekonomiska och praktiskt är konvektor värmare på gas och infraröda modeller. Typ av fäst påverkar inte funktionen, men när du väljer en enhet bör ta hänsyn till design i rummet.

Lägg till en kommentar avbryta svar

För att kommentera måste du logga in.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

54 + = 56