Värmare på väggen

Heater mönster - varm inredning

Skrymmande och bullriga bastuaggregat i det förflutna, är det dags för en varm estetik. Heater-bild kommer att hjälpa dig att hålla sig varm i kylan och njuta av den vackra utsikten.

Värmare som ett mönster - denna dekorativa paneler med tryckt bild, inuti vilken det finns ett uppvärmnings kolelementet (kolfiberfilament). Vid anslutning till en värmare börjar el utstråla infraröda vågor, och att upphettades rummet. I detta fall kommer den värmeenergi värme än luft och heminredning. Dvs det motsatta inträffar - är upphettning av de första objekten inom området för verkan av den infraröda enheten och sedan värmer luften.

Väggmonterad elektrisk värmare i form av en bild kommer att hjälpa varm i offseason, när uppvärmning inte är påslagen, och fönstret är redan kallt. Traditionella värmare förbrukar mycket energi, men de innovativa väggmonterade instrument för att klara denna uppgift mycket effektivt och ekonomiskt.

Den största fördelen med IR-värmare, jämfört med olja radiatorer, konvektorer eller fläktmotorn - det sparar el med 40-60%. Även i alla sina egenskaper, de är hög kvalitet värmekällor.

Ämnen mest skilda bilder landskap, stilleben, djur, städer, barns tema, abstrakta och mer. För varje smak och för varje inredningslösningar.

Oftast tillverkare erbjuder vägg värmare i form av en liten panel med två träribbor på sidorna, där vi använder den vanliga utskrifter med att rita på ett tyg basis. Det finns dock dyrare modeller i form av en fullständig bild av partiklarna av silver på duken, i massiv dekorativ ram som ser inte skiljer sig från den äkta varan.

 1. Kompakt och lätt att installera - sådana paneler kan hängas var som helst på en vägg i närheten av ett eluttag eller lätt rullas upp och gömma sig. deras vikt inte är mer än 1 kg, dimensionerna kan variera - från 90 till 200 * 60 * 60 cm, tjocklek - 1,3 mm.
 2. Denna typ av elektriska apparater kommer att kunna värmas upp till 5 gånger snabbare än en enkel elektrisk eftersom kol har en mycket högre ledningsförmåga än metall.
 3. Högeffektiv drift - ovan 90%.
 4. Dessa kan omfatta filmvärmare till miljövänlig eftersom de inte kräver förbränning av syre och således inte uttorka luft.
 5. Väggprodukter besitter också gynnsamma terapeutiska egenskaper - infraröd våglängd på 7-20 mikron lager av den mänskliga kroppen upphettas i 2-3 cm och därigenom ha en positiv effekt på hälsan.
 6. Det är inte överhettas, vilket gör det möjligt att hålla dem i skick nästan hela tiden.
 7. Tyst och brand, kan användas i rum med hög luftfuktighet.
 8. Säkerhet för barn - du kan inte vara rädd för att bli bränd, eftersom kontakt med ytan av instrumentarmen omedelbart kyler den.
 9. Tillförlitlighet och hållbarhet. Inte misslyckas på grund av strömspikar.
 10. Kör helt tyst.
 11. Högkvalitativ utrustning, tillsammans med ett mycket överkomligt pris (från 1000 gnugga. Eller högre).

Värmare - bild, beroende på storlek, kan användas för uppvärmning av rum upp till 25 kvadratmeter

Den mest efterfrågade storleken av bilden -. 120 * 60 cm medeleffekt av sådana artiklar - 500 watt. Ett sådant mönster är ganska klara standard uppvärmda balkong eller loggia.

1

Sådana värmare används ofta för hushållsuppvärmning, balkonger, terrasser och badrum, samt förskolor, medicinska institutioner, restauranger och lager.

För maximal effekt, tillverkare rekommenderar att fixa dem nära fönstret att förhindra att kall luft från utsidan in i rummet.

 • Effekt - 350-500 watt.
 • yttemperatur - högst 60-75 ° C.
 • Spänning - 220 V.
 • Arbetstid resurs - i genomsnitt 50 000 timmar.
 • Vikt - upp till 1 kg.

Den grundläggande förteckning över tillverkare

 • "Indian Summer".
 • "Good varm."
 • "Värmen i Krim."
 • "Neirs".
 • "TRIO" (budgetalternativ).

När du väljer en vägg värmare i form av bilder vara säker på att uppmärksamma förekomsten av intyg om överensstämmelse för enhets elektrobezopasnosti.Poskolku krav i dag, det finns många skrupelfria hantverksindustrin, som erbjuder billiga och låg kvalitet.

Ranking av de bästa värmare för uppvärmning små områden. Oljekylare, deras främsta fördelar och nackdelar, märken av HVAC utrustning för hemmet.

Värmare på väggen: bekväma och eleganta

För länder med kallt klimat där värme bostaden behövs minst sex månader om året, mycket viktigt är säkerhet, effektivitet och design radiatorer. Med hjälp av modern teknik kan du kombinera alla dessa uppgifter. Idag har infravärmare blivit populärt på väggen i form av målningar eller väggmålning.

Vad är en infravärmare på väggen

Infraröd strålning - är den långa våg strålning som överför värmeenergi till föremålen i rummet, värmer dem och spillvärme ges redan i miljön. Omfattningen av uppvärmningsytan eller objektet är beroende av avståndet från värmekällan, infallsvinkeln av infraröda strålar, material, färg och ytform. Infraröd värme liknar effekten av solljus, men utan UV-strålar.

Värmeelementet är en tråd eller karboxylsyra gjort Nanotechnology tunn stålremsa, som är lagd mellan två skikt av elektriskt isolerande isolerande film. På det översta lagret appliceras på bilden praktiskt taget alla innehåll, vilket bidrar till att naturligt in i det inre av värmaren. Tjockleken av hela anordningen 0,15-1 mm, och den arbetande ytan, kan uppvärmningstemperaturen når 85 ° C. Konstruktionen gör aggregatet att utföra värme-on väggpaneler i en mängd olika storlekar.

Fördelarna med infraröd värmare vägg

IR-värmare på väggen som ekonomiska infraröda värmare UFO på 1,5─2,0 kW vid samma resultat av rumsuppvärmning.

Dessutom vägg värmare:

- producera svag värme, utan att bränna syre och lufttorkning, har en terapeutisk effekt;

- säkert för vuxna och barn samt en låg yttemperatur inte bränna huden om misstag berört;

- har låg värmekapacitet och därmed en hög effektivitet;

- kan manövreras även vid hög fuktighet, t ex i badrummet, eller mycket låga temperaturer (på balkongen på vintern);

- De är snygga inslag interiör;

- De har en lång livslängd, eftersom utformningen av enheten är ingenting att bryta;

- och slutligen de är helt enkelt att transportera och installera.

En annan fördel med den infraröda värmaren - det koncentrerar värmeenergin i en riktning. Det vill säga, om värmaren-bilden hänger på väggen ovanför soffan, och sedan koppla på soffan som kommer att vara varmt och skönt.

Specifikationer Wall värmestrålare

IR-värmare på väggen är avsedda för anslutning till en regelbundet rutnät med en driftspänning på 220 V. Massan av värmaren beror på dess dimensioner men normalt varierar från ett kilo. Allmänt tillgängliga anordningar, beräknat på arbetsytan temperatur av 75 ° C med kolfiber, och 65 ° C - med folien som ett värmeelement. När strömförbrukningen är endast 400 watt eller 280 sådan värmare tio sekunder inträder i driftläge och en lång tid kan drivas utan avstängning. Skyddande membran enligt GOST 15.150-69 och elektriska stötar DSTU 3135,0-95 klass II.

En av de viktigaste fördelarna med någon värmare - det är säkert för människa. Film värmare på väggen - den säkraste av alla värmare. Den låga temperaturen på ytan säkerställer att det är omöjligt att erhålla antändning och bränna omgivande ytor, såsom gardiner, som ofta lider av utomhus elektriska apparater. Dessutom filmvärmare är bra för hälsan, vilket framgår av ett stort antal studier.

Infraröd strålning har positiva effekter på det perifera cirkulationssystemet, det kompenserar för bristen på solljus på hösten och vintern. Eftersom den infraröda värmen torkar luften och brinner inte syre och skapar inte konvektiv strömmar att damm höjs, är inomhus filmupphettaren enkelt andas.

Var och hur man installerar väggmonterade infravärmare

Eftersom filmen värm är avsedd för lokal effekt, bör den placeras i områden där människor är oftast: nära skrivbord, stol eller säng. I små rum i området tio eller femton kvadratmeter, vare sig det ett badrum eller kök, kan den effektivt värma hela volymen medan någon fri väggen.

Installera väggmonterad infrarödvärmare är lätt. Heater-bild hängde på väggen som en vanlig bild. Att hålen, Mark och borra i väggen, då de hamrade pluggar och skruvar vridna. Inga komplicerade verktyg, bara en borr, skruvmejsel eller en skruvmejsel och en hammare - med ett jobb kan hantera alla.

En värmare som arbetat länge och tillförlitliga, måste du noggrant undersöka tillverkarens rekommendationer och hålla sig till dem.

Tillverkare och priser Wall värmestrålare

Många företag som specialiserat sig på elektrisk värmeteknik, började producera och tillförlitliga, kostnadseffektiva och effektiva infraröda värmare på väggen. Deras pris är låg i intervallet 700-1500 rubel. Men inte snåla på köpet. Värmaren måste certifieras och tillverkaren - vara tillförlitliga. Förutom certifikatet är det lämpligt att undersöka yttranden från ägare värmare och rekommendationer om valet av tillverkaren, samt design av en viss modell, dess tekniska specifikationer och för att beräkna de nödvändiga parametrarna (storlek) väggpaneler.

Korrekt valda infravärmare ger bekväm, ekonomisk värme och äkta dekoration av bostäder eller kontor i många år.

Väggfilmvärmare &# 8213; billig, trevlig och varm!

arbetar uppvärmningsytan temperaturen är från 65 till 85 ° C.

Det översta lagret är en intressant bild som appliceras på isoleringsfilmen och ingen annan funktion än att hjälpa organiskt passa in i någon kupévärmare inte bära. Den huvudsakliga aktiva elementet av väggen filmupphettaren "sammet Season" är en kolfiber ligger mellan följande två skikten. Den är ansvarig för likformig uppvärmning, och lägesförhållandet mellan de två skikten av speciell film gör det möjligt att skydda växeln mot skador. Det fungerar detta mirakel av teknik från den konventionella nätspänningen på 220 volt.

Hur väggen värmare

Efter inkoppling på nätet, börjar hela området av panelen för att stråla i det infraröda. Det är den huvudsakliga infraröda värmekällan, även i solen. Som vi vet från skolan fysik Naturligtvis innebär det huvudsakliga värmeutbytet är:

Det är bevisat att den termiska energin överförs med hjälp av strålning är en av de mest effektiva sätten. I synnerhet tack vare honom var möjligheten att livet på vår planet på grund av en värmeväxlar metod är helt enkelt omöjligt i rymdens vakuum. Det är det på principen för överföring av strålning från ytan av värmaren direkt till objektet som skall uppvärmas igång denna typ av instrument.

Videor om principen om driften av värmaren väggmålning "hemma":

Noter fördelar i en sådan anordning några:

För att få enheten i drift är det tillräckligt att placera den på plats och det är avsett att innefatta i utloppet. Nästan omedelbart kan du känna att komma från honom ett varmt ljus. Effektivitet vägg filmupphettaren är extremt hög och så nära ett hundra procent. På grund av detta, den har ett avundsvärt och effektivitet, samt beläget i värmaren kraften av 400 watt, med förmåga att framgångsrikt ersätta traditionell elektrisk värmekälla med en kapacitet av två kilowatt.

Fotot film värmare "hemma"

Infraröd film energieffektiva värmare har ingen effekt på att minska nivån av syre i det slutna utrymmet i rummet. På grund av deras konstant användning inte förenat med huvudvärk, muntorrhet och andra tecken på syrebrist, som i fallet med de konventionella typer av värmare. Enligt tillverkaren är det minsta garanterade tids användning av egna enheter inte mindre än 50 tusen timmar. Detta är mer än fem och ett halvt år av kontinuerlig drift. Tillsammans med alla de fördelar och tillgänglighet vänligen hänga i sitt hem sådana värmare kan tillåta en familj även med en mycket liten inkomst. Pris vägg film värmare inom 800? 1000 rubel i Ryssland och 400? 500 USD. i Ukraina.

relaterade nyheter

navigering

© 2013-2018 Tehnoobzor - översikt över ny elektronik, högteknologiska nyheter över hela världen, liksom koncept.

Översikt kryptovaluta, kursscheman i realtid och Mining.

Använda referensmaterial till platsen Tehnoobzor obligatorisk!

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

+ 9 = 16