Varor av kaffebönor med sina egna händer

Varor av kaffebönor med händerna. Doftande ljus för dekoration. Kaffeträd som en originell present

Kaffebönor är inte bara en underbar drink, men också en källa till fantasi i händerna på en kreativ person. I korn trevliga vid beröring konsistens.

De är lätta att forma. Och har en liten vikt.

Kaffebönor är indelade i flera färger och nyanser, som har en ljus distinkt smak.

Det är formbart och tillgängligt material.

Med honom ett nöje att arbeta.

Varor av kaffebönor på modet.

De kan hittas även i butiken.

Men naturligtvis trevligare, billigare och snabbare att göra sina egna händer.

Hantverk från kaffe med händerna - ljus i inredningen

Ljus ta i det inre av en bråkdel av romantik. Handgjorda från kaffe kommer att bli en källa till stolthet. Sådana hantverk kan presenteras som en gåva för en semester. Lämpligt det finns någon händelse: födelsedag, jubileum, bröllop.

1

För tillverkning av varor av kaffe med händerna behöver följande material:

• Ljus av vax;

• Smycke som en dekoration;

Tillverkningsprocessen ljus

Lim i artefakter blir paraffin. För detta ändamål är vattenbadet smält paraffin ljus. När de blir vätska i koppen av kaffebönor tillsätts. Först i detta skede är det möjligt att ta bort alla onödiga föroreningar från flytande paraffin. Bort garn stora kaffe skal och andra små främmande element.

Nästa, häll den erforderliga flytande paraffin in i formen. Som form av halv använda cut förpackningar från juicen. Rekommenderas kartongförpackning med en fyrkantig bottenform.

Innan du häller vaxet in veken. Bogsera kan köpas på en järnaffär. Veken är lindad på en penna, till exempel. Önskad längd tågan lindas av från botten.

Flytande paraffin hälls in i formen.

En ny sats av vax kan sjunka först när den tidigare torkade upp formen. På grund av sin tjocklek kaffe vaxskikt stelnar omkring en timme. Flytande paraffin, denna gång utan kaffebönor hälls uppifrån. Om så önskas, att ändra färgen hos vätske konsistens. Tillsätt några droppar av akvarellfärg. Färgen bör inte ha skarpa kemisk lukt. Det andra skiktet av vax är kvar att slutföra stelning. Det rekommenderas att lämna den i form av natten eller om brådskande är viktigt att sätta i frysen, men inte frysa.

Efter härdning, kan den ljusvaxet avlägsnas från pappform. Ljus dekorerad med en rosett eller andra textil objekt.

Hantverk av kaffebönor med dina händer, kan du göra någon form och storlek. För att förbättra smaken effekt på det stelnade vaxet anbringas några droppar av en aromatisk olja.

På modet ursprungliga dekorativa träd från kaffebönor. Oftast trädkronan formas till ett hjärta. Det finns former av stjärnor och bollar.

För tillverkning av varor av kaffe med händerna behöver följande material:

• akrylfärger (för vävnad eller material);

• Bank som en pott för trädet;

• Sticks av glass;

• Limpistol med lim;

• gips pulver från apoteket.

Processen att göra kaffe från trädet med händerna

Ta kartong. Han skär ut formen av ett hjärta. Vidare tas tråd och slås in med papper. Krävs för att göra omslagstråd 4 till 30 cm. Den erhållna tråden viks i halv och appliceras till det nedre hörnet av hjärtat. De skarpa kanterna hos tråden är i det nedre läget. Med hjälp av limpistolen tråd är ordentligt fastsatt till hjärtat. Några minuter limmet torkar.

Framtida trädkronan klistras över bomullstuss på båda sidor. Krone måste ge volym. Efter krona fick sin bulk - det är säkrad med ett rep.

Nu kronan är knuten till brunt. Det rekommenderas att lösa den bruna färgen och testa på en testbomullsrondeller. Färgen ska matcha förväntningarna.

När kronan är målad, då det ges tid att torka.

Limpistol till ytan hantverk stick kaffebönor.

trädstam, kan du dekorera tråd.

Nästa steg i tillverkningen av varor av kaffe med händerna är tillägnad potten för trädet.

Normal tenn målade med akrylfärg i vitt. Efter torkning framtiden klistras över en kastrull med glasspinnar.

Potten utspädes med vatten gips. Ställ trädstam. Första gången ett träd krävs för att bibehålla händerna tills gipset hårdnar. Härdning är snabb.

Det rekommenderas att täcka hantverk färglös måla för exteriör dekoration av träprodukter. " Annars bör trädet inte rengöras med en fuktig trasa och gnugga ut. Nail trim produkt har en specifik arom. Efter applicering och torkning den förlorar sin kemiska lukt. Med tiden kommer doften av kaffe vara ljusare och mer märkbar.

Dekorerad trädkronan och potten. Du kan använda bomull spetsar, pärlor och konstgjorda blommor.

Få Gorgeous kaffeträd.

Förutom de ovan nämnda varor tillverkade av kaffe med sina egna händer rekommenderas att göra en målning, tredimensionell julgran, fotoram, råna, söt igelkott, kvarn. Här fantasy går till hans gränslösa flygning.

© 2012-2018 "Kvinnors åsikt." Vid kopiering material - en hänvisning till källan är obligatorisk!

Chefredaktör av portalen Ekaterina Danilova

E-post: [email protected]

Kontakta oss på: +7 (965) 405 64 18

Varor av kaffebönor med sina egna händer

En av de finaste materialen för dekoration anses rostade kaffebönor. Bortsett från dem, bara behöver lim, med vilken du kan enkelt dekorera någon sak - klockor, fat, ram, vas eller låda. Följande är alternativen för hantverk baserade på korn av kaffe och några workshops.

Dekorativa topiary träd eller stål dekorerar ofta både bostäder och kontor. Hans krona är ofta tillverkade av kaffebönor. I naturen ser detta träd som en rundad buske med blad mörkgrön nyans. Då det verkar vita blommor, som tjänar som underlag för framtida frukt och råvaror för hantverk. För att göra ett träd från kaffebönor med sina händer, behöver du följande material:

Topiary kaffe med sina händer är gjorda i enlighet med denna enkla instruktioner:

 1. Styrofoam bollen form, vilket wrap gängan. Spetsarna på sin säkra med lim.
 2. Bestäm den plats där du sätter pinnen till pipan. Något sprida tråden där.
 3. Med hjälp av PVA lim, limma små tomter av kaffebönor på en lindad tråd boll. Plats Lämna tomt för stammen.
 4. När det första lagret var beredd krona, för att limma nästa start, redan använder superlim. Kornen Applicera sålunda en nedåtriktad konvex del.
 5. Lämna den limmade korn skål torr.
 6. Vid viss förutbestämd plats för att sätta in den ena änden av trumman pinnar, lim utsmetade.
 7. Den blomkruka hälla gips lösning. Du kan lägga till några kaffesump, om behållaren är transparent.
 8. Sätt i en trädstam i en blandning av gips och hela strukturen ställs mot en vägg att luta sig mot det.
 9. När gips torkar, dekorera den på toppen av nötter, såsom hasselnötter.
 10. Trädstam wrap band.

Ett annat element av inredningen är målningarna. Sådana artiklar tillverkade av kaffebönor med händerna alltför lätt att göra. De fräscha rum och ge den en touch av elegans. Principen är att skapa en limnings frön på någon grund. Som ni kan välja något mönster önskas. Det viktigaste som du kan hantera det. Detta kan vara en uggla, hjärta, båt, katter, träd eller en kopp kaffe. Att skapa någon målning behöver följande material och verktyg:

 • en bit kartong;
 • limpistol;
 • limstift;
 • korn av kaffe;
 • lin eller bomull;

Varje bild av kaffebönor med händerna görs i flera steg:

 1. Från kartong skära ut en kvadrat med önskad storlek.
 2. Med tanke på storleken av snittet kartong och ett litet tillägg på 1,5-2 cm, skär ett tygstycke.
 3. Sprid lim penna kartong, limma fast den vävnaden. Kanterna på sin fix på baksidan.
 4. Beräknat på torrsubstans göra en enkel blyertsskiss ritning.
 5. Följ de handgjorda artikeln korn början på kanterna av mönstret, och sedan fylla i mitten. Tillämpa dem på basen av den konvexa delen.
 6. Att rama in bilden på dess omkrets, även lim korn av kaffe.

Wax hantverk från kaffebönor

Tack vare sin ovanliga skugga, en behaglig doft och en mjuk oval form kaffebönor används för att skapa en mängd olika söta tillbehör. Mer populärt område av deras användning är konventionella ljus som med denna design blir en extraordinär utseende. För tillverkning tar bara några material:

 • korn av kaffe;
 • dekorationer på din diskretion;
 • veke;
 • stycken;
 • Ljusar.

Efter beredning nödvändigt material vidare till instruktionerna för tillverkning av varor av kaffebönor med händerna:

 1. Stearinljus galler, sedan smälta i ett vattenbad.
 2. I smält paraffin in i kaffebönor.
 3. Penna på ena änden av centrum säkra veken.
 4. Penna låg på den framställda förformen, och den fria änden av veken sänka ner.
 5. I form av pour "kaffe" paraffin.
 6. Smält resterande ljus, paraffin skicka den till fräscha det första lagret.
 7. När blandningen härdar, ta bort ljuset från formen och dekorera smaken, till exempel, ett band.

Det första som du kan dekorera kornen av kaffe - detta är en vanlig tavelram. På arbetsstycket helt enkelt limmas korn. Denna artefakt är särskilt lämplig för interiören, inredda i en gammaldags stil. För att ge rummet en speciell smak är inte bara ljus från korn kaffe och ljusstakar. Behöver bara fylla dem i någon form. Då är det fast ljus. Förutom korn ofta garn. Av dessa två material gör hela layouten, till exempel, en kvarn eller en liten hydda.

Den mest originella gåva kan vara en kopp av utspillt kaffe. Att använda denna ram av tjock tråd i form av strömmande vatten. Då är det allt insvept maskeringstejp och klistras över med korn, och den övre fasta cirkeln. Få en mycket ursprungliga sammansättning - cup om svävande i luften. Ett annat alternativ hantverk gjorda av kaffebönor med sina egna händer är en magnet. Den är gjord på grundval av kartong, och kan därför ges någon form - hjärta, fiskbens, hästsko eller någon form av djur.

Särskilt relevant är bilden av kaffe i köket, eftersom drycken har visat sig vara en uppfriskande och återställande. Med dessa element, stänger inte bara den tomma plats, men blir mysigt och komplett inredning själv. Det stämmer väl överens med kaffe målningar i det inre, som domineras av bruna färger och deras nyanser. Att skapa en sådan hantverk behöver lite inspiration och material. Sist kan du lära av bilder med exempel på bilder som kan skapas.

Video: kaffe hantverk med händerna

Idag är många naturliga material som används i vissa handarbete. Dessa inkluderar frön och kaffe. Även bara klistras dem yta förvärvar en ovanlig utseende och smak, till exempel om det står under hot. Om du är intresserad av en kreativ och villiga att spendera tid på allvarligare hacka, ser användbara videoklipp med mästarkurser för några av dem.

Vad gör hantverk från kaffebönor

Kaffe fans njuta mixtrande hantverk från kaffebönor. Faktum är att de varor tillverkade av kaffebönor ser mycket intressant och fantastiska. Och dessa prylar kan du njuta av under en lång tid. Tja, vad du är intresserad av dessa hantverk? Så kolla in vår publicering, vilket kommer att ge dig de mest underbara idéer av hantverk gjorda av kaffebönor.

I denna publikation kommer vi att erbjuda information till de mästare som precis har börjat att utveckla denna teknik. Vi föreslår att göra hantverk från kaffebönor, med hjälp av andra material.

En kopp kaffe bönor på säckväv.

Denna artefakt av kaffe som du gör med händerna för att göra ditt kök vacker. Och för att skapa en mini-mästerverk är nödvändig för att förbereda:

 • kartongark (storlek 33 cm x 24 cm);
 • en bit av säckväv;
 • lim;
 • stjärnanis och kaffebönor.

 1. Inledningsvis sänka kostnaderna för sparka en rektangel som kommer att vara ett par centimeter längre kartongark. Säckväv tuck och vidhäftas till den motsatta sidan av kartong. Hack såg noga, är säckväv innan arbetet retts med hjälp av ett strykjärn.
 2. När du har klistrat en grund för avskedande bör vänta tills det är torrt.
 3. Nu är det nödvändigt att dra från kaffe bildramen. För att komma bortom behovet av att mäta 2 cm från kanten av bilden på alla sidor. Inledningsvis använder vi en enkel penna och drar dem till linjen.
 4. Om du drog en linje i mitten av koppen med säckväv rita ett fat. Vid vilken kupstorlek kan vara på din diskretion.
 5. Om skiss är klar, är det nu gradvis klistra in en bild av kaffebönor. Först måste du klistra över kopp och fat.
 6. När koppen limmas sedan vidare till omslagsramen.
 7. Om artefakten är klar, sedan dekorera den Dittany. Gnid in den i hörnet av dina hantverk.

Om du gillar att dekorera ditt hus olika Konsthantverk, kommer du säkert njuta av denna ursprungliga hacka timmar. Och nu kommer vi att visa dig mikron hantverk från kaffebönor.

 1. Så på tjock kartong lim i en cirkulär ordning kaffebönor. Vi använder för detta ändamål lim.
 2. När bönorna är torra, göra ett hål för att sätta in pilar och streckgubbar. För detta ändamål måste också lim.

Tips! Att hacka din look original. Gör titta på siffrorna själv. Använd en tjock kartong. Måla den i en gyllene färg och toppen av siffror.

En annan variant av kreativa timmar för att kunna inta sin rättmätiga plats i ditt kök.

Och en annan klocka. Denna version ser mer än tilltalande.

I denna publikation hittar du alla artiklar tillverkade av kaffebönor som skapas i steg.

Nästa hacka ser mycket intressant. Som grund den använder tålig kartong i form av figurer av hästar. Översta korn limmas på kartong, därefter limmas på hästen ansiktsdrag, fötterna av tråd.

Tips! I denna handgjorda artikeln ögon, mun och näsa skapas från polymerlera.

Fotoram av kaffebönor.

Håll dina mest minnesvärda ögonblicken i bilder. En bättre lagra foton i intressanta fotoramar. Och dekorera din fotoram med kaffebönor. Detta foto ram kommer att göra det inre av ditt hem vackrare och mer intressant. Bara hålla sig till kaffebönor fotoramen och i slutändan hela hacka täcklack. Också för att dekorera ramen, kan du använda pärlor.

I denna publikation har vi gett endast en bråkdel av de artiklar som tillverkas av kaffebönor som du kan göra med dina egna händer. Vi hoppas att inrättandet av sådana hantverk ger dig ett gott humör och högst positiva känslor. Men glöm inte att Varor av kaffebönor kommer att kunna dekorera insidan av ditt hem och gör det mycket vackert.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 + 2 =