Varor av papper för klass 1

Varor av papper

Sammanfattning: papper hantverk för barn med sina egna händer. Hur man gör hantverk av papper med ditt barn. Barn hantverk från färgat papper.

Papper - den mest lättillgängliga material för skapande verksamhet med barnen, vilket är anledningen till artiklar gjorda av papper så populär. I denna artikel kommer vi att berätta om de mest intressanta hantverk av papper för barnen. Vid tillverkning av hantverk gjorda av papper med sina egna händer, lär sig barnet att arbeta med en sax, utvecklar finmotoriken, noggrannhet, tålamod. Arbeta med limmet kräver också vissa färdigheter barn. Inte alltid allt går rätt första gången så rent och snyggt som vi skulle vilja. Vi försökte att välja endast de artiklar tillverkade av papper som barnen måste kunna hantera själv eller med lite hjälp från en vuxen.

1. hantverk slut på papper. Varor av papper med sina egna händer

Vi börjar med de mest grundläggande hantverk av papper, vilket kan göra även små barn. Med 4 års ålder, de flesta barn redan vet hur man skär papper med sax enkla former. För att göra hantverk av papper "leverets" med sina händer, bör barnet skäras några pappersremsor med samma bredd. Hare Huvudet är tillverkat av en remsa av papper limmade ringen. Öronen limmas ovanpå sig. För att göra benen, är det nödvändigt på remsan, som är utformad för kroppen, gör båda sidorna av de små snitt. De färdiga varor av papper bör klistras på en remsa av grönboken - "gräs".

Krokotak.com webbplats erbjuder färdiga mallar för att göra hantverk slut på papper med händerna "hare", "Bird" och "kyckling".

Välj din favorit barn hantverk slut på papper, skriva ut mallen. Ge ditt barn en sänkning först ut alla detaljer i hantverk, sedan färg dem (vid behov). Efter det hjälpa honom att limma papper hantverk med sina händer.

2. Crafts från färgat papper. Varor av papper för barn

Pappersremsor kan göras ännu många av de ursprungliga papper hantverk med sina händer. Här är exempel på bara några av de artiklar tillverkade av papper för barn.

Caterpillar av papperet. Gusenichka avbildad bildad från färgat papper av lika breda remsor limmade ringar. Redo hantverk limmade till de gröna pappersblad. För att skapa utseende som lämnar "äta" insekter, med hjälp av hål punch hål i dem gjorde. Hantverk av färgat papper vara särskilt intressant att göra med barnet efter att ha läst Eric Carle berömda bok "The Very Hungry Caterpillar".

1

Birds-whorl. Det är också mycket enkelt hantverk av papper för barnen. Torson och huvudet från fåglar gjorda av färgade pappersremsor med samma bredd men olika längd. Varje remsa av papper limmas ihop en ring, sedan ring införd i varandra och limmas ihop på ett ställe. Detta papper hantverk för barn kommer att kunna göra ännu ett litet barn.

Här är en annan version av sådana hantverk av färgat papper. Dessa fåglar svansar vridna, slingrande dem på en blyertspenna. Detaljerade instruktioner hur man gör detta handgjorda artikeln från en pappers cm. Med hänvisning.

Varor av färgat papper "Leo". Denna söta, färgstarka lejon, också är gjord av remsor av färgat papper, tvinnade med en penna.

På samma sätt kan du göra ett papper Santa Claus skägg.

3. Hur man gör hantverk slut på papper. Barn hantverk slut på papper

Vi vill tala om färgerna, tillverkade av pappersremsor. Liksom tidigare artefakter anförtro barnet att skära remsor av papper. Denna uppgift kan lätt klara kid 3-4 år. Efter det hjälpa honom klippa halvvägs blommor och stjälkar med blad. Först, separat lim varje remsa av papper i form av "loopar" (detta kommer att vara framtiden för blomblad). Limma alla detaljer i applicering på kartongsubstratet i rätt sekvens.

4. Crafts av papper. vävning Paper

Vävning - en av de äldsta konstformer. Med den kan du göra en hel del användbara saker :. Bokmärken för böcker, mattor, korgar, etc. Dessutom ger väven på pappers uthållighet, grundlighet, tålamod, utvecklar uppmärksamhet, gott öga, samordning av rörelser. Det finns flera typer av papper vävning. I denna artikel kommer vi att berätta om den mest enkla och därför den populäraste formen av vävning - direkt vävning av papper.

För att göra hantverk slut på papper "matta", behöver du:

- två skivor av färgat papper kontrasterande färger

- linjal, en penna, sax, lim

På den motsatta sidan av arket måste göras markup som appliceras med en penna med en linjal. För att göra detta, dra sig tillbaka från kanten på alla sidor av 1 cm - detta kommer att vara fransar. Dra en horisontell linje var 1-1,5 cm. Vik bredd (längd) bas ut och in och göra snitt längs linjerna markerar gränsen, tomma deploy.

- Skära remsor av en annan färg (bredden på remsorna är lika med avståndet mellan slitsarna).

- Starta vävning på fel sida i 1: a strip: strip som anka, dykt upp, gömd, etc. Spetsen på limremsan på den omvända sidan.

I denna teknik, kan du göra en hel del ovanliga kraftpapper. Här är exempel på bara några av dem.

Master Class "hacka" Hedgehog "från papper

Master Class "hacka" Hedgehog "från papper

Idag erbjuder vi dig mästare-klass på att göra artiklar tillverkade av papper och kartong "Hedgehog", som enligt vår mening, motsvarar den kommande hösttema.

Mina pojkar älskar att arbeta med dessa vänner och ljus i materialbearbetning. papper - är en av de mest prisvärda och funktionsrika material för barns kreativitet, alla bara beror på graden av fantasy och förträfflighet. kartong starkare papper, håller sin form bättre, så vi valde detta material för basen enstyck.

- en cirkel med diametern 10 cm brun kartong för kroppen;

- en cirkel av svart kartong med en diameter av 1 cm till pipen;

- 13 cirklar av färg papper med diametern 3,5cm för nålar (Lila eller mörkblå);

- en kvadrat av kartong grönt 5x5cm för apple;

1. Vik en cirkel av brun kartong, som visas i bilden, se till att lämna en trubbig ände av pipen.

2. Arbetsstycket kan sätta på bordet, och kommer att stödja de flesta av de vikta delarna.

3. Limma näsan.

4. Sätt alla 13 cirklar av en diameter av 3,5 cm, såsom visas i fotot.

5. De vikta halvorna hålla ihop bättre.

6. Lim nålar på kroppen, först den första raden och sedan mellan nålarna hos den första andra raden, tredjedel (Se. Foto).

7. På baksidan av den gröna kvadrat rita ett äpple och skär den.

8. Därefter äpplet positionerad mellan nålarna.

9. Det återstår att limma glazik, rita en mun och hacka redo.

Master Class "-fliken kalender" Hej, kära vänner! Idag på din domstol erbjuda en master class på att göra bokmärken kalender. Detta hacka pojkarna.

Gå igenom den botaniska trädgården Välkommen! Kära kollegor, jag inbjuder dig att promenera genom den botaniska trädgården. Det ligger i staden Jekaterinburg, var det grundades 1936.

Den färdiga design för abstracts, bindemedel peredvizhek

Layout "Forest. Vilda djur"

Tree "Four Seasons"

ekologi Lepbuk

GÅ! Pedagoger, lärare, lärare - MAAM.ru:

Tävlingar och utmärkelser, utbildningsplaner och program, anteckningar och spel.

"Certificate of portfölj" - på en gång. Din webbplats - fri.

Klicka här registrera Nu!

Grundaren, förläggare, chefredaktör: Bakgrund DV Redaktör, administratör: Vovchenko EA

Issue Number: 400.066, Ryssland, Volgograd, st. Mira. 11, q. 36.

ISSN 2587-9545 registrerade i ISSN Verket i Ryska federationen

E-nummer FS77-57008 registreringsbevis av massmedia | 6+

Varor av papper för klass 1

 • Valentine den 14 februari med sina egna händer: Top - 100 bästa idéerna av master classes
 • Keychain "Dog" med sina egna händer. Steg för steg Master Class med foto
 • Vinter hantverk med barn. "Snowman mailer" av färgat papper: Master Class
 • Hantverk för det nya året 2019 för barn. TOP - 50 + master class "Dreamy Pig Nyusha"
 • Radband med händerna. Steg för steg verkstäder

Idag kommer vi att lära oss att göra intressanta och originella hantverk av papper med eller för barn.

Men till att börja, låt oss se vad vi behöver göra:

Vi kommer att vara att skapa hantverk med olika typer av papper och kartong:

servetter för decoupage på lådor,

tidningen att skapa ballonger av papier-maché;

gamla tidningar för hantverk med pärlor;

crepe och omslagspapper;

färg dubbelsidig papper;

wellpapp och vanlig kartong;

papperstallrikar, papprör, olika lådor och mycket mer.

Creative barn behöver dessa basmaterial och verktyg såsom saxar, lim, färg och markörer.

Du har fått det så händer det kommer att en massa små saker rätt, men det finns ingen plats att sätta dem? Låt oss göra jolly ficka i vilken allt passar och att du kan hänga på en framträdande plats.

Varor av papper för barn: användbar ficka

spets sax lim

Draw kontur ansikten djur, såsom en björn.

Klipp ut konturen av två sådana siffror. Gör detaljer för öron och näsa, som visas på bilden.

Limma runt kanten, som förbinder delar vänt innerficka. Gör punch två hål.

Limma öron och näsa. Dra bandet, som du kan hänga hantverk.

Denna ficka är perfekt för förvaring av småsaker: stift, kammar eller brevpapper.

Varor av papper för barn: racing tävlingar

Vet du vad dina egna händer, kan du göra ovanliga tävlingsbilar? Låt oss skapa dem och ordna en riktig tävling. Intressant, vinner maskinen under vilka nummer?

papprör av färg, markörer

färgat papper, kartong

Färgtuber i ljusa färger.

Klipp ur färgat papper och de vita delarna för maskiner (Wheel bättre ta den svarta kartong - då din "bolid9raquo, kommer att stå stadigt). Doris tuschpenna är vad du behöver.

Gör ett hål i röret, som visas i figuren (du kan be en vuxen att hjälpa).

Nu Limma alla detaljer. Vänta tills torka upp - och gå spela!

Varor av papper för barn: ballonger papier-maché

Vem drömmer inte att flyga en ballong? Someday kommer du att göra det. Nu ska försöka göra en ovanlig ballong från vanlig tidning.

Naduy bollen smazh det någon grädde. Förbered papper för hantverk - för detta är det nödvändigt att bryta sig in i små bitar. Blötlägga dem i vatten, obkleyte bollen så att det inte finns någon avslut.

Nu applicera ett skikt av lim på bollen och obkleyte igen indränkt i vatten, tidnings bitar - så du behöver för att göra 2-3 lager. Du kan behöva hjälp av en vuxen.

När bollen är helt torr (du kommer att behöva vänta i 1-2 dagar), genomborra den med en nål - inte behöver det -och vi kommer att samla bollen, som visas på bilden.

Nu måla pärla färger.

Låt oss nu göra en korg. För denna tidning arket avdrogs i 4 delar för att erhålla en förform rektangulär form. Sedan, med start från det nedre hörnet nålen Swern papper i ett rör, och dricks lim.

Ta 5 rör och sätta ihop dem, och en sjätte sträcka över den första över den andra, under tredje och så vidare. G., omväxlande. Nästa röret behöver proplesti Tvärtom: vad var på botten, kommer att vara i toppen.

För att befästa vår bas, ta ett sugrör och propleti runt, bara passerar det mellan de andra rören genom en.

Nu kan du göra korgen själv: Det hela slutar böja upp och börja väva runt dem så bra som du gjorde tidigare. Propleti fyra rader.

Onödig propleti övre ändarna och lim, en del kan enkelt avskurna. Paint korg gouache.

Gör ett hål i botten av skålen och fäst med en trådkorg. Balloon redo!

Det visar sig av färgat papper, kan du snabbt och enkelt göra en randig andra. Och för att kunna spela med dina vänner, låt oss lära sig att göra inte bara tiger, men även andra djur.

Ta ett ark av färgat papper och viks, såsom visas i fig. Limning sättet att göra remsan.

Böj strip "garmoshkoy9raquo; på tre platser för att få bokstaven "M9raquo;.

Klipp ur färgat papper tomt för djuret.

Lim förform på substratet. Klart! Du har vänt tiger.

Men vad händer om du ordna hemma riktig teater? Det kommer att vara möjligt att bjuda in vuxna att spela och visa dem någon form av en saga, som "Kolobok9raquo;. Jag tror att de kommer att uppskatta dina kunskaper!

Färgat papper sax lim kompasser

Rita på ett tomt papper färgat papper, som visas på bilden.

Klipp ut ämnet och limmas.

Skär av färgat papper grund för djur

Limma delarna på substratet. Se vem vi har vänt

Ta det som en grund för din favorit saga med djur och gör alla tecken från papperet. Om limmet fastnar på arbetsstycket, kan du visa resultatet från bakom skärmen, som i dockteater.

Varor av papper för barn: Roligt och gusenichka spindel

Har du någonsin sett en riktig spindel? En larv? Låt oss göra av en kartong från under ägg roliga furry djur med ben. De kommer att se ut the real thing!

kartong från under äggen

Klipp ur pappkartongämne: tre celler larver, skalbaggar och spindlar att - en.

Coloring gouache preform.

Förbered artiklar för djur ögon utskurna ur färgat papper, gör benen på fluffig tråd.

Gör ett hål i tomrummen och Prosun ben. Sedan lim ögonen.

Försök att göra dem exakt samma.

Du kan ovanligt fira sin födelsedag genom att iscensätta en maskerad. Bjud in dina vänner och låt alla göra sig ett djur mask. Det ska bli kul!

färgad kartong och papper

Måla plattan i blå färg.

Klipp ut öron och även att öppna dem.

Förbered detaljerna i färgat papper för kanin.

Skär ut hål för ögonen och limma delarna som visas i figuren.

Vad flicka älskar inte smycken? Låt oss försöka göra pärlor av gamla tidningar. Du blir ljusa dekorationer som kan sättas på en favorit klänning eller att ge mamma.

Skära ut av objekten tidningen ark: remsa bredd av ca 1 cm och långsträckt triangel.

Linda stycket på nålen - det kommer att göras av pappers pärlor. Bra Glue spets.

Gör så många pärlor att vara tillräckligt för alla smycken. Ta nål och tråd, och noga plantera dem alla pärlor på ett snöre.

Det är hur enkelt det är att göra en ovanlig dekoration original färgglada pärlor, färgglada armband. Du kan även dem någon att ge: vilken flicka överge sådan skönhet?

Varor av papper för barn: prydnader för PRINCESS

Alla flickor drömmer om att bli en riktig prinsessa. Och vad är en prinsessa utan en krona? Låt oss göra det från den vanliga papprulle.

papprör av färg

Klipp ut från rullen kronan. Du kan göra flera stycken.

Färga ämnet i olika färger.

Dekorera krona. Du kan använda pärlor, band och snören.

Gör hål på sidorna och ProDen tuggummi till kronan kan bäras.

För att göra en dekoration för en riktig prinsessa kan vara av en konventionell hoop: att använda färgat papper för att förvandla det till en vacker tiara.

Hantverk av papper för barnen en trygg-leksaker

Förmodligen, som alla barn har en massa leksaker. Ibland är de så många att det blir svårt att vika prydligt. Låt oss göra en fin hylla för förvaring av små leksaker.

lådor av olika storlekar

binda med ett mönster

Slutna i vitt, så att bilder och text inte är genomskinlig.

Obkleyte ruta på alla sidor med en servett. För att uttrycka det i den här rutan, hålla kanterna, och med en borste uppifrån att tillämpa ett tjockt lager av lim, limmade till den.

Klipp ut dörren office kniv - det kommer att behöva hjälp av en vuxen. Lim Superlim penna och scrapie sin låda tillsammans, för att få ett skåp.

Allt! Vår skåp klar. Nu kan fällas upp sina leksaker. Här är min mamma kommer att bli glada när de ser vad du beställer!

Älskar du att rita? Eller kanske du ha något att skära eller mixtrande? Det är fantastiskt! Låt oss göra en kreativ bag-box där du kan lägga upp allt som är nödvändigt för kreativitet.

box från under skon

Obkleyte box och täcker alla sidor. Om du kommer att bli svårt, fråga om någon av vuxna.

Gör blanka inuti lådan. Längst ner på arket av färgat papper vikas på mitten för att göra nedskärningar i mitten, som visas på bilden. Två sådana ämnen samma längd som bredden av lådan nadrezh toppen till mitten.

Sätt ämnen i varandra och placeras i en låda - det kommer att separera våra väskor.

Gör hål på sidorna av lådan: de bör placeras på en sådan nivå att lådan kunde stänga locket. Gör hantera samma längd sladd till boxen var praktiskt att ta i hand.

ALBUM HAND

Var har du åker på semester för sista gången? Kanske var det en resa med mina föräldrar till havet eller semester i byn med sin mormor? Visst du var minnesvärda bilder. Låt oss göra ett fotoalbum för dem i form av en resväska.

i färgat papper och kartong

Puncher spets sax

För skivomslaget Ta en bit av färgade kartong och vik på mitten.

Ta till sidor dubbelsidiga pappersark i olika färger och även vik på mitten.

Nu sammankopplade och försättsblad: för sedan vika ihop allt och göra ett slag hål sida. Dragplåt rep eller en lina.

Klipp ut detaljerna för stammen av färgade kartong och limma dem till fotoalbumet.

Varor av papper för barn: funny BOKMÄRKEAR

Vad är din favoritbok? Eller kanske flera av dem? Det är bra att du älskar att läsa. Låt oss göra en intressant flik för boken.

Rita med en linjal på färgat papper tre fyrkantiga ark, såsom visas i fotot. Trianglar som skuggade, behöver du inte.

Och det, som visas på bilderna: först böja i det inre hörnet, sedan en annan på toppen av det. Limma ihop dem. Skär av färgat papper detaljer.

Kyla det hände, eller hur? Nu kommer det att vara lätt att hitta i boken på den plats där du läst klart. Du kan också göra ett bokmärke i form av ett annat djur, exempelvis en dinosaurie med vassa tänder.

Och du vet hur du kan göra en ljus väska från den vanliga lådan? Mycket enkelt! Låt oss fantisera och göra en väska som du kan ta med dig på gatan en solig dag.

Ruta av frukostflingor

Paint box gouache.

Klipp ur lådan en påse med handtag. Här kan du behöva hjälp av vuxna.

Klipp ur färgat papper band och en cirkel - det kommer att bli kärnor av blomman. En viks som ett dragspel och limma ändarna. Blomma hållas Klibba den på ett litet torg. Limma de bästa kärnor.

Fjärils gravera arbetsstycket 1 från färgat papper. Att räkna vände bulk, måste du göra 5-6 identiska delar. Limma dem tillsammans i mitten. Limma alla detaljer till boxen.

Hantverk med händerna slut på papper: Stand karandanshey

Vill du göra en gåva till en vän, men du vet inte vad du ska välja? Oroa dig inte, jag har en idé! Av vanligt kartong ursprungliga ställning för kontorsmaterial. En sådan gåva kommer att älska din vän!

vitt och färgat papper, kartong

Gör ett fartyg av rutorna: skära locket och beskärning deras höjd. Näsan av fartyget och rör av papp.

Obkleyte varje detalj i färgat papper inifrån och ut.

Klipp ut och limma fönster, livboj, rodret, ankare.

Limning lådor tillsammans och limma dem till basen, längs konturen cut.

Applikationer med pussel

Har du oönskat pussel där många bitar att förlora? Jag har en aning om hur du kan använda dem. Låt oss göra en överraskande färgglad applikation med höstlöv.

onödiga pussel kräppapper

Färg pusslet i ljusa färger av höstlöv: gul, orange, röd.

Av crepe Klipp papperet ut en rektangel av brun färg - det kommer att bli en trädstam - och gör gräsgrön.

Limma den bruna ämnet i form av fat: det någonstans du behöver komprimera lagren av papper, och i vissa fall våld.

Tillverkad av kokta pusselbitar trädkronan. Lim också flera lager av gräs, visade sig volym.

Varor av papper för barn: Volumetric BILD

Du vill göra tredimensionella applikationer? Det är enkelt! Du får en riktig bild, vilket kan förekomma med mina morföräldrar.

chokladask

dubbelhäftande tejp

Klipp av wellpapp nödvändiga detaljer för en bild.

Stick på botten av lådan första lagret -Så program som kommer att vara bakgrunden.

Stick ovanpå andra objekt.

Vilken skönhet! För att få en riktig bild av bulk. På så sätt kan du göra en stad där det finns hus och flerbostadshus, eller undervattensvärlden med skal, tång och fisk.

En bukett i ett vykort

Vill du ge mamma ovanliga blommor? Låt oss göra ett vykort bukett av färgat papper. Tro mig, tyckte hon.

dubbelsidig färgpapper

Rita på färgat papper tomt ark som visas i figuren.

Gravera arbetsstycket och separat triangel.

Limma den lilla triangeln på botten och en stor del är vikt, såsom visas i figuren.

Rita och sedan gravera blommor av olika storlekar och färger. Gör bladen för en bukett.

Limma insidan av våra kort blommor i en bukett, slips botten bandet.

Naturligtvis du såg en tecknad i 3D och märker hur karaktärerna komma till liv med tredimensionell bild. Det visar sig att för att göra tredimensionella objekt enkelt. Låt oss försöka göra ett kort med 3D-effekt.

färgad kartong, dubbelsidig färgat papper

Ta två vikta ark - en styrelse, en - färgat papper.

På ett ark av färgat papper från vecket att göra nedskärningar som visas i fotot. Du bör ha 3 lika rutor i olika storlekar.

Nu vad du hack, lägga fram framåt och inåt. Du bör få en stege, som om ur lådor.

Stick preform till ett ark av färgade kartong. Dekorera rutorna: Lim färgat papper och band.

Enligt denna princip, kan du göra ett kort med bollar

Vykort med palmer

Vill du göra en mer ovanliga kort? Du behöver inte göra något särskilt: bara på färgat papper eller kartong blad, saxar, lim och din underbara penna.

färgad kartong och papper

Cirkel handflatan på kartong.

Skär ut med sax stycket. Du behöver två av dessa delar.

Klipp ut färgade pappersremsor och vik den som ett dragspel.

Limma ena kanten till ett dragspel "ruke9raquo, och den andra - till den andra. Klipp ur färgat papper och pennor skriver gratulationer.

Du vet hur du kan dekorera liten present? Det är inte nödvändigt att vara en vuxen och behöver inga specialverktyg. Upprepa efter mig, och vara säker på att allt kommer att visa sig på dig!

färgat papper lim

Rita på en färgad pappersark 4 av samma cirkel. Detta görs enkelt om du tar en mugg, lägga den upp och ner och cirkel.

Klipp ut cirklarna, och gå med dem på mitten.

Limning cirklar sammankopplade såsom visas.

Böj de fria halvcirklar, vände den ena över den andra. Sedan botten på ena sidan få upp.

Har du någonsin sett en gåva, inredd i form av godis? Kanske du gav något liknande? Låt oss göra en överraskning, och du kan någon de "ugostit9raquo;.

omslagspapper lim

Klipp ut en kvadrat med omslagspapper. I storlek ska det vara mer än ett papprör.

Oakleigh pappersrör. Bind ena änden av bandet godis.

Faldigt i föreliggande för godis och binda den andra änden.

Du ville aldrig ovanligt dekorera ditt rum? Låt oss göra en tredimensionell figur dekorationer av färgat papper. De kan sättas på nattduksbordet eller hängas på en tråd till ljuskrona.

färgat papper lim

Rita på ett vikt ark färgat papper halv ett äpple, som visas på bilden.

Klipp ut den tomma och använda den som en mall för att göra fem av dessa kopior. Dessutom gravera delar för äpple.

Limning stycket mellan sig, som visas på bilden.

Limma de återstående delarna.

Frukt och grönsaker kan vara vad som helst!

Varor av papper och kartong: ljusa blommor

Vill du växa i deras fönster, ljusa blommor? Låt oss göra dem ut ur papprör, men så att ingen skulle veta, från vad de är material.

papprör av färg

färgat papper lim

Gör snitt på båda sidor av röret så att de inte når mitten.

Paint rör med olika färger.

När den är torr förformen, kvadrerade tonhöjd såsom visas.

Limma halvvägs snitt från färgat papper.

Spett obkleyte färgat papper, gravera blad.

Förena alla detaljer. Spett för att göra hål i kärnorna av blomman.

Denna blomma kan placeras i en vas och ge till någon.

FRAME AV ovanliga blommor

Dig hem єst tråkig monokrom ram? Låt oss göra det ett riktigt mästerverk!

kartong från under äggen

Klipp ut ur cellerna av kartongämnet kronblad som på bilden.

Måla dem samma färg. Sådana olika färguppsättningar du bör vara 15-18 (beroende på storleken av ramarna).

Limning kronblad varandra i mitten, försiktigt trycka ned och låt dem torka.

Limma blommorna på ramen. Alla kommer inte fästas på en gång, så gör det i etapper och vänta tills allt är torrt.

Frame är klar. Nu är det möjligt att sätta in en favoritbild.

Vad tycker du om den här söta kaktus? Han är helt säker för barn, eftersom taggar på den målade. Låt oss göra en kaktus och lägga den på fönsterbrädan.

Rita på kartong kaktus i en kruka.

Måla en bild med de två sidorna och göra en till exakt samma.

Gör snitt: en kaktus från botten till mitten, och den andra - från toppen till mitten.

Infoga arbetsstycket in i varandra. Cactus klar.

På samma sätt kan du göra missil eller björn.

Du har en födelsedag kommer upp, och jag vill dekorera ett rum, gör det festligt och vackert? Så låt oss göra ovanliga kulörta lyktor.

rullar av toalettpapper

Skära ut en kvadrat med kräppapper och obkleyte en sida av röret.

Gör tomt från kräppat papper: gravera remsor och uppfylla snitt å ena sidan längs hela längden.

Starta klistra röret från botten. Du bör få en kjol, som på bilden.

Sålunda obkleyte hela ficklampa. Top på sidorna för att göra ett hål genom dem och ProDen band till hantverk kan hängas.

Dessa ficklampor kan vara inte bara en prydnad, men också en bra sak. Till exempel, på en semester, kan du ordna ett spel med priser: Lyktor hänga på ett snöre och sätta i dem något av värde, klistras botten. Varje gäst är ögonbindel must sax för att klippa dig en gåva.

Du drömmer att ha en fågel? Naturligtvis med detta finns det inget som, men ändå ovanligt och vackra fågeln kan göras från vanligt färgat papper. Se hur det går till.

dubbelsidig färgpapper

crepe-papper-sax

Rita på ett papper fåglar silhuetter.

Gravera dem. Gör flera av dessa preparat. De måste vara av olika färger.

Av kräppapper gör vingar: det gravera rektanglarna i olika färger och förena dem som ett dragspel.

The Blanks fåglarna göra ett snitt och klistra in för att få vingar. Hålla sig till de figurer färgband och hänga dem på den förberedda tråd cirkeln.

Gillar du master class? Tipsa en vän - klicka på knapparna nedan:

 • En gåva till läraren med sina egna händer: de bästa idéerna med foton
 • Hur man gör en båt av papper: steg för steg master classes med bilder
 • Hur man gör en pistol från en pappers: de bästa mästarkurser med bilder
 • Hur man gör en snöflinga slut på papper: populära master classes med bilder
 • Hack lamm bomullspinnar: steg för steg master classes med bilder.
 • De bästa hantverk för 7 år: steg för steg master classes med bilder
 • Varor av torra löv. Steg för steg verkstäder
 • Quilling paneler: steg master class med foton
 • Roses Paper godis: steg master class med foton
 • Mästarklass. Gåvor av choklad med händerna: igelkotten

 • De flesta attraktioner Populära Kazan
 • Vackra hantverk av kartong för det nya året
 • Valentine den 14 februari med sina egna händer: Top - 100 bästa idéerna av master classes
 • Radband med händerna. Steg för steg verkstäder
 • Hantverk i 2019 med sina egna händer. Symbol av året - en gris, griskulting. 100 idéer med steg för steg bilder
 • Leksak på julgranen: hunden med sina egna händer. Top - 20 idéer med bilder
 • Virkade kjolar för flickor. Top - 20 idéer med bilder, diagram och beskrivningar
 • Vackra mönster Ekrar: Honeycomb. TOP - 10 idéer för att sticka + beskrivning
 • Armband "Pandora" med sina egna händer: steg för steg guide
 • Speciellt sticka kläder för dockor av olika slag

Nytryck av material tillåts endast med skriftligt tillstånd från utgivaren!

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

71 + = 75