Varor av plastflaskor med sina egna händer

Contents

Varor av plastflaskor för hem och trädgård, nya fotoidéer

För personer med fantasi och skickliga händer inte kommer att bli svårt att vända onödiga objekt till riktiga mästerverk. Masters och nybörjare använder varor tillverkade av plastflaskor för interiören trädgård inredning och en praktisk möbler. Färgade caps från plastflaskor - ett utmärkt material för mosaik paneler på väggarna och staket. De bästa idéerna med detaljerade instruktioner och foton är enkelt att implementera i landet, vilket gör den nakna mark i "clearing av sagor", och huset fylldes med användbara saker.

Viktiga fördelar med hantverk gjorda av plastbehållare

Framgångsrikt gjort souvenir eller prydnadssak småningom växa till en hobby, om inte fantasin gränser. Upphör inte att glädja semesterfirare som har fallit från en enkel stängsel till byggnaderna, beundrade skala.

Från det tillgängliga materialet som avger en hel del, är någon byggnad:

 • växthus;
 • canopy för bilar;
 • sommar dusch eller bad;
 • cottage toalett eller en byggnad;
 • lust eller solskydd;
 • Mansion för barn eller lekplats;
 • sandlåda med dekorativa stötfångare;
 • olika temporära konstruktioner på webbplatsen.

Den främsta fördelen med sådana anläggningar - tillgängligt material. När den är fäst på plats element av konstruktion väggarna erhålles estetiska och är ganska tillförlitliga. Allt beror på vilken metod för att ansluta plastflaskor. Om du går till saken ordentligt, kommer det önskade resultatet imponera även erfarna byggare.

Med tiden blir plasten en verklig miljökatastrof - det är svårt att göra sig av med. Men det är nödvändigt att ta att städa upp alla berörda, och kommer att vara ett berg av tomma PET-flaskor för att bygga växthus, blomma säng eller en kaskad av vertikal trädgårdsarbete. Den enda nackdelen - lång samling av samma behållare som behållaren i olika färger och storlek.

Vissa lyckas samla tillräckligt med material för prydnads en säsong, andra lockas till plast samling av grannar och vänner. Någon beslutat att rensa området för picknick, för att förbättra miljön på vägen till landet och samla material. Som ett resultat, och plastflaskor i målet, och området är ren.

1

En annan fördel - en plastbehållare är mjuk och följsam, det är lätt att skära, inte kräver sofistikerade verktyg. Vid låga kunskaper material själv "diktat" av idén.

För att skapa en egen dekoration krävs:

 • en intressant idé;
 • Redo förebild (bild);
 • material DIY verktyg;
 • Genomgång kursplan.

I händerna på en sann mästare av plastflaskor ta på ett andra liv, blir funktionella objekt. Souvenirer görs bäst på säsongsbasis. Till exempel, nyår leksaker ristade på vintern, praktiskt stuga byggd - är på sommaren, våren och hösten kvar att bygga "clearing av sagor" på huset för barnen.

Återvinning plastbehållare - en spännande upplevelse för familjen. För det är lätt att locka barn, instruera enkla delen. Glöm inte att påminna dem om att det inte bara är en mästare firebird eller "ö Chunga-Changa" med palmer från flaskan, och bryr sig om miljön. Till försköning av området kan attrahera gården eller klassrummet.

Möbler och heminredning gjorda av plastflaskor

Möbler från en plastflaska ser ut som en mästerverk, inte är tillgängliga för alla. För dem behöver en hel del plastbehållare av samma prov. Soffor och ottomaner imponerar med sin design och komfort utan att ge möbeln. Inget komplicerat, om soffan för att göra blocken - sits, rygg, sidor. Om förpackningen är inte tillräckligt, kan du göra soffan blocken växelvis. Bättre när insamlade flaskor av en dryck, till exempel, en två-liters kvass eller saft.

"Montering" principen om möbler av flaskorna är enkel - exponera sina rockar och tätt lindade med tejp. Möblerna var mer mjuk och spänstig, släpp lite luft och tätt twist av varje flaska. På den plats där locket, skär locket på flaskan och den andra primatyvayut bandet. Blocket, som på båda sidor av stjälkar - detta är grunden för möbler.

Då allt beror på fantasin, såsom möbler och mängden tillgängliga flaskor. Efter omspolning bandet 7 tankar av samma storlek, visar det sig grunden för ottoman. Vad kommer att vara dess form och stil det beror på befälhavaren. För mjuka säten behöver beanbag eller ett block av skum på toppen storlek. Omslaget skärs ut till storlek vadderade avföring i form av en cylinder, och på sidosömmarna är bekvämt att sätta dragkedjan, men det är lättare att sy klädsel tätt.

Om möblerna på sommaren är inte tillräckligt för att ge en ottoman gjord av gamla filtar och barns kudde, svepte dem flöda från flaskorna. På huden kommer att gå gamla gardiner eller överkast. Om sittpuff att vara presentabel att tyg eller miljö läder välja fler nya och dyrare.

För byggandet av soffbordet kommer att behöva 4 ställningar av plastflaskor, plywood sköld som bänkskivor, som kan dölja en lång duk. På samma sätt gör en bekväm ställning för en bärbar dator eller fjärr bord för förhör. För stora möbler (soffa, schäslong eller fåtölj) från plastflaskor, kommer att behöva en hel del tålamod och råvara.

Nyttiga saker för huset av plastflaskor

Dekorera sovrummet eller barnens rum elev hantverk från plastbehållare kommer inte att vara svårt. Du kan bygga en hel massa konstgjorda blommor. De resulterande krysantemum, kragar eller rosor att sätta i en vas av samma material, tillsats midway diod lampor på den isolerade tråden. Så det kommer att se ut som en nattlampa av stor skönhet, där det svaga ljuset hälls i plast kronblad.

rådet: För att ge en speciell form av broschyrer, använder uppvärmning av ämnen och vika över tången!

För att placera en hemmagjord bukett kommer att behöva ett lämpligt kärl, skär bara en del av flaskan - inte estetiskt tilltalande. Kanterna på cut-off Märk ut på linjen att göra nedskärningar, konsolidera resultaten av värme kurvor. En liten genomskinlig flaska avskurna högst upp, från hög kapacitet klippa ungefär hälften. Att välja ett material med en korrugerad eller "midjan" i mitten, det var en intressant bas.

Fortsätta att göra så, gör det fantasin, men i utkanten av den vackra kurvor. Fransar skiva erhållen från vertikalen, eller diagonal nadsechek plastbas. Den resulterande remsan böjs likformigt på den yttre sidan.

Var uppmärksam! Det är viktigt att alla skårorna och slots djup var exakt samma, då allt kommer att komma ut snygg produkt.

Beroende på vilken typ av kanten är önskvärd, remsor av vaser (territoriet någon annan produkt) är fixerad på olika sätt:

 • formad krök;
 • häftklamrar;
 • smältning;
 • Bindning transparenta polymerer.

Krukor, blomkrukor och behållare för plantering

Färgade plastbehållare i form av flaskor av olika storlekar och Bootle lämpliga som behållare för växande levande växter. Mycket lätt att göra en doftande balkong fack 3-liters - en kaskad ampelnyh petunior. Doftande blommor, hängande från de skurna fartygen kommer att bidra till att förverkliga drömmen om en vacker paradis.

Halve stora flaskor och burkar och hängde ner Donets, och locket. Längst ner är det rekommenderat att lägga grus för dränering. Överskottet vatten efter vattna växterna tar i de lägre skikten. I samma behållare för att odla växter utan jord - hydroponically med tillägg av gödselmedel. Färska örter och plantor (i stads- och förorts förhållanden) odlas också i ett berett plastflaskor.

rådet: Använd en kompakt form och förmåga att suspendera behållaren för vertikal landskaps med automatisk bevattning. I avsaknad av ägarna vattenkanna med vatten, nedsänkt i marken, kommer växterna klarar fukt.

Med plastflaskor kan stöta bort skadedjur eller locka fåglar till området. Till denna tank användes som matare och fruktträd på rötterna av flaskorna placerade fälla kemikalier. Av en dubbel plastbehållare hantverkare bygga en fälla för getingar, där de flyga till sockervatten och inte kan få tillbaka.

Datja "i all hast" är lätt att konstruera hantverk gjorda av plastflaskor som provisoriska diskbänk, hängande fullt flaskan upp och ned. Det är värt lite skruva av locket, och en liten ström av vatten kommer att bidra till att tvätta och tvätta händerna. Det är också värt att göra affär och ordna belysningen till de vackra ugglor eller tomtar av plast. Varje trädgård inredning för inspiration - på intressanta illustrationer.

Multifunktions husgeråd

Ursprungliga makeup skulpterad ur 2 bottnar plastflaskor genom att sy kanten med en dragkedja. Denna ruta kan användas som en multifunktionell bit - en spargris, omslag för stora pärlor, stift eller smycken.

Från en sådan boll upphängd någonstans nära, bekväm sticka, dra en sträng av inkapslad i spolen. Nagellack eller läppstift samling är lättare att hitta i en provisorisk kista med en dragkedja.

Ljusa jul bollar, kransar och leksaker från plastflaskor - en bra användning för en transparent behållare. En flaska, skuren i runda band, kommer rensa bort bollen. Efter fastställande av omfattningen häftapparat dekorera på något sätt:

 • lindning "regn";
 • omslags smulad skum (snö);
 • dekoration paljetter, pärlor och stenar.

Juldekorationer av vita plastflaskor "med en midja" perfekt för snögubbar och pingviner. Du kan använda svart nagellack för att rita ögon och andra element, ull (snöbolls), paljetter, små knappar, pärlor och allt inom räckhåll. Roliga lock för tecken - från färgen på strumporna enkel, stickas band som en halsduk.

rådet: Från hemgjorda vintertecken, ljus, glitter och slut par grankvistar med kottar skapa en egen julsång, inte köpa en julgran.

Gardiner av färgade plastlock och flaskor

Zonindelning utrymme - en populär designmetod, som ofta används genomskinlig gardin, gjort med sina egna händer. Den ursprungliga gardin kan dekorera alla vardagsrum, stuga eller en altan. Interiören används flitigt ursprungliga partition hängande från ovanliga material.

Den moderna inredningen i efterfrågan plast, inklusive flaskor och mössor till dem. det finns alternativ för blinda:

 • rester från små behållare bottnar - tjocka remsor på fiskelinan, då den svängande rörelsen av luften;
 • av färgade lock - fantasiväggmålning av tätt uppträdda element;
 • krans av plast och ljus för att ge gardinen dioden större estetik.

Original sängar säsongen

Sommarsäsongen passerar, och i dess ställe kommer levande blomsterhandgjorda blommor av plast, inte sämre till skönheten i nuet. Deras fördel - möjligheten att dekorera området när som helst. Dessa sängar blek mot bakgrund av levande växter, men tidigt på våren och sent på hösten när de locka beundrande blickar.

För tusenskönor behöver en liten plastbehållare, vit (kronblad), gul (halvvägs) och gröna (blad). Fortfarande behöver en syl och ett ljus (för uppvärmning), "flytande spikar", sax och styv tråd i den gröna isolering.

Grunden för vit flaska klippt till centrum avstånd av 16 segment - det är kronblad. Snygg kant böjs över ljuslågan, och utför 2-3 corolla tusensköna, som förbinder centrum av en syl. Här fast stam med blad på en grön tråd, stänger halvvägs. blomma gul center fylla korgarna med små snitt på 2 fint dissekerade cirklar med böjda lugg över ett ljus. Komplement blomma gröna foderblad av bottnar, sbiralsya alla delar och fixa ihop.

Av de återstående bitar av grön plast med hål skär ut bladen vid basen (för stringing) och fäst den önskade formen genom uppvärmning över en ljuslåga. Handtaget av tråd fast blad, måste de gå runt det lätt. Det återstår att kamomill för att göra några "kamrater" och hitta en bukett värdig plats.

Med hjälp av prover och fantasi, är det lätt att bygga en plast liljor, rosor, krysantemum och tulpaner. Detta kräver en lämplig plastfärger som gör flera lager av kronbladen, för att uppnå likhet med färska blommor.

För multigrade blomsterrabatter är mosaik sammansättningen av behållare fyllda med jord. Av skydden gör väggpaneler. "Butterfly" eller "en nyckelpiga" - I olika utföringsformer.

Varor av plastflaskor på lekplatsen

Otrolig skönhet fågelfjädrar med plast - hela "Glade av sagor." Denna påfågel eller Firebird, svanar, duvor, papegojor och domherrar. Alla är tillverkade av tomma PET-flaskor som en allmän princip:

 1. Innehåll estetiska fågel huvud med näbb och ögon;
 2. Uppföra torso och hals;
 3. Strung plast fjädrar;
 4. Tillhandahålla vingar och svans;
 5. Sitta på fots eller monterad på en vald yta.

Plast svanar kan inhägnad den blå "sjön" av de inverterade plastflaskor. Konstiga fåglar dekorera trädet i hörnet av trädgården, som är reserverad för barnens lekar. Du kan välja ett tema inredning, såsom en öde ö med palmer och papegojor.

Plast djur, fåglar och insekter, bekanta till våra breddgrader, liksom din favorit saga tecken kompletterar andra material. Kursen däck, trä, tomma behållare som är lätt att måla.

Hur man gör dekorationer från plastflaskor för stugor och trädgård

Den ursprungliga trädgård inredning av improviserade material - är ett annat sätt att ge plats personlighet tills de unga plantorna kommer att träda i kraft. Gröna plastflaskor enkelt göra roliga grodor på kanten av dammen, titta trollsländor och fjärilar av samma material.

Palm - populär trädgård dekoration består av ett fat (15 bruna flaskor) och palmblad (grön plast 5-10 st.). Det är en enkel process där även barn deltar villigt.

Beredd brun kupa med skåran uppträdda på en tjock stålstav (bete bambu) som tidigare genomborrade bas. Brown kapacitet (1,5-2 liter) att bättre utnyttja hela halveras, är det nödvändigt att slå bara Donets.

Gröna flaskor lämna utan en botten och hals, utom den sista med en hals som krävs som en slinga. Dessa behållare skärs på längden i 3 delar till gångjärnet och skär löven. Om du behöver mer långa blad, häftapparat fäster den andra halvan av arket. Alla delar av skaftet är gängad på substratet och fäst till den övre, som förbinds med en gemensam slinga. Det förblir fast inställd på platsen för "exotiska gäster" med frodig grönska.

Material som samlats under ett år, men det är enklare att ansluta till företaget om "ekologiska" rengöring grannar och vänner. I varven särskilda behållare för plast - att samla in en hel del enklare.

Komma igång - Ta bort plastflaskor med etiketter och limrester, är det viktigt att skölja väl och gallras materialet deformeras.

Om konstruerat vertikal staket, måste de fylla. hälls Beroende på idén, i PET-flaska sand, stendamm eller torr jord, begrava 1/3 nacken ner.

För valda ändamål, använda olika plast elasticitet. Värmebehandling krävs för filigran arbete (blommor). Det är viktigt att inte överhettas strimlat fragment.

ibland kräver ytterligare målning fantasitecken. Till exempel är de rosa grisar till lekplatsen bäst att täcka spray från spray, säkra transparent akrylfärg.

Plastflaskor - stora grejer i rätt händer. Att använda dem som grund, är det lätt att lära barn en lektion om miljöutbildning och fylla huset eller rita praktiska saker. När kreativitet färg, storlek och form av plastflaskor själva snabba nya idéer för en spännande kreativa processen.

69 foto hantverk idéer från plastflaskor

För feedback, fyll i formuläret på sidan Kontakta oss

Allt material på denna webbplats - upphovsrätt. Kopiering utan aktiv länk är strängt förbjudet!

Nya artiklar från plastflaskor med sina egna händer för trädgården - workshops för nybörjare steg för steg

Gallery: Nya artiklar tillverkade av plastflaskor med sina egna händer för trädgården - workshops för nybörjare steg för steg

Junk material - Cottage lysande Sök. Dessa inkluderar de gamla blomkrukor, däck, träpallar, plaströr och, naturligtvis, plastflaskor. De är lätt tillgängliga, billiga, mångsidig, lätt att omvandla till den nödvändiga för livet och organisationen av rymd saker. Tusentals lastbilsförare aktivt använder tomma behållare för vertikal landskapsplanering, fäktning rabatter och blomsterrabatter, skapa med händerna fågelholkar, dammar av bevattningsanordningar. Och vi kommer att lära dig hur man gör hantverk av plastflaskor för trädgården steg. Med hjälp av de elementära mästarkurser med bilder och videor även nybörjare trädgårdsmästare kommer att kunna snabbt organisera och förvandla din trädgård efter vintern röran.

Intressant artefakter "Roboty9raquo; från plastflaskor och plåtburkar för trädgården - Bild och beskrivning

Hur många intressanta saker du kan skapa ur soporna! Från den förtjusande blomsterarrangemang för vardagsrummet till köket vackra lampskärmar för ljuskronor. Men den varma årstiden är runt hörnet, så - är värt att glömma dekorera huset och fundera dekorera förortsområde. Vi erbjuder att göra ett intressant hack "Robot9raquo; av plåtburkar och plastflaskor för att dekorera trädgården eller kör bort påträngande fågelflockar från trädgården.

Material för ovanliga hantverk konservburkar och plastflaskor

 • stor plastflaska 5-6 liter - 1 st.
 • burkar konserver av olika former - 14 st.
 • gamla CD-skivor - 3-5 st.
 • gammal plastkruka - 1 st.
 • tjock tålig folie
 • Täck från burkar och flaskor
 • tunn och tjock tråd
 • sekatörer
 • universell lim

Master-klass på att skapa intressanta föremål "Robot9raquo; av plåtburkar och plastflaskor för trädgården och trädgården

 1. Samla, tvätta och torka alla rätt flaskan. Form på plana ytor likheten framtida robot. Bottnarna av burkar göra små hål med en sax.
 2. Öppningarna i burkarna som lämpar sig för delar hand tråden tunn tråd. Vid slutet, skapa en slinga för handen. Resten av trådsegmentet till hands för att fixera delar av kroppen.
 3. Användning av denna metod, i kontakt med varandra och detaljerna i en av de andra benen hos roboten.
 4. Sätt plast plastflaskor framför honom, avskurna spetsen av starka sax. Den resulterande cylindern vända ner i ett hål. Till toppen av framsidor hålla de gamla hjul, till dem - dina händer. Vid de undre ändsidor utföra ett hål och dra åt tjock tråd. För att fästa hennes fötter.
 5. För att likheten av huvudet, hålla sig till plastblomkrukor, täcker ögonen, de små detaljerna - de elever, mun och ögonbryn från andra skrot. För större styrka till skruvhuvudet med ett tunt plastflaskor skruv. Som handflator med fingrarna, använd en tjock folie. Det är lätt att ge en lämplig form, bockning och kapning på rätt ställen.
 6. De få kvarvarande CD sätta på tråden och fäst i en kolv-trunk. En intressant hacka "Robot9raquo; från plastflaskor och plåtburkar för trädgården redo. Det är fortfarande fast på grenen trädgård träd eller hänga den från stängselstolpar.

Hur man gör enkla hantverk gjorda av plastflaskor på stegen för att behärska klasser med foton

Utrusta med älskar sin stad lägenheter, vi är inte mindre imponerande behandla landssajter. Förädla dem och skapa sig en bekväm miljö och sätta i överflödet av bärbuskar och blomsterrabatter prydliga rader av särskilt notera överklagande. Dessutom, för kreativa experiment, kan du använda de mest prisvärda och mångsidiga material till hands. Låt oss titta på hur man kan göra intressanta hantverk från enkla plastflaskor på de nya steg master classes med bilder.

Material som behövs för enkla båtar från avfallsmaterial

 • Plast ölflaskor (brun) - 3 st.
 • engångstallrikar (röd och gul)
 • gul sträng av torr pool
 • disponibel sked
 • engångskoppar (röd och gul)
 • enkel och dubbelsidig tejp
 • förpackningspapper
 • sax
 • svart markering
 • häftapparat

Master Class med foto för att skapa en levande hantverk "Petushok9raquo; från plastflaskor

 1. Från tre bruna flaskor skära övre parti (nedan hangaren) och försegla dem samman för att bilda kroppen hos kranen. Fäst delarna med vanlig tejp.
 2. Med engångsmuggar, skär bottnarna. På varje tomt för att göra en lång snitt längs ena kanten. Wrap halsen tupp erhållna glitter, omväxlande färger i skikt.
 3. Med engångstallrikar avskurna avsatser, avgår 2 cm från kanten. På insidan av de långa delarna gör täta nedskärningar. Från de resulterande stjärtfjädrarna gör. Grunda fixa en häftapparat.
 4. På baksidan av bålen cockerel göra ett stort snitt. I hålet sätter svansen. Fäst bit universella lim eller silikonlim pistol.
 5. Nära plats trunk anslutning svans ljus förpackning papper. Från botten av en plastplatta, skär delar, vingar och hålla dem på båda sidor av dubbelhäftande tejp på kroppen.
 6. Bollen torra bassängen göra särskilda nedskärningar för näbben, tömmar och kam. Röda plattelement klippa och klistra in dem i rätt hål, fastställande lim. Ögon göra med engångs skedar eleverna rita en svart markering.
 7. Nu vet du hur man gör enkla hantverk gjorda av plastflaskor på stegen för att mästarkurser med foton. Det återstår att vänta tills den färdiga produkten är torr, och ett bra ställe att hitta honom i trädgården.

Hantverk-matare ut av plastflaskor för trädgården och trädgården: en master class med bilder och video

Många hantverk från avfallsmaterial i trädgården fantastiska uppfinningsrikedom värdar: särskilt - fågelbord från primitiva plastflaskor. tanken på att göra en sådan bra men dekorativa saker är inte ny, men många variationer förvånar även den mest ökända mästare rukodelnikov.

Material som krävs för enkla hantverk-matare för trädgården från en plastflaska

 • plastflaska 1 liter
 • 2 L plastflaska
 • måla blått och rött
 • borsta målning
 • tjock och tunn tråd
 • vass sax
 • hammare
 • naglar

Master Class med foto för att skapa en levande hantverk-matare från en plastflaska

 1. Flaskor är lämpliga för mataren, tvätta och torka. Ta bort produktetiketten.
 2. Liters flaska, skär strax ovanför mitten.
 3. I en två-liters flaska skära övre delen.
 4. Den nedre halv liters flaska (baserade matare) utföra ett cirkulärt hål, avgår 3-4 cm från de övre och undre gränserna.
 5. Den resulterande stycke, täcka spetsen på en två-liters flaska. Att element konvergerar närmare, och sedan justera kanterna på vass sax.
 6. På vardera sidan av delen, basen och locket för att göra hål. Genom dem kan du trä en tunn tråd och säkert sätt en del av varandra.
 7. Locket med en spik stansa fyra hål för att fästa en tjock tråd.
 8. Nedre delen av vapens röda färg från en behållare. Top - blå. Låt huset för fåglarna att vara vacker. Vänta tills färgen torkar.
 9. Samla föremål tillsammans med användning av tråd. Passera slingan i locket.
 10. Hantverk-matare av plastflaskor för trädgården och trädgård master classes med bilder och video redo! Fyll huset med säd och hänga på ett träd i närheten av huset.

Quick master class på att skapa roliga hantverk gjorda av plastflaskor med sina händer steg för nybörjare

Delvis turister är vana vid att dekorera sitt ägande närmare sommaren. Helt glömmer att fortfarande snötäckt mark även i början av våren kan se snyggt och estetiskt tilltalande. Naturligtvis är rabatterna inte tid, men den lilla trädgården siffrorna har rätt att ockupera sin post bland stigar och bänkar. Med vår snabba master class för nybörjare kan du skapa roliga hantverk gjorda av plastflaskor med sina egna händer, och sedan - gränd dekorera dem hemma eller bromsa bersån.

Material som behövs för roliga hantverk gjorda av plastbehållare för nybörjare

 • plastflaskor av 2 liter Coca-Cola - 2 st.
 • scotch normala
 • vit färg i burken
 • färgat akrylfärg
 • vass sax

Steg för steg workshop om att skapa hantverk "Pingviny9raquo; av flaskor med sina egna händer

 1. Ta bort plastbehållarna, tvätta och torka den. På varje pingvin behöver två flaskor.
 2. Klipp alla flaskor strax ovanför nedre böj. Och sedan rikta in kanten av vass sax.
 3. För in uppgifter om ett i de andra skurna kanterna, som på bilden. Vanlig tejp, täta förbindningen.
 4. Vit färg från färgbehållaren förformen. Vänta tills den är helt torr.
 5. Akryl andra färger ger blanka konturer pingviner. Svart, dra den karakteristiska färg av stammen, ljust grön - mössa och halsduk, orange - näbb, etc.
 6. Förbered ett litet företag med flerfärgade pingviner och dekorera sin trädgård vårsnö. Vi hoppas att vår snabba master class på att skapa roliga hantverk gjorda av plastflaskor med sina händer steg för nybörjare effektivisera din kreativa process.

Nya hantverk "Pchelki9raquo; av plastflaskor för trädgården: en master class med foton

Det finns bland åkarna och mycket verkliga byggare. De samlade skickligt från avfall fulla lusthus, växthus, skjul och toaletter. Men vi kommer inte att gå så långt. Låt oss börja dekorera trädgården och trädgården enkla hantverk "Pchelki9raquo; av transparenta plastflaskor. Naturligtvis är en sådan sammansättning långt ifrån originella och eleganta trädgårds fontäner, men det är ganska lämpligt för nybörjare mästare.

Material som krävs för den nya fjädern hantverk "Pchelki9raquo; i trädgården

 • plastflaskor av mjölk
 • Genomskinlig plastflaska för wings
 • flavin
 • svart markering
 • svart elektrisk tejp
 • vass sax
 • tjocka eller tunna monofilament tråd

Master Class med bilder för att skapa vackra hantverk "Pchely9raquo; av plastförpackningar steg

 1. Genomskinlig plastflaska mjölk Avfetta och torka.
 2. Måla basen i en ljus gul färg. Att inte behöva målas årligen gata dekor, måla insidan.
 3. För att göra detta, häll i en flaska av en liten mängd av färg och stäng locket. Bläddra genom behållaren tills dess att fyllningen inte spridas jämnt. Se till att lämna några luckor.
 4. På omslaget av en svart markör för att rita ögon och mun bin.
 5. Med svart isolering tejpremsor gör bug egenskap.
 6. Låt de svarta fälten kommer att vara minst 3-4 stycken.
 7. När färgen är helt torr, gör två små snitt på kroppen bin precis ovanför den första svarta ränder.
 8. Av ren genomskinlig flaska saft Skär en avlång oval, som på bilden.
 9. Skär arb i två vid de rundade ändarna gör hack.
 10. Sätt primitiva vingar i hålen på kroppen av biet.
 11. Hantverk "Pchelka9raquo; av plastflaskor för trädgården i master class med fotot är nästan klar. Tweak alla detaljer.
 12. Med hjälp av en tunn tråd eller starkt snöre, suspendera siffra till provisoriska svärm eller trädgård träd.

Varor av plastflaskor för trädgården - ett bra sätt att ge området en smart utseende och köra bort irriterande fåglar. Och med en enkel turbaserade master classes med bilder och videor för nybörjare kan göra sina egna händer snabbt och billigt.

© 2018 strana-sovetov.com "Country råd"

Artiklar, översättningar, bilder och varumärken tillhör sina respektive författare och ägare. I partiell nytryck av material som krävs dofollow hyperlänk till "Land of sovjeterna." Kopiera webbplats material länderråd i sin helhet är förbjudet.

Brott mot dessa villkor kommer att betraktas som ett brott mot rättsligt skyddade immateriella rättigheter och rätt till information.

Sajten använder sig av en cookie. Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen samtycker du till användning av kakan. sitemap

Vad kan göras av plastflaskor med sina egna händer för förortsområde, trädgård

Trenden med rationell användning av hushållsavfall under de senaste åren blivit allt populärare, särskilt i plastbehållare. nästan hela insidan av stugan från plastflaskor kan göras med egna händer, och inte bara. En av de främsta fördelarna med detta material är ett långt liv, förutom att det är mycket elastisk. Glöm inte att plastflaskor - tillgängligt material, som alltid är tillgänglig i alla värd eller värdinna.

Var smart och lite fantasi, kan du inte bara göra de nödvändiga och nyttiga saker som kommer att pryda platsen, men också för att frigöra den från skräp, utan att skada naturen. Det är känt att plaster bryts ner mycket lång tid, och när brände frigöra farliga ämnen. Så behöver inte kasta flaskan i elden eller deponeras - de kan fortfarande göra en tjänst i en mängd olika hantverk, är vissa versioner av vilka presenteras i artikeln.

Billig och glada - gör sängar av flaskor

Plastförpackningar är en idealisk en för rabatter, eftersom den har en stor fördel jämfört trä och även metall. Trästaket i rabatterna eller blomrabatter med tiden rassyhaetsya eller röta under påverkan av fukt och sol. Även metalltrottoarkanter korrosions och kräver periodiskt underhåll såsom regelbunden färgning.

Och hur är det med plast? Han var under en lång tid inte förlorar sin form och inte kollapsa. Detta innebär att den här sängen kommer att pågå i mer än en säsong eller ett år, också helt underhållsfritt. Även om det finns en "misslyckande", "element" rätt kan alltid hittas i skafferiet och enkelt bytas ut utan behov av en lång tröttsam dag av shopping för att hitta en lämplig fragment.

Så, vad kan göras från plastflaskor med sina egna händer?

Om du vill skydda en blomsterträdgård kommer behållare av plast olika storlekar hantera detta. Denna gräns är inte bara begränsat utrymme och inte tillåta spridning av perenner, men kommer fortfarande att behålla fukt och förhindra uppkomsten av ogräs.

Formen och storleken bäddar beror enbart på fantasi sommaren bosatt: det kan vara antingen liksidig och i form av ett djur eller en växt. Även flaskorna kan delas upp i segment av en säng själv.

Bygg gränsen flaska kan även ett barn (med hjälp av vuxna, naturligtvis):

 1. Det första steget i området bör dra en vasst föremål eller häll sand konturerna av blomrabatter.
 2. Flaskor släpper från etiketten, tvätta, häll sand i dem och dra åt locket. Om det inte finns någon, kan du använda den normala mark och vatten. Det är nödvändigt för stabiliteten, eftersom tomma behållare faller snabbt ut ur staket.
 3. På den planerade loop gräva spåret så att den kunde fördjupa flaskan ca 1/3.
 4. Set-fylld flaska i spåret upp och ner, så nära som möjligt till varandra och täckt med jord.

För visuell effekt, kan du använda plastflaskor i olika färger (grön, vit, brun).

Vissa trädgårdsmästare klara sig utan instillation flaskor. Till exempel, är en flaska utan bottnar helt enkelt in i varandra och bildar en cirkel. Den färdiga designen kan "sätta på" i busken eller omsluta trädstammar träd. För att säkra gränsen, måste den stadigt pressas till marken bågar.

Om du verkligen vill ha en blomsterträdgård och platser för lite kan göra händerna från plastflaskor differentierade rabatten. Principen är densamma som i byggandet av en gräns, strax efter läggning den första nivån måste du fylla den med bördig jord, och sedan sprida sig till nästa våning.

Vid plantering för den lägre nivån är bättre att välja fuktälskande instanser som när vattning vattnet rinner ner.

Vackra och användbara hantverk för att ge dig kan göra 5 liter plastflaskor. De kommer att fungera som liten och söt klumbochkami, till exempel i form av alla dina favorit grisar.

Inte mindre imponerande utseende och gruppsammansättning i form av tåg med blommor.

Om i stället för blommor sår gräsmatta gräs, var stor flaska omvandlas till söt igelkott med gröna ryggar. Det återstår bara att fästa ögon och näsa.

De som inte är rädd för små gnagare som möss cuties från små (i liter) flaskor. De är bra att plantera petunior.

Med lite fantasi kan plastflaskor lätt omvandlas till en liten dekorativ krukor för blommor och kryddig greener. Du kan göra dem mjuka eller kapas till en markör i form av små ansikten. Sådana vazonchiki ser bra ut, inte bara i trädgården lusthus, men i ett hus på fönsterbrädan.

Men om trimmade flaskan slitage tygöverdrag och fäst repet får graciösa krukor för sommarterrass.

Det enklaste alternativet för att göra hängande krukor - det skärs på båda sidor av flaskan fragment av väggar och under halsen för att fixa selen för upphängning. Sådana krukor kan planteras lågväxande kompakta växter.

Vi gör en vacker trädgård väg

Särskilt populär sommargäster njuta av spår från plastbehållare. Hållbarhet beror på sådana banor stapling metod och vilken del av plastbehållaren används som byggnadsmaterial:

 1. Om i sanden beskurna bottnar. Gräva ett dike längs gångbredden, fylla sin första skräp, och sedan sand. Fukta den. Trimma på botten av flaskorna (lämnar ½ delen) och lägg dem tätt, stamp dem i sanden. Till bottnar inte gick hem, kan du fylla utrymmet små grus.
 2. Om cement pluggar i lösning. Den förberedda dike fyllningslösning (1 del cement och fyra delar sand bit konstruktionsbindemedel) och fördjupa den täcker, spridning eller färgmönster.

Spår från plastflaskor på vintern blir mycket hala.

Merry Lekplats - dekorera en plats för barn att leka

Vård föräldrar är alltid angelägna om att ta sina barn till landet en plats att spela, där barnen kan fördriva tiden, medan de vuxna är upptagna i trädgården. Naturligtvis bör det inte bara säkra, men också färgstarka, att njuta av barnen. Med hjälp av plastflaskor är lätt att dekorera en lekplats, göra en mängd olika växter och djur. Ge dem ljusstyrkan kommer att hjälpa vanlig färg.

Vilken typ av en lekplats utan en sandlåda? Och där det finns sand, måste "växa" en palm. För Tropikanka behöver en flaska av grönt och brunt för stammen och blad, respektive.

Innan du börjar monteringen måste du ta hand om en solid grund. Till exempel fast i betong avjämningsmassa metall stift, och det bör vara ganska lång tid att få ett högt träd, och barn kan gå fritt under den.

När grunden är fast, kan du börja "odla" träd:

 • avskurna halv en flaska (spetsen av halsen krävs inte) och för att bilda en uddig kant;
 • i centrum av bottnarna av att göra ett hål, uppträdda på sonden och arbetsstycke basis, när denna böjning tillbaka mot tänderna för ett mer naturligt utseende;
 • i grönt flaska skär botten och göra raka snitt runt slingan till den plats där väggen går in i halsen (om du vill kan du göra lockigt grenar - skuren i 4 bitar och varje nummer klyftor);
 • fragment uppträdda på en gren basis;
 • säkert fästa den färdiga grenen till toppen av stammen (svetsning eller konstruktions selar).

Om det efter montering palmer finns det fortfarande en hel del gröna flaskor, varav kan du göra en liten (eller stor) julgran. Längst ned i en flaska bort och skär den i långa, smala remsor upp under samma halsen. Kanterna på remsorna figured kapas för att likna de ryggar. Strung lämnar vid basen.

Denna julgran ser bra ut på banan på vintern, särskilt i snön, liksom nyårsafton rädda dem som har bråttom har inte tid att köpa ett levande träd.

Gäster på berättelser - roliga zveryata

Och naturligtvis måste lekplatsen vara leksaker. Ofta barn ta till gatorna i sina gamla favoriter. Med plastflaskor, kan du enkelt variera "zoo", skapar riktiga mästerverk - från fe prinsessa groda och guldfiskar till moderna seriefigurer.

Få minst en vacker katt, målade med svart och vit färg. Och du kan använda bruna flaskor öl och en brun katt, för vacker.

Av de två bottnarna i flaskorna för att bilda huvudet (sätta ihop dem), och kurvorna på bottnarna och verkligen kommer att se ut som en riktig huvud. På en av dem med vit färg för att rita ögon, ögonbryn och mustasch och rött - trim. Top klistra in skär små öron. Av samma stam bottnar kortklippta strängen på grundval av den sista stänga bagageluckan. Kanterna på bottnarna svetsa. Enligt reflow krets öron och stamfragment gå vit färg, och den främre botten av en make vit fläck på bröstet.

Limma huvudet och benen - kommer att vara användbart för dem att ha den övre delen av flaskan med en långsträckt hals. Skär dem till den punkt där flaskan expanderar, kanten skärs av vassa tänder och bygga benen på 4-5 delar, sätta dem på en tråd bas. På toppen av halsen för att dra ut kontakten, hålla benen i kroppen. För att ta en lång svans tråd och uppträdda den smalaste delen av halsen, men inga trafikstockningar. Till svans vände fluffiga kanter skuren i tunna strimlor.

Vackra djur från plastflaskor kan även erhållas från en stor behållare 5-liters. Med rätt kombination av flaskor av olika volym och använda ljus färg på webbplatsen kan lösa zebra, häst, ko, åsna och även giraff.

De sandbox barn inte bara gjuten lera pajer. Små flickor är mycket förtjust i blommor, och ofta samlas på gräsmattan av maskrosor (eller rosor min mamma på en säng) att plantera dem i en sand trädgård. Men flaskorna kan göras hela växhusblommor och små flickor gärna delta i produktionen av de enklaste alternativen. Prästkragar, blåklint och tulpaner pryder sandlådan, desto mer att unga odlare kommer att kunna upprepade gånger "plantera" dem från trädgården på en säng utan att skada växter och mors nerver.

Flower behöver:

 • trådskaftet;
 • raka bitar av flaskor för att skära ett blad;
 • halsar eller bottnar för blomställning;
 • måla.

Mer sofistikerade alternativ kan göra vuxna. Plast rosor eller vallmo kommer att pryda inte bara lekplatsen utan även rabatter.

För att ge hantverk från plastflaskor har ett brett användningsområde. Så om smådjur och fåglar är lämpligt att titta på sängar och lekplatser, djuren på en större skala kan placeras i trädgården, bland träd och buskar. De kommer att ge trädgården ett unikt utseende och animera den.

Fantastisk trädgård skulpturer

Nästan ser levande representanter för stora fåglar gjorda av plast. Med hjälp av flerfärgade färger kan uppnå en fantastisk realistisk effekt. För att göra dem behöver bara lära sig tekniken för carving fjädrar bokovushek flaskor och förbereda en ram på vilken de är säkrade.

Mycket imponerande ser i trädgården:

 • påfågel;
 • flamingos;
 • örn.

I trädgården kan du lösa skulpturen inte bara fåglar utan även djur är tillräckligt stora så att de inte går vilse i bakgrunden av höga träd.

Bland de gröna ljuspunkt är vit lamm, som är ganska lätt att göra om i en garderob som ligger runt flaskor med 2 liter och 1,5 liter några:

 1. Beskär hals två liters flaskor 2 och sätta på varandra - detta kommer att långsträckt huvud. skära långa öron, en liten rulle av halm från den tredje flaskan och fäst till huvudet på lämpliga platser tråden (eller klistra). Ögon kan rita eller limma de två pluggarna.
 2. För kroppen att skära i toppen för att infoga en hel flaskhalsen inuti. Göra en annan sådan arbetsstycket 3 och bifoga dem till de första sidorna och överdelen, vilket ger således den önskade volymen lamm "midja".
 3. Hals kommer att tjäna en två-liters flaska av helheten, som bör stärkas på stammen i en vinkel på ungefär 120 grader så att pluggen var på toppen.
 4. Genom halsen (vid kontakt) inställda huvudet.
 5. Att skära benen från en två-liters flaska den övre delen och sätt in i det en hel flaska mindre volym (1,5 liter). Gör tre tackor och fäst benen till kroppsdelen av en bred uppåt.
 6. Från tvåliters flaskor trimmade bottnar gör fleece, limning ihop dem, och sätta på bålen. Under magen pälskant mate.
 7. Måla lamm med vit färg och rita svarta ögon.

Applicera plastflaskor kan inte bara för dekorativa ändamål, men också till förmån för trädgården. När allt kommer omkring är det alltid lever små hjälpredor sommar bosatt - en mängd olika fåglar som samlats in från skadedjur av träd. I den varma sommaren de har något att äta, men på vintern för att foder blir svårare. Och då blir det användbara matare hängande på trädgården. Och om du tar till process rebyatnyu, få en dubbel fördel: barn - en intressant övning och nöje, och fåglar - ett mysigt hus med korn.

De enklaste fågelholkar kan göras från en stor 5 liter plastflaskor, bara klippa ut på båda sidor av de stora öppningarna i form av en båge.

För att inte skada fågelns fötterna på de skarpa kanterna i flaskan, måste de vara pre-oplavit eller tejp för att klistra in.

För dem som vintern på datja är sällan användbar feeder fylls automatiskt.

Gör det möjligt från en flaska och två träskedar:

 • göra två hål i flaska mot varandra, medan den andra bör vara belägen något nedanför;
 • expandera flaskan och upprepa proceduren på baksidan;
 • införda i hålen skedar korsvis.

När flaskan är fylld med mat, kommer det att hällas genom hålen i skedar när de blir tomma.

Mysigt ställe att koppla av improviserade

Inte bara fåglar, men även ägarna själva behöver ha din vrå bland grönska, var på varma sommarkvällar kan du dricka en kopp te, andas in dofter av naturen. Många föredrar att sätta i trädgården trä lusthus. De är mycket vacker, du kan inte argumentera med det, men kräver vissa finansiella placeringar. Men plast är billigt och glada, inte bara göra rekreationsområdet, men helt utrusta den.

Trädgårdsmöbler - en av de mest storskaliga hantverk att vittna av plastflaskor. Men plast trädgårdsmöbler har två stora fördelar:

 • Det är lätt att montera;
 • Det tjänar mer än ett år utan att skada materialet.

Kanske den enda nackdelen är byggandet av det stora antalet flaskor i samlingen måste lagras någonstans.

Hur kommer trädgårdsmöbler, beror på viljan hos värden och respektive från förekomsten av en "byggmaterial":

 1. Om flaskan är inte för mycket, kan de sättas på väggen och taket består av en profil eller metall.
 2. Men om du inte bara väggar utan även tak av flaskorna, du får en riktig sommarstuga, som för övrigt kommer att värma till i slutet av hösten, eftersom plasten är mycket välskött temperatur.
 3. Det enklaste alternativet rekreationsområden - den vanliga trädkronorna som skyddar från sol och regn. De som anser plast hantverk grov och ful, behöver du bara göra tak av en genomskinlig behållare och måla bottnarna (endast i form av en blomma) färgade bläck. Omedelbart en känsla av tyngdlöshet, verkar det som över hans huvud hängde moln av fjärilar, blommor. En besvärlig våg av handen - och de flyger omedelbart bort.

Praktiska gardiner lusthus

Lust massor av frisk luft, men tyvärr också och damm. Plain tyll kräver täta tvättar, medan en ridå av plast inte samla in så mycket damm och "tvätta" Det är inte ens ta möjligt - helt enkelt skölja med vatten från en slang (naturligtvis, om en sådan blind för att inte hänger i huset).

För drömska och romantiska värdinnor passar känsliga gardiner av bottnarna i plastflaskor, uppträdda på ett substrat.

Energiska människor som älskar ljusa färger, lämpligare kork gardiner samlas på samma princip.

Bord, ottoman, stol och även en soffa i gazebo kan också framställas av plastflaskor. Gamla möbler hemifrån är också ganska komma att koppla av i den friska luften, men hon, liksom gardiner, med tiden blivit en samlar damm. Dessutom gör en träsoffa på gatan är ganska svårt, eftersom denna möbler är ganska skrymmande och tunga. Men ordnas plaststol är inte svårt.

Samla möbler är lätt - bara behöver en flaska tätt och exponera interconnect band, vilket ger önskad form. För ottoman slips eller sy udden - från ingen skulle gissa från vad de faktiskt gjort.

För sofföverdrag lämpligare från konstläder.

Om du planerar en kväll tea party, nödvändigtvis måste utföra belysningen i lusthuset. För att höja en glödlampa, kan du klippa flaskan i hälften och den övre halvan gör en enkel skål och måla eller klistra över en färgad tråd.

Plastkronor bättre användning av ekonomiska glödlampor - de är inte så mycket värme och kommer inte att smälta materialet.

I mer komplexa utföringsformer är ljuskronor sammansatta av fragment av blad eller blommor skurna från olika färg flaskor.

Trädgårds tillbehör för att arbeta i trädgården

Till förortsområde såg trevligt och snyggt, måste du alltid ta hand om honom - ogräsrensning, samla nedfallna löv och skräp. För att göra detta behöver verktyg. Naturligtvis för att göra en hacka eller en kratta av plast kommer inte att fungera, men enklare kopior - fullt möjligt.

Hantverkare har länge vetat hur man använder plastflaskor till förmån för sig själv och spara för familjen budget. Trots allt, om plötsligt bröt scoop, inte köra över till butiken för en ny. Kommunalt avfall, som är i varje hus, visar det sig en hel del användbara saker, utan extra kostnad:

 1. Scoops.
 2. Kvast.
 3. Hink.
 4. Handfat.

Från plastflaskor kan göras användbara saker, inte bara för trädgården, men också för trädgården. Det kan vara så små hantverk som avskräckande medel, och större strukturer såsom växthus.

De flesta åkarna odlas plantor grönsaksodlingar själva. Vissa gör det i bostadsförhållanden, men plantor högre kvalitet erhålls från växthus - det finns värme och ljus nog.

Kostnaden kan inte längre tala, men när det gäller styrka - ett växthus av plastflaskor säkert stå längre än filmen skyddsrum eller glasstrukturer.

För att öka livslängden på växthus av plastflaskor, är det önskvärt att sätta på fundamentet och använd en metallprofil för ramen.

Det enklaste alternativet omfattar byggandet av växthusväggar hela flaskor som är placerade på varandra.

Något längre att mixtra med ett växthus av plattorna, men det kommer att vända varmare. I detta fall flaskorna måste skära och häfta plana delen (söm) mellan dem i form av en bana. Färdiga dukar monterade växthus.

För trädgårdsmästare vattning är inte mindre viktig fråga än förekomsten av växthuset. I stället för färdiga bevattningssystem i trädgården, kan du använda plastflaskor. De måste vara antingen hängas på en buske, efter att ha gjort tidigare hål i botten, eller att gräva i marken.

Dessutom flaskorna få en bra sprinkler - du bara måste göra det i små hål och ansluta till trädgårdsslang.

Repeller från en plastflaska kommer utvisa från området värsta fiende sommar bosatt - mullvad. Inte bara han plöjer sängar, gräva sina tunnlar, men också påverkar handlings rotsystem av växter, berövar bönder i framtiden skörd.

Om ett snitt i flaskan sidoväggar böja dem och sätta kapacitet på stålstång med vindbyar bude flask virvel och buller. Ljud genom staven går ner i marken och neka mol önskan att hantera i denna bullriga plats.

Listan över vad som kan göras från en plastflaska med händerna, tillräckligt länge. Det är bara ett fåtal hantverk som gör livet lättare torpare. Överens - det är bättre att extrahera maximal nytta av flaskan än att förorena miljön. Skydda miljön och arbeta med nöje!

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

+ 62 = 68